Стоянова: С цесиите искат да прередят ФГВБ

Намаляването активите на КТБ намалява шансовете на кредиторите на банката и на Фонда за гарантиране на влоговете да си върнат парите.

Обратно в новината

Коментари - Стоянова: С цесиите искат да прередят ФГВБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Квесторите в КТБ отричат за цесии и прихващания" - заглавие на друга новина от ДИР... БНБ, НАДЗОРНИЦИ, КОМИСИИ, МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛИ, ПРЕЗИДЕНТИ, ГЛАВ.ПРОКУРОРИ, РАЗСЛЕДВАЩИ и всякакви "кърлежи", някой от вас, може ли всъщност, да каже НЕЩО СМИСЛЕНО, а ... а то е, много простичко ... КРАЖБА, в която участвате всички вие "власт имащи" ... и в момента РАЗПРЕДЕЛЯТЕ ... "ДОБРИТЕ АКТИВИ" ...

d4

само 1/2 ли?? май са 4/4.

Аз не бих се учудил и ако от цялата работа сега и дължим на някого още нещо...

Катоимаме впредвид ка ББ ходеше като разгонен нерез по сутрешните блокове на TV и тръбеше за срив банковата система, като турим и това от кога правителството доминирано от ГРОБ ООД е на власт и можеше да вземе мерки, ама не взе - то това което става вероятно е било целта на занятието. А на свой ред идва да покаже и кой го е направил.

Мисля, че е време тази пародия наречена Република България да се закрие и да остане само територията носеща това име. Държава и държавност няма, но това е просто последствие от това, че няма достойнство в повечето хората живеещи на тази територия.

Никой няма да ни остави само по територия, защото това означава вякя къща да си има своя конституция, различна от ЕС. Трябва да си върнем държавата, така както направиха братята Исландци. Без Бойковци, без Догани, Без Костовци филизи на Костов, без Мадам YES, без Ошфорко и без всичките тия поднографии дето се диплят в цялата политическа сфера!!!

Г-н Динков, уважения, без да Ви обиждам /скромното ми мнение/, но сте написали "свободно съчинение" на тема "АКТИВ", по подходящо за час по Литература, не по Финанси Счетоводство и Контрол.

КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА -успешно по схемата с остаФФФката на Искров от 2009-та и промяната в собствеността на БАКБ, взе че стана КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКЯ, КТБАНКЯ, БАНКЯ, БАНКЯ... Правителството са юрна да спаси нещичко и УЖ за народа...

Менда ми е стара позната ие готина!

Охранената и закръглена госпожа от снимката не блести с кой знае какъв интелект и не може да й се има доверие за нищо.

КТБ беше пирамида и доста хора съветваха за нейното бързо затваряне и фалиране. За съжаление, нашето умно правителство на Орешарски забави доста този процес. Сега имаме един празен фонд за защита на влоговете и една по-бедна с 3 милиарда лева държавна хазна.

" Бойко остави парите на най-големите български предприятия с години да мухлясват по сметки в КТБ. Според класацията See Top 100 Banks за 2012 г., цитирана с нескрита гордост от Стандарт, КТБ се нарежда на 24-о място в Югоизточна Европа. Това е изкачване с 11 места спрямо 2011 г., когато е била на 35-о място и с 22 места нагоре в сравнение с 2010 г., когато КТБ е на 46-о място. Само през 2012 г. активите ѝ са се увеличили с 49,8% до 5,64 млрд. лв." БЛИЗАШКИ прие чак РЕШЕТИЕТО ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИТЕ... А ОРЕХОВ ГО ИЗПЪЛНИ.. ИДОЛА ТИ И ПУДЕЛЧЕТО МУ ДЯНКОФФ НЕ ГО НАПРАВИХА. Не се прави на забравил ПИТАНИЯТА В ПАРЛАМЕНТА с председател ТЕТКА ЦАЧЕВИЦА ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ В КТБ.. Какво направи ГРБ в първио мандат - ВИЖ КЛАСАЦИЯТА ПО-ГОРЕ..

