Коментари - Меркел уволни шефа на контраразузнаването заради Кемниц | Днес.dir.bg

Коментари - Меркел уволни шефа на контраразузнаването заради Кемниц | Днес.dir.bg

Коментари

Разликата между днешна Германия и бившите комунистически страни е единствено видът на собственоста. Все още е частна а не държавна (може би).

Едва ли съзнаваш,че държавата, като такава, отдавна не е собственост на гражданите, а ресурсите и или директно, чрез концесии се експлоатират от компании и лица, или се контролират от администрация ,която от своя страна е лансирана (наложена чрез избори (например герб/бсп + сулю-пюлю или дпс) от определени кръгове).

Включително ресурса население.

Поредната подигравка с интелекта на хората:((( Значи ''махат'' го от контрараззнаването ама отива ВИСОКОПОСТАВЕ служител в министерството??? Навсякъде дърти властващи не проумяват че времето им е изтекло в тоалетната колкото и да бъркат в нея да го спрът..

Тая ба.а може само да създава мроблеми,не да ги решава. Даже не само в Германия ,а навсякъде в ЕС,затова скоро това измислено обиденение ще се провали. Последен подръжник на нея ще е боко и тя на него.На един акъл са.

Диктатурата на демократите идиоти и заблудата свобода на слово и мисъл...

НСДАП го възродиха начело с Меркел. Сега ше възродят и ГЕСТАПО да им помага.

Вчера имаше материал "Залезът на социалдемокрацията" - ето ви и един от отговорите - те вървят срещу ЖЕЛАНИЯТА НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД !

Уволнете Меркел и започнете да оправяте проблемите на Германия. Тя само ги създава или задълбочава!

акъла идва бавнооо и мъъъчително в германските кратуни

Единственият верен коментар. Наистина идва бавно и мъчително, особено като се има предвид, как всеки ден ги гледам колко кухи лейки са и германките, и германците. Добре, че са нормалните емигранти, които им работят, и им движат икономиката, защото те самите почти за нищо не стават вече. Слава богу, все още има места, сравнително "недокоснати" от мигрантите. Хубав ден.

състизание : Кой колко повече да обиди някой и коя обида да е хо голама /наследство то османите/ Но и комбинациите от думите са гениални. Но още по важното е да покажем колко сме голями политици и сме по умни от другите народи и как бихме ние управлявали света! Е, какво са другите? Ние , ние , ние!

Който не мълчи , Изчезва !!!

"...след като той постави под съмнение автентичността на видеозапис, на който крайнодесни преследват мигранти по улиците на Кемниц." === О, забележете, това съмнение е възприето като заплаха за ценностите на Меркел и сие. В резултат той е уволнен. Това да ви напомня на нещо? Ами на авторитарен режим, дами и господа. При това забележете, че отново не се дискутира убийството, а се възвеличават мигрантите с правото им да бъдат чужденци и като такива да имат повече права от коренното население.

Не е въпроса в правата. Главното ,което ви убягва е ЗАДЪЛЖЕНИЯТА. Демокрацията сама по себе си е опосредствана от права, еднакви за всички. Но ЗАДЪЛЖЕНИЯТА,еднакви за всички независимо от религозна и расова идентичност, създават истинското демекратично общество . А това не е целта на партокрацията в ЕС, създала фасадна демокрация за обслужване единствено на олигархичните кръгове и някаква имагинерна извратена цел за подобряване генетично смесен етнос, едва ли не един нов вид "съветски" гражданин на ес/европейски гражданин/.

пак отвориха министерството на пропагандата и просвещението. Предният път това не е свършило добре за доста хора.

тая бездетна бабишкера е един лявофашистки боклук, работещ срещу интересите на цяла Европа!

Щом в Германия вече нямат право да симпатизират и да харесват различно от това, което налага политическата власт, да ти пикая на демокрацията и измислената свобода ...

