Коментари - Международният наказателен съд издаде заповед за арест на Сергей Шойгу и Валерий Герасимов | Днес.dir.bg

Международният наказателен съд издаде заповед за арест на Сергей Шойгу и Валерий Герасимов

Те са заради обосновано предположение, че двамата са отговорни за ракетни удари, нанесени от руските въоръжени сили по украинска енергийна инфраструктура

Обратно в новината

Коментари - Международният наказателен съд издаде заповед за арест на Сергей Шойгу и Валерий Герасимов | Днес.dir.bg

Коментари

Този съд какво прави никой не му е ясно. Издава си заповеди за арест, издава присъди и това е. Никой не арестуват и никой не отива да си лежи присъдите, съдии и прокурори си вземат заплати и така.

Дадоха на Обама, който изтрепа една камара хора, не затвори Гуантанамо и разреши експериментите с гейн оф фънкшън на Фаучи Менгеле, НОБЕЛ ЗА МИР. Нищо идващо от Краваристан и неговите губернии не ме интересува.

Краварите се връткат вече и си пикаят и серат по фейсовете публично. Не съм предполагал, че така ще им свърши продъдената империйка. В ИДИОКРАЦИЯ.

Сега Интерпол ще иде да ги арестува и гейм овър!

В Хага 44 държави подкрепиха създаването на специален трибунал за Русия Във вторник, 2 април, 44 страни в Хага подкрепиха създаването на специален трибунал за Русия за престъпления срещу Украйна. Това се посочва в изявление на холандското правителство. По-специално декларацията е подписана от представители на правителствата на редица страни-членки на Европейския съюз, както и на Канада, Грузия, Япония, Молдова, Нова Зеландия, Великобритания и САЩ. „Ние потвърждаваме отново, че Русия трябва да бъде държана отговорна за своята агресивна война срещу Украйна. Ние, международната общност, сме длъжни да спазваме Устава на ООН и да предотвратим безнаказаността на престъплението агресия срещу Украйна“, се казва в документа. /// Гаага ждет российских генералов Такие преступления не имеют срока давности. Каждый российский командир, который приказывает наносить удары по гражданским людям и объектам критической инфраструктуры, должен знать, что справедливость наступит. 5 марта МУС выдал ордеры на арест Кобылаша и Соколова. Российских командующих обвиняют в совершении военных преступлений. Кроме того, это первый случай, когда российских военных подозревают в совершении преступления против человечности и других бесчеловечных деяний, повлекших большие страдания. СБУ считает, что именно по приказу Кобылаша российская армия наносит массированные удары по жилым домам и больницам. Командующего Черноморским флотом России Соколова подозревают сразу по трем статьям: нарушение законов и обычаев войны, посягательство на территориальную целостность и неприкосновенность Украины, а также планирование, подготовка, развязывание и ведение агрессивной войны.

Колкото и пъти да я напишеш тази глупост, все ще я трием!

Путин може и да избегне съдбата на Милошевич но тези около него ще операт пешкира със сигурност.

какви чекиджийски трели да извадят от злоба и безсилие! А на фронта всеки божи ден десетки ОТАН-ци заминават към казаните със сярата...

От Москва издадоха заповед за арест на Международния наказателен съд.

ХУЙЛО НЕВЬЕЗДНОЙ… ОН НАЧАЛ УГЛУБЛЯТ БУНКЕР.. Единственото, което остава, е да отидем да се видим с истински приятели -Иранските молли - Венецуелските комунисти -Севернокорейските чикиджии - сирийските химик -Лукашенко... май вече няма приятели. Как викат расистите по всички канали? Русия е Путин и Путин е Русия. По тази логика, ако Путин е международен престъпник, то цяла Русия е банда престъпници...

работи Хуйло, че така грозно стеняш?

А на Борис Джонсън кога?

Нобелова награда за мир! (по стар краварски обичай...)

