Метрото и електротранспортът в София не могат да платят сметките си за ток

Сметката за електричество на столичния метрополитен за месец декември е 3 725 730 лв., а на електротранспорт - 1 987 256 лв.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продължаваме промяната Държавата без бюджет още, цветущи резултати. Ще стане и по-хубаво

Оди пеш, ма. Нъл тъй разправяше оная твойта. Спирай метрото, че да дойдем да ви спрем тока на всичките.

Защо няма пари за ток за метрото,като всеки ден милиони се возят в метрото,а билета не е евтин за джоба на хората,а това е трик да се иска увеличение на билетите.

Какви милиони ма, како?

ФАНДЪКОВА ДА СПРЕ ТОКА НА "ДОНДУК-2 " , ТАМ В "ЧЕКМЕДЖЕТАТА" СИ ГО ПРОИЗВЕЖДАТ !

а Бойко и Теменужка ни убеждаваха как на борсата ще е евтино. Мартин Димитров, Плевнелиев и разни други специалисти ни убеждаваха как имаме излишък на евтин ток.....къде са тези специалисти да платят сметката на Фандъкова.

НАЛИ МАХНАХТЕ Б О Й К О , ТЪПАК , ЩО НЕ ТЪРСИТЕ СМЕТКА ОТ ИЗНОСИТЕЛИТЕ НА ТОК ?

Ако беше Бойко,щеше да кихне няколко милиона на Фандъкова за да не плаче.

моя автобус, сутрин качва средно по 4-ма човека на спирка . стигам за 20 мин и спирките са 6 - демек прави по около левче на минута

Стига сте се оправдавали за некадърността си с пандемии и цени на тока. От години градския транспорт на София не е печеливш. Ако бяхте го развивали, така че хората да го предпочитат, за да има и годишна печалба, сега щяхте да имате буфер. Но не, вие сте пълни калъфи и транспорта е оставен на самотек. Като няма пари Фандъкова удряше коляно на Бойко "Моля ти се, дай парички, защото съм страшно некадърна, но пък имам мили очи".

НО Б О Й К О ДАВАШЕ ! А СЕГАШНИЯ "ФЕЛДФЕБЕЛ" , НЕ МУ ПУКА ЗА НИЩО , ОСВЕН ЗАПЛАТАТА МУ !

Да,но гювеча свърши.

Каква е сметката за ток на трамваите? На тролейбусите? На съветското, руското, метро? Къш - всички вие, които предвиждахте и предвиждате нечувани разходи за нови и нови метролинии, въпреки липсата на пътникопоток. Къш - всички вие, които предвиждате и предвиждахте ново и ново строителство на кретенски жилищни струпвания в София, единствено с цел да се осигури поне малко приносче от билети в ежедневно дотираното метро по руски образец. Ха, какво стана с мошеническата врътка да се изгради мустак от Военно училище - М3 към какво-му-беше-името: цели шест чистак нови метростанции, непредвидени в проект, само и само да се захрани поредното руско производствено и обслужващо недоносче на хиляди километри оттук. Скъп ви бил тока, а, Столична община? Не, вие сте ни скъпи-прескъпи.

тебе да не са те таковали пияни руснаци та това ти е в акъла.Провери. Метрото не се строи от руски фирми. И е страшно удобен транспорт. В него изключително рядко се качва циганин. Но всеки ден гледам български боклуци, които прескачат бариерите без да купят билет.

И ще оправят бюджета Или ще фалират:)))

До тука с екологичният транспорт.

некадърни боклуци

До къде ни докараха боклуци студ глад мизерия и цени космически и първи по смъртност

ти акъл си имаш, пари ти трябват. Кви са тия тъпаци. Тебе трябва да те назначават или за кмет да те избираме. Я сега кажи как да оправим българския футбол и числата от тотото. Предварително благодаря.

taka e (нерегистриран) "Всичките са маскари. Само Путин е великан!" Ами не. Той е само мъжкар. А Русия е една от малкото останали свободни държави.

говори ми

Къде е държавния Бюджет за тази година?

как къде? В чекмеджето на Борисов разбира се. Там е и миналогодишният и за 2020, 2019, и т.н. Там ги държи всичките от 12 години. За парите имам в предвид, не за документите.

че нищоправеца обрал шкаВчето на БиБи с китайския дрон.