Германската преса изменя позицията си. https://www.dw.com/bg/%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%B5-15-%D0%BE%D1%82-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8/a-45535598

Ще ме уволни бабето, ама друг път! Партайгеносетата Мюлер и Фон Шеленберг са с мен, да не говорим за Бат Хинки, Гебелс и Херинг! А ме барне, а й прата десетина милиона маймуни от бежанската вълна, позскоро цунами вече. И да си трае, че скоро ще живее в новата столица Мюмюнхен и ще ходи на джамия и намаз с мустафа.

Още една крачка на Меркел към тотална диктатура. Не се смеите повече на Путин или Ердоган.

Скъпи разбирачи, като нямате никаква представа поне се образовайте преди да ръсите умни мисли. И аз не съм фен на Ангела, но Маасене пълен профан. Един откровен лъжец няма и долен комбинатор няма място в тайните слуйби на която и да е европейска дърйжва. Камо ли на водещата икономика в Европа.

MAI NE SI SI PIL LEKARSTVATA TAZI VECHER :::IDIOT ULIGOFREN OT ABSURDISTAN:::::HHAHAHAHH

въшкарите слагат веднага минуси, кккккккккк!

Aйде, бре, разбирачо, ти се образовай и прочети малко, за тези, които се мъчиш да защитаваш. Тези, със своето невъзпитание и нисък морал, никога няма да се интегрират. Те си остават много близо до животните и нямат място в Европа! Не виждаш, като тьотка си меркел и един сантиметър пред себе си !

Отново нещо не сте разбрали. Не е уволнен, а е повишен. На новата си длъжност ще взема 30 000 евро годишно отгоре. Така е в демократичните страни - некадърниците ги повишават!

Прав си, тя го маха от този пост, но го " подарява " на Байерн-Зеехофер! Е това е политика!

Вижте само докъде я докара Цецка.

Нищо. Скоро ще го върнат.

Комунистическата пуздра за пореден път доказва че комуниста ВИНАГИ МРАЗИ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД, е след нея идват ония пак с червено знаме само че без сърп и чук!

Червени с пречупен кръст...

Аз не виждам голяма разлика между диктатурата на Хитлер и диктатурата на Меркел. И тогава и сега пропагандата е жестока, уволняват се инакомислещите. И тогава по улиците са вилнеели радикални елементи, а полицията е наблюдавала безучастно. Вилнеят и сега, само че са вносни.

Да напомня, че сириеца когото покани преди време в Европа уби Българка, и утре ще е погребението! Лош политик и лоша жена......

Гнусна бабичка! Защо не уволняваше така, когато мутантите вилнееха при Кьолнската катедрала и полицията гледаше и мълчеше ?! Явно по нейна заповед !

Колко гадно стана в Германия. Бабата успява да се налага и всички се боят. Ако заемаш държавна служба не може да си член на дясна партия. Бедни германци се гонят от социални квартири за да се настанят афганистанци. Изнасилвания и побоища на иракчани върху германци а полицията нищо не прави защото такова е нареждането на Меркел. Тя унищожава собствената си държава.

Еее, това вече са измислици и фалшификации на крайнодесните ксенофобски партии в Германия. Това за гоненето на горките бедни немци от общинските жилища. Ама вие забравихте ли какво тръбеше нашата пропаганда? ЧЕ БЕДНИ ГЕРМАНЦИ В ГЕРМАНИЯ НЯМА!!! Просто няма такива!!! Откъде се взеха тия "бедни немци"? фалшификация на крайнодесните. И това за сексуалните нападения, това също е фалшименто. Защо им вярвате на неонацистите? Те всичко могат да измислят, а вие балъците се хващате като шарани на кукичката.

Това ходи го разправяй на убитите и изнасилените. Може също да го разправяш и на жените на които раздаваха аларми на нова година в случй че им посегнат. И не, не съм неонацист. Сега на всеки който е против насилственната емиграция от Африка и Близкия Исток му се лепва такъв или по-лош етикет.

