Вече ядем клонирано месо. Без да знаем.

Европейската комисия иска да допусне клонираното месо до чиниите ни, Европарламентът обаче иска да го забрани. Какво точно означава "клонирано месо"?

Обратно в новината

Коментари - Вече ядем клонирано месо. Без да знаем. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори да е вярно, че спермата е от клонирано животно, то резултатът не е клонирано животно, а обикновено такова. Явна лъжа, чудят се как да запълнят новините. Пък и няма мотив - защо да го правят, като няма изгода за производителите?

Ей, докато не ни превърнат в безмозъчни, послушни машини, които само да изпълняват заповеди, няма да се спрат! Всички, които взимат такива решения, трябва да бъдат накарани да вземат от собственото си лекарство- да ядат само такова месо, само ГМО и да консумират само продукти вс добавки и Е-та, докато видим колко ще издържат, докато се гътнат!!! това е !!!

На пазара вече има и хуеви главички,хайде бързайте.

А човешко месо няма ли ЕС да допусне до чиниите ни, и ако не-защо-то няма разлика!!!???

човешко - да, от русия

А, месото идва на крак през Турция само : ) Цели орди от клонирани орки....

наи-лошо е хорато когато се клонират но вече е късно

а ашладисването какво е бе малоумници? не е ли клониране? съвсем се изумихте като почнахте да четете, че го е клонирането е почнало в САЩ. Ако беше русия - нямаше да има проблеми. да ама не. руснаците мислят само за бензин, газ и как да си покажат силата, как да се дракат и как всички други са им виновни за окаяното състояние на родината им.

малоумник си ти! виж как изглеждат руснаците и ги сравни с американците и ще се сетиш за какво иде реч

то се вижда кой е малоумника по коментарите. никакъв смисъл няма в твоя. или ще ми сравняваш беден с богат и ще ми обясняваш как бедния живее по-добре.... тези на трибуната в кремъл другарю....

Казваш дядо ми е бил нобелов лореат без да знае, жалко сега щях да съм богат, човека измислил клонирането. За сметка на това ти може да кандидатстваш за нобелова награда по ашладисване

Не знам дали знаете, но ако заровите обелки от картофи и от тях поникнат растения, това са клонирани картофи. Дано не забранят картофите, че тогава....

Растения и животни! Разлика не виждаш ли ?

Дори само заради това ГРОБ трябва да бъде извадена извън закона и подгонена от българите.

Това е, последния вик на кулинарията, в страните с развиваща се демокрация? Шеф Манджев

Това едва ли ще е вкусно - ще има вкус на дърво...

Имаше едни, дето задаваха такива въпроси, на които им изпих кръвта. Но съм винаги жадна за още. Най-хубавото е, че винаги има кандидати за кръводаряване, които не се учат от грешките на предшествениците си.

А трътката, на дъртата кокошка Цецка, сигурно и та е клонирана, щото преди работеше като парти- секлецарка, за плевенското БКП ! Те, в Гроба*, май всички са такива? eokd /d/t'ud

Техно превъзходителство на деликатесите, можете да намерите в гастронома, под Партийната центала, НДК.

Баба Цецка си носи партийната книшка, пот ластика на крачола на розовите стари кюлоти? Бат Бойко ,той си носи червения билет отзат, в джеба на гз, в найлоноф калъв, и, със цип ? Листата на пилешкото се води о оная кокошка, с големи кучешки зъби, Мунда, от Стояновите ! Д-р баба Тодорка, глав. инспектор по мършата във БАБХ.

"Как ще я караме оттук нататък?" Всичко това се прави за далавера на стоматолозите. На мен вчера ми вадиха зъб за 47-ми път.

По същество, от написаното в статията става въпрос за изкуствено осеменяване на животни по ин-витро модела, а от друга страна се говори за "клониране", което е съвсем друго нещо... Пак някакви истерии се подхващат, явно с цел да ни разсеят от истинските проблеми...

Яко си се объркал пич, яко! Не става дума за инвитро, а за клонирани животни! Чувал ли си за овцата Доли във Великобритания? Това е клониране! А как е въведена спермата и къде е оплодена яйцеклетката е друга работа - механична, донякъде! Думата е за това, че човека се намесва в животинския геном, бута се да го прави и в човешкия. Не ти ли иде на ума, че това не е на хубаво, а? И защо, ще речеш да не е хубаво - ще се махат болести, ще се поправят психики и т.н. Ще има здрави и само здрави хора. Не се връзвай на американските фалшиви приказки! Не се поддавай на глупави журналистически драсканици, поръчани им от американците! Целта е на жидовете, на евреите демек, на чифутите - речи ги како щеш! Та, тя целта им е - да станат пълни и абсолютни господари на човека! Защото човека е продукт на Бога, а жидовете на Дявола. Борбата е просто казано - между Доброто (Бог) и Лошото (Дявол). Тя се води отколе време, но днес навлиза в други фази, има нови измерение. Тези мръусници пипат вече на много ниско ниво, а това е много опасно, защото както сам виждаш - не можеш да различиш истинското от фалшивото. Следващата стъпка е, а и тя е в действие, но с малко разпространение засега - да ти вкарат или вкарват бактерии, ензими, мисли, енергия, без да се усетиш, без да стигат физически до теб. Има го това нещо и се нарича Контрол над мисълта! На американски е "майнд кънтрол". Потърси инфо и ще се ужасиш! И да завърша с позитивно - Петър Дънов, казва, че е грешно да ядем месо и че един ден човечеството ще го разбере и няма да яде ... човеко-ала-подобните си! Дано дойде този ден по-скоро!