ми да идат у москва да ги арестуват бе.... смешници... никой не ги бръсне даже за слива

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай! Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, терористите от хамас и хусистите , да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ РУСОФИЛА Е ДА МУ РЕЗНЕШ ТИКВАТА Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток към Путя и очи на запад. . Русоробите грухтят тук против Велика Америка…А всъщност: Ето Супер-оръжието срещу русофилите и руските троловете - Покажете им долар и веднага забравят всички опорки на Кремъл ... По принцип русофила е с айфон и немска кола

Питам се защо същият този съд не потърси отговорност на американците /персонално на техните командващи операцията/ за хвърлените хиляди графитни ленти по електропреносната мрежа на бивша Югославия. А циркаджиите не престават да ни разсмиват - тъпо е за собственото ти реноме да издаваш заповеди, които на 100% си сигурен, че не можеш да изпълниш. Колко опита направи този съд да арестува и да изправи пред съд Путин? Щото, ако отговорът е "нито един" - за какво говорим. Кьорфишеци на поразия. Обаче мога да се подпиша под твърдението, че японската съдийка ще я търсят по цял свят и ще я осъдят във същия този съд.

Шило

Следвайки тази логика, този "съд" би следвало да издаде такива заповеди и за Зеленски, Залужни, Сирски, Буданов, министрите на отбраната на Украйна през последните 10-тина години шефовете на СБУ, ГУР и т.н.

А за наркомана в киев кога ще издадат заповед, заради факта, че копоите му пребиват хора на улицата и ги товарят в черни бусове за да ги пратят да гинат на фронта против волята им? А, че раздава автомати на деца и им промива мозъците, че ще победят ядрена сила номер едно в света? Кога? Кога ще го арестуват заради факта, че дори допуска лабилни бременни жени да ходят в окопите за да изкрънка още някой долар от запада? Кога ще го арестуват за геноцид над собственият му народ при положение, че Украйна от 40 милиона стана 20 и бизнеса с протези процъфтява? ???

А Партия Възраждане ще внедри всички нежни соросиди и демократи в урановите мини, по строежите на мостове, тунели и жп прелези. А велика Русия ще въведе в миши дупки този измислен съд!

А за арест на Биби Нетаняху МНС си мълчи. Избиването на палестински деца в Газа не е било доказано. Лицемери.

На КОГО са дали тази "заповед" за арест?

На вятъра са дали заповедта.

Чикиджйски му работи на МНС .Вятър ги вее на Бяла кобила тичаща срещу вятъра.Дисега никой политик не е арестуван от тази гей съдебна организация .Говорят си за да се знае ,че ги има.

Интересно кой им плаща заплатите на тези напълно дискредитирани клоуни? Просто трябва да им се затвори кранчето и сами ще си разотидът от където са дошли...

Тез пък кои бяха?

Тия па! Защо продължават да се правят на клоуни! Всички им се подиграват: и от изток и от запад! На тяхно място отдавна щях да съм пуснал кепенците вместо да ме су присмиват в очите! Нямат ли тия хора малко гордост!

А за военно-престъпника Нетаняху,има ли издадена заповед? Разобличителя

Остава само един въпрос тогава. Кой пръв ще накаже "Международният съд"...Мосад или Кинжал. Интересно!

Баси безкрайния цирк! Аре пак, "хайли лайкли"!... А на Зеленчука и нацистката му банда, за които не е предполагаемо, а сигурно и доказано, че са военни престъпници, кога ще издадете заповеди?! Точно и за това този МНС може да си го наврат атлантиците в задна полусфера! Да не споменаваме, че самите САЩ не го признават, защото не им е изгоден...