пешком. с велосипеди. с кънки. с борд. 1.60 за билетче е мъч туу мъч, ок? затва намаляха хората. оправяйте се сега, ние как се оправяхме, като вдигнахте цените? апропо, сигурни ли сте, че администрацията ви не е раздута? само питам. ае

няма билетче от 80 евроцента

и никъде в Европа няма 2€ на час!!! Готов съм да плащам за градски транспорт по 2€ за билет ако заплатата ми е 2к€. Но с тези борисови аборигенски заплати, ще продължа да пътувам гратис като избирателите на Герб.

За какво работиш за по-малко? Водача на автобуса какво му дреме за твоите приходи? Тебе пука ли ти на колко купува нафтата за автобуса?

marketor

А от кого да поиска бе, герберастки тролове и боклуци? Колко ви плаща банкянската смрад с парите на народа? Колко е нощния труд на един герберастки трол, че народа бачка без пари заради кражбите на шайкта - безнаказани за сега? М@йка ви д@ева безполезна герберска

Няма работещи бедни и мизерсващи пенсионери с по над 40г,.стаж

40 години борят класовия враг, а сега им се приискала пенсията му. Да са се осигурявали за достойна пенсия. Боклуци.

Джъст Киро или Просто Киро. Избиват ни по Харвардски с Пульо Кокорски

вие сте си ги избрали

А машините така ги нагласиха,а две трети не гласуваха защо нямаше техният кандидат

sega da ne rewat

избиват само герберастите пиещи кръвта на народа.

наздраве

как сме с държавните дългове последните 9 месеца?

Още не можем да изплатим тези на Борисов.

Борисов върна половината от държавния дълг, който наследи от тройната Коолиция. Това може лесно да се провери.

до за 12 години (нерегистриран) И после го утрои. Така, че да го връщат и правнучите ти. През 2008г. дългът беше 4847.5 милиона €. А 2020г. 15187.3 милиона €. Или той Станишев е управлявал и тогава?!

като изчезнаха 9 млд. за 9 дена.

Много говориш ти.

Доклядваха ми, че Борисов е изнесъл тока в черни необозначени чували натоварени на Спартана. Сега ще го арестуваме и ще си признае кучето!

Глупости. Докладът беше, че близки до Борисов, Герб и ДПС фирми продават на изкуствено завишени цени тока от АЕЦ Козлодуй. И поради нереализираните енергийни проекти, сперни по нареждане от Козяк, в Булгария има недостиг и изкуствено високи цени на тока за фирмите. Целта е дестабилизация и с държавен преврат връщане на Борисов и ОПГ Герб в коалиция с ОПГ ДПС и Доган на власт. НО НЯМА ДА ГО БЪДЕ! Българският народ е мъдър и н'ма да повтори грешката от 2009 година когато възкачи на престола, мафиота лежал в чешки затвор и осъждан за лъжи, Бойко Борисов.

Аз се чудя защо за два дни фалираха две от петте енерго преносни дружества в Лондон. Виждам дългата ръка на Борисофф!

до така ще да е (нерегистриран) Там в Англия се вихри дружката на Борисов, пияндето Джонсън. Заслугата е негова. Пък и фалиралите дружества никога не са му били близки. Даже и на Борисов.

Всичките са маскари. Само Путин е великан!

КМЕТИЦАТА ДА ПЛАЩА Та довежода общината до фалит. Дава пари за безмислени дейнодти СИНЯ ЗОНА е едено от начинанията .

Само доказвате, че сте мекерета! ............................. Албанците изгониха не изгониха не само ЧЕЗ,Ами и чуждия оператор на водата! А въпросът с водните ресурси е един от основните, касаещи националната сигурност! Ало, журналистите! - кога някой от вас ще зададе на депутатите въпрос по този проблем?!

Направихме им метро, а те не могат да му платят тока. Това са новите управници. Ама нали Кирчо ходи пеш на работа, какво му пука за простолюдието софийско. Стоп. Ама нали те си го избраха. Да тръгват и те пеша тогава.

Кмет на София е Данчето ! Тя да се оправя ! Ако БДЖ не може да плати сметката е друго ! Кифлата на Тиквата да ходи да му се моли да вади пари от чекмеджето !

Данчето да се обади на Тиквата и да извади някоя пачка от чекмеджето !

щот си мноо убаф?

Пари има в общината, Но няма право да ги харчи! За това е статията! Чети

Забраната за 1/12 от разхода за 2021 г е разрешено само

Защо има забрана? Къде е бюджета за тази година?

Влязохме в ЕС,за да се спре корупцията,да се махнат комунистите от власт,даима свобода за стопанската инициатива и да има ред и законност за всички беше тогава на Запад.За 15 години кое от всичко това се случи?

Русия ни продаде на Запада, но още не ни пуска. Как да се случи.

