Коментари - BBC: Бдителният български ”ловец” на мигранти | Днес.dir.bg

BBC: Бдителният български ”ловец” на мигранти

Български търговец на автобусни резервни части стана национална знаменитост, след като започна да патрулира по турската граница „на лов“ за мигранти, пише BBC.

Обратно в новината

Коментари - BBC: Бдителният български ”ловец” на мигранти | Днес.dir.bg

Коментари

Само с доброволци можем да си запазим Държавата ! Управлението и Охраната на Държавата е в ръцете на некъдърници и продажници , само така можем спасим България! Ето такива преди 90години продадоха на Гърците Бело Море и Солон !

Аааа, аз си предпочитам Динкостан пред Арабистан и прелестните арабски деца на природата :))) Който е с IQ от 20% до 100 % ще се сети и сам защо

Мен ме тревожи повече от теб, защото аз друга Родина нямам. Но теб те мъчи още и угризение на съвестта, защото аплодираните от теб "цивилизован свят" и "демокрация". каквото и да разбираш зад тези понятия доведоха страната ни дотук. Да твърдиш обратното е в противоречие с това, чийто свидетели сме и двамата. Надявам се да си на висота и да не го отричаш.

Преди време докато още в България имаше радио БиБиСи аз го слушах за да си тренирам английския. Също и защото ги смятах за обективни. Имаше веднъж репортаж за някакбългарин който си продал детето в Гърция. Даже и интервю с него. Само че интервюто го водиха на такъв "български" какъвто аз не можах да разбера. И въобще не стана дума че този "българин" не е съвсем българин. Нито намек даже! Въпрос: БиБиСи не е ли знаело на какъв точно език преводача им води интервюто? Ако са знаели защо го премълчаха? (Ако аз водя интервю с французин който не разбира френски, а на китайски и го премъла това случайно ли е или нарочно? ) Какви други дребни подробности които променят всичко, те премълчават? Случайно ги хванах, защото съм българин и говоря български, а за другите им новини от света, как да разбера кога ме лъжат??? Та така със БиБиСи...

А задавате ли си въпроса, защо ббц сравняват кръста на гърдите на Динко с...пържола? Това никак не е случайно!

Я да видим сега: 1. Нелегалното пресичане на Българската граница е престъпление, нали така. 2. Щом е престъпление, значи всеки, който преминава границата нелегално е престъпник. 3. Гражданин, който види да се извършва престъпление може да задържи престъпника в рамките на закона до идване на МВР и така е изпълнил своя граждански дълг. 4. Ако БХК не са съгласни с горе-посоченото, то те са и против българските закони - тоест ДГД!

Ей българи събудете се, докога ще останете комунисти, атеисти и нехуманни. Тези хора бягат от войната и ИД. Никой от тези хора не е казал една лоша дума за България, аз ги видях как протягат ръце със сълзи и молят за помощ и искат само да преминават през България.

тези простотии не минават вече. Спести си усилията, няма да те похвалят от БХК. Да пускаме тези джагали към Европа, значи да предаваме цяла Европа!

Интересно беше да пишете какво коментират англичаните, а не да ни разказвате до болка позната история в превод!

След като охраната на държавната граница не е на нужното ниво и все още незаконно преминаващи се хващат от полицията във вътрешността на страната, НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ идеята за доброволни отряди и ЧЕСТ ПРАВИ на тези млади родолюбиви българи, че са готови да отделят време и пари, за да пазят границата. Имаше време, когато опазването на държавната граница не подлежеше на коментар. И това е естествено. Днес антихристи, маскирани като хуманисти, толерантни и мултикултурни граждани на света, се опитват да объркат представите на европейците за това какво е държавна граница и защо трябва да се опазва. Въпросните лица пробутват някаква безумна идея за "ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО" и дори карат незаконните мигранти да издигат лозунги, че видите ли, границите били незаконни ?!?! Техен спонсор е Сорос и съратниците му от цял свят. Целта - погром над ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА. В битката срещу Европа участват най-мощните световни медии (вкл. ВВС), световни организации като ООН (виж изказването на Бан Ки Мун) и дори папата (!), който напоследък говори повече за исляма, отколкото за християнството, а наскоро уми и целува краката на ислямисти. Хора, БДЕТЕ, това е необявена ВОЙНА на Европа!!!

