17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно е, че почти всички коментирате все едно британците са всички еднакви. Едни ще спечелят от Брекзит, други ще загубят. И проблемът е, че някой ще загубят много. Дори и да се случи така, че общо да се получи, че икономиката е на печалба такава голяма промяна със сигурност ще донесе много беди на част от населението. А ако се потвърдят прогнозите и всъщност имаме спад то тогава загубилите ще са доста сериозна част от населението. Не се усещате, че дори и 20% да пострадат, а 80% да спечелят или да няма промяна пак имаме сериозен проблем. Защото този, който губи всичко е ГОТОВ на всичко. Той е МОТИВИРАН. Отстрани как изглежда - ами като преместят фирми от Англий във Фрнация и служителите ще се преместят - е да де, ама децата ти и жена ти също трябва да се местят. Трябва да продаваш къща при падащи цени и да купуваш при повишаващи се. ами то и за вас всички е същото - като не ви харесва заплатата от 1000 лева - заминавайте за Западан Европа за да взимате 1500 евро. Защо седите? Ааааа защото тук са ви родителите, имате приятели, децата ви ще бъдат стресирани от нова обстановка и училище на чужд език. Нали. Та много отгоре, отгоре гледате на нещата - на чужд гръб и 100 тояги са малко. Отделно за Брекзит гласуваха почти всички неактивни групи население- пенсионерите- 70% са били за БРЕКЗИТ, безработните и те почти всички. И сега пред правителството има още по.голям проблем - трябва за сметка на тези групи да обезщети младите и активните. Честно би било БРЕКЗИТ да се плати от намаляване на пенсии и социални разходи. Ама такива неща в главата на глобално мислещия български бедняк няма. Ние дори и не разбрахме , че основната тема в Гърция беше кой следва да поеме по-голямата част от плащанията, свързани с фалита. Това беше спор в Гърция . дали пропорционално на богатството или всъщност честното е най-богатите да поемат още по-голяма част, защото ТЕ СА СПЕЧЕЛИЛИ НАЙ-МНОГО. Вижте у нас - каква точно е логиката някой 20 годишен да поема негативите на предишните поколения? Ами няма и затова младия бяга. Обяснявате му глупости как бил длъжен от гол патриотизъм да плаща за некадърното управление на предишните поколения , той помисли, помисли пък ни тегли една майна и се оправя....

Няма никаква катастрофа. Просто излизате от ЕС и ще има митнически такси за стоки, както и визи за гражданите от двете страни. Няма да имат толкова права колкото сега, но това е и за вас и за ЕС.

Според мен Демокрацията е потъпкана в Англия затова имат проблеми те и ще стават по големи !

Съвременната парламентарна демокрация е тръгнала именно от Англия . Другите са се учили от нея ,но не всичко с а научили.

Каквото и да пишете,не Великобритания ,а България е най-бедните страна в Европа.И скоро това няма да се промени.....

Мила моя Тереза, абсолютно съм съгласен . Ако предложението ти бъде отхвърлено, ще се стигне до тотална катастрофа - ще се наложи да излезеш в пенсия. И вече няма да те гледаме по телевизията да бръщолевиш глупости, а ще трябва да готвиш манджички на мъжлето ти. Но така му се пада. А ти нали си жива и здрава, все ще преживееш и тази катастрофа!

Чакам скоро и статуята и на Тиквата.

Дира да ви ви в .......Проверявайте ми уменията да различавам това онова.Да ви го начукам в свободното слово.

Същото като предложението МАКАРОН - И на двете да гласуваме против - пък после кой каквото предложи

Трябва им втори референдум по въпроса и решението да се вземе с квалифицирано мнозинство! Ако така се решат нещата НЯМА ДА ИМА ПРОБЛЕМИ !!!

Нищо няма да стане ако не се отдели Държавата ще си работи както до сега само правителството ще се промени.

