Меркел разкри с кой свой наследник ще може да работи

Съпартийците на канцлерката ще изберат наследника й на партиен конгрес на ХДС на 7-8 декември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има и още една женска за претендентка но дано да изберат мерца, защото този на здравеопазването не ми вдъхва доверие меко казано

наследника е Макрон, а с него и други неща може да прави

мръсна! Надявам се да те накажат жестоко за престъпленията ти против Германия и Европа,гад мръсна!

Дъртата пърхуда вече няма думата, отива в лайната!!!

Е значи много е разочароващо това нещо- защо не се казва Мехмед или нещо такова когото тя избира?

Така се прави. Предава се властта плавно. Без кризи за държавата. Меркел се изчерпа и ще слезе без сътресения. А в България глупаците постоянно оставки искат.

Тая завалийка вместо да си вдига партакешите седнала да казва с кой неин послушник иска да работи като канцлер??????т.е. да продължи да дърпа конците там ама тоя път без да и се споменава името че бая поразии направи.

Тази стрина Шмеркел, лесбос (ако не знаете), извика ВСИЧКИ от Арабския свят и Африка и нанесе непоправими вреди на Европа. ОЩЕ ЛИ СМЯТА с някого да работи??? И утре да напусне, няма да има сътресение. Само кокетира - още три години ще си мърда дебелия задник по срещи и ще нарежда заповедите, дадени й от ФАЩ (тя си знае защо).

Комсомолците (у нас са плЮвнелиев, Симеонов и много други) са свикнали да се налагат. Така и стрина ви Шмеркел, агент на ЩАЗИ, комсомолски секретар в бившата ГДР не се трогва от това, което се нарича коректност и морал.

Дано е някой като Хитлер та както навремето местните жители на Крим да го посрещнат като освободител!!!