Нали сега ги вкараме комунягите във властта - БСП то! Има промяна, Не я ли забелязваш? Доста от БСП вече са във властта...

Ето как Промяната Продължава (ПП)...

Но, нима си мислиш че всичко това което си описал се случва в демократичнив свят. Грешиш много

tonk11 "За фирми и дружества "свободния пазар " е от 2 години бе кретен. Що пишеш като не знаеш? Или лъжеш нарочно?" КРЕТЕН. Защо се изказваш неподготвен?! От повече от 2 години има свободен пазар, но фирмите можеха да избират. А тогава, понякога на свободния пазар цената беше и по-ниска! Но откакто борисовият парламент прие закона задължителел за всички, цените хвъкнаха според световните котировки. Така че мисли с главата си а не с .... ! Защо се вдигна цената на газта след като вече е готов Северен поток? В защита на американските интереси, които са да се съсипе Европейският съюз, основен световен конкурент на САЩ, с неговата си независима валута €. Защото все повечето международни плащания се извършват в евро и ли юани. Ако доларът загуби позиция като световно платежно средство, САЩ фалират.

Научи се как се коментира тук и стига спамил. Мърльо.

поплачи си.

Кризата не лови само дилърите на дрога като наркоманка преслава вукова от дружба 1.Тя е на плюс защото е превънала мазето й в склад за дрога

Аз пък имам сметка за газ 500 лв и също не мога да си я платя. Защо няма статия?

Да си мислил, като си гласувал на изборите. Ако бе гласувал правилно, нямаше да е така!

Възраждане!!!

си прост

Каква среща искат с кокорчо? Кокорчо е болен от Ковид, легнал! Да се заразят ли искат? Курнелия може да го замести, да реши всички въпроси, като в БСП то! Със замах, от раз

Тоз Кокорчо какво му стана? Нали всички ходят със зелен сертификат? Или някой ваксиниран освен със сертификат ходи и с ковид.

верно ли? (нерегистриран) "Сигурно и във Великобритания го е направил, че и там фалираха за два дена две от петте енергопреносни дружества. Таа гад! Устафка! Устафка!" Там го направи единият от господарите на Борисов пияндето Борис Джонсън. И се получи защото изпълнеха заповедта на бившата си колония САЩ, за излизане от ЕС. Всичкото зло на света, войни, пандемии, финансови кризи идват от САЩ, и се изпълняват от слугите им.

Защо не е приет държавен бюджет 2022, за да може Данчето да си плати тока, а сега се налага да се съобразява с 1/12 от миналогодишния бюджет???? А? Аааа, сетих се! Ами, защото вече 8 месеца държавен приоритет номер едно е чегъртане! Какъв бюджет, какви 5 лева.... То приоритно трябваше да се променя жизненоважния изборен кодекс, да се изхарчат поне 200 - 300 милиона лева за няколко избори и машини, за да дойдат "правилните" на власт. Е, дойдоха. И какво стана? Режим на тока вече има, метрото ако спре ще е върха, цените скочиха неимоверно много, а тока... Тока не е за обсъждане, той е само за анализ, скоро няма да е и за отопление! Дано да дойде лято февруари, че от март няма да се живее...

но тези в Македония не успяха. Сега всички мълчат и проблеми с машините вече няма. Смеят ли да има!

Закривай!!!!

преди 26 години.

Да, май ни готвите нови цени за билета на метрото? Накъде повече,бе!? Душата ни извадихте! До миналия месец плащах около 150 лв. за ток, вода и парно. Сега платих 295 лв. А, Фандъчкааа! Народът ще те запомни, ни не с добро!!!

Фандъкова е виновна че ти е непосилен тока? Преди няколко години не минаваше ден, без някой другар да си драсне клечката някъде по площадите, недоволен от "непосилните цени на тока". Сега няма. Сигурно им е скъп бензина!

Странно, защо тази жена се залови на това хоро?

"Метрото и електротранспортът в София не могат да платят сметките си за ток. " Видими резултати от дългогодишното управление нас мафията Герб.

При ГЕРБ всички си плащаха тока.

Защото бяха на власт. А това е капана заложен от Герб за след като вече никога повече няма да управляват. Новият парламент трябва просто да обяви законите приети под диктата на Борисов и шайката му за НЕЗАКОННИ И ДА ГИ ОТМЕНИ. И тогава всичко си идва на мястото. Цени според доходите.

Сам си си виновен ако са ти мизерни доходите.

Ами новия ми ток е 200 лв. и аз не мога да си го платя. Що няма статия?

