Аутопсията показа от какво е починал Мехмед в Белмекен

Днес стана ясна причината за смъртта на 21-годишния Мехмед, който вчера бе открит мъртъв в Белмекен след 4 дни издирване. Аутопсията потвърди, че е паднал.

Обратно в новината

Коментари - Аутопсията показа от какво е починал Мехмед в Белмекен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мир на душата на младежа!

Къде в момента са кофите и по тях какви отпечатъци има.Колко кг.боровинки е имало в тях.Ами по важно е да знаем повече за кофите.Другото е минало.

МНОГО ВИ МОЛЯ, ОПРАВЕТЕ ГРЕШКАТА С КОФИТЕ. Кофите са намерени на 200 метра от трупа, а не дрехите, дрехите са си били на него. Че тук има толкова шерлок холмовци, че направо други истории спретват При падането си е ударил главата, счупил е първи прешлен, който веднага спира връзката с гръбначния мозък и смъртта е настъпила за веднага. Целият труп беше подгизнал във вода заради падналия дъжд. Кофите с боровинки, които е носил, бяха на 200 метра от трупа. Дори и родителите му да са били с него, подобен удар в главата е несъвместим с живота, уточни д-р Фингаров.

Благодарности че изясни това за кофите -къде за бога са изчезнали

А боровинките,боровинките къде са?

ми явно са си ВЪВ кофите, пише кофите с боровинки, не празните кофи :D

Еми телефона се е удавил и умрял

А някой дали се е сетил да провери д-р Фингаров в каква степен на алкохолно опиянение е извършил аутопсията. Че навремето, доколкото си спомням, той прецака случая Белнейски.

Мили боже кофите та кофите .......!Има мъртво дете !!!

Статията е списана така че да скандализира. Гнусно е и е гавра с паметта на горкото момче. Журналистите да се засрамят, ако още има останало нещо човешко у тях! А принципно не е напълно изключено при падане по очи да си счупи първия прешлен, възможно е и да е нещастен случай наистина, колкото и невероятно да звучи.

Но къде са кофите? Те не могат да изчезнат!

идиот ли си какъв си не знам... кофите са намерени на 200 метра от трупа...... стига пита за тия кофи

ЗАЩО НИКОЙ НЕ КАЗВА КЪДЕ СА КОФИТЕ С БОРОВИНКИТЕ.бАЩТА НА МОМЧЕТО КАЗА,ЧЕ ТОЙ ТРЪГНАЛ С ДВЕТЕ КОФИ КЪМ КОЛАТА,А НИКОЙ НЕ КАЗВА ,КЪДЕ СА КОФИТЕ???МЕЧКИТЕ ЯДЪТ БОРОВИНКИ,А КОФИ НЕ.

Защо не се провери и версията че може някой да го е бутнал . Може би е видял НЛО и почнал да бяга хаотично.

Или се е забъркал в нещо или е бил свидетел на нещо.

а как така дрехите му са били на 200 метра от него? Мечките ли са му ги свалили, или кучетата?

НА УШИТЕ СИ ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЧЕТА,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ ОБЪРКВАМ ! ЗНАЧИ : МОМЧЕТО Е ПОЧИНАЛО ОЩЕ ПЪРВИЯ ДЕН, НАМЕРЕНО Е НАБЛИЗО,НА ОКОЛО 500 М. ОТ МЯСТОТО НА КОЛАТА, ТЪРСЯТ ГО 300 ДУШИ ЧЕТИРИ ДЕНА, АМА НЕ СЕ СЕЩАТ ДА ГО ТЪРСЯТ БЛИЗО ДО КАЛАТА, МОМЧЕТО Е НАМЕРЕНО БЕЗ ДРЕХИ, БЕЗ КОФИТЕ,КОИТО Е НОСЕЛО, СЧУПИЛО СИ Е ГРЪБНАКА, НЯМА ЧОВЕШКА НАМЕСА, АМА Е УМРЯЛО ОЩЕ ПЪРВИЯ ДЕН И КОФИТЕ ГИ НЯМА ?! ТОГАВА КАКВО СА ПРАВИЛИ ЧЕТИРИ ДЕНА СПАСИТЕЛИТЕ И КУЧЕТАТА, ПО ДЯВОЛИТЕ ?!