Моята прогноза, след временна нестабилност ,ако успее да изгряди низависимост UK отново ще е сред първите...що има толкова злоба ,вие за тях не се грижете ,те са постигнали успех за гражданите си....и кралското семейство ,особено Уилям и Катрин са едни достойно млади хора...!!!!!

Великобритания е велика империя и тя нама да позволи никога администратори от Брюксел да опрделят външната и и вътрешната и политика. Не работят с евро, а с английски лири. Те не са роби като нас българите и дупелизци

Ингилизи, да ви сере човек на... гъзокрацията, да ви сере:)))!!! И това ми били... джентълмени, бахти фурнаджийските лопати, че те нашите политически курвички правят "по-малки" номерца от тези:)))!!!

Някои, ще ронят крокодилски сълзи...вие знаете ли, кои са... да не се окаже ... изберете си, който и да е и няма да сгрешите...

Англичаните верно са изроди вече. Жалки, несмешни.

АНГЛИЯ НИ НАПУСКА НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ЛУДИ ДА РОНИМ СЪЛЗИ ЗА НЕЯ

НАЛИ СТЕ "ВЕЛИКИ БРИТАНЦИ", МИСЛИХТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ В ЕВРОПА, НЬЛА КОЛЕНЕ ЩЕ ВИ МОЛЯТ, САКЪН БЕЗ ВАС НЕ МОЖЕМ.... Е, НЕ СЕ ПОЛУЧИ, ВЪН БОКЛУЦИ ПОДЛИ И ДВУЛИЧНИ, БЕЗ ВАС ЕВРОПА Е ПО-ДОБРО МЯСТО И НЕКА ВСИЧКИ ЗЛИНИ, СЪТВОРЕНИ ОТ ВАС НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА, ВИ СЕ ВЪРНАТ ТЪПКАНО!!!!!!! АМИН!!!

Тук съм само заради доброто образование, с това мога да ги похваля англичаните. Завърша ли се прибирам в София.

Няма да го направиш. Освен по принуда, разбира се.

Този е богаташче на тати. Тате е български крадец, посткомунистически. Това доброто образование за хвалба, заедно с ЕС-класата. Иначе нашето момче не става за нищо в Лондон.

Добро, добро... колко да е добро...

на никой не му пука за нагличаните и техните мераци. те са си самодостатъчни.

Никой няма доверие в британската демокрация. Какво да кажат хората, които гласуваха против Брекзит? Защото техния брой е не по-малък от на останалите хора. Да разбираме ли, че политиците се интересуват само от едните хора? Как така Брекзит без сделка ще има катастрофални последици? Нали Англия беше много велика, по-велика от ЕС, и не и трябваше пазара на ЕС? Смях в залата!

"Какво да кажат хората, които гласуваха против Брекзит? Защото техния брой Е НЕ ПО-МАЛЪК от НА останалите хора."?! Избирателна активност - 33 551 983 / 72,15 % /; Гласували за напускане - 17 410 742 / 51,89 % /; Гласували за оставане - 16 141 241 / 48,11 % /. ТОЧКА!

Ще си напазарувате бели и черни хора по света за жълти стотинки, ще ви работят денонощно и само вие ще си знаете, че са ви роби... без права, възможности и перспективи. Та нали вие сте ги измислили тези правила и благодарение на вас светът вече така се е "развил", че не знам къде не е катастрофа! Ако ли пък правилото е за вас, бързо ще го отмените със специална клауза. Циркаджии!

Бая време ви гледаме долнопробното циркаджийство и май е време вече да видим и тая ''катастрофа'' белким спрете да си плещите едно и също насаждайки страх у хората..

Brexit

Катастрофални последици ще има само отхвърлянето на волята на народа. Единственото хубаво нещо на Мей-ската сделка е, че ще сложи край на фантасмагориите за втори референдум. Лошото е че след 2 години ще сме пак в същото положение, нито вън нито вътре, stuck in a rut

Забавното в случая е че Мей е права, ако не се приеме споразумението ще бъде катастрофа. Не е ясно обаче за кого!!!!! Като не свършиш това за което си взел рубличките, почваш да се оглеждаш денонощно.........

