Меркел призова момичетата да учат математика и физика

Искам да кажа на младите момичета, че изборът на подобни професии ще им осигури много, много добри шансове, каза Меркел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новите "германци" дето покани ще учат!?Патка загубена

То хубаво, обаче арабките са там за да си раждат малки арабчета, не за да учат о да рабоъят. Германките пък не им се учи такова щото е тегаво и за учене и за работа. Ха кажетв сега ко ше праим ?!

Смеете се вие ама умна е баба ви Меркелица.

Меркел, подлого циганска ZIEG HEIL. Адолф Хитлер винаги ще живее за разлика от теб подлого жалка, продажна. Въпреки, че си управлявала колкото него, тебе никой няма да те помни, защото си боклук и то голям.

Sieg е правилно!!!!! И ще я помнят,не я мисли.

Новите бели роби в услуга на шепа милиардери и гигантски корпорации...всеки да учи каквото му е на сърце . В главите на всички е само работа, работа, пари, работа. Егати и живота.

Нещо се е объркала баба Меркел. Там, накъдето е повела Германия момичетата могат да носят само бурки и нищо друго. За любимците на Меркел жената не само не може да избира какво да учи, а е добре въобще да не учи! В крайна сметка те - новите гости на Меркел използват жената единствено за разплод и нищо друго! Така че да призовава Меркел да се учат младите момичета как се слага бурка, друго не им е нужно в този живот! Такова бъдеще за Германия определя с дейсвията си Меркел. Жалко!

С бременността как ще се справите госпожо?

какви са тези цифри на плюс и минус бе?! на някой му заби компа ли-:)))))

Бежанците за това са поканени!!!

момичета да учат,че те вече не останаха такива ма мършо

Пропуснала и да спомене да учат преди всичко арабски, тъй като скоро ще стават булки на приетите с отворени обятия от Меркел д.ж.а.г.а.л.и

Ако може и старите панталони на бащите си да износват. Точно като баба си Маркъл.

Явно "бежанците" нито могат, нито искат да запълнят незаетите работни места и простата фрау най-накрая го е осъзнала. Всъщност този жест на снимката ми е много познат от стари снимки и от филмите. Дали е случаен?

Опа... интересен жест на истина. Предлагам да я поканят да обясни жената...