Това твоето е пример за елементарно и егоистично мислене. Тука говорим за принципни неща а ти се хващаш за оцеляването на миризливото си д.пе...

Какво общо има това дали тоя тип е русофил или не? Аз съм русофил и американофоб ама примерно Волен не ме кефи, какво ще кажеш по въпроса?

И ти не се знаеш какъв си. Личи си чалга-възпитанието ти.

Ай ся подробности. Тук сме така. Когато тоягата играе по чужд гръб, се тупаме по гърдите и викаме Булгар! Булгар!. Заиграе ли по нашия, се насираме и оквичаваме света колко ни мразят и как ни репресират. Ако има нещо, което наистина не разбирам, е как има все още чужденци, които не ни презират...

А авторите на статията май са му поклонници. Виж оригиналната статия в BBC и погледни кои части от нея липсват - вероятно поради липса на място...

Мутри ловят бежанци, куки продават дрога и ги гепят други куки, професор ебе по хотели е как да не ревнеш стихотворението "Аз съм българче"?!

На теб май ти допада да си безродник. Ако ти кажа, че не пържоли, а предпочитам домати с коловете да ям, ще те задоволи ли? Говоря така, защото не видях мисъл в думите ти, а само правенето на това там, в двете нули, когато си се заключил сам.

Колкото повече гледам що за хора употребяват термина безродник, толкова повече почвам да го възприемам като най-високата награда, която достоен човек може да получи у нас.

И ти си майстор на празните приказки.

Хитлер е бил напълно прав, и Боци също, като каза за калпавия матрял.

Принципно тоя селяндур олицетворява всичко, което може да ме подразни в едно човешко същество, обаче в случая е прав, и го адмирирам за отношението му към хелциганския комитет. Браво Динко!

Докъде я докарахме - мутри вършат работата на полицията, полицията върши работата на мутрите и наркодилърите...отговорните за това лица продължават да папат комисионни. Май остана само да видим престъпник сам да се осъжда и да се вкарва в затвора, а прокурора и съдия да му се молят да излезе на свобода, олигарси, политици,депутати,министри ,крадци на ДДС и прочие да даряват пари за здравеопазване, образование и култура. Абсурдна държава...

Ти си един головодник хан Токту ,ще ми подкрепяш боклуците ,а истинските патриоти ги оплюваш.Или си соросоид,или от хелзинкския комитет или педераст-друго не може да бъде.

Вляво на гърдите има татуиран кръст с размерите на голяма пържола.

От ББС са много "обективни" и "добронамерени" след като представят кръста на гърдите му, "колкото пържола", както и че станал известен за една нощ, че и националната телевизия го показала като супергерой. Знам отговора на един въпрос, но пък да попитам днес кой е по-харесван от българите - президента Плевнелиев или гражданинът Динко?

АМИ НЕКА НАЖЕМ ИСТИНАТА ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ВЕЧЕ Е ИСЛЯМИЗИРАНА !!!!!!!!!!Лондон е едно гето и стига кухите лейки са се превъзнасяли ....,по-добре да бягат от там ...!

Разгледах някои англииски сайтове, препечатали новината от сайта на BBC(където няма секция с коментари). Исках да видя коментари от британци. Мога да кажа, че коментарите с най-много харесвания поздравяваха българите, че се защитаваме. Мнозинството от тях им е писнало, както и на нас, от лъжите на ултра левите идеологии.

макар други да са дълбоко обезпокоени - то пИдалите винаги са обезпокоени...

Това ВВС военно-въздушни сили ли адресира? Откога ВВС се изказват по политико-морални въпроси? Или авторите на статията са неграмотни и не могат да пишат на български всички имена с които боравят? Или просто са чужденци, които ни промиват мозъка?

когато човек е грамотен колкото магнолий то е задълго....

Предполагам, знаеш го добре и то не по разкази, а от личен опит и съм склонен да го приема, но тогава ми изниква въпрос, защо при това положение човека пише статии?

