Метрото стига до "Левски Г" в края на 2025 г.

Същинската работа по изграждане на метростанциите и тунелите трябва да започне през март и април т.г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, значи е вързана работата и ще има метро до там. То Трейс и Джи Пи Груп са от светата троица с Агромах на най-качествените строители. Каквото построят, никога още в първата година не се ремонтира само веднъж.

3-километрово трасе ще го строят ТРИ години. Баси... В Москва за 2 години построиха 30 км метро с 10 станции. Явно скоро няма да стигнем руснаците, камо ли американците!

от 2022 до края на 2025 са 4 години!

Бъ-я лека-полека се обезлюдява:( навярно онези в стол. общ. наблюд-т пътникопотока& въз основа на данните хич не си дават зор:(,,няма пари - действайте" :) соф. метро ян2о21-юн2о21 ел.ток за ~95о хил. лв (без д-к добав. ст-ст) се чува във 2-ра минута от https://youtu.be/lKh_lWlojlo ,а колко ли %-а от обща сума за придв.на човек/км струва билетче,или еднодн.карта?! живи & здрави:)

Първо този лъч трябваше да е готов вече. Второ направихте ремонт на Владимир Вазов и сега ще го разкопаете пак. И трето поне го пуснете до околовръстното и направете буферен паркинг. Иначе пак до никъде.

Друго щеше да е , тези пари от метрото да се усвоят по схемата на комитова , 800 000 000 готови от хемус да изчезнал яко дим

Изобщо, смешна ли е?

Крадците , каквото построили за 12 години построили !!! Сега при честните и почтенните ,ще се построи НУЛА на харвардски квадрат

не се радвай на никой крадец. Дори не се шегувай. С тези откраднати пари знаеш ли колко по-добър живот можеше да има за всички хора.

А в Студентки град кога????

Еко активистите на прокопиев не дават до витоша

Не, нека се застрои всичко, тъпунгер беден, лапай на доганя

В тази държава има държавни пари първо за столични метро и дъга, за другото държавно каквото остане...

А е кланово-общинен сбирток. Кланът Метростроители (като например на италианската мафия, например Гамбино) "строи" метрото в София. Разбойническа групировка от уроди.

Да ги пуснат един тунел под Шипка да изровят. Та и други българи да видят светлина в тунела :)

Аз очаквам до края на 2025 г., населението на цяла България най-после да се е събрало в София и да се свършват мъките с това да живее човек извън София. Ами така де - решаването на проблемите на новодошлите, привлича още хора от "провинцията", и така този цикъл се върти от 30 години и инвестициите и инфраструктурните подобрения в София не спират. Та очаквам , след края на 2025 г. вече да са останали извън София само много възрасни хора и малцинствени групи, неговорящи български език. Но това разбира се няма никакво значение, след като в София живота ще цъфти и върже.

възрасни хора - възрастни хора

Прав си ! Аз лично , много ама много съжалявам че не мога да взимам 75-80 % от заплатата в кочината София, някъде в провинцията. НА СЕКУНДАТА бягам от тази дупка.

Супер, сега белото ще стига до Графа за 10мин.

Третата метролиния беше нещо наводнена а?! Ами така е когато строите некачествено!

Това не променя факта, че Левски Г е едно долнопробно, миризливо, тъжно, зловещо и отдалечено гето, населено с примитивни, изпаднали подчовеци, маргинали и всякаква безлична и бездушна сган.

Все едно че ми говориш за населението на територията България....

Ама с метро,боклук такъв

Като ти чета омерзените глупости, ми става жал за теб.

Следва продължение до ЦСКА Б.

Айде нема нужда - че всичките наркомани и отрепки от Левски да ни съсипват центъра!

А стига с тази София бе . Градове като Солун и Руан с население като Варна имат метро. Я пуснете по 2-3 линии във Варна Пловдив, що не и в Бургас. Руан туй знаете ли къде е ? Там дето Жана Д' Арк са я изгорили на кладата.

А втори мост на дунава кога ?

Ако Дунав течеше покрай София, то вече щеше да има няколко, ама нали е далече от София. метролъчове до дупка !

Тъкмо, Учиндолският ще ходи с метрото на работа до чалгарската си телевизийка. Като стана дума за чалгаря... Абе тези от ИТН нали влязоха в политиката понеже депутатите не изпълнявали волята на народа? Какво стана с точките по референдума бе, Сливчо, нали в момента управлявате? 1) 120 депутата 2) мажоритарен вот 3) субсидия от 1лв Записахте ли тези приоритети за което сте избрани като неотменни точки в коалиционното споразумение? Не нали? Щото не ви дреме, важното е да сте на лапачката... Нека се видят тъпаците гласували за, Има Такива Несретници

Построи се метрото , защото нямаше кметове от бсп

Хвала на ГЕРБ, че се погрижиха. Тези просто ще изкарат по инерция всичко започнато от тях и накрая ще рекат "до тук бяхме". После ще слушаме някой, като Първанов да казва "Извинявайте, ама за 20 години, никой в тая държава един гвоздей не е забил".

пък направиха метро по инерция от предишни времена. Проблемът е, че за тези пари още 5 Българии щяха да построят. А то грабене на грабители само за родите им за 5 поколения напред.

Пак познатите крадци и калпави строители Ге Пи Груп и Трай Си.

Големи сте черногледци! Метрото промени коренно качеството на живот. Да, сигурно има нарушения, да, слагат кофи ня някои места, като завали дъжд, да, понякога се налагат ремонти, ама хубавато не може да се отрече. В доста метра съм пътувал, вно нашето нашето и много пряятно и остава само да го пазим, защото на някои места вече виждаме следите на вандалите. Дано продължи да се развива, за да се облекчим всички като трафик, като време за придвижване и т.н.

комунистически призиви. Няма да си затваряме очите за безумните кражби от тези "строежи". Ти не се ли усещаш?

Една проверка от Рашков, и метрото спира за винаги !!+ кво метро бе

Спряха парите за метрото по плана развитие хунтаджийте

При мунчо пък , магистрала и метър няма да има до тогава построена

дай Боже да не е по-скъпо от Токийското метро. Иначе е като чудовище, което изсмуква живота на хората. Те се возят нанякъде си, но парите им за нормален живот са глътнати от превозвача.

Ако не бяха ГЕРБ и Бойко Борисов, София никога нямаше да има метро.

Ако не беше ЕС Бойко нямаше да има от къде да открадне и да остане малко за метро.

Браво на г- н Борисов

За къде са се разбързали тези?5 спирки с трима изпълнители за 4 години!

Пак познатите крадци и калпави строители Ге Пи Груп и Трай Си.

3 години и 3 месеця!!! Тези на ръка ли ще копоят тези тунели и ще бъркат бетона на ръка. В кой век живеем?

Очаквах до 2025 да е стигнало квартал Скопие до Вардаро, а вие само до Левски Г.... трагедия

круши аз бери

за без пари - толкоз.