Кунева иска нов силен антикорупционен орган

Кабинетът одобри законопроект за предотвратяване на корупцията по висшите етажи на властта посредством създаване на Национално бюро.

Обратно в новината

Коментари - Кунева иска нов силен антикорупционен орган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато такива като тази Пръ(д)мовица определят кой какво и защо да се прави ние българите винаги ще стоим в блатото.Бесилки трябваа,бесилки!

докато престъпници като кунева и боко са на власт никакъв антикорупционен орган не може да спаси българия пък било дори и орган като хуй

Дела, дела и само дела...... а тук само думи, думи и само думи....

Ако ми дадат властта тази Кунева и цялата и пасмина на няколко месеца ще ги натикам по затворите.Ще им изнеса цялото досие и натрупаните незаконно капитали във пресата за да видят целия свят как се забогатява за 25г.без труд.Как се продават електоцентрали на чужди фирми и кой и каза,че може да извърши това престъпление,като в Конституцията на РБ в чл.18 ал.1,2 е написано на чист български език,че енергийните и природните ресурси на държавата не се продават,те са под държавна защита.

Поискай я , може и да ти я дадем.Само с американците трябва да се разберем.

Я първо да си признаеш истината цялата истина и да обясниш как си набавила облага за себе си или за другиго, затваряйки, без нужда, реактори на аеца...айде! И после ще повярвам в "чистите" ти помисли!

Нов, или малко употребяван ?! Цонка Цацева, екс парти-секлецерка

С ДАНС не стана работата, а сега СНАД ли ще създавате? А кадри откъде ще вземете другарко Кунева? Трябва да назначите разпоредителите от Народния театър! Нямате кадри за парлама на платформа на един прицеп да ги качите да подскачат, нова структура ще създавате!

То не бе бюра, то не бе комисии, то не бе раздута администрация, то не бе огромен брой депутати...............и така до безкрайност за една малка страна, на която това не й е нужно! С много по-малко, но стабилни, образовани, интелигентни, НЕкорумпирани, почтени, искащи да работят (не да крадат, по какъвто и да е " законен " начин) хора, нещата биха си дошли на мястото! Въпросът е останаха ли вече такива хора в България?

Предложението-ми към Нас-Всички - Е Инвариантно, Колега ! - Работни Групи. Глобално.

Хайде бе Кунче ти се сети те разграбиха всичко вече в тази държава ти сега се сети ,след дъжд качулка.

Мечтите на Кукуневица....за силен ОРГАН. Ама то такъв човек няма по нашите мутро-бандитски земи. Нещо като НЕДОСЕГАЕМИЯ - куршум не го лови, сърце-стомана и живее незнайно къде в балкана. Кунче туй ще е пак бездеен орган, като всички други органи около теб.

Хрумна-ми Нещо (Задължен съм Ви !) - Скрапираме Всичко Незабавно... И ! - Организираме Виртуален Център за Тази Дейност !, като Ррразбира-се : а. Се действа в Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност б. Действията Са Комплексни-и-Светкавични/Изневиделица. Звучи ли ?

Това че Кунева иска да се бори с корупцията е похвално... Но за да имаме нов орган от борци означава или че кадрите на сегашната кохорта бореща корупцията са нефелни, или че създаването му е прост каприз с резултат нови чантаджии. И така имаме пари да харчим или никой не смее да изчисти Авгиевите обори та затова симулираме революционен устрем...

Каквото Кунева иска, ние не го искаме!!!

братчеда на Кунева Соломон Паси си въобразил че няко го следи и то некадърно ,тази си въобразява половия орган на Тренчев -реформатора

Куневице, не знам какви органи искаш, но ние не искаме още хрантутници. Тогава закривай: - яловата Комисия против корупцията - Сметната палата и - Център за незнам какво си. Стига измишльотини и лапачи.

Напълно Ви подкрепям ! - стъпка Първа (на Двустъпковата) Е ---> Тотално СКРАПИРАНЕ на Вонята, която 'наште' Целево шлякат Навсякъде.

този реанимиращ блок се топи със зимния сняг

Поредните хрантутници. Поредните свои хора, настанени на синекурна длъжност в "орган" с гръмко наименование, без никакъв смисъл.

Значи така,комисия на органа,орган на агенцията,агенция на бюрото и т. н.....Всякаква отговорност се размива ,никой не си върши работата( както сега).В момента има достатъчно комисии и комисийки ,а резултат никакъв.И накрая Куневица да почне от себе си.

Определено ! НО ! - тая или който-и-да-е от 'наште' да започне от Себе-си - нанай !, Знаете ги Що за махленски шмекери Са. (Извинете !)

