17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... Индианецът казал: само политик може да отреже чергата отдолу, да пришие парчето отгоре и да каже, че е направил по - дълга чергата.... Същата работа е и удължаването на деня....

Тикви смотани. Пак поръчково проучване. Доколкото си спомням, много повече от народа искат да си остане астрономическото време. Сега изведнъж започнаха да ни убеждават, че повечето искат лятното, измислено време. При него вечер не ти се ляга че е светло, но сутрин си ставаш по часовник посред нощ. Пак някой многознайко от правителството си прокарва своето мнение. Прави са някои, че няма такава загубена държава, като нашата.

Трябва да остане зимното /астрон/, по добре за хора който пътуват от провинцията в София за работа, за ученици те, да гледаш мачове от Европа - а депотатите си ходят в 10 часа за тях е добре, 1час пият повече и стават по обят.

Ами да местим часа на лятно време и да го оставим така. Не виждам на кого му трябва това постоянно местене.

До бачкаторите, дето все не им стига съня сутрин: ами легайте си по-рано, не ми стойте половината нощ в нета или да пиете и пушите, парцали. Кой ви е виновен?! НЕ МОЖЕ навън да е светло, а часовникът да показва ЧЕТИРИ ЧАСА ПРЕЗ НОЩТА! Чаткате ли, урунгели тъпи? 4 часа през нощта се води най-дълбоката нощ, когато всички спят. Също така, охлюви неграмотни, няма такова нещо като "астрономическо" време! Времето е изцяло човешка абстрактна концепция - както езиците, да речем - и непрекъснато подлежи на промяна, за да бъде по-адекватно. ПП1: И нали си лежите на задника вкъщи сега, какво сте надигнали вой все едно трябва да ставате за работа? Още поне месец карантина ви чака. ПП2: Толкова минуси ви нашибах по идиотските коментари, че никога няма да можете да ми върнете жеста. :)

Е те! Таман си бях уредил среща с "коронката" ... И сега какво? Единият ще подрани ,другият ще закъснее и... нема да стане заварката! Язък!

Добре че това ни е кусура, нали гласувахме да не мести часовника ?

Господ да отнеме по 10г. от живота на тези които продължават да се правят на Него!

Аз мисля да върнем и с 10 години назад календара.

Еееее, нали се направи допитване до народа и той изрази своя категоричен избор - 69% за астрономическото (зимно) време и 31% - за лятното. Това вече е неоспорим факт, който е крайно време да се реализира. Докога ще се отлага???

Защо ни излъгахте, че няма да местим вече часовника? Барни Ръбала и той ни лъже всяка година с обещания за облекчения за жертвите на лихварския произвол - ама и те никога нее се случват. Много лъжат тия мутафони!

Еееййй и тук ни съкратиха Живота с час ...даже без да изпушим 8-те цигари за които Горанчо прибира по лев от НАС !

На некой му куча гори, на друг му са курац вири...

Всичката Мара втасала...

Каквото кажат началниците:(Бибитко) !

СТИГА ВЕЧЕ! САМО ТОРМОЗ В ТАЗИ СТРАНА.

Цялата мара втасала ама идиотите еврогейски даже вързаха вече.....

По принцип България е с 40 минути по напред от астрономическото време , а по " лятното " става 1 час и 40 минути по рано ! Управляват ни прости хора !

Тъпанари с тъпанари, не се отказахте от деструктивни и неработещи европейски директиви. За какво са ви мозъци, като за да слушате и изпълнявате не ви трябват? Капчица интелигентност нямате, и 10 пъти по-високи заплати да вземете. пак тъпанари ще си останете, УПРАВЛЯВАЩИ!!!

Факт ли е,ч еиамш един час повече светлин аслед работа лящтот с тов аместенна стрелките, ФАКТ Е! Мозъка ти не работи! Както и на 90 % от овцете, дето сега ги праявт луди с полицейщина заради вируса!

Нямаш никакъв час повече, астрономическото време си е едно и също. И какво правиш в светлия час по време на карантината? Стоиш си в къщи и лягаш да спиш по светло... за да станеш по-рано на другия ден?

Кому е нужен този експеримент !? Хората ги превърнахте в зомбита - роботи !

а УДОбство з анормланите, ана вас хахавите всичко ви пречи в живота!