Госпожа Меркел пак че е добра. Трябваше не само да уволни тоя Маасен, ами и в затвора да го вкара. И всички немски расисти, които демонстрират в Кемниц против чужденците трябва да бъдат осъдени по бързата процедура и вкарани в затвора по за 10-15 години. Да видим тогава дали ще има нови немски расисти и ксенофоби. Немската ксенофобия и омраза към чуждото, което не е немско, трябва да се изсече из корен. И това население да се възпита в дух на толерантност и търпимост към другите, различни от образа на синеокия, белокож, русокос германец. Някои източногерманци нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили, откакто съветското знаме се развя над техния Райхстаг.

ZA TEBE NQMA LECHENIE::::DAJE I V GERMANIQ NQMAT SCHANS

който омаловажава насилието, което прилагат мигрантите, като бъркат под полите на германките, него какво го правим ?

Е, че те не са ли мъже мигрантите? Да не са джендъри или от Третия пол? Що само немците да имат право да бъркат под полите, а чужденците да нямат това право сякаш не са мъже? Не е станало нищо фатално. Такива истории се случват и у нас, и то между българи, а не с чужденци А и европейските жени ходят прекалено разголени и тези млади мъже се възбуждат. В ислямските страни жените са по-скромно облечени и не предизвикват мъжете.

май и на тебе искаш да ти бъркат под полата мюслитата и църните мангусти

Аз

To не е насилие, бе. То либоф. Лиебе, таквос...

Лудата либерална бабушкера,която вкара Европа в гражданска война е за затвора!!!!

За разтрел !

Газна бабичка Слугиня на кочината Задокеанска. Адът не призовава, като макейнчо тумуриста. Врагове на Европа

Тая подписа собственото си " уволнение "! Положението вместо да се влошава, става все по-безнадеждно! Жалко за Германия, жалко за Европа!

jingiby

Ами на чума като теб ли да симпатизира?

Грешка с грешка не се поправя.И всички да уволни пак ще мирише.

Симпатии, контакти => Уволнение Това ли е свободата на "демократичния" свят??? Това си е жив фашизъм...

Аз

Мбухахаха... На това му се вика да гасиш пожара с бензин... А познайте какво ще се случва с пожара!

Тебе трябва да уволнят стара коза, дето направи Европа разграден двор.

Бабата да се самоуволни, че тя забърка кашата в Европа.

Коментари - Меркел уволни шефа на контраразузнаването заради Кемниц | Днес.dir.bg

Коментари - Меркел уволни шефа на контраразузнаването заради Кемниц | Днес.dir.bg

Коментари

Разликата между днешна Германия и бившите комунистически страни е единствено видът на собственоста. Все още е частна а не държавна (може би).

Едва ли съзнаваш,че държавата, като такава, отдавна не е собственост на гражданите, а ресурсите и или директно, чрез концесии се експлоатират от компании и лица, или се контролират от администрация ,която от своя страна е лансирана (наложена чрез избори (например герб/бсп + сулю-пюлю или дпс) от определени кръгове).

Включително ресурса население.

Поредната подигравка с интелекта на хората:((( Значи ''махат'' го от контрараззнаването ама отива ВИСОКОПОСТАВЕ служител в министерството??? Навсякъде дърти властващи не проумяват че времето им е изтекло в тоалетната колкото и да бъркат в нея да го спрът..

Тая ба.а може само да създава мроблеми,не да ги решава. Даже не само в Германия ,а навсякъде в ЕС,затова скоро това измислено обиденение ще се провали. Последен подръжник на нея ще е боко и тя на него.На един акъл са.

Диктатурата на демократите идиоти и заблудата свобода на слово и мисъл...

НСДАП го възродиха начело с Меркел. Сега ше възродят и ГЕСТАПО да им помага.

Вчера имаше материал "Залезът на социалдемокрацията" - ето ви и един от отговорите - те вървят срещу ЖЕЛАНИЯТА НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД !

Уволнете Меркел и започнете да оправяте проблемите на Германия. Тя само ги създава или задълбочава!

акъла идва бавнооо и мъъъчително в германските кратуни

Единственият верен коментар. Наистина идва бавно и мъчително, особено като се има предвид, как всеки ден ги гледам колко кухи лейки са и германките, и германците. Добре, че са нормалните емигранти, които им работят, и им движат икономиката, защото те самите почти за нищо не стават вече. Слава богу, все още има места, сравнително "недокоснати" от мигрантите. Хубав ден.

