Спор между двама мъже причинил паниката в лондонското метро

Спор е причинил масовата паника в лондонското метро, заявиха от полицията и добавиха, че няма доказателства, че е произвеждана стрелба.

Обратно в новината

Коментари - Спор между двама мъже причинил паниката в лондонското метро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо са толкова наивни и мекушави на острова. Едно сериозно и задълбочено разследване не може да не докаже,че тези двамата са агенти на Москва.

Представям си,ако някое дете метне пиратка,какво ще се случи!

Ле-ле...какво нещо от един "спор". Ами ако вместо да "спорят" бяха почнали да се млатят, какво щеше да стане...да се евакуира метрото ли? Какви са тези "новини"?

ВСЕКИ ДЕН излизат някакви скалъпени лъжи и простотии под формата на "новини" от Лондон, Англия и т н. Троловете само това чакат и започват оплюването. Аз нямам никакво съмнение кой плаща за тази анти кампания. Много сте жалки хейтърите, а истерията на евротроловете по английските форуми вече достигна космически висоти. Губите си времето, ЛУЗЪРИ!

но, оставете споровете!!! днес, всеки трябва да е от отбора на "лалетата" от долната земя и да свети в оранжево в памет на своят майко-баща! не смея да кажа на жените - жени, за да не ме убият с камъни педерасите от мешерето на съда в хага...

Е, нали не ги беше страх...Защо сега е тая паника?

педераси, Сър! паки педераси, "избрани" от "мнозинството"...

спорът е бил за парко-места на входа на метрото! (според дуче веле) воден е бил на културното ниво на еп и ек! важното е, че нищо не е било блокирано и никой не се е страхувал!

Дотам ги докараха политиците им----някой пръдва и 15 се контузват при бягство!:))))))) ....ама Русия е враждебна страна!?:))))))

И В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА - ЕК КАЗВА -ПРЪДНЕТЕ , А НИЕ СЕ НАСИРАМЕ

Газиха , таблетът пише , каквото си реши!

шубето е голям страх ,колко пъти ги гасиха!

малийййй, кви страхотни колеги имаш!

Нали скимтяхте "НЕ НА СТРАХА" бе европейски маймуни.... защо допуснахте продажните ви политици да наводнят държавите с талибани.... яжте си попарата сега идиоти ...

сичкуту абориген ви повярва

Това беше Breaking news в продължение на няколко часа по CNN и английските телевизии. А по това време в Египет нищо съществено не беше се случило.

ИДИОТИ!

А казвахте, че т атаки няма да ви уплашат!?

Тези ли ? Дето си мачкат децата , женорята и старите хора , от страх , че двама души се скарали и развикали ? Тези ли ще се мерят с руснаците ? :)

когато има спор между русофоб и русофил .

Ингилизите , или там каквата и да сте сбирщина вече , понеже сте тъпи , ще ви го тажа - това ви го направиха Тонито Блеърски , Дейвидчо Камерънски , Терезата Мей , а не враждебността на Русия дето ви пълнят напоследък кратуните.

Предполагам тези двамата са се карали на арабски на висок глас и околните чакащи са се паникьосали и... :-)))

Русия е враждебна страна затова вече изпадаме в шок и от разговори.

И СПУКАН БАЛОН СЪЩАТА ПАНИКА ЩЕ ПРЕДИЗВИКА