Нищо не разбираш-подплашила го е мечка, хвърлил си е дрехите за да бяга по-бързо, ама е паднал и си е счупил врата! Мечката е изяла боровинките и е прибрала кофите да си носи в тях круши! А не са го намерили, защото са ходили в група, за да не ги изяде мечката!

Странното е, че не са открити и двете кофи с боровинки, с които се запътил към колата.

Абе аз може и да се ограмотя, ама ти ши си умреш грамотен и тъп. Едното не изключва другото !

Бог да прости момчето и да даде сили на родителите! Гледах по телевизията хората от селото - нещастни, измъчени, катерещи се по планината за стотинки, за хляба. И само преди изборите посещавани от т.н. политици (всичките до един властолюбци и сребролюбци). Боже, пази обикновените хора на тази обрулена държава!

Уви, в това е проблема. Не трябва да берат боровинки,а да отидат те при политиците- и не с кофи,а с лопати.

Всички трябва да грабнем лопатите, ама ние остроумничим тука и си търсим правописните грешки . Пълни нещастници сме да знаете !!!!!!!!

Те дипутатите от ДПС ту си ядат Кюфтаците изобщо не им дреме какво му се е сторило на този човек, а ако са чули новината най-много да са кахарили за една бюлитена на ДПС ту по-малко

А защо трябва само ДПС да ги еня за тези хора?! Това са честни, работливи, добри и интелигентни българи (възхитена съм как говореха жените пред репортерката. Такава чиста, разумна, откровена реч няма да чуете на много други места в страната ни). Всички трябва да ни боли за несправедливостта, мизерията, страданието където и да е то в България.

Изроди ! Ако няма какво да кажете, поне замълчете ! Гадни коментари от , които разбрах ,че най важно е къде са кофите !Търсете ги , когатотова нещастие на ва се случи !!!!

Явно скоро ще търсят и твоите кофи.

Хората се подиграват и иронизират тъпотата и безхаберието на журналисти и разследващи. Информацията се представя във вид,при който само имбецили биха повярвали в нейната достоверност. Оттам идва и черния хумор,който вие погрешно интерпретирате като психопатология на коментиращите.

дя-до

Са, да та открехнем. Когато пред който, които и т.н., има съюз или предлог, запетаята се слага пред съюза или предлога, а не пред който. Второ, интервалът се слага след препинателните знаци. Не преди тях. Ха сега иди да се научиш да пишеш грамотно и тогаз се върни да се катериш по бастоня на дяда си и да му даваш наклон.

а с енглиш как си: можеш ли да си преведеш това: Go jump off a cliff.

добре ще е ситуацията да се разиграе за филм с жанр ужаси

С име съдбата на един Българин берач на боровинки

От обясненията за смъртта мога само да се заливам от смях. А от коментарите можеш ясно да разбереш, че хората не пият вакса.

така е, като не са пратили Сертовица да го търси. Е, после щеше да има малко синини и натъртвания, ама нейсе.. А пропо, защо плащаме луди пари за послушвания, като не може да се накара един мобилен оператор да засече къде е телефона ? това е елементарно.

а мен ме интересува каква е причината за да бяга хаотично намерените кофи изправени и пълни ли са били или разсипани, много от горе от горе пишат

работливо , добро, но.....имало да става

Айде сега и мен да познаеш какво има да ми става!

открили отпечатъци от мечка. Или ги е носила под мишници...или е била с ръкавици. От друга страна - през последните години няма постъпило оплакване за откраднати ръкавици. Както виждаме загадките се увеличават. Мистерията се задълбочава!