Нека да допуснем че ги арестува МНС. На какво основание ще ги съди след като МНС не е признат нито от Русия нито от Украйна?! Така че излиза че тази заповед за арест, както ис тази срещу Путин са противозаконни. И как съд който издава противозаконни заповеди за арести може да се произнесе със справедливо решение?! Нищо чудно че руснаците са муснали за издирване членовете на МУС и това вече е законно. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Смятайте как са затънали руските кучета слад като САЩ самосдържат Украйна да не се целят на повече от 100 км навътре. Като отпуснат тази предпазна мярка и когато руските по-големи градове почнат да вият на умряло - никой няма остане в това блато русия

очеВАдно ти си баш блатно животно, при това и безмозъчно...

_stankow

>>>САЩ самосдържат Украйна да не се целят на повече от 100 км навътре Това пък откъде го измислихте ? 100 км навътре ?? 1. САЩ никога не са разрешавали на Украйна да използват оръжията, които им дават, срещу територията на Русия 2. САЩ не признават, че Крим е (вече) територия на Русия 3. Украйна може да използва американските оръжия срещу Крим 4. Украйна използва американските оръжия срещу Крим, не от вчера 5. САЩ ще опънат яко ушите на Зеленски, ако използва американските оръжия срещу териториите на Русия, например Белгород. 6. Въпрос на национална сигурност на САЩ. Не са глупави ! Заради една Украйна няма да си докарат война с ядрена свръхсила - Русия. Откъде накъде !?

Руските псета ще почнат да вият. Това беше живота за тях. Оттук нататък конфискации и затвор. Освен ако не свидетелстват срещу путкин и осветлят скритите му пари. Няма да оставят така работата САЩ - всеки ден мизата се вдига. Оттук нататък Русия ще бъде асимилирана. Няма вече русия - има Руска Украйна - най-голямата държава по площ в света.

за сега се вижда, че само атлантическите псета и тези миниатюрните, като теб лаете и се гърчите... Та, дори е траги-комично! Все някой трябва да ви "успокои" и умиротвори и явно това пак ще е Русия... Точно, както и предните пъти. Абе, сефте! Джавкай си на воля, още малко ти остава!

а ут украинска стръна издалите запувет зъ бормандиране длъбоку вътри ф русия, семитски съд ли ши ги суди!

Каквото и да направи запада не може да ги спре, Иран, Сверена Корея, Куба, чакат ги!

Краварските подлоги, преструващи се на международни съдии правят списъци, колкото Вашингтон да им подхвърли някой долар. Обама, Буш, Помпео, ведно с английските им съдружници също разбомбиха десетки градове, но на единия даже му дадоха нобелова награда за мир, а не призовка. Жалки институции, които отдавна са загубили всякаква тежест.

Нещо за Биби Нетаняху..?

Пиндостанците затъжняват все повече. Крахът на една жалка и кратка импрерия.

Руснаците са един голям, но за сметка на това един изключително прост народ. Няколко стотин хиляди вече хвърлиха топа на фронта. Да измрат ако щат и 1-2-3 милиона руснаци в Украйна, не ми дреме. Робите по душа не са хора, те са биомаса.

кък можи дъ гувориж тъка вее, льольооо! зъ миждународния нъкъзатилен съд си веее, шъ тъ тръсяд!

ндааа, много са глупави. Добре, че Сикорски е американ.. упа. та, расистче пребоядисано, спри се с расовата омраза. Руснаците не са лош народ - напротив. Само дето и те, като нас, се намъчиха под соц. игото. За разлика от нас, обаче, Горби не успя да ги угроби в демокрацията на 100% и сега имат големи шансове. И дано, щото не виждам кой друг ще помага срещу новите болшевики.

Терористичната организация МНС (подкрепяща терористи), кога ще издаде заповеди за арести, за обстрела на мирни хора и деца в Крим със забранените касетъчни бомби?

Защо закъсняват с медала за тези които стреляха по мирните граждани на плажа?

