Коментари - Мей се отказва от спешно правителствено заседание за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

""Наистина не мога да повярвам, но това правителство изглежда е на прага на пълна капитулация", написа Джонсън в седмичната си рубрика в британския в. "Телеграф". "Искам да вкусите пълния ужас от тази капитулация . . . ние сме на прага да приемем нещо, което е още по-лошо от сегашната конституционна позиция. Това са условия, които могат да бъдат наложени на колония", заяви той." Лошо е, когато си свикнал всички да капитулират пред теб и да се отнасяш с всички като с колонии. Идва момента, когато и с теб ще се отнасят с колония. От пълноправен и дългогодишен член (над 40 години), шепа британски тарикати и политици, потомци на мигранти, се опитват да върнат страната 50 години назад, както и да извиват ръцете на ЕС. Няма да стане!

Ох, дано я държат на верига....

Тя жената е пионка в играта. БРЕКСИТ е замислен отдавна.

Това изкривено и грозно бабе ще духа супата скоро!

абе англичани,нямали да я бутнете тая дърта коза да не си разиграва коня какво я чакате???? махайте тоя боклук!!!!!

да я бутат? Жената ще свърши работата з акоято е избрана няма да се отмят акато липпова дъска или наш гербераст!

вижте колко разправии и шум защото още не сте потопили островите!ю има островои = има шумотевица и проблеми! нема острови = нема вредности!

ЛИ ВИ Е НАЙ- ВАЖНАТА НОВИНА, МЪПЕТИ? А ПРОТЕСТИТЕ???

Шило

Те не са политкоректни. Всъщност, на кое място сме по свобода на словото?

Шило

Малиии, таа къ е зяпналъ! Ша глътни някой лорд. Явно синджира и е за това- да седи вързана.

Повече от ясно е, че англичаните излизат попарени от ЕС и сега съвместно с партньорите се опитват да опазят честта на нацията. Няма шанс да не се види , че самоизолацията и майчинските заклинания водят нацията към катастрофа. още едно време Маргарет Тачър внуши, че Англия трябва да бъде извън едно европейско обединение, но пропусна да види факторът Китай, който бълва всякаква продукция и за английските работници мястото под света е все по- малко. Те не са способни да видят истината в очите, а английската аристокрация да им я каже. Обединения пазар на ЕС има огромна мощ, защото всички граници без митническо облагане дават възможност за снижаване на всяка една цена на всяка една стока в ЕС. От този компромис печелят всички граждани и се увеличава оборотът на стоки. Англичаните нямат полезен ход засега, освен да си свалят стандарта и всички цени, което означава паритет на лирата под и около еврото и долара.

Крайно време е руснаците да отровят пак Скрипал, за да се обединят зад Мей и срещу руската заплаха нагличаните.

Шило

Хахахахахаха

МИслех да напиша същият коментар, Очакваме нещо по сагата Скрипал :) :) :)