Кунева: България трябва да има позиция за социалния дъмпинг

Не знам в България да са проведени разговори с профсъюзите, с работодателите по темата за промяна на Директивата за командироването на работниците.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: България трябва да има позиция за социалния дъмпинг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая още ли е жива ?! И ако да - защо ?!

Всекиму според заслугите. Тая си заслужи само раиран костюм и дебело въже.

Бюрократите от ЕС се отблагодаряват на Кунева със специално измислен за нея неизбирателен висок пост заради предателството което извърши спрямо България и българския народ като главен преговарящ за присъединяване на страната ни към ЕС от правителството на Симеон Сакскобурготси и след това като еврокомисар.

НА ДЕСЯТКАТА В ДЕСЯТКАТА!

От просетеното тук, виждам че тая женичка се ползва с огромна народна "обич"! Защо нещо/някой веднъж не предприе разследване срещу нея и Паси, за нарочно бързото ни приемане в ЕС със супер неизгодни клаузи в договора с цел материални облаги?

В качеството си на каква се изказваш ма, разкарай се да те няма, надута и надменна жена!СНОБ МРЪСНА! Не случайно не влезе пак с алчнягите от ДБГ!!!

Тъкмо забравих за съществуването на това недоразумение и ето че то се върна за да покаже/имитира че има някаква полза от нея в ЕП.Въпреки че никой ама никой не я искаше до момента в които оня не реши да я върне заради не знам си какви заслуги.

ТАЯ КОЯ БЕШЕ?КОЙ Я Е...Е???

Тази полит-проститутка още не е наказана от Господ? Крайно време е!

Кунева навремето защитаваше потребителите срещу банките. Накрая отиде на ясла в...банка Париба.

На събрание на "България на гражданите" ЛИЧНО я чух преди години, как най-голямата и цел била "да свали Борисов от престола, като изключително вреден човек". Сега е министър в неговото правителство. Друго има ли какво да се каже за тая?!

По голяма антиреклама на ЕС от изказване на Кунева няма ! Вероятно е заговор на руските служби ! Платили са и', за да говори. От което хората намразват ЕС. Или поне само Кунева.

Снахата на Пръмов отново търси място под слънцето! Нема лошо! Лошото е, че на мекерета като нея услужливите медии дават трибуна.

Шило

Аз пък искам Кунева, да се скрие в девета глуха!

Тази твар/куневата/, явно е неграмотна. Нека някой да и прочете всичко, което е написано тук, за да престане да говори от името на България.

Няма ли спасение от тая ????

Не ти вярвам червена снахо , теб те роди червеното знаме , а стоиш под синьо с жълти звездички !

Божкеее таа я мислеф за умрялъ Кът и видях кадруту в хоримъкъ съ уплаших Шъ си пучешъ путкътъ протиф упъхъ

То бив наглост и безочие, ама тези приватизатори и соросоиди срам нямат.

Млъкни,и се разкарай,че дразниш хората.Никой не те чува,така,че напразно се хабиш,и ти плащат.

Тая дърта кукундела си прави раклама в медиите. В EU никой не я бръсне за слива, т.к. това една измислена от нея си позиция, за която никой не й плаща.

Кога едно соц. изследване, да видим процентчето на доверие на тази кума лиса?

Господ да ни оттърве от тази кучка отвъртителна

до кога ще я траем? ПРЕДАТЕЛИТЕ се БЕСЯТ!!!

Доста глуповата жена, която нищо не прави, а за нищоправенето плащаме всички данъкоплатци.

Кучка Кунева!!!

Бате вижда, че нашата интеграция приключи, но прави мили очи на европейските меркели, макар да симпатизира на Вишеград. Сега играта му е да прави каквото си иска и да раздава поръчките на наши фирми ама под европейска риторика и да усвоява фондове докато има. Куневица нали е европейка и не може като бате- тя иска прилежно да се каже, че не сме съгласни, ама нали да го усуче така по килифарски и да я вземат някъде говорителка...

Е ДА СЕ СЪБУДЯ ЕДИН ДЕН,В СВЯТ БЕЗ КУКУНЕВИЦИ,ЮНКЕРОВЦИ,МЕРКЕЛИЦИ И ПР.САТАНИСТИ-ЛЮБИТЕЛИ! АКО ГО ПОИСКАМЕ ВСИЧКИ,МОЖЕ И ДА СТАНЕ?!