ВВС в своето лицемерие без да иска направи услуга на България и то безплатна...дори ще е най-добре да напишат, че на българската граница върлуват банди, които хващат мигрантите, смазват ги от бой, вземат им парите и след това ги изхвърлят обратно зад границата...е това написано и излъчено от ВВС, ще ни спести сумати пари и проблеми....иначе въобще не ми дреме какво мислят за нас скапаните и алкохолизирани ингилизи, виждам ги на морето пияни боклуци!!!

Веднъж да сме на едно мнение. Но това касае статуса. Предполагам силно се различаваме в разбирането на причините за това.

Браво на момчето! Точно такива ни трябват,да свършат мръсната работа...че даже и по-луди,да се пипа доста по-твърдо. От лигльовците пред компютрите файда няма,освен да си бъркат в носа.

ББС да вземата да се разберат с шефа си Камерън от какво точно да се оплакват. Нали Камерън лично дойде да инспектира българо-турската граница как се охранява за да успокои избирателите си, на предстоящия референдум за излизане от ЕС, че нещата са ОК по отношение на охраната. Получава се лицемерен разнобой в ефира, важното е България да бъде подиграна и оплюта. А Динко е симпатяга и наистина заслужава медал, за охраната на границата.

по инициатива на англо-американските .... в арабския свят от 1991 г се водят войни. Какво са видели 20 годишните младежи в своя живот- само война. Техният мироглед и възпитание е формиран при постоянни военни действия- приемат го за нормално. Законност за тях е само теоретично понятие- защо очакваме да бъдат по- различни при нас ?

ББС много отдавна е престанала да бъде пример за коректно поднасяне на информацията. А дезинформацията и прокарването на откровени лъжи са неизменни атрибути на политиката на тази жидомасонска медия!

Дошло е време да си спомним строевата песен от казармата ,когато имаше истинска армия.... "Изправи се гора от стомана ,насочете се бойни дула ,насочете се в гневна закана към врагът който носи война" ,само със силна воля и респект от всички нас можем да спрем ордите настъпващи към нас или като в песента "черна вражеска вълна"

А защо забравяш "Партизан за бой се стяга" или пък на трета ракия "Край Босфора шум се вдига" ...?

Не сме я забравили мекеренце. Мекеренцата първи си заминават ако се наложи.

Другия път, като ги набараш тия чалмари бой,бой и пак бой. Това си е незаконно преминаване на държавна граница. Постъпката е за държавно отличие.

Бой за такива постави като него и теб. Ако иска да стане истински герой да почне да бие нашите мутри и бандити, те са много в България.

трябва от теб да започне

Като си нямаме Орбан, поне да си имаме Динко. Категорично подкрепям действията му, но е постъпил неразумно като се е похвалил публично, за да даде материал на ония от бхк да го влачат по съдилища. За съжаление обществото ни не е достатъчно сплотено като гръцкото да излезем масово и да го подкрепим.

При нас често се случва. Имаме си Спартак, Самуил, Ивайло, Левски, Стамболов.

Британците-лицемери да отворят тунела под Ламанша и да вземат всички имигранти от джунглата в Кале. След което да отворят всичките си граници. В момента са се окопали здраво и проверките са сериозни. Чак след това могат да раздават каквито и да е морални присъди. Смешни лицемери. Пазят се, а нас искат да превърнат в гето за мигранти, както ще стане с Гърция.

Американец отишъл на гости на свой стар приятел, в Англия не са се виждали повече от 10 г. Излезли да се разходят из Лондон. Американеца попитал, къде са англичаните?

Каква полиция, какви простотии, какви пет лв? тези сирийски и африкански паразити не бъдат ли окачени да висят по дърветата или отрязаните им глави да бъдат набучвани по остатъците от граничната ограда, няма друг начин да бъде спряно нелегалното нашествие

Лично аз не виждам място за препирни в този случай, защото: 1. Налице е извършено престъпление, тъй като нелегалното преминаване на държавната граница на нерегламентирано място и без документи за самоличност е престъпление, съгласно НК. Няма как това нещо да се размине с административно наказание. 2. Налице са нарушителите, т.е. престъпниците, дори организирани в група, което, съгласно нашите закони, е утежняващо вината обстоятелство. 3. Налице е и бдителен гражданин, който независимо от оказаното му от престъпниците противодействие, съумява да ги задържи до идването на полицията. 4. Фактът, че в групата е имало жени и дете, съвсем не омаловажава престъплението. При ислямистите-джихадисти голям брой от взривяванията се извършват от непълнолетни или дори малолетни.