в новината! Дрехите му били на 200 метра от трупа, който бил "подгизнал"?! Той, какво, гол ли е бил? И в края на краищата, къде отидоха двете кофи с боровинки?

Според Дир: ""Бягал е хаотично и се е претъркулнал в района на един от скатовете в местността. Паднал е до ръба на една 300-метрова пропаст. При падането си е ударил главата, счупил е първи прешлен, който веднага спира връзката с гръбначния мозък и смъртта е настъпила веднага. Целият труп беше подгизнал във вода заради падналия дъжд. Дрехите му бяха на 200 метра от трупа. Дори и родителите му да са били с него, подобен удар в главата е несъвместим с живота, коментира пред "Фокус" д-р Ангел Фингаров, патоанатом от Областната болница в Пазарджик." А ето оригиналът във "Фокус", откъдето са преписали: "Бягал е хаотично и се е претъркулнал в района на един от скатовете в местността. Паднал е по очи до ръба на една 300-метрова пропаст. При падането си е ударил главата, счупил е първи прешлен, който веднага спира връзката с гръбначния мозък и смъртта е настъпила за веднага. Целият труп беше подгизнал във вода заради падналия дъжд. Кофите с боровинки, които е носил, бяха на 200 метра от трупа. Дори и родителите му да са били с него, подобен удар в главата е несъвместим с живота, уточни д-р Фингаров. По-рано днес бе извършена тройна съдебно-медицинска експертиза." Всичко съвпада, освен "Кофите с боровинки, които е носил," незнайно защо е заменено с "Дрехите му"

а също е добавено, че е "паднал по очи", ето защо много от пишещите тук се чудят как е паднал по очи, а си е счупил първи прешлен. А защо дир променят изказването на доктора, си е тяхна тайна...

Кофите с боровинки са заменени с "дрехите" за да има мистерия. КОйто е писал, вятър е духал в главата му. Явно е, че момчето се е уплашило и е тичало панически и е паднало. Ама няма мистерия. А така - има.

Нищо не разбрах. Търкалял се, дрехите му били на 200 метра, бягал хаотично, подхлъзнал се, няма следи от насилие. Ходи че разбери

Умешили са досиетата от няколко човека

Мани. Ужас

Във "Фокус" пише, че КОФИТЕ, а не дрехите, са били на 200м.

добре, хората са минали и не са го видели. обаче как така 4 обучени кучета няма да го подушат ?? или кучетата и спасителите са за пенсиониране, или трупът се е появил на това място след 4 дни.

като кучетата са били хремави. То колко дъжд се изля тогава, а това е все пак планина!

ей много коментари относно тези две кофи 4 дена търсихме момчето сега ще търсим още 4 дена и кофите, те хората в Полша цял влак намериха

Значи, КОФИТЕ, а не "дрехите" са намерени на 200м от момчето.

Еми, вече ще се информираме от други сайтове.

Наистина-странна журналистика. Ако трупът е бил облечен,това променя всичко. Възможно е падане по гръб,чупене на първи прешлен и падане по очи от инерцията.

Коментарите би трябвало да се премахнат, ДИР. Починал е човек, а тук се вихри оргия на простотията. Мир на душата на момчето. Бог да го прости.

е що ? ние не се подиграваме на горкото дете, така нелепо загинало, а на разследващите.

А също и на редактор Десислава Димитрова за изопачената и дезинформираща статия

Коментарите са ужасно обидни, не знам какви хора ги пишат, но определено са гавра за момчето. ДА ГИ ИЗТРИЯТ! Спрете се хора, не е нито прилично, нито достойно!

КОЕ Е ОБИДНОТО,ЧЕ КАЗВАМЕ,ЧЕ МОМЧЕТО СИ Е ОТИШЛО БЕЗ ДА СЕ НАКАЖЕ ИСТИНСКИЯ ИЗВЪРШИТЕЛ ЛИ ?! ОБИДНОТО Е,ЧЕ СЕ ЗАМАЗВА СЛУЧАЯ, АКО НЕ ЗАГРЯВАШ ! Я, КВА БЛАГОРОДНА БИЛА !!!

