Меркел с последно обръщение към германците: Ключът е в нашите ръце с безопасни ваксини

Канцлерката отново призова сънародниците си да се ваксинират и да се отнасят много сериозно към вируса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че се махна тая баба Меркел докара Европа до зависеща политика от Америка.

С мама Меркел беше най-добре. Една разумна жена с балансирана политика. Сега кой знае какви откачалки ще дойдат на власт. Германия има вече веднъж прецедент с Адолф Хитлер. Който отгоре на всичко е австриец и по немските закони не е имал правото да заема публична длъжност в Германия след като е нямал немско поданство чак до 1930-1933 година. Много съжалявам, че се разделяме с "мути". Всички ще усетим липсата й на канцлерския пост.

също е австриец

германия ще си отдъхне от теб.

Противна, лицемерна, гадна, Германска бабичка.

А все още изкарват хитлер най-голямата чума в историята….. и това ако не е геноцид…… къде доброволен, къде полу доброволен, къде вече задължителен за да бъдеш “свободен”

Много съм противна!

Аман от последни обръщения и всяко е предпоследно. Вземи изключи ваксините барем в едно за разнообразие.

Тоя форум направо вони. Някои смятат, че е много важно нещо да напишат. Поне да можеха да пишат, а то...

Прав си... Вони на соросоидна смрад и третополови ...!!!

Ти вкисналият сиренясъл, гранясъл и космат шницел между краката ШУНДОООО

Марш ма дърта свиньо...оака цяла Германия...

Като е нямало цял живот кой да я ваксинира отзад...

Де ги тия "безопасни" и "ваксини" , ма дърта уруспиу, де ги, а!

Мнозинството от мненията тук напомнят на баснята за лисицата и гроздето. За такъв държавник като Ангела Меркел България може само да мечтае. Християнка, образована, скромна, възпитана, толерантна и напълно неподвластна на всякакви материални изкушения. Преизбирана е от хората не с машинации, а в честни избори. Има ли такъв подобен държавник в България? Няма. Българите подобни ли са на германците? Не са. Ами то затова и България не е Германия.

Кво грозде бе убитак!!!

Ние и за банани мечтаехме.

бивша комунистка странното в тая работа е ,че стана канцлер

Това недоразумение е най-големият срам в новата история на Германия, ако не откакто съществува тази държава. Как я изтърпяха германците цели 16 години, за мен е напълно неразбираемо, по-несъстоятелен, външно зависим и неадекватен политик никога не е стоял начело на тази иначе велика страна. В сравнение с колос като Кол тя е недорасло джудже и то не във физическия смисъл на думата! Вместо да си затваря устата и да си гледа старините взела акъл да раздава... Я марш оттук! Вече всеки що-годе интелиген човек разбра какво представляват тези "ваксини" и каква е целта на тази пЛандемия!

Чакахме Четвъртия Райх, а доживахме един Швайнерай ! Schweinerei = в преносен смисъл се превежда като Свинска кочина, Свинщина, бордел, хаос

С колко ваксини е канцлерката,и колко са ефикасни,на колко време-през 3 месеца,седмици ще е тази химиотерапия

На работа два идентични товарни асансьора - в единият е разрешено да се возят максимум двама, а в другия четирима. Къде е логиката? Днес в някои магазини проверяха за ваксинирани в други не, в един и същ мол. Една жена не я пуснаха с ваксинационна книжка щото трябвало да й скенират кю ер кода. Тя беше с бустер между другото. Не можело, искали кю ер код. Влизам в един мазгазин и оная ми врещи, трябвало да ме проверят, то пишело. Ми не, не пише, има картинка на спринцовка, черно на бяло не пише, че трябва да ме проверят, пък като трябва що никой не проверява? Ама тя не можело да бъде навсякъде. Мен кво ме интересува къде може да бъде??? Разбирам го онзи от бензиностанцията що се е хванал за пищова.

