Мигрантите от кораба "Акуариус" поемат към Испания

Корабът превозва мигранти, спасени край бреговете на Либия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... ще достави "продоволствиЕ"?!! Дир-а, кога ще започнете да правите тест за грамотност на персонала преди назначение?

Tuka sbirka za idioti lie

Ти ще си първия...

Безплатни продоволствия , безплатно возене, безплатен пълен пансион за много дълго ако не и доживотно и разбира се всичко това на гърба на "гордите европейци" между които и ние с по 400-500 евро заплата. Ами да не е луд който яде зелника...

Не искаме маймуни в Европа

Тези испанци не са добре с главата, затова ги приемат, а може някоя НПО да е предложила няколко милиона за да стане работата.

Мигрантите подали ли са сигнал Save Our Souls?

ги спасяват, те ще продължават да идват за да бъдат "спасени". Очевидно политиката на толерантност е умишлена и води към оцветяване на белия континент. Кой печели от това?

Все маймуни

И ние искаме един такъв като него. В крайна сметка не отстъпи. Уникален

криминогенните паразити, странно наричани "мигранти", а преди "клети бежанци", все пак ще се изсипят върху главите на европейските хора. не задължитено върху италианските европейци, но върху испанските европейци, а по-нататък-и върху северните богати страни. две неща да напомня -довлечени са до бреговете на Европа от поредното гнусно шорошко нпо, май германско. нито един от гнуснярите обаче няма да си вземе някой от тези в къщи!!! -испанецът-левак дойде на власт с парламентарен преврат, без да е избран на честни избори. това сме го гледали и у нас. и веднага почна да върши обичайните левичарски простотии-елате, боклуци, испанските граждани са умрели да се домъкнете...

Няма ли кой да повдигне обвинение към това НПО за трафик на хора? Къде са демократичните медии и да попитат, защо корабите ги товарят в Африка и ги возят чак до Европа? Кой финансира тези НПОта?

PEYTSCH

Конфискация на коритото или...торпилиране преди да достигне пристанище !

А защо не ги закарате направо в Дубай, и там има море...

Спасени друг път, НПО ги товарят от либийския бряг, спонсорирани от Шорши трафиканти на хора!

Не ви ли се струва странно, че правителството в Испания падна а новото, нелигитимно левичарско такова веднага заяви че започва да приема корабите?! Цялата история много намирисва. По подобен начин и оон организирано спря парите за лагерите през 2015 и тогава вълната тръгна през Гърция. Наглата неолиберална сган продължава подмолно да дърпа конците на този процес на унищожение на Европейските Народи.

ИМА голем проблем НЯМА СОРОС и няма МЮСЛИТА И ГОООЛЕМИ ПРОБЛЕМИ

МАЙМУНИТЕ- ИЛИ ОБРАТНО ,ИЛИ НА ДЪНОТО!