Само, ще добавя, че И.Д. целенасочено обучава деца от съвсем малки 5-6 г. в това да убиват "неверници". И тук някой умници не знаят какво говорят и за какво всъщност става дума. Проблема е много голям.

Къде ни е държавата бе, Вулва. Това обясни, а не ми се прави на адвокат на дявола.

На всички орки преминали НЕЗАКОННО държавната граница на България, първо бой ама много бой, взимат им се парите и после с ритници връщане зад граничната бразда. Достатъчно е да се случат само 4-5 такива действия, това ще стигне много бързо до ислямиската сган тръгнала към нашата граница и поне 90% от тях ще се откажат...Както виждате евтино и ефикасно,просто много бой и връщане обратно и няма да има нужда от никаква ограда и да командироваме допълнително полиция на границата, спестяват се пари...така че бой и само бой това е спасението!!!

Мдам само да спомена факта, че Дейв Гахам, вокала на Депеш мод, има татуиран кръст на рамото голям колкото телешка пържола. Тъпи ингилизки михлюзи!

А как да коментираме връзката между информациите за Динко и хванатите действащи полицаи от СТОЛИЦАТА с наркотици. Who is Who, а???

Е па, родната полиция СЕ пази и се грижи за нас!

"Политически коректните" журналисти и политици на запад (и тук има такива), реално са политически Не коректни към обществото. Образно, казано къщата гори, но те мълчат и се правят, че нищо не е станало. А всъщност говорим, за 1-2 милиона не християни а мюсюлмани, разликата във култура, възпитание, манталитет . е огромна. Това, което те правят го правят защото така им проповядват.

рам, за полицията не си върши работата, други им я вършат.

Въпросният Динко, с прости думи за прости хора е КЛИЕНТ НА ПОЛИЦИЯТА и ПРОКУРАТУРАТА!!! Обвинен е за разпространяване на наркотици, побоища, а ако една пр..ста ямболска репортерка, Дани Атанасова, го направи герой, с репортаж по БТВ. Господина обича да бие, и го прави с удоволствие!!! Хайде стига с простотиите си. Дир-е обади се н полицията в Средец и Ямбол!!!!

В случая е постъпил похвално. Защо да не отчете?!

Правилно? Зависи от мотивите!!!! Има разлика - дали го прави за кеф, защото е леко садист, или е патриот, което едва ли...

Аз който муха не съм убил, с удоволствие бих те пратил запас на границата за 45 дена. Като се върнеш, ще си друг човек.

Бил имал обръсната глава и безцеремонен вид. Вляво на гърдите имал татуиран кръст с размерите на голяма пържола :)) Какъв ли цивилизационен вид има сър Елтън Джон ? Какво ли има татуирано на задника си мъжката му съпруга ? Дали тази татуировка не е с рзмера на телешка пържола по бъкингамски ? Това са въпроси,на които ВВС трудно ще отговори,но по- важното е,че само една английска принцеса може да се казва Камила !

Всички субсидии, които отиват за партиите които разсипаха България, да се дават на доброволците- на истинските патриоти като Динко!

БАТКА , СИГУРНО ГОВОРИШ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ..... ЯВНО ТИ Е ХАРЕСАЛО И ГО ПРЕПОРЪЧВАШ. АЙДЕ ХОДИ СИ ТАМ И НЕ КОМЕНТИРАЙ БЪЛГАРИТЕ

Категорично поддържам Динко Вълев и всички, които разсъждават и действат като него! Той прави онова, което в други страни правят политиците - пази своята Родина от нашественици. Това не са бегълци от война, щом пресичат границата нелегално. Не са сирийци, щом имат пари и модерна техника за връзка, но нямат документи. Не искам София да се превърне в гето, каквото съм виждал в големи европейски градове! Не съм ксенофоб - виждам какво оставят след себе си "бежанците" и това ми стига, за да не ги искам тук.

