Медведев: Отговорът на атаката срещу Смоленската АЕЦ може да бъде удар по ядрени съоръжения в Източна Европа

Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност изреди като предполагаеми цели 3 в Украйна и обекти в Източна Европа

Обратно в новината

Коментари - Медведев: Отговорът на атаката срещу Смоленската АЕЦ може да бъде удар по ядрени съоръжения в Източна Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти не си българин. Ти си руснак. В този случай мястото ти не е в България.

Ох, стареца пак не си е пил хапчетата. А и при това горещо време, лудите се разлудуват.

Този идиот не спира да плямпа простотии.

Ето това е приказка! Сега остава нашите "умни" управляващи да дадат С300 и да останем без отбрана на АЕЦ в момент, когато Русия заплашва да удари АЕЦ в Източна Европа! Не са ли далновидни нашите подлоги! Те са предвидили, че могат да ни направят враг на Русия, могат да ни обезоръжат и после могат да избягат и да ни оставят на последствията! А на техните поддръжници мога само да пожелая да свършат бързо, че да не гледат как децата им си отиват преди тях!

Голям кеф евро лидерите са отпадак безполезна твар ще горят сасипахаси икономиките и нямат оправдания. Воината ще прикрие всички средства откраднати от евро лидерите

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

Мухльото алкохолик пръв избяга при щурма на Пригожин, а сега се репчи като петел! Боклуците на Кремъл пак заплашват.

Русия здраво ще мачка евро лидерите прости наркомани голям кеф Сащ и НАТО се осраха санкциите не работят долара си отива . Август ще има нова валута еврото умира. Евро лидерите са безполезни

Какъв българин си бе цървул прост?

Този психопат е същият,който преди време казваше,че европейците щели да плащат газа по 2000 евро.Боклук !

Предупреждавах ви и пак ви предупреждавам. НАТО бута источна Европа във фронтовата зона.

И как точно НАТО я бута, след като Русия нападна, анексира и воюва? Ако утре руснаците се приберат в кочинана си, войната свършва. Какво общо има НАТО с това? Откъде ви намират такива идиоти!

_stankow

>>>И как точно НАТО я бута Ами като разполага бази и оръжия, в Източна Европа. Руснаците се изтеглиха от Източна Германия, от Чехия, от Полша, а НАТО разположи там войски. В България и Румъния изобщо пък нямаше руски войски, нямаше руски бази. Но американците разположиха. Това способства за мира в Европа ?

"И това способства за мира в Европа?" Разбира се, напича се "възпиращ ефект", ако бяха разположили и в Украйна, сега нямаше да има война.

Ха ха... Опроктите 1. НАТО няма боеприпаси 2. НАТО бута Европа към война 3. НАТО са гейове и джендъри Е на кое да вярвам, бе? И трите опорки са от вас?

Мъничко момченце с мъничко пишленце, това е Медвеженок. Мечешкото име на страшния голям мечок е компенсация заьвдичките му комплекси. Начело с най големия му комплекс, комплекса за малоценност. Поставете са на мястото на тоя късопишковец. Путьо го назначава за премиер. После Путьо го поставя на президентския стол, да му топли мястото, за да се спази формално закона. Сега вече и това не е необходимо. Путьо се самопровъзгласи за Цар, Император, Самодържец и Господ Бог. А Меченцето го назначиха на....нещо като първи заместник на третия помощник на началника на говновоза. Бившия президент. Пълен резил. И аз да съм и аз ще се нервирам.

На тоя късокрак гном трябва да му забранят изобщо да се показва-само глупости ръси и злепоставя всички останали

Рашитските путинови тролчета пак са се възбудили! А вие къде ще сте при ядрен удар и радиация, че насърчавате бе льохмани?!

Руснаците започват да стават меко казано досадни и смешни. Първо не било война, а специална операция - нищо, че жертвите общо гонят повече от половин милион! После ние ще ви бомбиме инфра структура, ама вие няма да пипате нашата. Запада им казва - не искаме вашите енерго източници и горива, но те им казват - не, вие без тях и без нас не можете. Това руския елит стои в разкрачено положение - цялата му рода и пари са на запад, а ни будалкат за някакви принципи при положение, че самите те са безпринципни! Като сте тръгнали - или се бийте като на война или свивайте перките и не се излагайте повече! Предали главорезите да ги пази Ердоган, а той взе, че ги върна на Зеленски, който отново ги вкарва в месомелачката и олеле мале - излъгаха ни. Ами смешни сте вече бе - колко пъти вече ви лъжат и още не сте уврели? С Горбачов ви излъгаха, с Минските съглашения се подиграха с вас Ердоган ви лъже и върти на пръста си, за мирния процес ви излъгаха, газопроводите ви опукаха, но на вас най важното ви е да продавате горива макар и през посредници за да печелят олигарсите, пък децата ви нека мрът за тоя що духа! Нещо не се връзват нещата, е как да ви подържа обществото, като самите вие работите против себе си!?

Нормално - зъб за зъб, око за око. Така трябва! Помежду другото, руското ядрено оръжие винаги е под ръка да строши мазните англосаксонски ръчички. И точно натоффф-четата ще го отнесат.

Точно така. Но има модел според който Русия ще бъде унищожена в рамките на няколко часа. САЩ няма да се поколебаят да ги ударят веднага след нанасяне на удари по ядрени съоръжения в страни членки на НАТО. И понеже руската система за ПРО е допотопна съдбата на Русия е ясна. Пълно унищожение. Не че системата им за ПВО е по добра. След като може да кацне самолет на Червения площад и дащ се взриви дрон над купила на Двореца на съветите работата е ясна. И Щрусия не може да нанесе ответен удар с който да унищожи САщ. Пеоблема е че след това Европа няма да става за живеене. Но това че Русия няма да я има като държава е ясно.

