17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъпи държавници!! мая неща не разбират РУССИЯ?

па мое и да се чифтосат

Е, и??????

Обсъдили всички дето не им играят по гайдата ама да обсъдят собствените си действия не им е останало време или просто собствения им нарцизъм ги е завладял след като са подредили ''непослушните''

"Никой не е заинтересован от лоши отношения с Русия, но там, където се появяват конфликти и стават такива неща, както например в Украйна, те трябва да бъдат назовавани с истинските си имена", каза Меркел. Ми назовавайте ги с истинските им имена бе, бульо! Кво лъжете и мажете като дърти роми? Остана ли човек, нормален и трезвомислещ, който да ви вярва? Та вие бягате от истината като дявол от тамян и обърнахте световната политика на състезание по надлъгване и клеветене! Еле па онова чучело с рошавия жълт перчем и началникът му отвъд океана...

Тръмп изпълнява стриктно предизборната си праграма в интерес на Америка на първо място.Това той го каза много точно и ясно"Америка на първо място!"Русия никога няма да отстъпи Крим,Донецк и Луганск,а може да завземе и други територии.Трайно се установява в Сирия като предмостие към арабите и Африка. За източна Европа много не й пука-тук няма петрол и т.н.Ес има само един изход-възстановяване на връзките с Русия като огромен пазар и източник на суровини.Тръмп това изобщо не го интересува.За него има значение да остане като американски президент извел страната на първо място и то преди Китай.Ей такива глупости ми се въртят из празната кратуна българска!

Тръмп: "НАТО е ФАНТАСТИЧНА, но това ПОМАГА повече НА ЕВРОПА, отколкото ни помага на нас" Без думи!

Две роботи със скрито дистанционно...

Моето мнение е, че тия сладурчета правят неща, които изобщо не са полезни, а и са дори много опасни за всички нас.

Не искат ли??? А защо търсят в какво все да я обвинят и то без никакви доказателства - подкрепиха Мей за Скрипал/ а май се оказва легално лекарство/ поради което са оцелени/, но скрито от болницата. Е, да, при обстрела на суверенна държава в отговор на "доказана химическа атака", все пак внимаваха да не засегнат руснаците:-((. Лицемерие, нахалство и алчност!!

браво ,Ангела Меркел !

Фюрерката е шампион по-руски език на олимпиада,надявайте се да влоши нещата с Русия.Никога.

Благодарим ти, Доналд Тръмп. Благодарение на твоята убийствена санкционна политика, БРИКС надмина Г-7 (БРИКС 31%, Г-7 30%) по БВП и Русия става все по-силна и независима от ЕС и Нато!

брат, къде ги четеш тези работи? А стегни се малко...

А преди нея и на Макрон!! И защо не реагираха при преврата в Украйна?? А при изгорените живи и избитите мирни граждани в Профсъюзния дом в Киев?? И са против демократично проведен референдум ли?? Но нямаха против разделянията и промяната в границите в Югославия, Чехословакия, СССР, референдумът в Косово, но сега и при преврат ... но да, всъщност - организиран и подкрепян от тях ...

Профсъюзния дом в Одеса.

Правилно, съжалявам.

Обсъдили били ситуацията в Украйна, санкциите и териториалната й цялост. Дрън, дрън. А защо не обсъдиха преврата и фашистите, които докараха на власт и амбициите им да правят бази там и да ги приобщават към НАТО? Да би мирно седяло, не би чудо видяло.

Тотално безсилие на баба Ангела! Не можа да защити пред Донката Трумп нито немските, нито европейските интереси! Което на практика означава, че тя работи за интересите на САЩ! Както останалите васали на САЩ - ЕС и НАТО!