Мей е твърд противник на Брекзит. Не тя е взела рубличките.

Неотдавна прочетох, че Клинтън смята за грешка Брекзита. От там нататък си правете изводите кой стои зад всичките тези парамонии.

Ми разбира се, че брекзит не пасва най- много на глобалистите, от която клика са и кланът Клинтън.

кой?

take back control...

Козяшките надрусани глисти били живи, бря?!

Има и друг вариант. Да излизат, пък когато се озъбят, Шотландия ги напусне, а ИРА пак започнат да ги гърмят, ще си подадат молбичка за членство

Мей предупреди за катастрофа? Късно е! Колкото може да я чуят английските агиткаджии, толкова и на гласуването може да се случи чудо. Много бих се радвал на чудо, но надеждите са близки до физическата нула. Хора, които повярваха в собственото си величие, подиграваха се и позориха румънците и българите като варвари и не вярват в Господ, ще си го получат още през първите дни, когато започнат опашките на тировете фериботите, рейсовете и влаковете за ЕС. Всичко свърши, а Мей има да пие една студена вода, заедно с другите глупендери, изпълващи сянката на една велика империя. В сряда сутринта ще ви проводя с песента "Bad romance" Lady Gaga.... За това, че ни продадохте на руснаците и живеем като в проклятие това ви е най- малкото, което ще ви се случва. Подлеци!

И това е вярно. Оставиха ни на Сталин, тези абдали, нека са да подухат малко супичка

Brexit

Каквото повикало, такова се обадило

Brexit

Аз още отсега мога да "поздравя" всички римейнъри и ЕС-агитатори с No Surrender на Джудас Прийст ... You know the way that I feel If you're with me you better hold on tighter I'm only keeping it real That's who I am, I'm just a non-stop fighter Chasing a dream as I go higher Playing it mean, my heart's on fire Living my life, ain't no pretender Ready to fight with no surrender Run out of road The end of the days Not for the weak Only the brave ...

Приятелю,BREXIT ,след 29.03.2019 г. ще продавам по-крудно британска стомана/british steel/ ,защото ония гадове от ЕС ще ми налагат вече яки вносни мита.Може да почна да бера ягоди по вечните ягодови полета...

Може би е дошло времето най-после ингилизите да си платят за високомерието и надменността спрямо света. Колко колонии са имали, колко са грабили и опустошавали, време е да са платят! Не е лошо и да се модернизират. Каква нужда имат от кралската институция, една бабичка кралица и огромната кохорта от търтеи и лентяи. До кога ще занимават света с някакви кралски сватби, грозни престолонаследници и с богатството си! СТИГА!

Не можеш по собствено желание да напуснеш фирмата в която работиш, но да си запазиш заплатата, служебната кола и секретарката! Няма как да стане! Англичаните това вече втора година не могат да го проумеят! Някой трябва да им го обясни мнооооооого бааааавно.

Нищо подобно не искат. Спорът им е дали да запазят близки търговски отношения с ЕС, което идва с цената на допускане на някои от правилата и регулациите на ЕС в Обединеното Кралство (Тереза Мей и привържениците на "мек" Брекзит), пълно скъсване на взаимоотношенията и договорите с ЕС, и договаряне на бъдещи търговски отношения след това (привържениците на "твърд" Брекзит - част от консерваторите и националистите), или саботиране на целия процес с цел провал и предсрочни избори (опозицията, най-вече лейбъристите).

Brexit

Първо тази "фирма" не спазва изобщо "трудовото" законодателство. Второ, напуща не наемен работник, а основния клиент на фирмата Трето, този който напуща не само, че не получава заплата, ами е един от основните спонсори на "фирмата"

Напуща?! Неграмотен селяк си ти! Ако и английски език владееш на нивото на майчиния си, освен за метач за друго не ставаш. И не се опитвай с мнимото величие на една чужда страна да компенсираш селските си комплекси.