КАКЪВ ОРГАН ТИ ТРЯБВА БЕ КУНЕВА? ТИ И МИНИСТЪРКАТА НА МВР СТЕ ЕДНИ ТАКИВА ЖЕНСКИ ПОЛОВИ ОРГАНИ ОТ КОИТО НИКАКЪВ ЧЕП НЕ СТАВА. ТРЯБВА ДА СМЕ МНОГО ТЪПИ КАТО НАРОД ЩОМ ТАКИВА КАТО ТЕБ КОИТО УНИЩОЖИХА ЕНЕРГЕТИКАТА И СА НА РАБОТА В УПРАВИТЕЛНИТЕ ТЕЛА НА ЧУЖДИ БАНКИ СПЕЧЕЛИЛИ ОТ ТОВА ПРЕСТЪПНО ПОВЕДЕНИЕ СА ОЩЕ ВЪВ ВЛАСТТА! НЕ НАРОД , А МЪРША ТОВА ЩЕ КАЖА И ЩЕ СВЪРША.

Орган квадратен , при орално трябва и крив.

Това е добре ,но трябва да работи със задна дата ,за да може такива ,като Кунева, Костов, Станишев и много др. за да отидат където заслужават .

това е като да дебна сама себе си. А и само органи и органайзери-властови позицийки да има за всички .Ама желаещи много ,порломент не събира

Корупция преборена от български политици - звучи парадоксално . Или някои вече ''изпрахте'' и сега ще простирате чисто , чисто , бяло и неопетнено.

Малко разяснение. 1. Какъв ще е критерият, за да си член на тази комисия? Когато членовете на тази комсия са твои хора, значи след тяхното разследване ще си чист като сълза. 2. Кого и как ще разследва тази комисия? Ето назначен е г-н Х, и той разследва далавери за 20 милиона лева примерно. Идва при вас, и казва: Хванати сте "натясно" с 20,000,000. Те отговарят: "Даваме 5,000,000 да ни оправите кашата". И вие казвате:"Не, аз съм честен, не искам 5,000,000. Доволен съм от скотския си живот, и не ви ща парите. Искам ви осъдени". Моля Кунева да даде малко яснота.

Колега ! - с Терористи - Не се преговаря. ...а Що Би следвало да направим Ние-Всички - си позволих да Изкажа Тук по-преди. (Извинете !)

Прав си, но все се каня да те питам нещо. Какво точно целиш с начина си на писане или какво точно е заболяването ти, за да се изразяваш така? Може би заплатата ти на платен трол зависи от това?

Бюра, бюра, бюрокрация...докога!? Какво ще кажете за "Граждански комитет", който ще има право да проверява от чистачката до президента? О! Това няма да е възможно да стане, щото, примерно, няма да имат нужното образование и подготовка. С всичките изминали години на неправда спрямо хората, самите те такива присъди са поставили на политиците, че вместо "Граждански комитет" ще бъдат наречени "Народен съд". Ирония на съдбата ли е това-не знам, но спиралата се е завъртяла до положение-подобен момент от историята ни.

Измамите-и-Кражбите на 'наште' - са Отдавна по Цял Свят, Колега ! --> Нов Нюрнбергски у Нас !!!

Хора ! Българ(к)и от близо-и-далеч ! - абе зачий Си губим Нашето Време с тия 'наште' махленски шмекери ?! ... Конкретно по Тази тематика : - След Тоталното НЕЗАБАВНО СКРАПИРАНЕ на Вонята (Само изчислете Що парса Ще Имаме В-Наличност !) А. Селектираме и Вотираме/Валидираме Правомощия на Хора Българ(к)и които имат Експертиза Б. Осигуряваме Глобално Мрежиране - Само Тук имаме Хора И от у Нас И от Германия, Швейцария, Америка, Скандинавия ! В. Изграждаме ПланПрограма със Стриктни Задачи и Срокове Г. Процедираме !, като Всеки Вспомага И със Своите Директни контакти ... Парсата : - Взаимоспомагане Начално, а След което - на база Резултатите (т.е. Процент от) Кажете Си Волята, Хора !

Кое Ви притеснява ?

Що за наглост трябва притежаваш, за да предлагаш такива безумия? Да размахваш знамето на анти корупцията, да гониш сам себе си и да си назначаваш още по-големи мошеници. Това ли е целта?За директор на това "национално" бюро трябва все пак да се допиташ и до така наречения народ, поне от кумова срама.

Ще го има от 2016 година?! А,давността върху ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ще ОТПАДНЕ ли??? Кажете г-жо Кунева!

Стига с тия органи,бюра, комисии , ч незает роднина не остана. Пък и осигуровки няма да плащат. Държава обезлюдя, тая кака измисля все нови и нови безсмислени работни места

Предлага се директорът на Бюрото да се определя от Министерския съвет и да се назначава с указ на президента. Това бюро трябва да се избира от парламента, противното означава , че бюрото няма да може да проверява тези , които го назначават/президент и министър председател/.

Хе-хе - а кой ще проверява тогава парламента, а? А, от друга страна, понеже със сигурност ще бъдат назначени "наши хора", дали някой се надява, че ще бъде разкрит (и с доказателства) някой от "големите клечки" - че нали веднага тия от бюрото ще си прострелят краката! Казано накратко - поредната безсмислена идея...