дя-до

Ми то на нас пишещите по форумите работата ни е баш като на жураналята - сеир да става. Колкото повече кръв, толкоз по-голям сеира.

горкия човек .бог да го прости

Велинград съобщи, че на телефона Мехмед ясно се вижда как мечката бяга с две пълни кофи в посока обратна на падналото дете,

да обобщим : 1.момчето вижда мечка, разбира някакси, че е женска и се съблича. оставя си дрехите и едната кофа и продължава да тича гол. 2.мечката изяжда боровинките, обаче мисълта за голия младеж не я напуска. 3.тръгва да го гони. 4.той се спъва и пада по очи. 5. мечката, разочарована, прави кръг около него и си тръгва. 6.джисиемчето спира да работи от ужас. да добавим ли нещо ?

дя-до

Малка корекция. Мечката не е била женска, щото ако беше, той нямаше да й бяга и после цел свет щеше да разбере, че... се е борил с мечка. Мечката е била мечок. Той се е съблякъл, та ако го стигне мечокът да не го изяде, а да се размине само с едно е...е. То и без това сега е модерно мъжете... такова ... нали. Другото вярно си го написал. Така си беше.

ако беше мечок и види мъж , гол и по очи на земята, нямаше да му се размине само с ядене на боровинки. женска мечка трябва да е била.

дя-до

Ей, журналята, оставете кучетата на мира. Може би трябва овчарите да ги държат на къс повод с намордници, да не подплашат някоя мечка.

Срещал ли си овчарско куче в гората? Аз съм. Пожелавам ти и да срещнеш. Нещастник.

овчарските кучета съ възможно най миролюбивите, никога няма да те нападнат. те си пазят стадото и изобщо не ги интересува някакъв тип, дето се разхожда из гората. най много да те изръмжи, като предупреждение да не се *баваш с него

Овчарските кучета (каракачанките) нападат ако си "чужд" и дано да имаш късмет овчаря да е наблизо. Имах подобно премеждие в Пирин, като войник. Щяха да ме изядът, но като видяха "ножът" - застанаха на почетно разтояние докато не се появи овчаря.

Изключен телефон? Счупен шиен прешлен- от падане по очи?!!!! Съблечено тяло без никакви други следи от насилие /т.е не е диво животно/?

При силни удари и търкаляне дрехите се разпадат и падат. Повечето трупове от самолетни катастрофи, които са падали от високо се намират чисто голи.

Чисто голи са ако е имало декомпресия във въздуха.Не удар,а налягане върши тая работа. При взрив на мина също берем телата по дърветата-чисто голи и разпарчосани. За да паднат дрехите от удар трябва да тялото да е в такова състояние,че "липсват други следи от насилие" просто да няма място в изказването на патоанатома.Определено не е това.

И естествено след падане от самолета от високо по тях липсват всякакви следи от насилие, само дето горките са голи. Втори олигофрен, който се прани на Шерлок Холмс.

е намерена на 500 м от падналото момче! Трима спасители и 300 роми търсят другата кофа!

Паднал е до ръба на една 300-метрова пропаст. Ами търсете кофите в пропастта, защото са кръгли и са се изтъркаляли на майната си.

не се надвесиш над пропастта да я търсиш? Все другите пращаш. Страхливец си ти, страхливец....

МОМЧЕТО ТИЧА ЧЕТИРИ ДЕНА ИЗ ГОРАТА С ДВЕ ПЪЛНИ КОФИ С БОРОВИНКИ, СЛЕД КОЕТО НАКРАЯ ПАДА НА РЪБА НА ПРОПАСТТА И ГИ ИЗТЪРВАВА ВЪТРЕ ?!!!!! АМА МОЛЯ ТЕ !!!!

цитат от статията: "Целият труп беше подгизнал във вода заради падналия дъжд. Дрехите му бяха на 200 метра от трупа." Дали не сте имали предвид кофите, защото ако дрехите му са на 200 метра, защо се е съблякъл и е тичал гол?

