17-11-2017 20-11-2018

Коментари

той даже може да докаже,че колата е спряла,но пътя под него се е движел.НЕЩАСТНИК!!!

Нагла, обрязана, мюсюлманска маймуна!

Знака не бил видял, а изтритата маркировка го оправдавала. Въобще, че от страничен се включва на главен път, а и че не за първи път минава от там не е от значение за Местан. Няма и да каже за всичко, което знае за кражбите от партийните им фирми при строителство и поддръжка на пътища. Можеше обаче да изтърчи и се укрие пак в посолството на Турция. Съболезнования за семейството на детенцето. Просто още един политик, който е не само косвен, а пряк убиец. По съдбата на останалите и този ще е оправдан - Красимир Катев, Ивайло Дражев, К. Маричков (преклон за музиката, но не го оправдава), Л.Шулева...

Пропуснал е да спре, защото не е пишело DUR!)))

Доказа каквото и да било, бе, таивъ и гаджала! Не спря на стоп и уби дете! Бесилото ти е малко! Аллах ще те съди!

Екзактното недоразумение Местан пак се опитва да привлече внимание. Боклук мазен, не харесвам ДПС, но много се радвам, че Доган ти сви сърмите и изгони от софрата. Последните години толкова много си беше повярвал, че уволняваше журналисти и водещи наред из студията.

Да ослепееш дано, боклук долен и мазен.

Три години минаха, цели три години минаха и делото все още не е стигнало и на първа инстанция!!! А е за едно ПТП !?! Ама искал той Доган репортажите за да се види какво имало и какво нямало на кръстовището!? А знак за предимство от страна на пътя на който е бил Доган имало ли е? Нима при навлизане на път без да имаш видимост се налага да се прекръстиш и просто да дадеш газ до дупка с надеждата да не се натресеш на някой? Хем има двама адвокати хем и двамата ги няма поради други дела или нещо си, хем ама нека съдът да позволи събирането на още доказателства!?!? И после ама съдебнатата ни система не бива да се пипа от политиците!?

Доган, Местан съвсем ги обърках предвид как и двамата се измъкват.

Каквото и да докажеш, българските турци няма да гласуват за теб. Да, ще платиш на адвокати, съдии, вещи лица, но за политика изгоре.

Какви са тези "български турци"? Ти чувал ли си за 'германски японци", или за "канадски италианци", или пък" "австралийски белгийци"?!?!

За един предател, а и в последствие и престъпник-затвор!

Викаш ние чалмите из Делиормана на кръстовища не спираме, само ако има лента или полицай с калашник

До кога съдът ще бави изпращането на това животно в затвора? Тупат топката да изтече давността ли?

Да, съда толкова прати и прокуроски син в затвора ... Нещо парите ли успяват да помогнат съда да не работи?

ТОВА ЩЕ Е ПЪРВИЯТ ОПРАВДАН ЗА НЕСПИРАНЕ НА СТОП ;)))

Този мазен предател, охранен от нашите данъци ме вади от равновесие. УБИЛ СИ ДЕТЕ!!! Засрами се!!!

Още ли си жив, бе убиец?

Ако беше някой си не чуван Местан... До сега да беше в затвора !! Правосъдие ... правосъдие ... Къде си!! ???

Г-н Местан, Вие сте УБИЕЦ А убиецът лежи в затвора. Казах !

Стоп линия ли ти трябва? Ако идва от там някой тир ще спреш и без стоп линия, но щом е лека кола да се оправя а? А дано на нас да ни докажат че има някаква съдебна система в БГ.