Стига със създаването на " органи" - само хрантутници невежи,незнаещи какво точно трябва да разследват - почнете от Вас си ! Народът му писна от държавна администрация,дето за нищо не става и с нищо не е полезна на хората ! РАЗКАРАЙТЕ СЕ КУНЕВИЦА и всички боклуци от министерски съвети и парламент - да не забравите и президентството да вземете !

дя-до

Тази определено има нужда от здрав орган, но не антикорупционен.

Да много здрав и силен орган и трябва на др. Кунева...

ТЕЗИ КОИТО ИМ ХРУМВАТ РАЗНИ ПОДОБНИ ИДЕИ ИЛИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА НАТИСК И ПОДЧИНЕНИЕ" ТЕ КАКВИ СЕ ЯВЯВАТ ЗА КУРУПЦИЯТА........ НЕДОСЕГАЕМИ КАТО БОГОВЕ............... НЕ РЕЖИМИТЕ СА ВИНОВНИ НА ХОРАТА А САМИТЕ ХОРА!?

10 000 ЛЕВА И БАБА ТИ МОЖЕ ДА ТИ ГИ ДАДЕ МОЖЕ 100 000 ЕВРО ОТ СВАДБА ИЛИ КРЪЩАНЕ ДА СИ ВЗЕЛ, А И КВО СА ТЕЯ ПАРИ ЗА УПРАВЛЕНСКИТЕ ПОСТОВЕ ТОВА СА МНОГО САМО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА АМА И ТЕ ГИ ИМАТ ТАКА ЧЕ КВО ПРАИМ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ........ КОЙ ЯАЛ И ХАРЧИЛ ПОЖИВЯЛ КОЙ ПЕСТИ В КТБ.......... ХАХАХАХ ЕЙ СТЕГНЕТЕ СЕ БЕ!!!

Още един воденичен камък на врата на бедния данъкоплатец.

Докато "поискат органа", че докато го одобрят, че докато мине през всички ПП за "съгласуване", че докато ги изберат, че докато ги назначат, че докато почнат да работят ... отиде този мандат само с "искане". Пък като предизборна платформа за втория мандат - думата "искам" ще бъде за менена с "Ще";о) ( ще борим, ще преследваме, ще...)

От толкова много антикорупционни "органи" ще се получи накрая "антиорганна" корупция.

Този неистов ламтеж за нови и нови органи... дали ще им осигури оргазъм най-после, че да мирясат? За нас то е ясно - полиорганна недостатъчност ни е гарантирана - няма как при изхранването на толкова много органи да им насмогнем на лакомията;о( Или казано с две думи - много баби, хилаво дете!

Определено ! => Двустъпковата ! Двустъпковата !! и Пак Двустъпковата !!!

На дъртата , кривоуста баба органи и се приискаха.Я у Козлудуй има няколко неработещи не баш органи , но блокове . И колко гушна за затварянето им.

Колеги ! - ето Виждате ли че Ни Четат !! ... НО ! - както Гяволенца - Нашето Евангелие. ТА ! - да Започнем с Началото, Българ(к)и !! ---> Двустъпковата !!!

Националното бюро обединява и доразвива функциите на сегашните Комисия за конфликт на интереси, Това означава ли , че самата Комисия е недоразвита/инфантилна/. Ако това е така закрийте комисията. Да попитам,БОРКО/У/Р се закрива ли , или и нейните функции ще се "доразвиват" от Националното бюро. Въпросът ми е "КОЙ" ще доразвива функциите на Националното бюро?

На такъв орган може да се има доверие само и единствено, ако в него бъдат включени и чужденци (германец, британец и скандинавец). Само така ще се гарантира безпристрастност и прословутата българска избирателност при прилагането на законите. Иначе всичко е леко безумно, защото накрая ще слушаме поредните оправдания, как разследването било към полицията, прокуратурата ''грешала'' в обвинителни актове и процесуално, а съдиите - за тях обосновано предположение е невинността на хора намирани няколко пъти седящи в чужди автомобили, за да се предпазят от дъжд и студ. Иначе едно е сигурно - пари ще се отпуснат и съответният бюджет ще се усвои. А резултатите и на Кушлев, и на БОРКОР говорят достатъчно.

Определено ! - Работните-Ни Групи (които формират Двустъпковата, цитирана тук по-горе) - СА Глобални, Колега.

''Искам силен, ефективен, оперативен орган'' Кажи само къде го искаш.

дя-до

Сигурно очаква да я изненада. Отзад.

направихме си службичка за наши хора които удобно ще ни препират кирливете гащи

Поредната мъртвородена агенция /бюро/! И как да е другояче, след като всичко е в ръцете на партията и цялото разделение е само фиктивно. А дори и да има някакво разделение, те благополучно си назначават свои хора.

Тази госпожа трябва да е 1 в списъка на проверяваните, като и се потърси сметка за спрените блокове на българската АЕЦ в полза на една чужда АЕЦ

"Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е на го направиш." 25 г. само искате и нищо по същество не правите, защото ... не искате да го направите! Новото "искане" дали ще го правите още 25 г. или колко?!

Ще бори, ама друг път ! Ако искате да останем без политици и най-вече без премиер и президент !