състизание : Кой колко повече да обиди някой и коя обида да е хо голама /наследство то османите/ Но и комбинациите от думите са гениални. Но още по важното е да покажем колко сме голями политици и сме по умни от другите народи и как бихме ние управлявали света! Е, какво са другите? Ние , ние , ние!

Който не мълчи , Изчезва !!!

"...след като той постави под съмнение автентичността на видеозапис, на който крайнодесни преследват мигранти по улиците на Кемниц." === О, забележете, това съмнение е възприето като заплаха за ценностите на Меркел и сие. В резултат той е уволнен. Това да ви напомня на нещо? Ами на авторитарен режим, дами и господа. При това забележете, че отново не се дискутира убийството, а се възвеличават мигрантите с правото им да бъдат чужденци и като такива да имат повече права от коренното население.

Не е въпроса в правата. Главното ,което ви убягва е ЗАДЪЛЖЕНИЯТА. Демокрацията сама по себе си е опосредствана от права, еднакви за всички. Но ЗАДЪЛЖЕНИЯТА,еднакви за всички независимо от религозна и расова идентичност, създават истинското демекратично общество . А това не е целта на партокрацията в ЕС, създала фасадна демокрация за обслужване единствено на олигархичните кръгове и някаква имагинерна извратена цел за подобряване генетично смесен етнос, едва ли не един нов вид "съветски" гражданин на ес/европейски гражданин/.

пак отвориха министерството на пропагандата и просвещението. Предният път това не е свършило добре за доста хора.

тая бездетна бабишкера е един лявофашистки боклук, работещ срещу интересите на цяла Европа!

Щом в Германия вече нямат право да симпатизират и да харесват различно от това, което налага политическата власт, да ти пикая на демокрацията и измислената свобода ...

Германската преса изменя позицията си. https://www.dw.com/bg/%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%B5-15-%D0%BE%D1%82-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8/a-45535598

Ще ме уволни бабето, ама друг път! Партайгеносетата Мюлер и Фон Шеленберг са с мен, да не говорим за Бат Хинки, Гебелс и Херинг! А ме барне, а й прата десетина милиона маймуни от бежанската вълна, позскоро цунами вече. И да си трае, че скоро ще живее в новата столица Мюмюнхен и ще ходи на джамия и намаз с мустафа.

Още една крачка на Меркел към тотална диктатура. Не се смеите повече на Путин или Ердоган.

Скъпи разбирачи, като нямате никаква представа поне се образовайте преди да ръсите умни мисли. И аз не съм фен на Ангела, но Маасене пълен профан. Един откровен лъжец няма и долен комбинатор няма място в тайните слуйби на която и да е европейска дърйжва. Камо ли на водещата икономика в Европа.

MAI NE SI SI PIL LEKARSTVATA TAZI VECHER :::IDIOT ULIGOFREN OT ABSURDISTAN:::::HHAHAHAHH

въшкарите слагат веднага минуси, кккккккккк!

Aйде, бре, разбирачо, ти се образовай и прочети малко, за тези, които се мъчиш да защитаваш. Тези, със своето невъзпитание и нисък морал, никога няма да се интегрират. Те си остават много близо до животните и нямат място в Европа! Не виждаш, като тьотка си меркел и един сантиметър пред себе си !

Отново нещо не сте разбрали. Не е уволнен, а е повишен. На новата си длъжност ще взема 30 000 евро годишно отгоре. Така е в демократичните страни - некадърниците ги повишават!

Прав си, тя го маха от този пост, но го " подарява " на Байерн-Зеехофер! Е това е политика!

Вижте само докъде я докара Цецка.

Нищо. Скоро ще го върнат.

Комунистическата пуздра за пореден път доказва че комуниста ВИНАГИ МРАЗИ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД, е след нея идват ония пак с червено знаме само че без сърп и чук!

Червени с пречупен кръст...

Аз не виждам голяма разлика между диктатурата на Хитлер и диктатурата на Меркел. И тогава и сега пропагандата е жестока, уволняват се инакомислещите. И тогава по улиците са вилнеели радикални елементи, а полицията е наблюдавала безучастно. Вилнеят и сега, само че са вносни.