Коментари - BBC: Бдителният български ”ловец” на мигранти | Днес.dir.bg

BBC: Бдителният български ”ловец” на мигранти

Български търговец на автобусни резервни части стана национална знаменитост, след като започна да патрулира по турската граница „на лов“ за мигранти, пише BBC.

Обратно в новината

Коментари - BBC: Бдителният български ”ловец” на мигранти | Днес.dir.bg

Коментари

Само с доброволци можем да си запазим Държавата ! Управлението и Охраната на Държавата е в ръцете на некъдърници и продажници , само така можем спасим България! Ето такива преди 90години продадоха на Гърците Бело Море и Солон !

Аааа, аз си предпочитам Динкостан пред Арабистан и прелестните арабски деца на природата :))) Който е с IQ от 20% до 100 % ще се сети и сам защо

Мен ме тревожи повече от теб, защото аз друга Родина нямам. Но теб те мъчи още и угризение на съвестта, защото аплодираните от теб "цивилизован свят" и "демокрация". каквото и да разбираш зад тези понятия доведоха страната ни дотук. Да твърдиш обратното е в противоречие с това, чийто свидетели сме и двамата. Надявам се да си на висота и да не го отричаш.

Преди време докато още в България имаше радио БиБиСи аз го слушах за да си тренирам английския. Също и защото ги смятах за обективни. Имаше веднъж репортаж за някакбългарин който си продал детето в Гърция. Даже и интервю с него. Само че интервюто го водиха на такъв "български" какъвто аз не можах да разбера. И въобще не стана дума че този "българин" не е съвсем българин. Нито намек даже! Въпрос: БиБиСи не е ли знаело на какъв точно език преводача им води интервюто? Ако са знаели защо го премълчаха? (Ако аз водя интервю с французин който не разбира френски, а на китайски и го премъла това случайно ли е или нарочно? ) Какви други дребни подробности които променят всичко, те премълчават? Случайно ги хванах, защото съм българин и говоря български, а за другите им новини от света, как да разбера кога ме лъжат??? Та така със БиБиСи...

А задавате ли си въпроса, защо ббц сравняват кръста на гърдите на Динко с...пържола? Това никак не е случайно!

Я да видим сега: 1. Нелегалното пресичане на Българската граница е престъпление, нали така. 2. Щом е престъпление, значи всеки, който преминава границата нелегално е престъпник. 3. Гражданин, който види да се извършва престъпление може да задържи престъпника в рамките на закона до идване на МВР и така е изпълнил своя граждански дълг. 4. Ако БХК не са съгласни с горе-посоченото, то те са и против българските закони - тоест ДГД!

Ей българи събудете се, докога ще останете комунисти, атеисти и нехуманни. Тези хора бягат от войната и ИД. Никой от тези хора не е казал една лоша дума за България, аз ги видях как протягат ръце със сълзи и молят за помощ и искат само да преминават през България.

тези простотии не минават вече. Спести си усилията, няма да те похвалят от БХК. Да пускаме тези джагали към Европа, значи да предаваме цяла Европа!

Интересно беше да пишете какво коментират англичаните, а не да ни разказвате до болка позната история в превод!

След като охраната на държавната граница не е на нужното ниво и все още незаконно преминаващи се хващат от полицията във вътрешността на страната, НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ идеята за доброволни отряди и ЧЕСТ ПРАВИ на тези млади родолюбиви българи, че са готови да отделят време и пари, за да пазят границата. Имаше време, когато опазването на държавната граница не подлежеше на коментар. И това е естествено. Днес антихристи, маскирани като хуманисти, толерантни и мултикултурни граждани на света, се опитват да объркат представите на европейците за това какво е държавна граница и защо трябва да се опазва. Въпросните лица пробутват някаква безумна идея за "ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО" и дори карат незаконните мигранти да издигат лозунги, че видите ли, границите били незаконни ?!?! Техен спонсор е Сорос и съратниците му от цял свят. Целта - погром над ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА. В битката срещу Европа участват най-мощните световни медии (вкл. ВВС), световни организации като ООН (виж изказването на Бан Ки Мун) и дори папата (!), който напоследък говори повече за исляма, отколкото за християнството, а наскоро уми и целува краката на ислямисти. Хора, БДЕТЕ, това е необявена ВОЙНА на Европа!!!

