Радев: Някои партии и политици се опитват да изострят дебата

Президентът Румен Радев призова участниците в предизборната кампания към отговорен тон и поведение.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Някои партии и политици се опитват да изострят дебата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дони,а ти на мястото ли си или си на другия бряг?

Естествено, когато президентът не си е на мястото, какво друго да очакваме?

За тези от Вас, които не си спомнят в 43-то Народно събрание имаше предложение да отпадне възможността отваряне на секции в чужбина извън посолствата. Но това предложение не бе подкрепено от парламентарните групи на герб, реформаторския блок и няколко човека от Патриотите на Валери Симеонов.

Президентът Радев е най-легитимният президент на България, избран с гласовете на 2 млн. българи. Нещо, което не се е случвало досега. Едва ли е случайно, че искащите да запазят статуквото, точно в този случай малко, по-малко говорят, че видиш ли, той няма да си изкара мандата. Само че, внимавайте. Българският народ може да не се окаже толкова заспал, колкото изглежда.

Р.България има 3-ма президенти. Ето го сатанинският триумвират: Курнел, Голямата коса и Дългият травестит. Фатмака им е послушен говорител.

БРАВО!!!

А Деси какво казва? :)

Правова държава ли? Че щом е правова я го кажи това на твойте министри! Па и нямали да ни осведомиш какво правиш час по час в Германия?

Сетил се два дни преди края на кампанията.

Другарю Радев, истеричните партии са три-БСП, ДПС и т.н. патрЕоте. Бъди така любезен да конкретизираш, когато говориш.

Щото па реформаторите и герб нямат нужда от успокоителни, ай стига вече!

Ако паднеш от магаре то не спира и те прегазва. Ако паднеш от кон той спира и те предпазва. Борисов си избра магаре за президент...

Имаш предвид кака Цецка ли ????

ГЕРДЖИКОВ МИ СЕ ВИЖДА ГЛАВЕН МЮФТИЯ НА ТЕХНИЯ ГОСПОД АЛЛАХ ЛИ КАКВО БЕШЕ, А НЕГОВИЯ ПРОРОК РУМЕН РАДЕВ-ЛЕТЕЦА НА САМОЛЕТ И ПАРАШУТИСТ, А ГЛАВНИЯ ИМАМ НА СЕКТАТА Е НАШ БОКА ОТ БАНКЯ, КАТО ГЛАВЕН ГЕНЕРАЛ НА ТАЛИБАНИТЕ!

Плевела е непобедим по хейт.

МиГ 29 да стигне Плевела по простотии.

Че кой изостря дебата и кой гони турци от БГ и кой остави лъжепатриотите да правят цирк по границата - служебното правителство на дженеръл Радев! Крадеца вика дръжте крадеца!

мутрата не ги гонеше дори меримети им правеше и други неща ако поискаха щеше да им направи.. най-много джамии се построиха по време на простата и страхлива тиква Борисов не го забравяй никога

ИДИ И ТИ СПРИ ТЕЗИ 300 000 БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, КОИТО СИ ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА ОТ ТУРСКИТЕ ВЪЛНИ НА НАШЕСТВИЕ, СЛЕД КАТО НЯМАМЕ УПРАВНИЦИ ДА ЗАЩИТЯТ СТРАНАТА СИ!

Мръсна руска гад, обърни се към комунистическите изроди, които те избраха и им кажи да спрат с насаждането на омраза и обещанията на кило! Не си трай гад мръсна червена , а се дръж като президент! Мамицата ти долна продажна изродска!

Нервен си, това ми харесва, значи боли и краят на простата мутра Борисов и шайката ви наближава. Дерзай, не остана!

човека си е натовски генерал учил се да лети на руски самальот с една дума и той незнае какъв е или казано на там на където му свирнат на там върви.

Военния пенсионер искам да знам защо съпругата ти има кабинет в президенството, секретарка и пр. И за каква дейност в ползу роду получава 9000 каймета.

Иванка Тръмп ще получи кабинет в западното крило на Белия дом и достъп до секретна информация, макар че формално тя не е служител на правителството.

Къде сравняваш тоз парцал Деси с Иванка Тръмп,нормален ли си? И България с Америка ?! Ние толкова ли сме богати, че да издържаме Деса.

78 голям бунак си, за това и жена ти е бухал. Кабинета е за мен .