Ще се радвам ако катастрофирате. Малко глад няма да навреди и на телата и на мозъците ви

Островните пияндури искат хем да прецакват ЕС ,да са с краварите,да си правят каквото искат,хем душата в рая,да имат достъп до пазарите на съюза.Големи хитреци няма що.Айде да се махат вече че писнаха на всички.Само да не стане така да се върнат наакани.

и кво?

Чудно,защо толкова напират да излязат от евросъюзът,ето сега щяха да си поделят Европа заедно със Германия и Франция!Държави днес се завземат не като примитивните талибани със автомат Калашников,картечници и танкове,а със мощна и развита индустрия,промишленост,технологии и икономика,другите сами ще се натикат да бъдат присъединени и ще са щастливи от трохите на богатата маса!

Европа е свободна! Европа няма граници! На България какво й пречи да развива "мощна и развита индустрия, промишленост, технологии и икономика"? Като не ти харесва в "лошата" Европа, имате възможност да имигрирате в "свободна" Русия и да намерите щастието си в Сибир!

не трябва да гледаме само едностранно от камбанарията на Берлин или Брюксел,трябва да погледнем и на отсрещната камбанария на Лондон! Тоест какви са причините заради които искат да излязат от Евросъюзът,не че мен лично ще ме направи по богат и щастлив,всяко нещо си има две страни!

Глупусти бе! Каква катастрофа!? Нали през последните 2 години мотото на Мей и консервативните й колеги беше "NO DEAL, NO PROBLEM"? Как така катастрофа! Глупусти! Напускайте най-после!

Нищо страшно няма,просто госпожа Мей ще трябва да си подаде оставката.Така се носи отговорност за некадърно управление.Не е нещо чудо невиждано по земята.Ама да плашиш гаргите-не върви.Има една приказка : да бе мирно седяло , не би чудо видяло.Тази госпожа Мей/този "змей", както някои я наричат/ започва да прилича на онези нахални търговци , които чрез пресиране и психологически натиск дават мило и драго да им купиш стоката/която и без това нищо не струва/.Има и нещо положително след като Мей се освободи от ангажиментите си на Даунинг Стрийт 10.Вече ще може да танцува колкото си иска под звуците на АББА в домашни условия.

Не си разбрал - проблемът не е в Мей (тя беше против Брекзит, ако не си спомняш, а сега честно си носи кръста). За нея е лесно, ама за тия, дето искаха Еxit-a, пък сега се чудят как да не носят последствията, от тях иде смръднята.

Не съм ѝ фен, но е права за референдума!!! В Булгапистан 30 години управляващи и цигани се гаврят с наивния народа, че чрез "демократични избори и референдуми" ще заживее по-добре в овроГейсия С!!! "Политиците" в Булгаристан разбират само от кютек!!!

Трол комунорософилистичен, ти до днес колко пъти си гласувал и за коя партия? Грачите само, като гарвани-мършояди! Е, няма да гласуваме за евразийските ви путлерастки партии! Във Великобритания, макар и бавно, макар конфузно, нещата идват на мястото си, защото един народ не може дълго да бъде лъган. Хората искат да живеят мирно, да имат работа, с две думи - да живеят! В Британия накараха хората да повярват, че българи и румънци им ядят хляба и социалните привилегии и че трябва да напуснат ЕС, за да живеят по-добре. Някой си оплете кошницата с тоя злочест референдум, проведен под наркоза. Но истината има гадното свойство да излиза наяве, колкото и да я тъпчат и зариват с тор. Така става и в Британия. Прогледнаха и видяха истинското лице на грозната дърта вещица.

Прав сте! Само малоумник може да нарича страната си като тоя индивид...

Започваш с шизофренен неологизъм и продължаваш със смешен анализ. Браво!