Това твоето е пример за елементарно и егоистично мислене. Тука говорим за принципни неща а ти се хващаш за оцеляването на миризливото си д.пе...

Какво общо има това дали тоя тип е русофил или не? Аз съм русофил и американофоб ама примерно Волен не ме кефи, какво ще кажеш по въпроса?

И ти не се знаеш какъв си. Личи си чалга-възпитанието ти.

Ай ся подробности. Тук сме така. Когато тоягата играе по чужд гръб, се тупаме по гърдите и викаме Булгар! Булгар!. Заиграе ли по нашия, се насираме и оквичаваме света колко ни мразят и как ни репресират. Ако има нещо, което наистина не разбирам, е как има все още чужденци, които не ни презират...

А авторите на статията май са му поклонници. Виж оригиналната статия в BBC и погледни кои части от нея липсват - вероятно поради липса на място...

Мутри ловят бежанци, куки продават дрога и ги гепят други куки, професор ебе по хотели е как да не ревнеш стихотворението "Аз съм българче"?!

На теб май ти допада да си безродник. Ако ти кажа, че не пържоли, а предпочитам домати с коловете да ям, ще те задоволи ли? Говоря така, защото не видях мисъл в думите ти, а само правенето на това там, в двете нули, когато си се заключил сам.

Колкото повече гледам що за хора употребяват термина безродник, толкова повече почвам да го възприемам като най-високата награда, която достоен човек може да получи у нас.

И ти си майстор на празните приказки.

Хитлер е бил напълно прав, и Боци също, като каза за калпавия матрял.

Принципно тоя селяндур олицетворява всичко, което може да ме подразни в едно човешко същество, обаче в случая е прав, и го адмирирам за отношението му към хелциганския комитет. Браво Динко!

Докъде я докарахме - мутри вършат работата на полицията, полицията върши работата на мутрите и наркодилърите...отговорните за това лица продължават да папат комисионни. Май остана само да видим престъпник сам да се осъжда и да се вкарва в затвора, а прокурора и съдия да му се молят да излезе на свобода, олигарси, политици,депутати,министри ,крадци на ДДС и прочие да даряват пари за здравеопазване, образование и култура. Абсурдна държава...

Ти си един головодник хан Токту ,ще ми подкрепяш боклуците ,а истинските патриоти ги оплюваш.Или си соросоид,или от хелзинкския комитет или педераст-друго не може да бъде.

Вляво на гърдите има татуиран кръст с размерите на голяма пържола.

От ББС са много "обективни" и "добронамерени" след като представят кръста на гърдите му, "колкото пържола", както и че станал известен за една нощ, че и националната телевизия го показала като супергерой. Знам отговора на един въпрос, но пък да попитам днес кой е по-харесван от българите - президента Плевнелиев или гражданинът Динко?

АМИ НЕКА НАЖЕМ ИСТИНАТА ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ВЕЧЕ Е ИСЛЯМИЗИРАНА !!!!!!!!!!Лондон е едно гето и стига кухите лейки са се превъзнасяли ....,по-добре да бягат от там ...!

Разгледах някои англииски сайтове, препечатали новината от сайта на BBC(където няма секция с коментари). Исках да видя коментари от британци. Мога да кажа, че коментарите с най-много харесвания поздравяваха българите, че се защитаваме. Мнозинството от тях им е писнало, както и на нас, от лъжите на ултра левите идеологии.

макар други да са дълбоко обезпокоени - то пИдалите винаги са обезпокоени...

Това ВВС военно-въздушни сили ли адресира? Откога ВВС се изказват по политико-морални въпроси? Или авторите на статията са неграмотни и не могат да пишат на български всички имена с които боравят? Или просто са чужденци, които ни промиват мозъка?

когато човек е грамотен колкото магнолий то е задълго....

Предполагам, знаеш го добре и то не по разкази, а от личен опит и съм склонен да го приема, но тогава ми изниква въпрос, защо при това положение човека пише статии?