То моята стрелkа ..и да си я местя...все тая!

Е, това вече дано ни отнесе ,,в друго време,,!..?

добре, ако тая глупост наистина изчезне 2021ва остават само още две местения. ще ги изтърпя някак, важното е да се махне завинаги

Може и да са три местенията не се знае зависи кво време ще изберат за постоянно дали зимното или лятното часово време!

То, времето, е избрано преди хиляди години и не е наша работа да го променяме и преизбираме...

Това със стрелките ,може ли заблуди вируса. Към края на следващата седмица ще разберем

Минаваме на московско време.....

Ама внимавай да не превъртиш та КУРилсkото...!

Как не ги удря земетръс такива като вас макар ,че като ви чете човек ви е ударил бая силен при разждането ви..

...Ще ги мушнат на Япония.

Тая глупост със смяната на часа кога ще престане? Писна ми вече от тази глупост! Да измислят някво време и да го оставят! Кво е това нещо всяка година по два пъти да си играем да въртим стрелките и два пъти в годината аз да се пренастройвам? Аз съм човешко същество не робот! Ай да се спира с тази тотална простотия и да се избере или лятото часово време или зимното за постоянно!

Има астрономическо време.

мрънкало! Лятното часово врем си е супер! Впонеделник яе имаш един час повече светло след работа!

И за какво ти е този час, не ми казвай че копаш на нивата. Вероятно го проспиваш.

Целта на занятието е, да се разкатае мамата на личния състав!!!

То надоле е все ,,личен състав,, !?

Това е като блага вест - 1 час по-малко в къщи

Супер, но да оставят лятното време за постоянно. Така ще е най-добре за всички (поне за по-работливата част от населението).

астрономическото ВРЕМЕ Е ЗИМНОТО...При лятното децата трябва да стават по тъмно и студено...Германски учени-лятното време ще ни направи болни, тъпи и дебели...Нашето министерство на образованието-при лятното време децата стават адекватни едва към 4-ия час...Освен това-решаващо трябва да е движението на слънцето-т.е. астрономическото /зимното/ време...

И как ще те напраив дебел лятното време, като имаш цял час повече светлина, през който час може да си спортуваш навън?

/както е при лятното време/...ядеш повече...Чети какво казват лекарите по въпроса...

ставаш един час по-рано и работиш.

точно така, или отиваш на фитнес, тичаш, правиш йога

Кога ще спре тая простотия?

ОТДАВНА Е ДОКАЗАНО,ЧЕ МЕСТЕНЕТО НА ПРОЛЕТ НА ЧАСОВНИКА С ЕДИН ЧАС НАПРЕД, ПОСТАВЯ ХОРАТА В СЪСТОЯНИЕ НА СТРЕС ЗА ОКОЛО МЕСЕЦ! НЕ НИ ЛИ СТИГА В МОМЕНТА СТРЕСА ОТ ЕПИДЕМИЯТА, АМИ ДОБАВЯТЕ И ТОЗИ! КОГА НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО, КОГА НАШИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ЩЕ ВЗЕМЕ ЕДНО РАЗУМНО И ПОЛЕЗНО ЗА ОБЩЕСТВОТО РЕШЕНИЕ, АКО ЩЕ И ДА НЕ Е ОЩЕ НАРЕДЕНО ОТ ЕС? ОСВЕН ТОВА ЕС ОЩЕ ПРЕЗ 2018г., РАЗРЕШИ ВСЯКА ДЪРЖАВА ДА ПОСТЪПИ ,КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ!

Ако ви липсва руската връзка и хибридна намеса, успешно преминахте теста и получавате похвали.

Супер,един час по-малко карантина! Ако може да преместим часовниците с 30 дни напред...

Да преместим стрелките с 31 години назад и за избегнем европата, демокрацията, натото и ... Вирусът!

Кога ще спре това безумие?

Това правителство едно разумно решение не взе. Нали от 2020 всяка държава в ЕС щеше сама да реши дали да си играе с времето? Не ни стига истерията с ковид 19, ами сега и това. Явно желанието е хаосът да стане още по-голям! Не ми се мисли какво ще се случи след още някой месец - вирусът няма да спре агресията на гладния!

ОТКАЧЕНИИИИИИИ!!!!!!!!!!!

Добре де - ще си го преместя

Не я отмениха и тая простотия.