Не се прави на забравил ПИТАНИЯТА В ПАРЛАМЕНТА с председател ТЕТКА ЦАЧЕВИЦА ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ В КТБ.. Какво направи ГРБ в първио мандат - ВИЖ КЛАСАЦИЯТА ПО-ГОРЕ..

Щом са гербери на власт Щом са гербери на власт:- Ресто! Пак във първи клас. Токът,хлябът, горивата, със цени във небесата. Възрастта на пенсионера, Със акъл на пионера, ще я вдигат на тавана кат Европата да стане. Доходите в ледовете, За калинки- плодовете на безропотно мълчание В класовото състезание! С Прокопчета и Цветелинки, с чехълчета на дружинки, джобчетата ни дълбоко ще преджоби бате Боко. 27.09.2014,Паси

Нема нужда да твориш тъпотии, и без това никой не ги чете.

Ама чакайте сега ... нали това беше целта - активите да ги няма ... т.е. да се разграбят тихомълком?!

а кво стана с швейцарската фирма? ама не искате да ви излезнат мръсните гащи нали? да ви сера в устата!

ДИР услужливо дръпнаха новината назад.ЗАЩО?Защото са зависими от КОЙ.

У-у-у-у-у-у!!!

...нахална е и доста неприятна личност.Много обича да бърка в чужди джобове.Преди два дни закрих тримесечен депозит на падежа от 500 щ.д.,лихвата бе 50 цента,но за мен остават само 46 цента,тъй като 4 цента отиват при Манда като данък лихви. Да й приседнат дано!

Орешарски, Искров,Станишев, Доган, Пеевски всички с ахора на Русия.И обраха задружно КТБ.

А тоя милиард Орешарски и Станишев ли го свиха?

Комунистите от БСП и ДПС са царе да правят пестъпления и после да ги натресат на главата на друг, а те да се снишат.

Вие управлявате тази държава, Вие избрахте Искров, така, че не ни свеждайте до знанието известни вече истини а си носете отговорността!

Банката беше обрана от "КОЙ" . Всички знаем кой е.

Бой ко, Методи ев, Борис ов, - ТОЙ ли?

Орешарски знаеше, ДАНС и БНБ прикриваха, а нашите хора русофили грабиха на воля.Също като при Жан Виденов.

Всеки лешояд ,попаднал в стадо без кучета, си пълни гушата без задръжки.И нашите природно, генетично са си такива.Ама ,какво правят гърците, на които се смеем, а?Битка водят с цяла Европа, мъжкари са и затова са държава, а не ,като нас.

Ако бяхте истински мъже - досега да сте решили тази задача! Но вие сте импотентни плъхове с поли, не правите на жение, вие сте женчовци! Крадили сте заедно с главния бандит и сега се въртите и сучите като курва на пилон, само и само да се измъкнете някак, да не ви налапа закона! То па един закон ... кучета го яли!

Искров с хората на Русия продължава и дообират банката.

Точно по такива причини всеки ден сме заливани от новини тип "Мая Манолова осъди зимното яке на Министър Павлова". Докато ние си говорим за якета и шалчета, едни 1-2 милиарда са си заминали. За да продължат Доган и Пеевски да се гордеят с нас, то не трябва да спираме да се препираме по всякакви модни въпроси и да не обръщаме упорито внимание на финансовите!

ОСНОВНА ВИНА ИМА ОРЕШАРСКИ, КОЙТО ПРИКРИВАШЕ ОБИРА, ИСКРОВ, КОЙТО СИ ЗАТВАРЯШЕ ОЧИТЕ, А РУСНАЦИТЕ С ТЕХНИТЕ ХОРА ОБИРАХА БАНКАТА.СЪД ЗА ТЯХ.

Тя банката - тяхна, пич. А шефа й избяга в Сърбия. Не се връзва нещо логиката ти.