ВВС в своето лицемерие без да иска направи услуга на България и то безплатна...дори ще е най-добре да напишат, че на българската граница върлуват банди, които хващат мигрантите, смазват ги от бой, вземат им парите и след това ги изхвърлят обратно зад границата...е това написано и излъчено от ВВС, ще ни спести сумати пари и проблеми....иначе въобще не ми дреме какво мислят за нас скапаните и алкохолизирани ингилизи, виждам ги на морето пияни боклуци!!!

Веднъж да сме на едно мнение. Но това касае статуса. Предполагам силно се различаваме в разбирането на причините за това.

Браво на момчето! Точно такива ни трябват,да свършат мръсната работа...че даже и по-луди,да се пипа доста по-твърдо. От лигльовците пред компютрите файда няма,освен да си бъркат в носа.

ББС да вземата да се разберат с шефа си Камерън от какво точно да се оплакват. Нали Камерън лично дойде да инспектира българо-турската граница как се охранява за да успокои избирателите си, на предстоящия референдум за излизане от ЕС, че нещата са ОК по отношение на охраната. Получава се лицемерен разнобой в ефира, важното е България да бъде подиграна и оплюта. А Динко е симпатяга и наистина заслужава медал, за охраната на границата.

по инициатива на англо-американските .... в арабския свят от 1991 г се водят войни. Какво са видели 20 годишните младежи в своя живот- само война. Техният мироглед и възпитание е формиран при постоянни военни действия- приемат го за нормално. Законност за тях е само теоретично понятие- защо очакваме да бъдат по- различни при нас ?

ББС много отдавна е престанала да бъде пример за коректно поднасяне на информацията. А дезинформацията и прокарването на откровени лъжи са неизменни атрибути на политиката на тази жидомасонска медия!

Дошло е време да си спомним строевата песен от казармата ,когато имаше истинска армия.... "Изправи се гора от стомана ,насочете се бойни дула ,насочете се в гневна закана към врагът който носи война" ,само със силна воля и респект от всички нас можем да спрем ордите настъпващи към нас или като в песента "черна вражеска вълна"

А защо забравяш "Партизан за бой се стяга" или пък на трета ракия "Край Босфора шум се вдига" ...?

Не сме я забравили мекеренце. Мекеренцата първи си заминават ако се наложи.

Другия път, като ги набараш тия чалмари бой,бой и пак бой. Това си е незаконно преминаване на държавна граница. Постъпката е за държавно отличие.

Бой за такива постави като него и теб. Ако иска да стане истински герой да почне да бие нашите мутри и бандити, те са много в България.

трябва от теб да започне

Като си нямаме Орбан, поне да си имаме Динко. Категорично подкрепям действията му, но е постъпил неразумно като се е похвалил публично, за да даде материал на ония от бхк да го влачат по съдилища. За съжаление обществото ни не е достатъчно сплотено като гръцкото да излезем масово и да го подкрепим.

При нас често се случва. Имаме си Спартак, Самуил, Ивайло, Левски, Стамболов.

Британците-лицемери да отворят тунела под Ламанша и да вземат всички имигранти от джунглата в Кале. След което да отворят всичките си граници. В момента са се окопали здраво и проверките са сериозни. Чак след това могат да раздават каквито и да е морални присъди. Смешни лицемери. Пазят се, а нас искат да превърнат в гето за мигранти, както ще стане с Гърция.

Американец отишъл на гости на свой стар приятел, в Англия не са се виждали повече от 10 г. Излезли да се разходят из Лондон. Американеца попитал, къде са англичаните?

Каква полиция, какви простотии, какви пет лв? тези сирийски и африкански паразити не бъдат ли окачени да висят по дърветата или отрязаните им глави да бъдат набучвани по остатъците от граничната ограда, няма друг начин да бъде спряно нелегалното нашествие

Лично аз не виждам място за препирни в този случай, защото: 1. Налице е извършено престъпление, тъй като нелегалното преминаване на държавната граница на нерегламентирано място и без документи за самоличност е престъпление, съгласно НК. Няма как това нещо да се размине с административно наказание. 2. Налице са нарушителите, т.е. престъпниците, дори организирани в група, което, съгласно нашите закони, е утежняващо вината обстоятелство. 3. Налице е и бдителен гражданин, който независимо от оказаното му от престъпниците противодействие, съумява да ги задържи до идването на полицията. 4. Фактът, че в групата е имало жени и дете, съвсем не омаловажава престъплението. При ислямистите-джихадисти голям брой от взривяванията се извършват от непълнолетни или дори малолетни.

