МИ6 се чисти от мачовския имидж на Джеймс Бонд

Разузнаването пусна реклама без безразсъдни агенти, които ухажват красавици и се впускат в луди надпревари

Обратно в новината

Коментари - МИ6 се чисти от мачовския имидж на Джеймс Бонд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво му е лошото на Джеймс Бонд? Мачо и пич! Обаче сега са модерни джендърите и пед.ругите... Да ги ева у пенделит.

Благодарение на такива Служби,всички вие спите спокойно.Понеже будещите възхищение у Другите са много малко.

Ужас! Когато чуя за шпионин си представям Пиърс Броснан , още един мит разбиха за мен,започна да мисля че всичко е лъжааа .....!!!

да се намери колос като Ким Филби, който да се навие да им чиракува.

С Новичок ли чисти?

Аз

Да финансират филм за Джеймс Бонд с Даниел Радклийф в главната роля и готово. Не че и Даниел Крейг не е прескачал дувара, ама поне мяза на човек...

ние сме точно като вас, но това е тайна.. някои дори знаят руски и се правят на русофили ..

Майнд контрол постановки. Почват ги още от деца, вкарват им пълен майнд контрол, и ги паркират като спящи клетки некаде, и после кой ми сра в гащите. Може да е ваштето дете и вие никога да не научите. Духът под полите на гражданите, какви тайни служби, дипломатите са недосегаеми, никой не ги пипа.

Реклама за идиоти

От описанието на рекламата разбирам, че Британското външно разузнаване МИ-6 се представя за нещо като благотворителна организация, която гледа деца и се грижи за тях. Браво. Направо повярвах! А уж имаше забрана да се ползват деца в рекламите, защото това е злоупотреба с чувствата на хората... При това не става дума за детски храни ли памперси, а за разузнаване.

Джендър коментар.

Ще ги заменят с джендъри ли? Прилича им, ай чистито!

Този началник явно доста си вярва на тези глупости,че да мисли че може да набеди филмите за лошото разнообразието на кандидатите . :D Едва ли човек които иска да служи на родината си както шпионите в ми6 би си казал "а не мога да кандидатствам там,не притежавам достатъчно сексапил и/или мачовски имидж като супер готините модели от киното" и за това да не може да се повиши разнообразието от кандидати.Всеки е наясно,че това което гледаме по екраните не е същото като в реалният живот!

Е, щом са заменили Джеймс Бонд с хлапета шпиони никак не е учудващо че напоследък всичките им акции приличат на сценки от театър за деца;)

Kalin

Ми явно след поредица от гафове от сорта на Скрипала са решили да влеят чиста кръв в редиците си.Прекаленно често взеха да правят гафове а и всичките им постановки взеха да си приличат.

Можеха да дадат кадри от Скрипал и да кажат: - Ето така завършват нашите агенти! ;)

Лайното от каквото и да се чисти, все си остава лайно!