17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, Местане, колко хубаво беше, когато работеше като прост учител. Хапвахме си свински пържолки при бай Стайко, на Даладжата... Ама сега стана турчин, агент , издъхна се до предател. Всичи те подгониха- от Доган до Петкан. Дано ти е останало още от онова вазелинче още

Ти си баща, имаш дете, някой го убива, и ти като баща спиш спокойно? Местан или е безсмъртен, или на този баща не му пука за децата си....

И закакво му е книжката, пак да кара...

PEYTSCH

Искал си книжката ?! Нагъл...Дайте му 6 месечното бебе на софрата. Кръвопиец.

"Нямал доказани доходи" явно само недоказани ....плаче си за нап ама те спят и гонят нас за някой лев:))

Такъв трябва да бъде предаван на семейството , то да му решава съдбата.

Бреииий... Тос дали не е нагъл, а?! Дори и абсолютно невинен да беше, пак можеше да прояви малко уважение и да се скатава изветно време, ама не...

и ше си я получи. Целиа у бело. сълза, светец, невинен!

НАГЛЕЦ!!!

Нека плюаят Местан ефенди, най-много да се дехидратират. И мен ме плюха по интернет, ама какво ? Интернет плюнките са, най-удобната цена, ако искаш да се изсереш на главата на българина и българското правосъдие.

- Реджеп, Местан е… Взеха ми книжката, та не мога да дойда да те поздравя за президентските избори… - Сполай ти за поздрава… Сега не мога да ти я върна, че съм зает много… Аллах да е с тебе… Минала седмица от разговора и Бойко се обадил на Местан: - Местан, аз съм. Ако си искаш книжката трябва на мен да се обадиш… - Господ здраве да ти дава Бойко, кога ще може да я взема? - Хабер нямам… Реджеп нищо не каза за това… Сполай ти за обаждането и Аллах да е с тебе…

И аз искам нещо, но за едни може, а за други не! Е, къде е справедливостта?

Еденица мярка за наглост ,се нарича МЕСТАН

Според Вас Местан случайно ли прави тези откровени провокации в услуга на царя слънце? Според мен неслучайно. Както и неслучайно прокуратурата отказва да разследва Банов.

Наглост до безобразие! Не книжка, а затвор!!!

Затвора е, за такива като теб. Глей да видиш.

Местанова

И двете обвинения са измислени. Тия членове от закона няма как да бъдат доказани че са нарушени и нарочно са подбрани за да бъде опорочено делото. Ако изобщо влезе в съда ще получи евентуално съвина и условна. Няма се учудя ако бащата на детето и той виновен. И тия които стопанисват пътя да не се ослушват ами и те да се наредят до виновните. Щото като гледам ква е сигнализацията по пътищата още много ще се избиваме заради некадърността и нехайството на други.

шофьорът, приближаващ се към кръстовище, трябва да се движи с такава скорост, че при необходимост да може да спре и да пропусне участниците в движението, които имат предимство. Как да не може да се докаже, че е нарушил? Ако не беше нарушил, тези с предимството щаха да са минали без катастрофа.

Хайде, бе! Хайде да видим, дали ще се докаже!

Айде прочети 20 пъти тоя член от закона и ако тогава пак невдяваш кое е предимство и кое е скорост ме помоли да ти обясня макар че ми омръзна да се занимавам с олигофрени в тая държава.

О, наглост, твоето име е Местан! И Максим Стависки, с две жертви, имаше подобни изцепки... Не може да има прошка за такива уроди!

Как не е внесъл още жалба, да му купят нов файтон?

Егати наглеца, тоя вместо да търка нара в затвора, жалби пише! Уби дете бе изрод!

И родителите си искат детето , дето им отне.

Смърт на пътя. Не може. До края на разследването.