Само, ще добавя, че И.Д. целенасочено обучава деца от съвсем малки 5-6 г. в това да убиват "неверници". И тук някой умници не знаят какво говорят и за какво всъщност става дума. Проблема е много голям.

Къде ни е държавата бе, Вулва. Това обясни, а не ми се прави на адвокат на дявола.

На всички орки преминали НЕЗАКОННО държавната граница на България, първо бой ама много бой, взимат им се парите и после с ритници връщане зад граничната бразда. Достатъчно е да се случат само 4-5 такива действия, това ще стигне много бързо до ислямиската сган тръгнала към нашата граница и поне 90% от тях ще се откажат...Както виждате евтино и ефикасно,просто много бой и връщане обратно и няма да има нужда от никаква ограда и да командироваме допълнително полиция на границата, спестяват се пари...така че бой и само бой това е спасението!!!

Мдам само да спомена факта, че Дейв Гахам, вокала на Депеш мод, има татуиран кръст на рамото голям колкото телешка пържола. Тъпи ингилизки михлюзи!

А как да коментираме връзката между информациите за Динко и хванатите действащи полицаи от СТОЛИЦАТА с наркотици. Who is Who, а???

Е па, родната полиция СЕ пази и се грижи за нас!

"Политически коректните" журналисти и политици на запад (и тук има такива), реално са политически Не коректни към обществото. Образно, казано къщата гори, но те мълчат и се правят, че нищо не е станало. А всъщност говорим, за 1-2 милиона не християни а мюсюлмани, разликата във култура, възпитание, манталитет . е огромна. Това, което те правят го правят защото така им проповядват.

рам, за полицията не си върши работата, други им я вършат.

Въпросният Динко, с прости думи за прости хора е КЛИЕНТ НА ПОЛИЦИЯТА и ПРОКУРАТУРАТА!!! Обвинен е за разпространяване на наркотици, побоища, а ако една пр..ста ямболска репортерка, Дани Атанасова, го направи герой, с репортаж по БТВ. Господина обича да бие, и го прави с удоволствие!!! Хайде стига с простотиите си. Дир-е обади се н полицията в Средец и Ямбол!!!!

В случая е постъпил похвално. Защо да не отчете?!

Правилно? Зависи от мотивите!!!! Има разлика - дали го прави за кеф, защото е леко садист, или е патриот, което едва ли...

Аз който муха не съм убил, с удоволствие бих те пратил запас на границата за 45 дена. Като се върнеш, ще си друг човек.

Бил имал обръсната глава и безцеремонен вид. Вляво на гърдите имал татуиран кръст с размерите на голяма пържола :)) Какъв ли цивилизационен вид има сър Елтън Джон ? Какво ли има татуирано на задника си мъжката му съпруга ? Дали тази татуировка не е с рзмера на телешка пържола по бъкингамски ? Това са въпроси,на които ВВС трудно ще отговори,но по- важното е,че само една английска принцеса може да се казва Камила !

Всички субсидии, които отиват за партиите които разсипаха България, да се дават на доброволците- на истинските патриоти като Динко!

БАТКА , СИГУРНО ГОВОРИШ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ..... ЯВНО ТИ Е ХАРЕСАЛО И ГО ПРЕПОРЪЧВАШ. АЙДЕ ХОДИ СИ ТАМ И НЕ КОМЕНТИРАЙ БЪЛГАРИТЕ

Категорично поддържам Динко Вълев и всички, които разсъждават и действат като него! Той прави онова, което в други страни правят политиците - пази своята Родина от нашественици. Това не са бегълци от война, щом пресичат границата нелегално. Не са сирийци, щом имат пари и модерна техника за връзка, но нямат документи. Не искам София да се превърне в гето, каквото съм виждал в големи европейски градове! Не съм ксенофоб - виждам какво оставят след себе си "бежанците" и това ми стига, за да не ги искам тук.