Банката е руска , но парите там са на българи.

Утре ще ви пуснем нещо друго във фейса,медиите ще го раздуят и ще забравите за тази кражба! Ще забравите докато поискаме нов кредит...защото КОЙ откраднал тоя.

ОСНОВНАТА ВИНА ЗА ФАЛИТА НА КТБ ИМА ЛИЧНО БОЙКО БОРИСОВ И НЕГОВАТА ПАРТИЯ ГЕРБ В СЪЮЗ СЪС ПРОТЕСТЪРИТЕ НА КАПИТАЛЦИ,ПРОТЕСТНА МРЕЖА И ПРОЧЕЕ ЛИВАДИ!

И какво стана- оказа се,че шампанското на болен сидеров е много по евтино за нас, отколкото мурафетите на останалите " политици".Ако сме нормално мислещи,трябва да си направим съответните изводи.

и Варадеро опищяха орталъка,за МИЛИАРДИ откраднати ,сутрешните блокове мълчат. Не че съм фен на Сидеров,но контраста е крещяш.

Тъй като от изявленията на ББ и всички изказали се от парламента стана ясно, че депутатите са проспали загубата на държавни вече 852 000 000 лева, поради което искат да приемат някакви си поредни закони-недоносчета, веднага независимите да внесат и да се приеме закон да се удържат тези 852 000 000 лева от депутатските заплати и партийните субсидии през мандата на този парламент - само така ще се възстановят тези проспани от 240-те безхаберни народни пари ...

Кои са тези квестори? Кой от тях и срещу какво/?/ е разрешил прихващанията и другите машинации? Всички на съд! Браво на румънците! И те ни задминаха ...

Кои са - божа работа. Няма да разберем. За съд не си мечтай. Няма да стане. А румънците ни задминаха много отдавна и са много напред.

Румънците ни задминаха още в края на 89'та.

Аз пак да попитам някой нормален финансист, ако може, да НИ обясни термина - "ДОБЪР АКТИВ"?!

Добър актив са 10-15 жилищни сгради придобити на полвин цена. Ама вече ги няма щото ги дадоха на полвин от полвината цена и готово.

Моите уважения, но: 10-15 сгради СА "Материални, Нетекущи /Дълготрайни/ АКТИВИ! Пак - някой знае ли какво е "ДОБЪР АКТИВ"?!

квесторите,а министър от тяхното правителство си направил ...цесия! Абе за луди ли ни имат??

ми то добрите активи ако са били 2 милиарда, как така само 10 % са били обезпечени? Егаси и държавата, още няколко такива издънки и ще трябва пак да хвашаме гората и да връщаме комунизма, белким нещо се промени..

А министъра с цесийка ще продължи ли да се подиграва на останалите български граждани или ББ отново ще скрие липсата си на морал зад "липсата на законово установена вина" като при Цв.Цв. - което може би ще се промени след няколко седмици обаче ...

Кордовса си е изтеглила сумата 75 хил.лв предния ден, добре тази сума така или иначе е гарантирана и щеше да си я получи слез 6 месеца.Но я ми кажете за онези които разбраха и надробиха влоговете си до 100 хил.евро и ги направиха годни да бъдат върнати от ГФ??? за тях кажете и не ни пързаляйте.Иначе Менда е права активите на КБ се продават за да остане ГФ с "пръст в уста ".

между различни субекти бе? Прихващане между влог и кредит става ,ама когато и двете са на едно и също лице!!Ама между различни лица се и жива далавера и източване на активи!

Има една хубава и една лоша новина. Хубавата е, че пак при наше управление някой открадна парите, а лошата е, че не бяхме сами при краденето.

Да ви изсъхнат ръцете крадливи дано.

Удрете по едно за кураж и отивайте да бачкате,защото още ще им трябват- избори идат,девойчета трябва да се издържат,туризма е на ниво....не се мандалоствайте.

кредити да се връщат и т.н.

