Мей: Проектът ни за сделка с ЕС отговаря на волята на британците

Правителство никога няма да проведе втори референдум за Брекзит, обяви тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички българи са тъпунгери...А?! Хахаха Кой ви брои вас за слива бе ....? Цървули !

Браво на Британците. Показаха защо са били Империя! На много народ не им изнася, обаче се гледат интересите. Само гледайте какво ще става като се махнат и отсвирят де що има ЕС регулации.

Ще ми извиняват проевропейски настроените англичани, но трябва да си излязат без сделка и да цъфтят и връзват и да ни показват на нас балъците как се прави. Иначе сега, пак ЕС ще е виновно, че не е потекло мед и масло във Великобритания и от двата чучура едновременно.

1. прави впечатление, че всичко се прави "на тъмно" и никой нищо не обсъжда публично. Дори в Анлг.парламент не са чели споразумението. Демек, това е сепаратна сделка. 2. Тереза Мей ще изхвърчи от поста си веднага, щом свърши черната работа. Ще я разкарат за три дни. На запад политиците вече са разходен материал, чиновници, командвани от задкулисието...

На кое правителсвто имаш стенограми от заседанията? Като поченете да говорите така, да се сещаме колко са лоши... Кажи кое правителство е прозрачно и всичко му е на показ. Едно. Твоята компания, какзва ли какво смята да закупува на всеки желаещ? Не ми се струва прозрачно това. А и ти не споделяш... Задкулисие някакво настава ми се струва.

ти какво ми сравняваш "частна компания" с държава (правителство и парламент)??!? Нали уж на Запад има демокрация? Договорът за Брекзит засяга всички англичани. Точно те гласуваха на референдум и поискаха развод с ЕС. Сега им налагат условия на тъмно. Тереза им ги налага!

Ще видим дали ще стане това, което казва или пак ще е някакъв вид кьор фишек. И в Англия и в ЕС се измориха от непрекъснатите и увъртания.

Вън острова от континента.

Путин победи...

Англия загуби!

Очакваше се!