Меркел на 65: нейното управление ще се помни

Тя не притежава властта на един Путин или Тръмп. Но се наложи като блестящ мениджър по време на кризи. И редовно беше избирана за най-влиятелната жена в политиката. Ангела Меркел навърши 65 години.

Обратно в новината

Коментари - Меркел на 65: нейното управление ще се помни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, наистина е "блестящ мениджър" на кризите. Такава криза предизвика за всички нас и родната ни Европа, че скоро и следа няма да има от нас.

Avatar952

За помнене ще се помни, но не с добро!

Как нямарда се помни!? Та тя съсипа Европа... Тя е съвремения Хитлер!

Хитрел пасти да яде пред тая. След Хитлер Европа се възстановява за десетилетие, а тук ще са нужни векове. Или по-точно, след десетилетие и следа няма да има от коренното европейско население, култура, цивилизация и религия. Благодарение на тая гениална "мениджърка" !

Тая вещица ще остане на бунището на историята като гробокопачът на Стария континент, диктаторът, чийто геноцид затрива европейските нации, християнството, бялата раса и хетеросексуалността ! Що за безумие да ми възхвалявате подобно чудовище ! Онзи с мустачките, пасти да яде пред тази трепереща пача.

Меркел - моята Меркел ! Тя е най-великия съвременен политик. Пожелавам и да е жива и здрава още много много години и да пребъде! Тя управлява Германия последните над 12 години и вижте колко добре е Германия днес, колко по-добре е Германия. Тук има със сигурност много свестни хора, но и много прости и много ей-така хейтъри. Жената е постигнала много за годините си и е направила в пъти повече за държавата си. Всеки който е бил в Германия знае това и го вижда. Тя е най-влиятелната ЖЕНА в света и втория най-влиятелен човек в света след US президента. Сутринта слушах една журналистка и тя обясняваше, че немците не се интересуват дали жената седи или е права, не се интересуват от личните й проблеми, при условие, че тя работи, работи добре и изпълнява "публичния си договор" с немското общество. Немците я харесват като цяло. ТОВА Е ФАКТ, прости ми български народе !!! Колкото и да я мразите, това е факт - велика е тя!

Пий си хапчетата, че някои дори живеем в Германистан и всеки ден виждаме с очите си колко много прави лудото Ленче за спокойствието и просперитета там. Замязало е на арабски клозет , ислямска джамахирия и африканска кочина...Пфу, нямате край лудите леви ултраси.

КАТО ГОВОРИМ ЗА ФАКТИ,НЯМА ДА ПРЕПОВТАРЯМ ОЧЕВИДНИТЕ,ВСИЧКИ ГИ ИЗПИТАХМЕ НА ГЪРБА СИ,НАЙ-ВЕЧЕ ШВАБИТЕ! ЕДИН ФАКТ,КОЙТО НЕ СЕ СПОМЕНАВА Е,ЧЕ И ТЯ Е СМЪРТНА И ЧЕ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ДЕЛАТА СИ ПРЕД БОГА! ДОБРЕ Е ДА СЕ ПОМНИ ТОВА ОТ ВСИЧКИ,ЗА ДА НЯМАМЕ НЕЙНИТЕ ИЗЛАГАЦИИ!

Или си трол,или си идиот! И в двата случая-лошо...

"нейното управление ще се помни", така както се помни управлението на Нерон - луд човек, управлявал могъща държава и довел я до криза и упадък.

Иска се талант да сринеш силна държава като Германия , определено ще я запомнят като гробокопача на ЕС. У нас такива политици си имаме от близкото минало - луканов и виденов но немците ще си имат пък меркел.

Ще се помни я, както историята помни гърка Херострат, който запалил храма на Артемида в Ефес-с лоши и глупави действия.

Разбира се, че седнала слуша химна, със скръстени ръце и крака, за да не треперят.

Какъв мениджър бе, тази е слуга на корпоративни интереси и направи злини, от които Европа още дълго време ще страда. Ще я запомним с нейната некадърност.

Да си ходи. И повече не слагайте бабички начело на ЕВропа.

Че покани хора от друг континент и ги дундурка,а хора членки на ЕС тънеме в мизерия .Нищожни пенсий и заплати и почти никакви инвестиций..Ненавиждаме я лицемерката

Явно в това ѝ се състои мениджърството.

и всеки ще коментира: проклетото бабе което съсипа европа, вместо да си гледа цветята в градинката като норманите хора на тази възраст!

След 20г. ще бъде заклеймена ксто враг на народа си...

След 20 години няма да има и помен от народа ѝ...

И тя,като Боко Мутрата,знае,че ако падне от власт-ще има съд и затвор!

Анатема, дано вриш в Ада!!

.......немското племе предизвика две световни войни в които бяха пролети реки от кръв,....но това което направи и прави тази госпожа ще предизвика в Европа проливането не на реки а на море от кръв....

Това да не е миг от морето, че само да си спомняш? Резултатите вече се проявяват и агонията предстои.

То и Хитлер още го помнят.

Тази го надмина...поне по глупост за сега...

Селфитата с "бежанците" спряха, политиката, обаче, продължи...Немците може и с добро да я помнят, но Европа ще сърба чужда попара и времето ще го покаже...

"НЕЗАБРАВИМА" за Боко , а за нас?

Меркел служи вярно на Дявола.

Най-точният коментар !

Ще я помним с покана елате всички, с Кьолн, Берлин, Кале и др.

С Кемнитц, Хамбург...с хилядите изнасилени европейски жени и деца, със стотиците наръгани европейски мъже, с избитите европейци, отишли курбан, благодарение на тая гениална "мениджърка", чиито ръце са опръскани с кръв, с много кръв, с кръвта на Европа. Нека трепери сега, така както са треперили от страх и ужас всичките жертви на безумната ѝ политика...И така, както всички ние треперим в родната ни Европа, благодарение на това чудовище !

Ще се помни, НАИСТИНА ще се помни!

може да бъде сравнено само с отиването на млада, здрава и красива жена насред циганската махала, която ляга, разкрачва си широко краката и започва да крещи: "Елате да ме е...!!!"

Нейното управление ще отеква в бъдещето тепърва...

Така ще се помни че талибаните чак в Кабул ще и поставят паметник.

На всички снимки може да се види какво показва с ръцете-Знака на Илюминатите! (Кланът “Ротшилд”)

Точно така. Тя прави техният знак, а олигофрените смятат, че е много оригинално това лудо бабе.

С началото на Края на Европа...

Ще се помни и още как !! Като кошмарът на Европа , хазарски геноцид над християнското население , триумфа на сатанистите от червения щит , безуспешен / надявам се / опит за унищожение на цивилизацията .. Пред тресящата се шломка , оня австриец е като палав аматьор ...

Абсолютна истина!

+ 100000000000000000000000000000000

Дано по-скоро изчезне,че превърна Европа в ГЕТО....ПОЗОР е тая за целия Свят !!!!!

Меркел на 65: нейното управление ще се помни - и то с векове - не се случва често така да се подобри генофонда на една нация !

Мислехме я за Мама Меркел, а се оказа Меркел Бурката.

Ще се помни я, след като довлепе чалмите по поръчка на сорос и разклати европа, и такива сороски медии като дойче веле я подкрепяха

мършоядите се празнят от кеф каква колосална беля са сторили...