Меркел коментира в Осака защо трепери

В момента няма причина за безпокойство, каза германският канцлер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма значение от какво трепери. Вече отдавна е за пенсия. И дано по - бързо се пенсионира, че да не направи още някоя глупост

Може би е осъзнала какво стори на Европа и сега я гложди съвестта, так чак трепери...

Много хора я упрекват за имигрантите в ЕС . Но дали само тя има вина. Виновни са всички, които са я подкрепяли. В ЕС , и в частност в Германия, има демокрация. Ако не бяха я подкрепяли , тя нямаше да постигне нищо.

аз и повярвах вие?)))

Бог бави, а не забравя. Щеше да е по-ок да й се случи нужното преди да огейропи цял континент и да го напълни с воняща измет. Но - пак е добре. Примерно до преди 100-200 години резултатите са идвали много, много по-късно. Да речем османската империя изклала половин континент (голяма част от Източна Европа, Мала Азия и част от Азия) си е съществувала над 400 години, докато стане нужното. А сега - само 8-10 години по-късно. Така че, добре е. Часа на голямата равносметка наближава, бързо и неумолимо.Гнусните изверги, дето ни управляват (като се почне от ционистите, краварите, ватенките, рязаните и родното производство) ще си гледат изчадията какво им се случва, и ще си го понесат. Амин.

Причината я знам, но не предлагам лечение.

Изпратете тази стара женица в старчески дом, за да не се мъчи повече.

Като нищо ще я бракуват Меркел! Още малко и ще разкрие истинската си същност :)

Надавам се всичките й решения да бъдат обявени за нищожни поради влиянието на Паркинсон

от как вкара талибаните и циганите у Европа се трепери!

Щото като си помисли да нашия хубавец Борисов,за целувките и прегръдките му я обзема дива страст, затова е сигурно,знае ли човек!

от това трепери гнусното юдо-масонско, ялово, източногермаско бабе ! когато Маргарет Татчър пукна цяла Англия празнуваше когато това гнусно искукало еврейско бабе пукне цяла Европа ще празнува !

Злобен народ. Така и се падало. Не знаех, че толков много медицински специалисти имало тук. Вие сложихте в джоб невролозите. Ами забравихте да споменете и ниво на кръвна захар, отворковци такива.

Не ни пука за диктаторите !

Може треперенето да е случайно,може и да не е!Вижда се,че не иска да отдава значение,но по добре да се изследва!А може да прикрива нещо което й е известно,за да не се коментира!При натрупан стрес,също може да де получи!,В крайна сметка нейния фаворит Вебер отпадна ,влиянието й ще бъде по малко ,няма вече Юнкер или бившия френски президент!Филма свърши,Макрон напира с неговото двуличие и задкулистни игри ,а това е още по зле!Макрон няма тежеста на Меркел ,нито може да се разчита на него,нито носи нещо ново,освен старото високомерие и нахалство!

Пази Боже от нейната "тежест", затри Европа !

цяла Европа трепери от нея

Как е възможно един нормален човек да няма тук.

каквото повикало - такова се обадило. Гостоприемната Меркел побърка цяла Европа...

Има един филм, "Крахът на Третия райх" ('Der Untergang' -2004), където един германец започва да трепери след експлозия в щаб квартирата му. Едва след 80 години - 21.05.2099 г., ще стане BRD независима от USA, вследствие от изтичане срока на действието на договора "Kanzlerakte - 21.05.1949 г. ". НО, ... България вече 100 години очаква да приключи действието на договора подписан от Александър Стамболийски в Ньой сюр Сен, Франция, 27 ноември 1919 г. ????! Та, за треперенето Меркел, ... си е германски патент.

Напротив, коментиращите са напълно нормални. По-добре се запитай къде ти е здравият разум и най-вече инстинкта за самосъхранение, защото точно липсата му е сигурен признак за ненормалност.

Може да има тремор и да не си е пила хапчетата. Може да не е пила вода и да се дехидратирала. Може и някакъв вирус да е лепнала, след като напълни Европа с мигранти. Нищо особено, за нейната възраст е нормално.

Да излиза в пенсия! Каквото направи - направи. Мандалото хлопна. Европа ще сърба попарата на поканата й "Елата всички. Ще се справим."...

Мяза ми на абстиненция или Паркинсон===

Това което стори на Европа нормален човек не би го направил. Може да е първото.

Хич не ме успокоява оптимизмът ти, че щяло да ти мине. Дано си получиш заслуженото !

Това е един от синдромите за възможен тумор в мозъка . Въпрос ако част от решенията са взети при скрито сериозно заболяване влияещо на правилната преценка -значи ли че са невалидни по европейското законодателство ?

за ислямизирането на Европа

Не знам дали е дехидратация, ама със сигурност е от обезалкохолизиране. Капнете й 50 грама шнапс и ше й се оправи трепетликата!

до последно за вас ли трябва да ви кликам на "пожарен кран", а треперливи юдейски педофили?

Те само психично болните се дехидратират до такава степен, тя би трябвало да е по- отговорна към себе си.

Или от студ /в нейния казус е малко вероятно/, или от страх......от суровото суши там. Вероятно това ще е било. А, за поста си ли? Само наште треперят и от това.

съветниците на меркел ще го пипнат същото "обезводняване"...

Ишиас ще да е, сутрин, като не си взема медикаментите и аз имам тремор, после пък залитам след лечението...

Да пие по 2 – 2.5 литра на ден и ядки през ден по 50 гр.