Както вървят нещата съвсем скоро Шойгу, Герасимов и Путин ще им дойдат на крака да питат какво на майната си искат от тях, хахаха, с батальон десантчици като охрана да уточня или ще пратят Герасимов само, хахаха

Коментари - Международният наказателен съд издаде заповед за арест на Сергей Шойгу и Валерий Герасимов | Днес.dir.bg

Международният наказателен съд издаде заповед за арест на Сергей Шойгу и Валерий Герасимов

Те са заради обосновано предположение, че двамата са отговорни за ракетни удари, нанесени от руските въоръжени сили по украинска енергийна инфраструктура

Обратно в новината

Коментари - Международният наказателен съд издаде заповед за арест на Сергей Шойгу и Валерий Герасимов | Днес.dir.bg

Коментари

Този съд какво прави никой не му е ясно. Издава си заповеди за арест, издава присъди и това е. Никой не арестуват и никой не отива да си лежи присъдите, съдии и прокурори си вземат заплати и така.

Дадоха на Обама, който изтрепа една камара хора, не затвори Гуантанамо и разреши експериментите с гейн оф фънкшън на Фаучи Менгеле, НОБЕЛ ЗА МИР. Нищо идващо от Краваристан и неговите губернии не ме интересува.

Краварите се връткат вече и си пикаят и серат по фейсовете публично. Не съм предполагал, че така ще им свърши продъдената империйка. В ИДИОКРАЦИЯ.

Сега Интерпол ще иде да ги арестува и гейм овър!

В Хага 44 държави подкрепиха създаването на специален трибунал за Русия Във вторник, 2 април, 44 страни в Хага подкрепиха създаването на специален трибунал за Русия за престъпления срещу Украйна. Това се посочва в изявление на холандското правителство. По-специално декларацията е подписана от представители на правителствата на редица страни-членки на Европейския съюз, както и на Канада, Грузия, Япония, Молдова, Нова Зеландия, Великобритания и САЩ. „Ние потвърждаваме отново, че Русия трябва да бъде държана отговорна за своята агресивна война срещу Украйна. Ние, международната общност, сме длъжни да спазваме Устава на ООН и да предотвратим безнаказаността на престъплението агресия срещу Украйна“, се казва в документа. /// Гаага ждет российских генералов Такие преступления не имеют срока давности. Каждый российский командир, который приказывает наносить удары по гражданским людям и объектам критической инфраструктуры, должен знать, что справедливость наступит. 5 марта МУС выдал ордеры на арест Кобылаша и Соколова. Российских командующих обвиняют в совершении военных преступлений. Кроме того, это первый случай, когда российских военных подозревают в совершении преступления против человечности и других бесчеловечных деяний, повлекших большие страдания. СБУ считает, что именно по приказу Кобылаша российская армия наносит массированные удары по жилым домам и больницам. Командующего Черноморским флотом России Соколова подозревают сразу по трем статьям: нарушение законов и обычаев войны, посягательство на территориальную целостность и неприкосновенность Украины, а также планирование, подготовка, развязывание и ведение агрессивной войны.

Колкото и пъти да я напишеш тази глупост, все ще я трием!

Путин може и да избегне съдбата на Милошевич но тези около него ще операт пешкира със сигурност.

какви чекиджийски трели да извадят от злоба и безсилие! А на фронта всеки божи ден десетки ОТАН-ци заминават към казаните със сярата...

От Москва издадоха заповед за арест на Международния наказателен съд.

ХУЙЛО НЕВЬЕЗДНОЙ… ОН НАЧАЛ УГЛУБЛЯТ БУНКЕР.. Единственото, което остава, е да отидем да се видим с истински приятели -Иранските молли - Венецуелските комунисти -Севернокорейските чикиджии - сирийските химик -Лукашенко... май вече няма приятели. Как викат расистите по всички канали? Русия е Путин и Путин е Русия. По тази логика, ако Путин е международен престъпник, то цяла Русия е банда престъпници...

работи Хуйло, че така грозно стеняш?

А на Борис Джонсън кога?

Нобелова награда за мир! (по стар краварски обичай...)