дя-до

Е как защо. Ако го е гонил мечок и го стигне, да не о изяде, а само да го е..е.

да допълня, понеже статията е преписана от Фокус, ето и оригиналния текст от там: "Кофите с боровинки, които е носил, бяха на 200 метра от трупа." Питам аз дираджии, как така кофите станаха дрехи и нарочна ли е тази дезинформация? Изпратих на Фокус копие от статията и се разбирайте помежду си защо не цитирате точно новината и защо я изопачавате, май не сте чували за авторско право?

Бре, бре тези мечки много умни билиб Вземат пълните кофи с боровинки и после ги връщат празни пак да им ги напълнят. Интересно защо мечката този път не е върнала празните кофи, и как така дрените му се съблякоха и отидоха на 200 метра от тялото ,

всичко разбрах, обаче, кой е видял, че кофите му са били пълни с боровинки ??

Майка му и татко му.

казаха, че е тръгнал с пълни кофи към Мерцедеса си, паркиран по-надолу.

Бог да го прости! Ужасно нелепа смърт!

дя-до

Така е. За разлика от всички други смърти дето са толкоз лепи, че Лепа Брена ряпа да яде.

Глупак! Ако беше умрял на 96 години, в леглото, наживял се, заобиколен от деца, внуци и правнуци е съвсем различно.

подлудяват като надушат боровинки! Не само го е уплашила, но го е и настигнала и ударила с лапа. Само мечка може да ти строши гръбнака. След това разбира се е грабнала двете кофи с плод и е изчезнала. Хитри са те! Някои мечки дори връщат празните кофи и .....чакат скрити в храстите докато ги напълнят.

Дано поне върне амбалажа на бедните и съкручени родители!

и като паднеш по очи, не си разбиваш носа или устата, а направо си чупиш първи прешлен, който се намира непосредствено под черепа .. дааа.. и после ти изчезват бъбреците или черния дроб. тия мечки..

дя-до

Бе то като падаш не броиш кой прешлен да счупиш - който се случи - той. Пък и първи е най-близо, къде ще броиш до петнайсе, примерно

и джисиемчето си спира да работи от страх, че мечката може да го чуе. нали родителите се били опитвали да позвънят, но телефона бил изключен ??

дя-до

Вярно е. Аз миналата година си нося две кофи боровинки от женския пазар и насреща ми изскача мечка. Луда полудяла - не може две думи да свърже, само блещи очи, сочи с лапа боровинкитие и ръмжи. Добре, че минаха две дечица със сладоледи та се лепна за тях.

Ако олигофрена написал този пост някага бе виждал какви поражения се получават по меките тъкани след удар от меча лапа, нямаше да се прани на голям подигравчия.

Стига глупости за роми убийци. Телефона се е намерил и кофите ще се намерят, ако се разровят повече из шубраците. То пък бива фантазиране. Случват се такива бели всеки ден по цял свят.

Откъде е информацията за телефона?

го е намерила в хралупата на мечката. На него е имало и последно селфи на Мехмед с мечката.....

Мисля, че не е необходима особена фантазия за "роми убийци", в гората, в България.

Наложило се пожарникари да го изтеглят от дерето, т.е. понеже кофите нямат ръце и крака и са овални, могат да се търкалят надолу колкото си искат.

Пишеше, че месността е силно обрасла и това затруднява търсенето. Но да разбирам, че не затруднява търкалянето на кофи.

Ако бягаш от мечка трябва да бягаш надолу. Мечките не могат да тичат надолу, понеже предните им крака са къси.

Аз

Само поразгледайте клиповете в тубата... Навсякъде си търчат мечките, при това два пъти по-бързо от Юсеин Болт. И плуват, и се катерят по дърветата... Хубавото е, че от милион срещи с човека, в 999 999 мечката се опитва да избяга.

Фатално ги бъркаш със зайците. Бай бабо...