да спре да се показва ,а да ходи при Шрьодер,и Путин в Газпром,нали са приятели от Комсомола

До къде ги докара секретарката на Хелмут Кол !?! Родена в Хамбург в семейство на консервативен пастор , НО поради ЛЕВИТЕ си политически убеждения на тинеиджърска възраст ЕМИГРИРА !?! в ГДР !!! Там работи като лаборант . Няма деца , съответно внуци , НО нейните решения касаят милиони семейства с деца и внуци !!! И за съжаление нейните колеги от западна европа : не правят изключение ! Парясани , геронтофили , от другия бряг и т.н Резултата е една скопена и безидейна Германия и следващите я по-малки “братя “ и “седтри” . Жалко ! Много жалко за всички нас!

по времето на хитлер и ВСВ на войниците са давали хапчета за сила и смелост, даже хитлер са го зобили ... "первитин - това е тайното оръжие на Вермахта. То е поддържало войниците будни дори в моменти на смъртна умора". сега с ваксините да не стане нещо подобно, с обратен знак - безропотно подчинение на тоталния контрол ?

+++++

Колко трябва да мразиш сънародниците си, за да им причиниш толкова злини за 16 години управление. Успя да ликвидира Германия такава, каквато беше в мечтите на хиляди българи - пример за точност, качество, дисциплина и просперитет! Благодарение на нея сегашна Германия е една скапана държава населена с уплашени и объркани хора.

Евреите като нея никога не работят за нацията с която живеят или където са родени,а за хазаро-йезуитската мафия

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Остаряват, вместо да се смирят, да направят нещо добро за следващите поколения, те до последно осиират пейзажа! Самовлюбени, цинични, извратени!

Ключът е в БЕЗОПАСНИ ваксини. Сегашните не са. Чакаме , може пък да направят наистина ефективни и безопасни ваксини.

Ти какво си прочел! Казала го е ясно : безопасните ваксини, които имат и те и ние, спасяват животи. Все пак статистиките са недвусмислени : огромният процент жертви са неваксинирани. Какво си разпространявате по плоскоземните форуми е ирелевантно и не ви помага.

я марш обратно в Лайпциг

Дъртата лицемерка си сложила и маска за пред камерата.

Омикрон е естествена вакснина - дар от природата! Целта на биг фарма е да не допусне внос от Африка, защото бизнесът им ще приключи :)))

Изключителна жена!!

Това нещо жена ли е?

Четвърти германски райх не ни теябва Вторият и третият райх свършиха катастрофални и за България. Четвъртият ще я ппгребе!

Новина в Дира след амнайсет години. Амнайстният канцлер на Германия - "Намираме се в 44-та вълна на Делта Омникрон Зета и т.н и т.н на вируса. Бийте си амнайста бустерна доза за да гушнете букета по-безопасно"'

Госпожо Меркел, царят е напълно гол и рано или късно това ще стане ясно на всички!

. безопасни ваксини, мили емигранти заповядайте в ЕС.... разкарайте я по бърже тая че съвсем оплеска положението

Бустера не прощава.

А ще каже ли нещо за цялата бимбинистанска сган която вкара

Кое е безопасното в тия бълвочи...да прочете кво съдържат .....голям напън да натряскат тия отрови, че после през 3 месеца бустери

си баба знае,едно си....

Видяхме нейните призиви за солидарност преди години, тогава бяха отправени към всички европейски държави заради нещо, което тя реши еднолично, без да пита, без да съобрази, че някой може да има различно мнение и не иска да пусне едни индивиди. Сътвори едно голямо зло за цяла Европа. Дали германците сега ще я послушат си е тяхна работа.

ти превърна немците в зеленчук! не им трябат ваксини, а пестициди!

Баба ти Меркел направо им разказа играта. 2015 г. покани къде що има мангасор да ходи в Германия. Сега пък ги натиска всички да се ваксинират. За капак им прокара газопровод от Русия, а в същия момент ще трябва да се закриват ТЕЦ-овете. Смях! А те я изпращат с почести!

тези ваксини и лицеви парцалчета...