Да напомня, че сириеца когото покани преди време в Европа уби Българка, и утре ще е погребението! Лош политик и лоша жена......

Гнусна бабичка! Защо не уволняваше така, когато мутантите вилнееха при Кьолнската катедрала и полицията гледаше и мълчеше ?! Явно по нейна заповед !

Колко гадно стана в Германия. Бабата успява да се налага и всички се боят. Ако заемаш държавна служба не може да си член на дясна партия. Бедни германци се гонят от социални квартири за да се настанят афганистанци. Изнасилвания и побоища на иракчани върху германци а полицията нищо не прави защото такова е нареждането на Меркел. Тя унищожава собствената си държава.

Еее, това вече са измислици и фалшификации на крайнодесните ксенофобски партии в Германия. Това за гоненето на горките бедни немци от общинските жилища. Ама вие забравихте ли какво тръбеше нашата пропаганда? ЧЕ БЕДНИ ГЕРМАНЦИ В ГЕРМАНИЯ НЯМА!!! Просто няма такива!!! Откъде се взеха тия "бедни немци"? фалшификация на крайнодесните. И това за сексуалните нападения, това също е фалшименто. Защо им вярвате на неонацистите? Те всичко могат да измислят, а вие балъците се хващате като шарани на кукичката.

Това ходи го разправяй на убитите и изнасилените. Може също да го разправяш и на жените на които раздаваха аларми на нова година в случй че им посегнат. И не, не съм неонацист. Сега на всеки който е против насилственната емиграция от Африка и Близкия Исток му се лепва такъв или по-лош етикет.

Госпожа Меркел пак че е добра. Трябваше не само да уволни тоя Маасен, ами и в затвора да го вкара. И всички немски расисти, които демонстрират в Кемниц против чужденците трябва да бъдат осъдени по бързата процедура и вкарани в затвора по за 10-15 години. Да видим тогава дали ще има нови немски расисти и ксенофоби. Немската ксенофобия и омраза към чуждото, което не е немско, трябва да се изсече из корен. И това население да се възпита в дух на толерантност и търпимост към другите, различни от образа на синеокия, белокож, русокос германец. Някои източногерманци нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили, откакто съветското знаме се развя над техния Райхстаг.

ZA TEBE NQMA LECHENIE::::DAJE I V GERMANIQ NQMAT SCHANS

който омаловажава насилието, което прилагат мигрантите, като бъркат под полите на германките, него какво го правим ?

Е, че те не са ли мъже мигрантите? Да не са джендъри или от Третия пол? Що само немците да имат право да бъркат под полите, а чужденците да нямат това право сякаш не са мъже? Не е станало нищо фатално. Такива истории се случват и у нас, и то между българи, а не с чужденци А и европейските жени ходят прекалено разголени и тези млади мъже се възбуждат. В ислямските страни жените са по-скромно облечени и не предизвикват мъжете.

май и на тебе искаш да ти бъркат под полата мюслитата и църните мангусти

Аз

To не е насилие, бе. То либоф. Лиебе, таквос...

Лудата либерална бабушкера,която вкара Европа в гражданска война е за затвора!!!!

За разтрел !

Газна бабичка Слугиня на кочината Задокеанска. Адът не призовава, като макейнчо тумуриста. Врагове на Европа

Тая подписа собственото си " уволнение "! Положението вместо да се влошава, става все по-безнадеждно! Жалко за Германия, жалко за Европа!

jingiby

Ами на чума като теб ли да симпатизира?

Грешка с грешка не се поправя.И всички да уволни пак ще мирише.

Симпатии, контакти => Уволнение Това ли е свободата на "демократичния" свят??? Това си е жив фашизъм...

Аз

Мбухахаха... На това му се вика да гасиш пожара с бензин... А познайте какво ще се случва с пожара!

Тебе трябва да уволнят стара коза, дето направи Европа разграден двор.

Бабата да се самоуволни, че тя забърка кашата в Европа.