Меглена Кунева отново става шеф в ЕС

Тя е предложена за ръководител на представителството на ЕС към Съвета на Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има хора, които никога не се отказват! Нищо, че като министър на образованието нищичко не свърши, защото й липсваше всякаква компетентност за поста, но ето, че преседяването в съответния кабинет й свърши добра работа, защото е актив. Тъкмо се чудех къде е изчезнала, но тя се появи отново в целия си блясък - един човек, годен да заеме всякакъв висок пост и да премине като шеф през поредната администрация, без да остави каквато и да било следа. Дай, Боже, всекиму! Как с такива високи специалисти си оставаме на последно място в ЕС, умът ми не го побира?!

Аз казвам всяка сутрин БОЖЕ, ОПАЗИ НИ ОТ ЕС.ДАНО СЕ РАЗПАДНЕ!

ми става все по противен

Миглена Кунева е кариеристка,но не ,че е много компетентна!Е да видим дали ше се класира?

Не е Миглена, а Меглена. Миглена е баба ти.

била си е Миглена, след това си го е сменила щото Меглена звучи някак по-така ...

Вече е назначена.

Миглена Кунева е кариеристка,но не ,че е много компетентна!Е да видим дали ше се класира?

Пиявици !!! Не се наядохте, не се накрадохте, не се навозихте на нови коли, не се наживяхте на палати, не се спряхте да унищожавате държавата и хората в нея. ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ВИЕ И ЦЯЛАТА ВИ РОДА !!! И ВАС ЩЕ ВИ КОПАТ В ЗЕМЯТА НЯКОЙ ДЕН, ИЗРОДИИИИ

Прави ли ви впечатление, че всички (почти) от комунистическите фамилии се котират супер успешно в ЕС? Пръмова, Станишев, Пирински...? За Поптодорова и Бокова отделно...

Stan Stan

Нека ! И да и дигнат заплатата ! Само да не се връща в България !!

интерполитмафия

Тежко им на еврогражданите с тази помия в управлението на ЕС !! Всичко е до време !!

Не шеф а синекура му викат на това...

Представителна извадка какви са "ръководителите" в ЕС... Мадам "йес", националната предателка и просто ...тъпата (да не се бърка с неоправната - тази се уреди отвсякъде) Кунка! Ддокогаще ги търпим, бе, хора?!?

Ами не ги търпи, провокаторе! Събери партизански отряд и излез да се сражаваш с Комисията в Брюксел.

Кретен! Трябва да се започне от теб и тебе подобните! Брюксел сам си вкара достатъчно орки - те му имат грижата. Но мърлявите либерастки джендъри като теб са НАША грижа!

Точно заради такива боклуци като тази, Европейския съюз ще се разпадне!

Има да чакаш.....много дълго ЕС да се разпадне. В ЕС се въртят едни кинти - за милиарди и трилиони. Интереса клати феса! А ти си тръгнал с голия си задник да се бориш с интереса.

Кунева вече няма и 1% одобрение от българските избиратели. Затова господарите, на които служи я изпращат в пенсия и я направиха високоплатен еврочиновник. Радвам се, че отива на далеч от България. Най-добре за нас българите е никога повече да не се връща у нас.

Кунева има жилище в София - в хубав софийски квартал. Има мъж с добър бизнес и дете. Защо повече никога да не се връща у нас? Искаш да ограничиш човешките й права ли? Или свободата й на придвижване в ЕС? Празни приказки са това.

никой не обича предателите! Нормално е и Бг народът да не обича... и да не търпи предателите "ала Кунева", които заради личното си благоденствие и кариера... измамиха, излъгаха, предадоха интересите на народа и държавата си! Това не се прощава!

Вечната Амбър

Боже,пази ЕС.....................

И аз така казвам всяка сутрин. Обръщам се на Запад, кръстя се и на висок глас и изричам "Боже пази ЕС"

Стриптийз,друсане,свирки.Та тя е само в началото на своята професионална кариера.В Сливенския,старите барантии ще я образоват.

Най-големите човешки и политически боклуци са шефове в еврогейския съюз! Нашата е черешката на тортата! Не забравяйте кой подписа заробващите договори за присъединяване в ЕС! Изроди и боклуци - те управляват днешна Европа.

Еее, Евразийския съюз си е друго нещо. Там цари кристална чистота.

Евразийският съюз, бе?! Защо завираш носа си там, дето не трябва и не е твоя работа? Тук, коментираме "кристалната чистота" на ЕС, защото сме членове на ЕС, а не на Евразийския... Манипулатор, с диагноза "всичко-оплюващ" соросоид! Това си Ти! !

Цената на успеха и е разбитата българска ядрена енергетика (Козлодуй). Да не се чудите че ще обира хубави европейски длъжности до края на живота си.

Българската ядрена енергетика е в много добро състояние благодарение на щедрото европейско финансиране. Няма място за сравнение между това, което АЕЦ Козлодуй беше преди Десети ноември и сега. Двата реактора на Козлодуй са напълно достатъчни за българската икономика. Останалото са руски игри.

сметкаджийка и натегачка.

Почему така, бе товарищ? Откуда накуда?

А вие 'кво искате? Да мие входове на жилищни кооперации ли?

А вие 'кво искате? Да мие входове на жилищни кооперации ли?

точно това

Няма да стане

ХАХАХА ... ЕС претвори в дела хубавата българска поговорка "Със стари ку.ви, нов бардак"!!!

Я гледай ти! Пак на хранилка от обществени пари! Вари ги , печи ги номенклатурчиците се намърдват винаги на топли местенца!

Няма лошо! Намърдай се и ти.

Даааа, то да закриеш няколко атомни блока, не е шега работа, от ЕС трябва да си връщат жеста. СДС!!!СДС!!! хайде, стачайте тъпаци!