Естествено намериха двата най-пършиви члена от ЗДВП, в които да обвиняват Местан. Ако направим една справка сигурно няма никой друг в цялата страна, който да е осъден за подобно нарушение. Всички влизат в графата "шофиране с несъобразена скорост", който е по-тежък и най-най-лесен за писане.

полека лека го подготвят за пускне с изпитателен срок. Уви тоя филм с покровитлството на силните на деня сме го гледали до втръсване

На него му хааресва да убива затова си я иска!

пфу - срама няма !! дайте му я да затрие още някой !

Всичко тайно, стана явно в сегашната "страстна седмица". Стана явно, че Владимир Зографов е троен агент (МИТ, ГРУ, ДС), затова му е необходима "книжка" (жълта). То бива гьон сурат, ама тоя е бетер.

Кат няма доходи за гаранцията, КОНПИ да го емнат за доходите с които поддържа файтона ;)

Е да си кара с турската , резняка долен.

Значи, никой не е застрахован от нищо, но този г-н няма капка срам ! Така надменен и отблъскващ е, че няма на къде ! Самозабравили са се и смятат, че всички са им длъжни...тц, тц...

Брей че нагъл!!! искал си книжката... едно дете малко ли му е, че иска още да убие??? ми краде достатъчно, да си плаща на шофьор да го вози.

Жълта книжка трябваше да му връчите, ама още отдавна

Ако му връчат жълта книжка - направо да го освободят от отговорност.

Затова казах - отдавна.

Каква книжка бе....наглост и безобразие! ! Места явно още не може да стъпи на земята ! Каква жалба. ..какви 5 ли. ..търси начин да се измъкне с адвокати, не го е срам...уби детето, съсипа хората , заради 3 мин, ако беше изчакал на стоп знака!

Този винаги е бил много циничен в поведението си. Обжалването на гаранцията и книжката показват, че той изобщо не изпитва никаква вина и ще се бори с всички методи да бъде напълно оневинен. Най-вероятно ще се размине с дребна условна присъда, но дано поне на гражданското дело хората да го осъдят на едно тлъсто обезщетение съответстващо на имотното му състояние. Дано адвокатите на семейството са се сетили да наложат запори, защото в противен случай тихомълком ще прехвърли всичко на други хора и ще се окаже социално слаб когато дойде време да плаща.

Нагъл нагъл нямам думи. Всички го мразят и българи и ние турците. Сигурно няма по долно същество, доносник мазен, крадлив и най вече убиец на деца. Господ да го накаже щом ние хората не можем.

да го накаже, няма капка срам и жалост !!

съм аз, че да казвам на Господ какво да прави? Той си знае работата - забавя, ама незбравя!

Профилът на Е. М. във фейсбук! Всеки ден в устата му е кремъл и комунистите-убийци, а местан е почти невинен по някакви негови танкови теории пак!Това са наистина хора достойни за презрение!

Що? Кво му има на обществения транспорт?

след двете жалби при "обосновано предположение" за вина, очаквам да подаде молба и за орден "Стара планина". може и без лента... т,ва ако беше бай Пешо от Горно нанадолнище , досега да са го съсипали от дела и административни глоби!

Наглец! Явно иска да убие още невинни дечица.

Трябва му за да избяга с пълна газ към майка Турция или в посолството.

За там книжка не му трябва

Правосъдие в България ??? КАКВО Е ТОВА ?

На тоя нито книжката ще му вземат, нито ще му направят нещо. Най-вероятно ще изкарат бащата виновен. Обаче, ако в случая може да се каже, че въпреки трагедията има нещо положително - положителното е, че така и тези от неговата етническа група ще го видят що за стока е. И че тях, раята - не ги броят за хора. Местаня утрепал едно дете? Голяма работа... той е недосегаем! ВСЕКИ друг щеше да е в ареста - примери за това колкото искаш.

Върнете на човека книжката, какво толкова е станало, ще си направят ново дете, нали така Осман Ага...

Не е уместно, това е болно чувство за хумор.