Добре де,защо на едни им върнаха по 196,000хилки,а на Веждю 2.5 милиона.със какво е по добър вложител Веждю от другите хора,и въпроса е КОЙ КОЙ Му върна всичките пари на ВЕЖДЮ,против законите,това е подсъдимо,във закона пише до 196.000 и толкова.ето още една кражба на наши пари,които отново ние ще връщаме,веждю ще си харчи парите от нашите джобове.

Тая кифла е готова за шоуто "Като две капки вода"! Като я гледам и слушам, пред мен виждам Фидосова!

закон, който забранява изказвания за банките като това в стил Менда Стоянова? Кога ще бъде подведена под отговорност за внушаване на недоверие в банковите институции?!?

Никой нищо да не знае какво става в банките и да гласуват нови дългове без да се обясняват...ако може и отчет да няма! Пей сърце!!!

Само в България активи могат да изчезват безследно. И анонимно.

Не си прав, баце! Сигурен съм че могат и в целия Евразийски съюз!

Нищо в природата (и в БГІ) не се губи, а само си сменя състоянието, вида или собствеността ....

Красивая Лейке:)Запомни че всичко във тази държава става със Съгласието на Борисов,бе негово съгласие нищо не става пример ония ден във Парламента имаше изказване по тоя въпрос.

Вие и сега си давате парите,като купувате онези шарени картончета от Лафка на пеевски.Доброволно и с надежда.Толкова ви е акъла.

как така има кой да хване и да глоби с 7400 лв бабичката, която се опитвала да си улови риба, за да не умре от глад, а няма кой да спре източването и разграбването на КТБ? Плащаме данъци, следователно сме съучастници на държава, чиито единствен ангажимент е да мачка слабия и бедния и да му отнема всяка надежда за оцеляване.

Както винаги в България всяко едно добро нещо се опорочава. Идеята на тези прихващания беше, ако примерно човек има и кредит и влог да може с влога да погаси кредита. До тук лошо няма. Лошото става когато Веждичката с влога си погасява дълга на Филанкишията. Ама то с всичко е така - погледнете колите на местата за инвалиди. Помните ли студентските кооперации от началото на 90-те, дето бяха освободени от мито, за да внасят учебници и да се просвещава народа. Какво внасяха те - цигари и алкохол. Та така е в България - решиш да направиш нещо добро и то веднага се опорочава.

С проблема КТБ цъфна цялата прелест на нашата правораздавателна система и високия морал на власт имащите!!!Коментара е излишен....

НО КАК ТАКА ИЗЧЕЗНАЛИ АКТИВИ? ЧЕ ВИЕ КЪДЕ БЯХТАЕ? ДЕВЕТ МЕСЕЦА ЛЕТАРГИЧЕН СЪН. А СЕГА?

Родени престъпници,пребиваващи в държава, лишена от правосъдие и надарена с покорен народ!

Активите ги няма защото се ексхумират от политическото гробище личности, като Костов, Радан , Кунева , Калфин, Симеонов, само и само промяна да няма и народа да не проумнее истината.Истината е че в държава с демокрация , еврогейски ценности и лоялност към НАТО, индивида се разглежда само като статистика и етап от човешката еволюция.Напоследък се използва за донор за подмладяване на изкуфели дъртаци о тБрюксел.Без осъзнаване и прозряване че Атака е спасението си оставаме стадо което блее, чака зелената трева и спори възможно ли е пенсията да е 1000 лева, а държавата да строи заводи, а не магистрали.

Да помислим ,защо наш Буда се е загрижил за КТБ. Хвала за този велик ръководител,който се е загрижил да спаси народното богатство. Само ,че е една подробност, а тя е : държавата не е основения кредитор на КТБ. Защо Буда лъже ?)))))))))))))))))))))))))

Три милиарда и половина, изтеглени от държавата за гарантиране на влоговете до 100000 хиляди не правили, държавата най голям кредитор?Първо мислете а после пишете?