Мечтата е осъществима, вземаш влака за Москва и ще гледаш ПУТИН и Медведев, как си сменят постовете и един живоооооооооооооот ..

ПРЕКРАСНО Е! И В ПЕТЕРБУРГ СЪЩО!!! УМНИТЕ ХОРА МЕ РАЗБРАХА,ТИ НЕ СИ СРЕД ТЯХ!

"По нейното мнение се води война без правила.", но за правилата др0гарката Пръмова ЛЪЖЕ. Всичко което тя в политическата си кариера е извършвала, е било насочено за реализиране на точка по точка на "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година, МОСКВА. Аз лично на "куКунева" и на една нейна дума изказана, не вярвам.

Не ми е любимка Кунева, но е права, всъщност българските работници командировани като строителни работници или шофъори се осигуряват в България, а съгласно законодателството и директивата трябва да се осигуряват макар и в България на най-малко минималната работна заплата в страната в , която са командировани, то е в полза и на работниците, ама щом КУНЕВА ГО Е КАЗАЛА ДА ПЛЮЕМ.

Нека каже Кунева, къде се намират нейните пенсионни вноски и каква пенсия ще получава от всяка една държава, където е работила? 1. София -България 2. Брюксел-Белгия 3. Париж-Франция

Алиса Кунева от страната на чудесата говори точно обртното на това, което прави. Ако говори за енергийна независимост, примерно ще вземе да затвори АЕЦ, за да продаде изгодно арапатурата му. Ако защитава правата на работниците в България, с другата ръка ще подпише указ да ги направи крепостни селяни на някои чужди феодали. Защо да е справедливо българите да се осигуряват в чужда държава с по-високи ставки при негарантирани БЪДЕЩИ условия, вместо да получат тук и сега парите, които реално са изработили?

Няма спасение от тази тъпа, грозна и нагла кукумявка! (да извинява пернатото, то не е виновно)

Нямаше я дълго време на хоризонта и а-ха да ми олекне, но не ... Пак се изказа. Е, дамата страда от логорея - простено й е!

Кунева иска ясна позиция по работата на V и VI -ти блокове в АЕЦ Козлодуй. Колкото по-бързо ги спрем, толкова по-добре за мен - уточнява КуКунева.

Госпожа Yes казва: Чакат ни много сериозни преговори по тази тема, Боже опази ни, ако тя е преговарящ.

Кунева да го дууууххххххххххххххххх. Абе що ни занимавате с тая и измислените и глупости ,като всеки българин си има едно кошче реални проблеми и НЯМА ПОЛИТИК , който дори да се опитва да реши част от тях!

НА ТИТАНИК СА БИЛИ ПО-КЪСМЕТЛИИ ! НЯКОИ СА СЕ СПАСИЛИ! ОТ ТАЗИ НЯМА СПАСЕНИЕ! БОЖЕ !!!

Толкова умни глави и още по-добре заплатени в Брюксел, а решенията им и пропуските са фрапиращи. За България е изключително важно да защити всичко носещо пари и благосъстояние, по същите правила и принципи, както т.нар.''стара Европа" защищават много по-високите си субсидии например. По отношение на правилата за командироване и труд в друга държава членка на ЕС е още по-лесно решението, но ... нека сформират групи, екипи, наемат външни специалисти, похарчат милиони и ... приемат едни наглед елементарни, но доказано работещи правила и принципи.

Персони , които се ползват с общественото презрение е по-добре да се скрият и да не се показват.

Бисеров, Костов , Р.ОвчЪ , Доган , пасти да ядат пред МигРена Кунева .

Моля ви,госпожа Кунева,кога ще ни оставите намира :(

Когато ни довърши окончателно...!!!

Тази кукумявка няма ли да се скрие най-после и да си харчи милионите евро !!!

Пари ба, пари...!!! :::))) Дааа...!!!

Ясно е като бял ден, че на Кунева са ѝ поставили задача да лобира за евтина работна ръка при максимално неизгодна за българите социална осигуреност в полза на някои големи международни концерни.

Пише, а дали е вярно и кой го е казал... Примера даден с Франция. Там всяка фирма иска да ползва работници с по -малки осигуровки, т.е. по-ефтин труд, като схемата е организирана като командировка. За всички схемата е изгодна, помислете...жокер за самите командировани, ако са българи, поради крадливата пенсионна система.

Ефтин се чете, евтин се пише. Тъй е в английският...