DIDA

Единственият начи да се спасиш от мечка ако те подгони е да се насереш! Тогава спасението ти е 100%.

То ако беше така нямаше да има нито една жертва на мечка...

Полицията прикрива братята роми които са се погрижили за кофите докога ще се ПРИКРИВАТ ПОСТОЯНИТЕ ПРОЯВИ НА КРАЖБИ ОТ СТРАНА НА ТОЗИ ЕТНОС!!!!

Бог да го прости , А за смъртта му няма да узнаем истината , Как така не можаха да го засекат по GSM- клетката , като е говорил 5-минути преди това по телефона си ? Отначало отхвърлиха всякаква повява на мечка или вълк поради липса на следи ! И защо ще бяга по склона на долу , като познава гората ? А кофите са от пластмаса и гният за 100 години ! Тук 100 % е замесен човек , най-вероятно роднина или познат , който е прибрал кофите !

Е, що пък "роднина" или "познат"!?!? Що да не може да е някой "братчет", просто.

Аутопсията показа от какво е починал Мехмед в Белмекен Това е аутопсията на "една" държава , на едно общество, което се е "подхлъзнало" , "паднало" и си е счупило гръбнака.А гръбнака на нацията са младите и образовани хора, които масово напускат България. Показаха и местните хора , които са търсили момчето и разбрахме ужасяващата мизерия, в която са принудени да живеят.Да ходиш за боровинки за да можеш да изкараш нещо за да си купиш хляб в буквалния смисъл.

всеки живее спрямо амбиците и покритието им.. в България е пълно с нереализирани "таланти"

Само че, в момента млад и образован са взаимно изключващи се.

Ей, ама много омразни тез българи, вей!

Катя

Бог да те прости, мило момче! Дано се намираш на по-хубаво място - там, където няма болести, недоимък, злоба, страх... Съболезнования на близките и най-вече на родителите на Мехмед. Дано Бог им даде сили в този ужасен момент.

И аз,както и други преди мен питам: Къде са кофите,да не са се изпарили.вероятно са го нападнали други берачи,които са от крадливото племе и берат всичко-дърва,желязо, гъби,кофи,сега и хора...Егати криминалистите! Защо не погледат американските криминалета,там за 1 косъм разплитат прстъпление

Преди месец съдебен патолог по ТВ се оплака от жесток натиск върху тях Сега шефа на полицията ОБЯСНЯВА

Дори на Михаел Шумахар се случи такава нелепост. Наистина нелепа смърт, жалко.

А, ските му намериха ли?

Sm3hurk0

не знам да е починал Шумахер...

с които се твърди, че е тръгнало момчето, намерени ли са?

Sm3hurk0

А,,, колко промити и неосведомени има тук и се чудя, как могат да слагат + на пълна глупост ! ( Шумахер бил починал ! ) На коя дата.... е умрял, че и гугъл не ми казва.

Такъв е материала. Заблудени до немай къде. Това тук са зомбирани тролове !

Дано намери покой там, където е отишъл. Дано родите родителите намерят кураж и сили да продължат да живеят. Изключително нелеп инцидент....

Аз

А кофите ги няма...

Мда, това е интересно...

Ей и вий пък сега, за едни кофи. Важното е, че момчето се намери.

и до вчера трупа беше намерен по очи...

Катя

"При огледа на мястото, където бе открито тялото, криминалисти обаче намерили ясна следа от подхлъзване на терен с голям наклон." В предната статия пишеше, че вечерта след злополуката в продължение на няколко часа е валял проливен дъжд. Възможно ли е следата да се запази след дъжда? Просто питам.

ходил ли някога на излед в планината ? като разкъсаш тревната покривка ясно личат скорошните следи, дори и след дъжд

Катя

Благодаря за отговора. Не знаех, за това попитах.

Отвратена съм от гадните коментари.Може ли толкова да сте изтрещяли?

Нещо по-конкретно, щото така аз съм отвратен от твоя гаден, нищо не казващ коментар.