Промени в движението заради строителството на метрото

Въвежда се нова организация на движението от ул. “Св. Георги Софийски“ до бул. “Васил Левски“ заради строителството на метрото.

Обратно в новината

Коментари - Промени в движението заради строителството на метрото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дайте някаква схема на ограниченията,така ще е по-прегледно

Проблемът на последните кметски управи е, че не ги е грижа за живущите в столицата. Всичко каквото се прави е в интерес на някой дерибей и неговият обръч от фирми. Нека не се залъгваме с това метро, то се строи от години и ще продължи да се строи, независимо от политическата конюнктура. Но дали се облекчи трафикът към/от центъра? Паркирането си остана проблематично, а съпътстващият наземен транспорт е почти непроменен. Май това метро е за чиновниците от гетата да ходят на работа или на оживление в центъра през уикенда. Специално за този участък, 5те кюшета-Скобелев-НДК, след кошмарите при строежа на подлеза, насищането на трафика през/над него и последната простотия с трамвай по тясното локално трасе - ново двадесет! 1.5 години (обзалагам се, че ще са повече от 2) нова строителна площадка! И от кога е този план, кой го е съгласувал с гражданите, имало ли е някакво обсъждане? Както винаги, това си е едно мероприятие да се "удовлетворят" растящите нужди на магистраите от СГС. След масрафите с "Военното НДК", сега ще преорат района за да натъпчат тази бивша зелена площ (музеят беше едва 1/5) с "хора, пътища и автомобили". Тежко и горко за живущите, какво значи тука някакви си стари софиянци.

"какво значи тука някакви си стари софиянци." Какво искаш? Да останат само стари софиянци или да питат само 'стари софиянци' дали искат метро или не или да раздават на 'стари софиянци' златни буркани, които осигуряват предимство пред всички останали плюс място за паркиране 'където си поискам'?

И аз съм роден в София, но няма по-досадно, надменно и мърморещо нещо от тези, които се определят за "стари софиянци". Като че ли това, че са се родили някъде, ги прави с нещо специални.

Център за градска мобилност продължава да дълбае дъното на некадърността. Наложи се пътниците да информират водачите на тролейбусите къде се намират изместените заради строежа на метрото спирки!

Въвежда се нова организация на движението от ул. Св. Георги Софийски до бул. Васил Левски заради строителството на метрото. Журналята Виктор Стефанов и в Столичната община явно са от Столичани в повече. Къде ли се пресичат ул. Св. Георги Софийски и бул. Васил Левски, та е написано ОТ ул. Св. Георги Софийски ДО бул. Васил Левски? ПУСТА НЕГРАМОТНОСТ.

Цитат " Това се налага във връзка със строителството на третата линия на метрото в участъка от ул. "Св. Георги Софийски" до бул. "Васил Левски". " Ако прочетеш по - задълбочено, това е подземния участък на метрото между тези два пункта .

Само дето е бул. Прага в тоя участък, а не Георги Софийски, ама айде сега, подробности

аз метро не ям - дайте пари, увеличете пенсиите и заплатите на 1000/2000 лева съответно и направете здравеопазването напълно безплатно! И постройте отново мавзолеят на учителя Г. Димитров! Долни монархо-фашисти!

И това с данъците на гадните капиталисти го искаш, нали?

се прави всичко и затова е хаосът.информацията трябваше да е предварителна, а не хората да научават от шофьорите.няма мисъл и логика в много отношения в действията на СГО

На този малък. Град.и това метро за какво е като гледам в кола. По един селянин само. Объркват транспорта

Слизаш от колата, купуваш си книга (започни с някоя по-лека - Алиса в страната на чудесата, на пример) качваш се на метрото и почваш да четеш. След 10 години ще може да напишеш смислено изречение без правописни грешки. НО САМО АКО СЛЕДВАШ ИНСТРУКЦИИТЕ!!!

Пише се например!

СЛЕД ГЕРБ И ПОТОП - ЩЕ ПИШЕ В ИСТОРИЯТА!!!! ТРОШАТ И РУШАТ КАТО СЛОНОВЕ В СТЪКЛЕНА СТАЯ!!!!!!!! САМО ТРОШАТ И РАЗВАЛЯТ НЕКАДЪРНИЦИ ДОЛНИ!

УМЕН, ПРОЗОРЛИВ,ЧЕРВЕН. ВЕРОЯТНО МИРИШЕШ СТРАХОТНО

Поставете една карта с подробности да се ориентира по-добре човек.

Те горките да пишат не могат, вие искате и да чертаят :)