ми да идат у москва да ги арестуват бе.... смешници... никой не ги бръсне даже за слива

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай! Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, терористите от хамас и хусистите , да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ РУСОФИЛА Е ДА МУ РЕЗНЕШ ТИКВАТА Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток към Путя и очи на запад. . Русоробите грухтят тук против Велика Америка…А всъщност: Ето Супер-оръжието срещу русофилите и руските троловете - Покажете им долар и веднага забравят всички опорки на Кремъл ... По принцип русофила е с айфон и немска кола

Питам се защо същият този съд не потърси отговорност на американците /персонално на техните командващи операцията/ за хвърлените хиляди графитни ленти по електропреносната мрежа на бивша Югославия. А циркаджиите не престават да ни разсмиват - тъпо е за собственото ти реноме да издаваш заповеди, които на 100% си сигурен, че не можеш да изпълниш. Колко опита направи този съд да арестува и да изправи пред съд Путин? Щото, ако отговорът е "нито един" - за какво говорим. Кьорфишеци на поразия. Обаче мога да се подпиша под твърдението, че японската съдийка ще я търсят по цял свят и ще я осъдят във същия този съд.

Шило

Следвайки тази логика, този "съд" би следвало да издаде такива заповеди и за Зеленски, Залужни, Сирски, Буданов, министрите на отбраната на Украйна през последните 10-тина години шефовете на СБУ, ГУР и т.н.

А за наркомана в киев кога ще издадат заповед, заради факта, че копоите му пребиват хора на улицата и ги товарят в черни бусове за да ги пратят да гинат на фронта против волята им? А, че раздава автомати на деца и им промива мозъците, че ще победят ядрена сила номер едно в света? Кога? Кога ще го арестуват заради факта, че дори допуска лабилни бременни жени да ходят в окопите за да изкрънка още някой долар от запада? Кога ще го арестуват за геноцид над собственият му народ при положение, че Украйна от 40 милиона стана 20 и бизнеса с протези процъфтява? ???

А Партия Възраждане ще внедри всички нежни соросиди и демократи в урановите мини, по строежите на мостове, тунели и жп прелези. А велика Русия ще въведе в миши дупки този измислен съд!

А за арест на Биби Нетаняху МНС си мълчи. Избиването на палестински деца в Газа не е било доказано. Лицемери.

На КОГО са дали тази "заповед" за арест?

На вятъра са дали заповедта.

Чикиджйски му работи на МНС .Вятър ги вее на Бяла кобила тичаща срещу вятъра.Дисега никой политик не е арестуван от тази гей съдебна организация .Говорят си за да се знае ,че ги има.

Интересно кой им плаща заплатите на тези напълно дискредитирани клоуни? Просто трябва да им се затвори кранчето и сами ще си разотидът от където са дошли...

Тез пък кои бяха?

Тия па! Защо продължават да се правят на клоуни! Всички им се подиграват: и от изток и от запад! На тяхно място отдавна щях да съм пуснал кепенците вместо да ме су присмиват в очите! Нямат ли тия хора малко гордост!

А за военно-престъпника Нетаняху,има ли издадена заповед? Разобличителя

Остава само един въпрос тогава. Кой пръв ще накаже "Международният съд"...Мосад или Кинжал. Интересно!

Баси безкрайния цирк! Аре пак, "хайли лайкли"!... А на Зеленчука и нацистката му банда, за които не е предполагаемо, а сигурно и доказано, че са военни престъпници, кога ще издадете заповеди?! Точно и за това този МНС може да си го наврат атлантиците в задна полусфера! Да не споменаваме, че самите САЩ не го признават, защото не им е изгоден...

