Коментари - Местим стрелките на часовника с един час напред на 26 март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уж сме за природата, но с това часово време през април работещите по заводите и там където има ученици пак ще включваме осветлението. Общо април, половината септември и октомври се ползва ток, който е само в полза на енергодружествата.

Местенето на времето трябва да остане завинаги. Който не му харесва да мре. Ако трябва да се избира някое време то това със сигурност е лятното. Хем да им е вътре рубладжиите, хем да имаме повече слънце през лятото. Аз спя до 9.30, бе! Какво ми пука, че се съмва в 6.

И да цъкате и да не цъкате минуси, комунистически изроди, това е положението. Местенето остава и няма изгледи да се махне. А и да се махне кой пълен идиот би оставил скапанато астрономическо време. Въобще трябва да си абсолютен скапан и беден голтак, че да ставаш преди 9.30.

Какво пречи България да остави астрономическото време и да не се съобразява с евро-идиотите? Какво ще ни направят ?

Най-дългия секс съм правил при едно такова сменяане на часа- 1 час и 5 минути

Ако си го правил напролет всъщност е било -55'.

Нали европейската комисия щеше да го махне още 2019, ама оправдания ковид сега война все им пречи нещо да работят тия мърши!!!!!!

Поредната педерастия!!!

че някои бизнеси реагират на тази променя с "лятно часово работно време" - 1 час по-късно почват и приключват. Говорете ми за икономическ ефективност сега! Някои хора просто искат да гледат как поданиците се подчиняват - местят стрелки на часовници, сагат маски, бодат се с игли.....

Не го променихте това веднъж завинаги! Какво печели икононмиката от това местене на стрелките, бе итиоти??? В 19.00 часа още е светло, а след месец ще е светло и в 8 и нещо без да местим стрелки. Какво печелим от това да е светло в 21 или 22 часа?? Само стресираме хората да стават час по-рано. Лефтерни политици, ако с това не можете да се оправите, как ще се оправите с нещо наистина сложно?

От друга страна какво печелим като слънцето изгрява 04.30 - 05.00 часа сутринта ако оставим зимното (астрономическо) време?

А какво губим, че малко ти е неясен въпросът...

Когато престане да се мести, няма да се 'става 1 ч. по-рано'. Въпроса е кое да остане.

Щуротии!

Жена ми пък иска през летното часово време да я шибам само в гъза

Не е странно. Лятоска се прибирам от чужбина и я уреждам с всички останали пози.

Тази идиотска смяна на времето струва много пари, нерви, здраве, който я е измислил да си ебе путката майчина.

Местим си хуя в десния крачол, през зимите е в левия

Не могат да се договорят за еднопросто нещо като смяната на времето, измислено от някакви олигофрени. Времето е астрономически и е едно - 0ч. полунощ,12ч. пладне, когато слънцето е в зенита си. А как ще си въртите работното време е въпрос на всяка една общност, дори на ниво град или село. Може да определяте работното време и на 1/2 час, даже и на 15 минути. А за големите градове тов ще помогне и за избягване на блъсканиците в градския транспорт, ако се въведе плаващо рботно време.Толкова ли са глупави политиците да осъзнаят тази проста истина и ако е така, по-добре да ги изметем на изборите и да ги сменим, вместо да сменяме времето.

Ехооо, "астрономическото" както го наричате същое измислено от някакви олигофрени, още във времената, когато е нямало електричество. За това е съобразено с тогавашяните условия. За настоящия начин на живот, лятното е много много по-подходящо. Никой не става по изгрев да работи, никой не си ляга със залеза.

Човечеството е от около 100000години, през които човекът е живял без да сменя дефинициите, свърани с времето, изчислено от астрономическото разположение на слънцето във всяка точка на земното кълбо. А хората са нагласяли работните си функции, в зависимост от състоянието на околата среда. И в момента работното време в различни държави и различни учреждения е различно като време и продължителност, а сега с работата от вкъщи съвсем се размива. Пример: Различни ресторанти рботят с различно работно време. Магазините в различни райони също имат различно работно време. Дори държавната администрация на различни места (села, градчета и големи градове) има различно работно време.

Абе я ли са бръкам нещо ама ако не сменим времето у 3 часът ще се съминя бре

Не не се бъркате. :-) В 4 ще се съмне, не в 3. Когато са приамели това време за основно не е имало електроенергия. Повечето хора са лягали рано и са ставали рано за да започнат работа. Сега животът е коренно различен.

Ей, всичко окрадоха тука, сега искат и по един час да ни вземат!