Те пък едни блокове - от Чернобилски тип.

Въобще не са от чернобилски тип. И са много модернизирани. Не коментирай неща които не разбираш

Трети и Четвърти блок са копия на гръмналия в Чернобил реактор.

Браво на Мегито. Тя си е на абонамент там. Чудя се дали няма връзка с Папата нещо, че там и Вуйчо епископ да имаш, пак не биваш...

По-добре в устата отколкото в краката.Дъвчете я колкото щете - ще й накривате капелюшата.

Тя е вече накривена

Това политическо недоразумение отново се намърда на скъпоплатена службица...

Ако можеш - намърдай се и ти!

то и Лайнарова е политическо недоразумение

Поредните луксозни, нищоправещи евро службички ... чудя се тази ще работи ли някога истинска работа.

За нея, едва ли ще работи, ама ти и още един куп хора от Европа, ще плащат на нея и други нищоправещи, многоговорящи, злаплатите им! Хайде на работа, че заплатите са им високи и трябва да ги изкарваме!

Няма отърваване и спасение от тая чужда подлога. Хората я изгоншха през вратата, я тя отново влиза през прозореца. Явно от такива 4ценни кадри" като нея се нуждаят европедалите.

Кукувица

След още 20 години всички ще работиме в ЕС

Дай Боже, синко. От твоите уста в Божиите уши.

Няма ли някой представителен ,може ли това грознище да ни представя,ама не се излагайте.Толкова млади хора с по 2-3 езика и също добро образование има.Спрете да набутвате това старо,грозно нещо.То няма никакъв вид вече.

За парцал става!

На село е пълно с млади хора с по 2-3 езика и с танцьорки на пилон.

От туй чучело няма отвъртане.

Браво другарке Пръмова. Ето какви кадри създадохме от БКП,които са във властта даже като няма вече БКП. Кадры решают все. Пръмова има задача да саботира капитализьма и той накрая да се сгромоляса. След това ще и присвоим звание Активен Борец против Капитализъма и "демокрацията" и пак ще управлява. Така се прави. Ха,да ви е честито. Тази година пост за нея,догодина и за мъжът и др. А. Пръмов.

как е възможно едни и същи рептили ги въртят, изглежда тенденциозно, през известни периоди от време, междувременно хора умират от рак, от катастрофи, от стрес, но тези са вечни и непоклатими, имало Бог, няма Бог!!!!!!!

..... има още два реактора в Козлодуй за унищожаване, има още място за настаняване на мигранти, има Истанбулска конвенция за приемане, има толкова много за крадене от джоба на българите, затова от Брюксел я искат. На тях им трябват талантливи национални предатели.

Без думи!

че не ние я предлагаме, а от ЕС я искат. Как става това - тя не е ли българка, как така ще я искат - тя е наш кадър, може да има наше предложение за по-кадърен и чист човек. Но забравяме много - нали тя затвори няколко ядрени блока - как работят тези, които имаме и затворените щяха да работят. Абе тази плаче за затвор, а ние я пращаме в ЕС - сигурно да поддържа онзи пияния кокундел да не падне.

то и в ЕС има подходящи за стълба легла.

ще им пуснем ЧУМА!!!

Бойко ли, Външно министерство ли - което значи пак Бойко. Абе премиере - прочети форума - това си е мини социологическо проучване - живота си залагам, че няма да има ама нито едно положително изказване. Явно Пръмова като е била в ЕС се е докарала тя си знае с какво - а там са само старци и те си я искат. Ама Бойко опни им се поне ВЕДНЪЖ - няма да ти се разсърдят, че иначе ще им пуснем шап.

Била комисар на годината преди време. Много я хвалеха в Брюксел. А вие, като я плюете какво очаквате да стане?

Докопала се до каймака на комунистите - омъжила се за синът на Иван Пръмов секретар от ЦК на БКП, който преди повече от 50 години заповядал в Пловдив да се стрелян на месо по стачкуващите тютюноработници. Ами какво искате - Меглена Пръмова - Кунева, Елена Бокова, Станишев - без тях - България ще свърши. Но се питам - другите които не са от такова висше общество - Първанов,Нинова и пр. те май крадат още повече - сиромашко не видяло. Чипа-чипа-а, казал го е П.Славейков много отдавна НЕ СМЕ НАРОД, а мърша.

Докога ще навират това изчадие на разни синекурни длъжности. Аман от директори на водопади.

Едно от истинските лица на този Евросъюз!!! Създаден само и точно за такива като нея, лика, прилика с едновремешния СССР, в който човекът бе... човек само, ако е човек на... някой!!!

О! Вечната (евро)Амбър пак се уреди!;)

КУРВАТА ВИНАГИ СИ Е КУРВА И ТО В ПОЛИТИКАТА!!!

председателят на ЕС като ходи фиркан на работа какво го интересува какъв друг боклук вирее там.

За няколко евро в повече ??? Преминала през държавният ни стандарт за ,,некадърност и сервилност,, е доказала нивото си за европейския такъв...!!!

Това постоянно набутване на тази отвратителна жена е отвратително! Какви толкова компромати стиска таз бездарница, та постоянно изплува?!

Законът за ,,фекалиите и водата,,...!!!

Веднъж евробюрократ, завинаги евробюрократ! Тази женица е толкова жалка, толкова неспособна, ти да видиш как са я сложили да управлява??!!! Какво направи докато беше еврокомисар - ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. Не ми дрънкайте глурости за стриктни процедури, обективен подбор и висок професионализъм. Това е поредното уреждане на наш човек, по квотен механизъм. Бюрокрацията убива!!!!

Кривоустата "специалистка" е като мръсната пяна - прави-струва, но винаги успява да изплува на повърхността.