състоянието на меркел е пряко свързано със столкера на мненията ми, който от години ме преследва с цензурата и иминусите си по форумите! не беше трудно да го направя... меркел тепърва ще трябва да си плаща, както царя и костов трябва да си плащат... и ще си платят!

Изобщо не я съжалявам бабичката!!!

Хроничен комсомолски трипер ѝ лепна Хелмут Кол!!!

Тази мумия ще продава Европа до смърт.

Щетите, които нанесе Меркел на Европа са по големи от тези на Хитлер. При това проблемите тепърва предстоят. Та нещо хич не ми е жал за нея.

Това е продукт от бившото ГДР

Да, многократно по-големи !!!

Срамувам се от вас, хора зависливи, злобни, пълни с негатизизъм, чужди за съпричастност и състрадание!! Как не разбирате, че всеки от нас може да изпадне в някакво състояние, независимо от това как живее и колко печели!! Милост нямате ли към хората около вас, ами единствено злоа и омраза сеете от редовете за т.нар. коментар! Мъчно ми е, че хабите силите си и е по-добре за вас да седнете и да понаучите правилния български правопис и тогава да творите своите идиотски слова!!

хапченцата, миличко... Напомни на доктора, че в жегата може и да промените формулата с по-подходяща...

хипогликемия

Няма ли най-накрая германците да разкарат тази доказала се тъпа, а и видимо болна патка !? Точно тя с безумната си покана към всички мигранти заложи бомба със закъснител на ЕС!!

за 2-3 часа на любимите ѝ недочовеци? И те да са я напълнили с толкова либоф, че сега да ѝ треперят коленцата?

"силен тремор" Джурналята започнаха да забравят българския език. Нищо чудно. Нали за това ги обучават

Това е термин от медицинската литература. Журналистите са го написали вярно и проблемът в случая не е в тях!

Слагам ти минус, защото си неинформиран!

Аз па ти слагам минус щото много знаеш. Те така...

Не знам каква е причината за това треперене, но дано се оправи жената, не мисля, че здравословните проблеми на когото и да било може да са повод за радост и да се злослови, отвратително е, замислете се малко преди да пишете гнусни коментари.

А не е ли по отвратително да си виждаш здравословното състояние което те излага защото си публична личност ама да продължаваш да се перчиш??????

Пожелавам и да умре на сцената !

Меркел много добре знае каква е причината, но най-долно лъже и я крие... защо да имаме милост?!

А на това чудовище пука ли му за хилядите изнасилени европейки, за стотиците наръгани европейци, за изнасилените деца на Европа ? Ай, сиктир ! Милост и състрадание изпитвам към жервите на геноцида, следствие от безумната и политика.

топло трепери.

в сила.

втрисане. По същество това са мускулни контракции. Предизвиквани са от нервната система в зависимост от усещането за топло и студено на кожните рецептори спрямо околната и телесната температура. При вливане на разтвори венозно обикновена мярка е да се даде на пациента да си затопли разтвора, защото иначе го чака яко втрисане. Може би доста тук са затопляли и са били "втрисвани". Неприятно усещане е.

тая като цола драгойчева ли ще я кара?

А,тавариш Брежнеув,помните ли?

Помня го, до последно беше "дехидратиран".

Тая дума от къде излезна, бе майка му ......? Аз съм на 63 години , за първи път днес попадам на думата дехидратиран ? От български ли идва, от английски ли, от българоанглийски ли, или от задника на журналиста ? Ами, закрасете я поне на дехидратизирнат и да се разбере, че това е дъното на журналистиката и на нацията !!

Към АБВ: Опитах се да ти дам няколко минуса, но системата ми позволи само един. Проблемът не е, че ти чуваш думата дехидратация за първи път едва на 63, а че ти вероятно чуваш за първи път много неща, които се предполага да знаеш от твоята младост и времето, когато са те обучавали и си се изграждал/а като личност. Обаче едно е само да ходиш на училище, друго е да учиш ползотворно! Обидно е след толкова много години живот, да нямаш елементарни познания на основни езикови термини, пък ако ще те да са от чужд произход - дехидратация = обезводняване. С това си незнание, кажи на какво ще научищ твоите наследници? Дали и те ще научат какво е дехидратация на 63? Това е тъжно!

Déshydraté - е на френски , чете се - дезидрате , h не се чете .

Колкото пъти си спомни за кучето на Путин и я обхваща паника ... и започва да трепери.

Засега прилича на мощна паник атака.

Това може да кажат докторите. Приказките на самата Меркел са замазване на положението, тоест лъжи.

Да си изследва щитовидната жлеза!

първо трябва да си изследва мозъка, че каквито глупости направи в ЕС - не ми се мисли ...

А мислите ли, че някой го интересува защо треперела дъртата германска комсомолка?! Не бе, наистина ли има някой дето да се интересува от това?!

Да, но управлява най-мощната КАПИТАЛИСТИЧЕСКА икономика в Европа! Затова ни е интерисно, все пак не е някакъв вмирисан татарин......

Няма пускане на кокала от тая ако ще и на инвалиден стол да седне пак ще каже че е ''дехидратирана''... Незнам как се перчиш като някакъв лидер и в същото време ставаш за резил с тремора си непрестанно по важни срещи.. А пък приказката ''кактое дошло така ще си отиде'' изби рибава в океаните....

ми кво се чудиш като люксембургския пияндурник дето се напикава по срещите им по върховете...