Къв геном, кви шест лева бе? Клонирането не променя генома, а дава като резултат два индентични организма. И после с тяхна сперма/яйцеклетки се оплождат други организми. Няма никакъв проблем. Те и еднояйчните близнаци са клонинги. Това да те притеснява?

Сложих ти +,но можеше да го кажеш по-кратко и ясно и да попиташ: -Защо богатите ядат само био храни?Защо евреите имат магазини за КАШЕРНА храна?Защо богатите страни поставят високи изисквания към внасяните храни /без антибиотици,без пестициди и т.н./

"Затова пък са известни подробности, свързани със здравословното състояние на клонираните животни. Знае се, че те са по-податливи на заболявания. Освен това често се стига до усложнения при раждането им, като някои от тях се раждат с деформации."

продължение на цитата.. точно от там където спря горе: "Според данни на Федералния институт за здравето на животните обаче, потомството на клонирани животни няма особени здравословни проблеми. "

Русия забрани ГМО храните. А Европа все повече се навежда на САЩ.

Русия въведе закон за РЕГИСТРИРАНЕ на ГМО храните. НЕ ГИ Е ЗАБРАНИЛА. В момента на територията на страната са разрешени за отглеждане 22 СОРТА ГМО растения. В над 5500 продукта в търговската им мрежа има ГМО. Останалото са юрушчииски измислици. Престанете да лъжете хората. Самите руснаци обясняват че ядът в момента най-гадната храна от столетия наред. Всичко що е произведено в руски фабрики НЕ се купува. Аре по осведомете се малко преди да си напишете заучените реплики бе папагали.

Верно големи глупости си написал-чул недоразбрал.Обратно-в Русия за първи път след забраната на т.н."западни храни" хората се радват на истински вкусови качества на собствени храни с които вече наводниха магазините си.

СТРАНАТА КОЯТО ПРАВИ НЕПРЕКЪСНАТО КЪДЕ УСПЕШНИ ,КЪДЕ НЕ ОПИТИ ДА УНИЩОЖИ ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ КАЗА С.А.Щ. ТАЗИ СТРАНА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА.ТАЗИ СТРАНА НЕ Е НЕОБХОДИМА И ПОЛЕЗНА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО.ОТ НЕЯ САМО ВОИНИ,ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ,Г.М.О. ПРОДУКТИ,КЛОНИРАНО МЕСО И МАНИЯ ЗА СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО.

НЕ!КАТЕГОРИЧНО НЕ!!!

НЕ!КАТЕГОРИЧНО НЕ!!!

Че какво му е на клонираното говедо или прасе ? Освен че е по-дърто . Понеже клонингът се ражда с физиологична възраст на донора на ядрото . Лошо , ако е клониран ГМО . Още по-лошо че говеда , прасета , пилета са тъпкани с хормони и антибиотици .

Това се прави само при животните, но не и при хората.

Kлонирано месо, клонирани политици, клонирани революции, арабски пролети и протести. Както се казва в STAR WARS - клонингите атакуват! Направо може да заявим, че живеем в клонирано общество и за съжаление от никъде взора надежда не види!

голЕм страх. НЕклонираните ви пилци пълни с антибиотици. НЕклонираните ви крави миришат на риба заради хранене с рибни отпадаци. НЕклонираните ви прасете пълни с хормони... ма вие от клонирани животни ви е страх. Ама искате да ядете пържоли с "ланския" вкус.... месото е 100% идентично с това от миналата година, ама вие искате да е 99,998... т.е. не клонирано. Сега ще почнат едни политически плювни на разни плюнковци колко е вредно и как ще станем клонинги от това месо... ще се замеси ГМО (макар да няма такова при клонирането), ще се намесят за и с/у Русия и САЩ.... това е целта на ДИР-а... нали? плюсчета и минуси... щракане да има...

Пожелавам ти от сърце, ти и децата ти само такива лайна да ядете и да живеете до 100 години.

Благодаря. това значи че ще ям добро месо, от животно което не е тъпкано със хормони и антибиотици и хранено с рибно брашно за да наддава на килограми, а селектирано с добри гени ще наддава. Докато ти зобаш яко лайняни прасета дето са пораснали за 4 месеца до 100 кг докато са ги тъпкали с хормони и антибиотици. честито.

месо - пълно с антибиотици (80% от произведените световно са за животни, да не споменаваме другите гадости); яйце - цикъла на кокошката (първо е кокошката, после цикъла); мляко - не ти трябва ако не си теле :)

Хомо-, хомо-, хомо-, много хомо-.

Не е ли време светът да се вдигне и да затрие САЩ-исаните кравари/реднеци!!!

Е кво толкоз? Фалшиви политици, фалшиви държави и държавни интереси, фалшиви съюзи, защо не и фалшиво месо?

кое му е фалшивото?