Коментари - Мелони се закле в парламента на Италия и обеща да мине през трудностите в 70-минутна реч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

г-жа пъпешова е много чепата, само дето банковата криза в италия е набрала вече висока скорост...... и не се знае какво ще се случи...

Една кукла на конци

Според мен, тя по-скоро вярва в неща и иска да направи неща, които въобще не е сигурно че могат да станат. Надценява се и ако иска да е успешна няма да е зле да стъпи на земята. Николай Хайтов: "Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш".

Много тъпо! Идеята не е "да мине през трудностите", а да няма трудности! А това няма как да стане в ЕС и с НАТО. Вместо да кара по магистрала, иска да кара по черния път с нато'то?

Обещала е да премине през трудностите в 70-минутна реч или в 70-минутна реч е обещала да премине през трудностите?!?! Ей, коробко, невеж си, научи българския словоред!

Дира, явно изпитвате оргазъм от споменаването и асоциациите с понятието ф а ш и з ъ м !? Явно и ФАБ която ви спонсорира ви го е набила до умопомрачаваме !

Правителството е националистическо, което си има своите предимства и недостатъци. Мелони определено няма да се кланя на Урсула и САЩ и ще поставя Италия над всички. От друга страна, тя е доста креслива, нещо като нашият Костадинов. Такива са и нейните партньори в коалицията, Берлискони например. Така че е възможно бързо да се изпокарат, особено ако Мелони почне да се прави на голямата работа и да налага мнението името си на другите. Тя не е особено диалогична. Трудно това правителство да изкара цял мандат. Мелони ще се сблъска с реалността ои ще трябва да преодолява проблеми, които едва ли си е представяла. Може да успее, може и не.

Е, дано кресливият Костадинов стане и той минситър-председател.