Нека да допуснем че ги арестува МНС. На какво основание ще ги съди след като МНС не е признат нито от Русия нито от Украйна?! Така че излиза че тази заповед за арест, както ис тази срещу Путин са противозаконни. И как съд който издава противозаконни заповеди за арести може да се произнесе със справедливо решение?! Нищо чудно че руснаците са муснали за издирване членовете на МУС и това вече е законно. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Смятайте как са затънали руските кучета слад като САЩ самосдържат Украйна да не се целят на повече от 100 км навътре. Като отпуснат тази предпазна мярка и когато руските по-големи градове почнат да вият на умряло - никой няма остане в това блато русия

очеВАдно ти си баш блатно животно, при това и безмозъчно...

_stankow

>>>САЩ самосдържат Украйна да не се целят на повече от 100 км навътре Това пък откъде го измислихте ? 100 км навътре ?? 1. САЩ никога не са разрешавали на Украйна да използват оръжията, които им дават, срещу територията на Русия 2. САЩ не признават, че Крим е (вече) територия на Русия 3. Украйна може да използва американските оръжия срещу Крим 4. Украйна използва американските оръжия срещу Крим, не от вчера 5. САЩ ще опънат яко ушите на Зеленски, ако използва американските оръжия срещу териториите на Русия, например Белгород. 6. Въпрос на национална сигурност на САЩ. Не са глупави ! Заради една Украйна няма да си докарат война с ядрена свръхсила - Русия. Откъде накъде !?

Руските псета ще почнат да вият. Това беше живота за тях. Оттук нататък конфискации и затвор. Освен ако не свидетелстват срещу путкин и осветлят скритите му пари. Няма да оставят така работата САЩ - всеки ден мизата се вдига. Оттук нататък Русия ще бъде асимилирана. Няма вече русия - има Руска Украйна - най-голямата държава по площ в света.

за сега се вижда, че само атлантическите псета и тези миниатюрните, като теб лаете и се гърчите... Та, дори е траги-комично! Все някой трябва да ви "успокои" и умиротвори и явно това пак ще е Русия... Точно, както и предните пъти. Абе, сефте! Джавкай си на воля, още малко ти остава!

а ут украинска стръна издалите запувет зъ бормандиране длъбоку вътри ф русия, семитски съд ли ши ги суди!

Каквото и да направи запада не може да ги спре, Иран, Сверена Корея, Куба, чакат ги!

Краварските подлоги, преструващи се на международни съдии правят списъци, колкото Вашингтон да им подхвърли някой долар. Обама, Буш, Помпео, ведно с английските им съдружници също разбомбиха десетки градове, но на единия даже му дадоха нобелова награда за мир, а не призовка. Жалки институции, които отдавна са загубили всякаква тежест.

Нещо за Биби Нетаняху..?

Пиндостанците затъжняват все повече. Крахът на една жалка и кратка импрерия.

Руснаците са един голям, но за сметка на това един изключително прост народ. Няколко стотин хиляди вече хвърлиха топа на фронта. Да измрат ако щат и 1-2-3 милиона руснаци в Украйна, не ми дреме. Робите по душа не са хора, те са биомаса.

кък можи дъ гувориж тъка вее, льольооо! зъ миждународния нъкъзатилен съд си веее, шъ тъ тръсяд!

ндааа, много са глупави. Добре, че Сикорски е американ.. упа. та, расистче пребоядисано, спри се с расовата омраза. Руснаците не са лош народ - напротив. Само дето и те, като нас, се намъчиха под соц. игото. За разлика от нас, обаче, Горби не успя да ги угроби в демокрацията на 100% и сега имат големи шансове. И дано, щото не виждам кой друг ще помага срещу новите болшевики.

Терористичната организация МНС (подкрепяща терористи), кога ще издаде заповеди за арести, за обстрела на мирни хора и деца в Крим със забранените касетъчни бомби?

Защо закъсняват с медала за тези които стреляха по мирните граждани на плажа?

Както вървят нещата съвсем скоро Шойгу, Герасимов и Путин ще им дойдат на крака да питат какво на майната си искат от тях, хахаха, с батальон десантчици като охрана да уточня или ще пратят Герасимов само, хахаха