Можете да разпознаете лудите по това, че смяната с един час предизвиква у тях бурна реакция. Нещо им ставало когато се преместел часвоника, нарушавал се биоритъма им, мозъчната им дейност се нарушавала, лудостта ги обхаващала. Питам се. Ако ви пречи смяната с един час напред, вие никога през живота си не трябва да пътувате в чужбина, НЕ ТРЯБВА ДА ЛЕТИТЕ СЪС САМОЛЕТ. Никога няма да идете в Америка. ЗАщото това е смяна на ВРЕМЕТО НЕ С ЕДИН ЧАС, А ПОНЯКОГА С 10-12 ЧАСА! Е щом нещо ви става на болния мозък от местене с 1 час веднъж на 6 месеца, как бихте пътували в други държави със смяна от по 6-10-12 часа само за едно денонощие? При това, ако се върнете обратно след 1-2 седмици, вие отново трябва да връщате часовника с 5-10 часа назад или пък напред.

Разбира се,че се отразява смяната на времето и при пътуващите хора ,които сменят часовата зона. Казват,че колкото часа е разликата,толкова дни са нужни за адаптация. Интересно е,че при смяната на часовата зона назад се понася по-леко от тази напред.

Смяната много ме мъчеше преди години, когато това означваше по-малко сън (спя до обяд някъде, работа до към 2-3-4 през нощта). Но това беше отдавна, сега ми е все тая какво показва часовникът. Познавам хора, които искат да остане все лятното време, не знам колко биха се съгласили да е така.

Че лятното трябва да остане!

Нали уж то беше изкуствено, неистинско? Забравихте ли мантрите? Нека остане истинското, астрономическото време, което е зимното. Каквото е било десетилетия и столетия наред. При него са живели нашите баби и дядовци още преди 100 години.

Колкото зимното е изкуствено, толкова и лятното. И двете са приети и измислени от хората. :-)

По два пъти в годимата, март и октомври, мрън-мрън-мрън-мрън... За два дни никой не си спомня после, че е сменял часа, но мрънкането е огромно... И не зная какви са тия дето са се запънали, че лятното не било по-добре да остане. Искат лятото да съмва в 3 и половина-4 и да мръква в 20:00? Каква им е ползата да не се радват на повече дневна светлина?

Остаи ги идиотите.. То и зимното време е пак толкова измислено, но не го осъзнават с плоските си мозъци и не искат подобрения.

Нали уж то беше изкуствено, неистинско? Забравихте ли мантрите? Нека остане истинското, астрономическото време, което е зимното. Каквото е било десетилетия и столетия наред. При него са живели нашите баби и дядовци още преди 100 години.

Пак ли бе, вашта м*ма ?!

Кога ще спре това безобразие? Нали имаше решение още преди пандемията?

Група дебили реве, че смяната на времето е най-големият проблем в жалкия им живот!

А един жалък олигофрен като тебе плямпа, колкото да не заспи ...

Как точно тази смяна съсипва животеца ти циклопе?! Тя е виновна, че не ти става и от теб нищо не става , а???

Докога?

Завинаги!

Нали уж 2021 г щеше да е за последно?

В какъв зомбиран свят живеем? Един луд преди 100 г. въвел някаква простотия и никой от управляващите няма волята да спре тази идиотщина. Фашизъм до края на света.

Това е психически геноцид и е крайно време виновните за него да си получат заслуженото.

Колкото чайниците си получиха заслуженото за китайският вирус, наречен ковид!

Трябва да се спре с тая глупост вече, омръзна ми да сменям часовниците и да си променям времето кога да спя.

Ей, то си е направо положителна новина, политиците може дс я използват като опорна точка за изборите - мръдаме напреде!

Полунощ е в 0 часа, а пладне е в 12 часа само през зимното часово време. На който не му е удобно, може да си промени часовете за лягане и ставане, както и работното време, но не е нужно всички да се съобразяваме с неговите капризи.

Няма ли край тая глупост? Има едно истинско време - зимното.

От икономическата гледна точка е по-добро лятното часово време- стъмва се с 1 час по-късно. За летния туристически сезон е тамън.

От икономическа гледна точка е ми е най-удобно изобщо да не лягаш. Обаче твоята икономика не е моята.

Ами променяй си работното време на лятно бе турист, защо трябва да правиш гадно на всички.

Умните народи, като китайците и руснаците, не си играят с времето. Само тъпаците в ЕвроГейския съюз покрай любимото им джендърство, педерастия и инсцес местят стрелките на часовника като изоглави!!!

И един тъп леворезбов като тебе сере през устата !

Тъп, прост възражданец, твоите любими комунисти въведоха тая простотия през 1972 г. Тоест, ако не се отървем от комунистите, това няма да свърши.

Трябва да сме малоумни да не го направим... Не ви ли прави впечатление, че след като минем по лятно време, денят рязко става с час по-дълъг... Е, добре, защо тогава да искаме да сме по старомодното зимно време, по което живее само Русия?

Аха, денонощието става 25 часа.

Щото старомодното зимно време друже е астрономическото.

Няма астрономическо време, има време прието от хората преди 150 години, което е прието за стандартно. Нищо не пречи да бъде избрано друго. Съвсем нищо. Тогава животът е бил друг. нямало е дори електричество.

Болен/болна сте сте! Преместете си чсовника с два часа, за да Ви стане още по-дълъг денят!

майка ви да е-а у идиотите!