Миграцията ще тежи на лидерите от Европа до САЩ и през 2024 г. (снимки)

Залогът е голям, тъй като американските, британските и европейските избиратели ще се отправят към урните догодина

Обратно в новината

Коментари - Миграцията ще тежи на лидерите от Европа до САЩ и през 2024 г. (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давам разрешение да се стреля на месо. Труповете се окачват да висят пред оградата. Дали ще смее да се пробва някой друг?

Да се забрани на Америка да има войски извън Америка Да зе предотврати агресивната политика на Америка така държавите от Африка и арабстките страни няма да са под натиск и ще може да работят нормално. КАТО СА НЕЛЕГАРНИ ДА ГИ ВРЪЩАТ иначе да ги пращат директно в Гремания Англия

Не е миграция а заменация.......

няколко снайпериста на границата биха решили проблема.

Повтарям го от години - картечари разположени през 200 метра на турската граница, решава проблема с мюсюлманските нашественици ПЕРМАНЕНТНО.

ко приам кат след 20г са мнозинство -обявяваме Евро-африканска република и г белите ги дондуракат докат гушнат букета.

Никой не харесва негри, цигани и мюсюлмани.

Не е възможно африканските мъже ( а и тези от Азия) да се преселят в Европа! Просто няма място - нй-малкото това! А и защо идват без съпругите си? Кой ще им слугува тук? :)

Който пита.

надят се на помощи и да заплождат бели европейки,не им трябва африканска съпруга.

Значи 2025 година всички ще са доктори

Ще има и малки черни докторчета !

Ако ни приемат в Шенген ще се отвори и български маршрут и тогава Господ да ни е на помощ!

защо са решили да ни приемат в Шенген...За наше добро е... Ще сме горди, че пазим Европа... Какво само ни чака, бедна ни е фантазията!

Защо само САЩ и Европа?Други привлекателни държави няма ли?

Ама там си пазят границите с оръжие, и стрелят!

Първо - това не е миграция, това е нашествие. Второ - за нашествието са виновни "лидерите" на ЕВропа. Трето - "лидерите" на Европа спонсорират нашествието. Всячески.

,, Камерински гражданин легално пребиващ в Испания за 4 години е източил 50 хиляди евро помощи, като дори не бил на територията на Испания, а се подписвал електронно с VPN и живял на територията на Камерун. Полицията е за държала Камерунееца и ще бъде съден''

To Bulgaria хаххаха. Дори тези бягат от панелената моришета на кюмюр дупка Панелистан. Калното гето на Европа

Докато ги зарибявате с огромни социални помощи , Ще продължат да напъват с цената на живота си ! Само с твърда ръка може да се спре наплива , Ако ги накарате да работят сами ще избягат !

Хм, не знаех, че лидерите от Европа до САЩ плащат от собствения си джоб издръжката на имигрантите...Досега имах впечатлението, че тежестта е върху данъкоплатеца.

Дори мигрантите ни подминават!какво ще каже костентуцията по този въпрос-новата?Колко тъжно е никой да не те иска!А Управниците ни се запениха да плямпат колко сме били добре!

няма начин да не ни се поднесе поредната либерално глобалистка мозъчна полюция на Политико... аууу, партиите които са вече сложени от дълбоката държава и спонсорирани от някой си (Сорос да речем) се опасявали от загубата на местата си след като са на път да разсипят държавите си - което е и целта на занятието... преди да пукне Сорос е решил да направи всичко възможно Европа вече да не е това което е била и да я наводни орди от Близкия и Среден Изток както и Африка... и който не споделя тези възгледи бива подхванат от медиите които от своя страна пак биват спонсорирани от "правилните" организации... това били крайнодесни сили, путинсти и т.н. Трябва да си сляп или дебил за да не видиш на какво са заприличали големите че и вече не толкова големите градове в Европа - на всяка крачка ислямски забрадки, тикаши колички , с оформен бременен корем и около тях още 4-5 деца... брадати твари които във всеки един момент могат да креснат "Аллах акбар!!" - а те всъшниост и го правят по какви ли не демонстрации... хиляди нови джамии които никнат като гъби, спонсорирани от ДИТИБ (Турция) или пък от Саудитска Арабия... последните две държави имат бол пари да харчат за джамии из Европа но нямат уж възможност да приютят своите братя мусюлмани които по една или друга причина са тръгнали да бягат от нещо си... да отиват в Европа, там има щедри държави на гяури, които са достатъчнп прости да ги приемат и да им дават пари само за това че са дошли и се размножават...

Колко беларуси, руснаци, украинци са пуснати нелегално в САЩ? НИТО 1! Защото са бели. Аз бях поставен пред избор със спечелена Зелена карта: или отказ или доказване на бизнес в България, доказване на банкови сметки в България, образование, дипломи, доказване на собственост в България, ПЛАТЕНИ МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕДИ само в "Токуда" доказващи че съм здрав, прав и корав. Накрая $400.00 на човек за "интервю" в американското посолство в София. И чак тогава самолетни билети до САЩ, платени от моите спестявания. В САЩ подписах декларация, че ШЕСТ ГОДИНИ няма да искам държавна помощ в случай на нужда. С кацането в САЩ веднага ми взеха пръстови отпечатъци, като наркобярон. След като станах американски гражданин, поканих близък човек от България. ЕДНА ГОДИНА ЧАКАХ for the fucking visa и вноска за държавна такса и първоначална такса на адвокат от $1500.00. Защото съм бял.

Я виж статистиката за кандидатстване за Зелена карта от кои държави се кандидатства най-много бе клоун Иран Русия и Бангладеш

България е на 1-во място на дадени зелени карти като % от населението. А моят въпрос беше: Колко НЕЛЕГАЛНИ БЕЛИ мигранти са пуснати в САЩ?

Защо няма снимки от някое място в ес след атентат, или от безредици предизвикани от скъпите гости? Можем да съчувствеме на всеки мигрант, но това не означава, че сме им длъжни или пък че сме в състояние да ги приемаме вечно. Дразня се, когато някои въвеждат проверки по границите, но същите преди време са квичали, как Европа с огради не е тяхна европа или пък са ги рязали (огради имам предвид). Каквото повикало, това се обадило, неуважаеми немци или французи.

Колко да е тежко да се възстановят кльоновете и гранични войски, и да се стреля без предупреждение?

Най-големия брой мигранти идват от Украйна. И хоп...веднага на хранилката.

25000 белогвардейци идват в България и се ИНТЕГРИРАТ. Те дават невероятен интелектуален тласък на България. Къде си видял, от техните наследници, да се прави сепаратизъм, религиозни "самоопределения", претенции за Права и Свободи, чужди фондове да ги финансират? Нигде, блядь! Днес наследниците на тези хора са чисти българи. По-българи от теб, сука!

Прекрасно и тук трябва да приемем още украинци и руснаци избягали от режима на Путя

Време е украинските туристи да бъдат върнати обратно в Украйна! Неонацисткият режим там има крещяща нужда от пушечно месо, а и те могат да подкрепят Зеленски на фронта вместо да развяват фашистки знамена и синьо-жълти парцали навсякъде по света.