А ти кой беше бе,глупак,че и обяснения да ти се дават???? ХО ХО ХО

Само той си знае какво е казал! :)

НЯМА СПАСЕНИЕ ЗА ТАЯ ДЪРЖАВА ЩОМ И ПРИЯТЕЛЯ МИ РУМЕН ГО ИЗБИ НА ТЪПИ ИЗКАЗВАНИЯ:)) ... СМЕНИ САМОЛЕТА ЗА ЧИНИЯ С БРЮКСЕЛСКИ КЮФТЕТА:))

...а някои президенти...уж говорят ..ама нищо определено не казват..и то не директно пред народа дето ги е избрал а чрез феисбук ?!?....що за дивотiя ?!?...виж президента путин е друга работа !...три часа отговаря на вапроси на jyрналуисти и на обикновени хора от Pусiя ама така конкретно и на разбран език...че всички го разбират !!! ...господин президента Pадев общува с народа си чрез ....феисбук ?!?

Г-жа Сланинова нали господин президент!!!

Не е Цецка Цачева или Фидосова.

Е тва е президент, а не като онзи недоимък Плевела.

Е това е Пъпеш, има даже и уши или Пъпеш с уши

Регистрира ли се най накрая,селтак?

Страх го е дори да ги произнес по именно. Срам за военните......

Ти май трудно мислиш, но леко дрънкаш. Не можеш да очакваш, че преди изборите президентът генерал Радев ще "ги" назовава поименно, чак ли си?

Радев говори за БСП и истериите на Нинова, нали? Защото друг не квичи така истерично. Е, и Атака, ама те са си на БСП.

Ти не си президент, а подлога.

Тази титла е само моя.

Когато фатмака Радев достигне Плевнелиев по броя и значението на наградите и почестите, оказани му от най-големите лидери на планетата, тогава излизай с тъпите си коментари за него, малоумнико! Такива като тебе не сте достойни и обувките му да лъскате.

Този тъпанар на снимката прилича на бай Тошо на младини.

А кой беше бодигард на бай Тошо,че не се сещам?

...Ееее, златна ти уста ...дай Боже да си прав ,че ако прилича на бай Тошо ,явно нещата са на ...оправяне !

Ей това е генерал а не като онзи фалшивия с кухата тиква Бойко.

На негово място бих излязъл по БНТ и в едно послание към народа-нещо,което правят доста президенти в Европа,ще заявя,че виновниците за мизерията в, която съществуваме е благодарение на всички,които са управлявали досега.И,че заслужават един шут и забрава!

Стоян Калоянов вече е до новия юнак на политическата сцена Веселин Марешки Тръмпа. Нещо повече с назначението на Калоянов и Лозанов, НА ПРАКТИКА ЛЪСВА, ЧЕ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, НАЗНАЧЕНО ОТ ПРЕЗИДЕНТА, КОЙТО ПЪК СТАНА ПРЕЗИДЕНТ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА БСП, ЧЕ ОТСЕГА СИМБИОЗАТА БСП КОСТОВ МАРЕШКИ още отсега харизва на лицето Тръмпа каквото си е поискал от и без това трагичното ни здравеопазване. Обществена тайна е, че Терапията във Варна е години наред под властта на хора, свързани с Иван Костов, сега и МБАЛ Света Ана я набутаха в ръчичките на Марешки и на едно от най-комрометираните лица на Костов Стоян Калоянов. Това е истинско безобразие!

струва, че Марешки е човек на Боко и ГЕРБ?

ЗАЩОТО НЕ СИ ОТ НАЙ-УМНИТЕ:)

А на мен ми се струва, че ти грешиш. Защо си мисля, че той напада БСП, но ще видим след изборите с кого ще се чифтоса. Като, че ли вече няма на кого да вярвам.Страхувам се да се доверя на новите. На нов началник и на малко прасе не трябва да се радваме, защото не знаем каква свиня ще излезе.

ФАТМАК! По голяма селски тарикат като теб няма. Още не са те разбрали, но няма да се отървеш от изгонване с ритници.

И кой ще успее да го нарита, че не се сещам. Нали знаеш, че в гей дружинка Детелинка, преименувала се тези дни на Да? България сте само меки китки.

Браво. Достоен човек е президентът Радев. Дано и още хора като него влязат в българската политика.

Това изказване е точно в соц стил: "Някои другари не са добри другари, трябва да си вземат бележка и да станат добри другари". Защо не кажете кои са тези партии поименно? То не че не ги виждаме, но все пак. Водите се на книга президент на всички българи, имайте смелост, все пак. Не го усуквайте. И да питам, какво стана със заплахите и държавната охрана на първата другарка? Искрено се надявам вече да няма заплахи. Щото все пак ние всички плащаме за тази охрана и искаме да знаем къде ни отиват парите.

защо не зададеш същия въпрос на ББ, като какъв се явява на предизборните си прояви и защо има толкова много гавази около него. Мислиш ли, че не плащаш нищо за него и тях. Може би, няма да ти достигне интелект или нещо друго, да си зададеш този въпрос. Вероятно си чувал, какво е мазохизъм, но не го превръщай в садизъм, не си истина от последна инстанция. За герберите до тук, нека им остане време да асимилират, какво и защо се случва в България.