Откакто имаме мъдуровките вече дори не си и електорат. Ти си никой. Статистическа човекоединица.

Благодарение на Борисов и неговата ОПГ ГЕРБ, Метрото и електротранспортът в София не могат да платят сметките си за ток. Набута фирмите задължително на "свободния" пазар на ток, за да си пълни чекмеджето дори когато не е на власт. ПРОКЛЕТНИЦИ, ДОЛНИ КРАДЛИВИ МОШЕНИЦИ, РЕКЕТЬРИ. Малко ще се отървете само със затвор. --.- --.- -..

благодарение на герб и борисов, ти допреди 7 месеца можеше да си платиш тока! благодарение на фатмака и неговото правителство вече неможеш!

Важното е че изкарахме мутрите от затворите.

Но преди 7 месеца "свободния" пазар на тока не беше задължителен. Борисов и шайката му престъпници промениха закона чрез овладяния парламент и сега всяка фирма, малка или голяма е ДЛЪЖНА ДА КУПУВА ТОК САМО И ЕДИНСТВЕНО НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР, който се държи от фирмите приближени на Герб. Същото очаква и битовите абонати ако Борисов и ОПГ ГЕРБ се върнат на власт чрез държавен преврат. Защото вече няма кой да гласува за тях!

Червения преврат е в ход, точно както го каза. Свалихме Борисов! А на Борисов вече не му пука за вас. Боклуци.

tonk11

За фирми и дружества "свободния пазар " е от 2 години бе кретен. Що пишеш като не знаеш? Или лъжеш нарочно?

Хунтата. Не ние Бойко е изнасял тока в чували. Не е смешно.

Kартинката става толкова жалка, че не си заслужава дори да се коментира. Хунтата на Радев като виждат че не могат да управляват, поне да подадат оставка. Досега за 9 месеца само чегъртаха ГЕРБ и се самоназначаваха едни други на високи заплати, и държавата пропадна съвсем. Сега ще ги взимат тези пари пак от нови дългове...

Ти разбираш ли изобщо защо се случва това с тока?

Под статията доказват, че масово се четата само заглавията или функционалната грамотност на четящите е отрицателна.

#Кой изхарчи парите за тока питам аз?

Данчето, самоковския боклук и герберска осрана подлога няма ли вече да я изхвърляме от Московска. Няма такова нагло същество гррр...

Свежичко ли ви е още? Чегъркате ли? Преди 9 месеца чакахме да влизаме в Еврозоната, а сега "препускаме през каскада от кризи". Прост народ.

В ква зона ше влизаш ти се гащник непоръбен? То ние гашиъна гъзовете си немаме той в Еврозона щял да влиза, нещастник такъв

като ви е напънал Радев отзад

Никой няма да умре девствен, правителството ще го начука на всеки!!!

... те вече го правят.

Фандъкова ровят нови тунели за удължаване на метрополитена, а сега се оказва, че няма пари за тока! Ще имаме метро, но пари за ток няма да има! Ха-ха! както каза великата интелектуалка от кърджали ПКП "ми оди пеш бе"

Кога Борисов е казал "няма пари!"?

преди да произнесе тези сакрални думи. Късметлия.

Нафърфоли ви го до сливиците.

Ясно казва, че пари има, но няма законово основение да ги плати защото няма държавен бюджет. А бюджета се прави от министерството на Василев и още не е внесен.

Пресптъпницата фандупкова свали хората от градския транспорт с цената 1.60 лв за билет. От 2-3 години градския транспорт обикаля празен. Загубите са огромни. Защи фандъчка и шайката малоумници в СОС не са в пандиза, а даже по-добре в една редица на стадиона и до там. Така или иначе няма кой да върне заграбеното от тия бандити

Лъжлив герберски фъндък А общината има ли пари за ремонт на ремонтите

А за камери за стригане на овцете пари има.

Утре като махнат молаториума на цените за домакинствата и ние ще сме така. И няма да ни остане нищо друго, освен да обградим парламента и да избесим всичко живо вътре! Все пак сме демокрация и имаме право на мнение.

Ах, как става все повече свободно и демократично!....

Нали построиха метро, за да може престъпниците да продадат имотите си за милиарди, ако са близо до метростанции? И ко стана, няма кой да им даде милиардите, и метрото весело се лашка напред назад. Защото сградите на имотаджиите са празни и няма хора, които да се возят. Алчни изроди.

По закона на енергетиката предстои либерализация на цените на тока за бита! Тогава трагедията ще стане още по голяма.

са приели тези закони?