Разбира се че се опитват, особенно когато знамето на ЕС е по- близко твоето рамо генерале, отколкото българското знаме.

леле, че си тъп! не виждаш ли, че не е по-близо?! и да е ,какво? ние сме в Eвропа, умнико. ти да не искаш руското да е там?!

Абе тъпако, ние сме си европейци ПО ПРАВО ако си чувал този израз, защото сме се и родили такива, ясно ли ти е? Не сме станали европейци с влизането си в гейския ви съюз. Аман от боклуци и антибългари в този форум.

БЪЛГАРИЯ НАЙ-ПОСЛЕ ИМА ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ ,ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ТУРЦИТЕ ИМ БЕШЕ ОТГОВОРЕНО ТОЧНО И БЕЗКОМПРОМИСТНО ,СЪЩОТО КАТО ОТГОВОР СЕ ДАВА И НА ТИКВЕНИКА ,КОЙТО СЕ МЪЧИ НЕИСТОВО НО БЕЗПЛОДНО ДА СЪЗДАВА НАПРЕЖЕНИЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ С НАДЕЖДАТА ДА КОМПРОМЕНТИРА ВЛАСТТА.ХВАЛА НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ,ДАДЕ ОТПОР ДОСТОЕН НА ВСИЧКИ ПРОВОКАТОРИ.

Всички политици в панделата, нека военните да управляват. По-добри са.

ти си пълен идиот!

Няма нужда да го казваш и пишеш!

Защо? Повече ли ще крадат?

Всички военни са тесногръди и по-далече от носа си не виждат.

Така ли? Всички - много общо. А всички политици ли крадат? А защо тогава войните се разпалват от политиците, а не от военните?

Радев се очертава като крупен производител на смях. Писал той във Фейсбук. Излез, кажи го пред народа, посочи кои са, а не Фейсбук. Стрина Дойна от паланката която те избра не те чете във Фейсбук.

Всички големи политици вече така си говорят с народите си. Виж, че ББ сам си пише постовете, това никога няма да го повярвам. Напълно се разминават с обичайния му стил.

Ало, лайнометите! С по-грамотно писане и приличен речник, може би ще привлечете повече внимание.

ои са тия "някои" бе, мунчо?! имало "картел" - ама кой е в картела, викой не казва! имало корупция, но корумпирани няма! фалираха ктб, обаче виновни няма, нито пък подведени под съдебна отговорност!

Радееев...генералеее,защо ме предаде така беее,гласувах ти доверие ...а ти направи първата си ГОЛЯМА ГРЕШКА като назначи ТОЗИ ЦАРСКИ ПЛЪХ ...ГЕРДЖИКА за Мин. Председател ... ЗАЩО ,бе ...РАДЕЕЕЕВ ? ЗАЩО ?

Не съм разочарован, защото съм бил на високоотговорна работа в министерство и знам колко неща, които стават вътре, не се виждат отвън. Много бързо искаме всичко да се промени, но президентът не е магьосник, за да махне с пръчицата и да се събудим с доходите в Люксембург. Ако някой не забелязва, че промените бавно, но уверено започват, значи не разбира и не може да анализира онова, което се случва.

защото никога няма да разберат какво им се казва! Повечето от драскачите в този сайт, в това число и журналисти и администратори на сайта, са част от тресавището на посредствеността и тесногръдието и не виждат по-далеч от носа си, с други думи не виждат по-високо и п-далече от нивото и хоризонта на собственото си съществуване и ограниченост.

Друг българин, то важи и за Борисов - той не е факир, за да оправи България с един замах. Значи за Радев може да има оправдание, а за тия, които на тебе не ти харсват не може. Хитрец!

Много блееш беее.

Не знам кой трябва да е отговорен, кой добър, кой лош, кой крив и кой прав. Не знам и какво му става на тоя Свят, в който висши политици изразяват становища в Twitter, Facebook, Instagram и т.н. Масова практика. Капка официалност и държавническо поведение нямат. Какво ни става бе?

Президентът Радев е перфектен! Всяка негова изява е добре премислена и на място. С нетърпение очаквам изцяло да влезе в ролята си, за да се убедим, че сме направили правилния избор. Толкова висока позиция изисква внимателно проучване на всяка ситуация и точна реакция. Той го прави. С такъв президент всеки културен народ може да се гордее.

Не издигай президента в култ към личността . Чак пък толкоз да е перфектен, надали? Това, че възхваляваш някого не води до развитие в едно общество, а до диктатура.Разбери това! Необходимо е градивка и добронамерена критика, а не истерични нападки.

+++++++++++++

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- -- -- - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- и още и още ...

И отрицателната реакция е реакция! Но тя нищо не променя.

По-тихичко ако може, клепоухи!

Както ти го направи фактмак скапан.

която Корнелка ти даде!!!

Точ!