_stankow

>>>И Щрусия не може да нанесе ответен удар с който да унищожи САщ. Така е, не може да се унищожат целите САЩ. Но с 1400 руски стратегически бойни глави може да им се нанесат "неприемливи загуби". 10% от главите гарантирано ще долятят. Това са напълно загубени 30-на града - милионници. След това вече никога няма да могат да се оправят. Ще бъдат пак голяма страна, нещо като Бразилия на Сев.Америка. Ще секнат мигрантите, кой ще тръгне да ходи в заразена страна ? Ще бягат оттам. Ще секне издаването на долари. Никой няма да има нищо против Америка. Но няма да бъдат "хегемон" на целия свят. Което целият свят го желае, даже и Европа. Нека си живеят в тяхната си, доскоро хубава страна и да си решават нерешимите расови проблеми. Та затова САЩ няма да започнат размяна на стратегически ядрени удари с Русия при никакви сценарии, които не засягат САЩ. Удари по военни обекти в Източна и Западна Европа - моля, заповядайте. Докато не се засяга щатската територия - няма да излетят Трайдъните и Минитмените. Руснаците също няма да отговорят. Така че Русия и САЩ няма от какво да се страхуват, най-малкото от унищожение. Но да му мисли Европа.

Русия ще обсъди сценарий за едновременен удар по няколко украински атомни електроцентрали. Това написа в Телеграм Дмитрий Медведев, зам.-председател на Съвета за безопасност на Русия. И допълва: „Нужно е да обсъдим сценарий за удари по Южно-Украинската АЕЦ, Ровенската АЕЦ и Хмелницката АЕЦ. Ядрени удари можем да стоварим върху обекти в Източна Европа. За това няма какво да се притесняваме”. Много странно, този кретен, който пиян като талпа два пъти направи опит да се самоубие, не е ли чул за призивите на българския президент Румен Радев за мир? Не е ли разбрал, че вчера имаше две шествия за мир в София и Варна? Е, малобройни, но все пак активното мероприятие е отчетено… Защо, бе кандидат-самоубиецо Медведев? Ти се гръмни или се отрови, както вече опита, но защо обезсърчаваш и без това рехавите редички, които славят и бранят Путин, а също и теб?! Или това е специална тактика: Поддържате нашата война срещу укрите, а вдигате шум до небето за мир. Хитро, а? На кремълските орки дотолкава им стига въображението. Бившият президент и премиер на Русия Медведев вие, вероятно пиян, срещу луната (по "Дуел" на Куприн…) и заради информацията, че САЩ щели да предоставят на Украинската армия касетъчни бомби. Пяна им излиза на устата на руските и нашите путинисти: Това е нечовешко! Спрете се! В тази връзка ТАСС е упълномощен да съобщи: Русия използва касетъчни снаряди и ракети от първия ден на „специализираната военна операция“, която целият свят кой знае защо нарича кървава, агресивна, мръсна война. Аргументът е, че Русия не е подписала международната конвенция за забрана на тези бомби. И изсипва Путин касетъчен смъртоносен дъжд над градове и села, над жилищни квартали, детски градини, гари, индустриални обекти, болници и университети… Става дума за реактивните системи БМ-27 „Ураган“ и БМ-30 „Смерч“. По време на полета от тях се отделя касетната част с по-малки боеприпаси, които се разсейват и покриват голяма площ. Част от тях не се взривяват и впоследствие представляват смъртоносна опасност за цивилни хора, включително деца. Много такива бомби бяха открити в жилища и обществени сгради. Руският военен експерт Василий Сичев признава, че такива бомби Русия изполва отдавна в Сирия. В Украйна, според него първите подобни са изстреляни в Украйна на 25 февруари 2022 г. Тези оръжия са нехуманни, но нашето ръководство е поставило цел да се постигне победа на всяка цена и военните изпълняват това – на всяка цена. С всички средства. Досега правителството и военното министерство в Москва не са обсъждали нито веднъж избиването на мирни жители на Украйна с касетъчни бомби и ракети. Това е в реда на нещата за тях, смята Сичев. Василий Сичев ще си го получи за тези откровения... Добре де, миротворци, защо сте съгласни руската армия да засипва Украйна с касетъчни бомби, а украинците да нямат право да се защитят? При това Украйна и САЩ също не са подписали Конвенцията за забрана. Защо не реагирате на изродските ядрени заплахи на Медведев, които той сипе срещу Украйна, Европа и целия свят от началото на войната? Миротворци лицемерни, защо не изпратите пощенския Гълъб Донев, да речем, в Кремъл, да обясни на Путин, че трябва веднага да спре да говори за победа и да премине на вълна мир. И за „конфликта“ да му обясни и въобще за теориите на нашия държавен глава - другари са. В делегацията включете и пазарджиклията Трендафил Величков, назначен от Радев за областен управител, кадър на Румен Петков и Георги Първанов от АБВ. Той е съгласен Русия да убива с касетъчни бомби, но Украйна в никакъв случай. Днес по бТВ същият се изяви изключително тъпо, което очевидно е висш пилотаж за тази категория хора. Такива кадри изпратете при Путин, бе гълъби бели, не се хабете в България. Там, на червения площад, на метри от трупа на Ленин, там се разгърнете. Много ще ви отива. Пък като ви посрещне и др. Песков – ехей!... Но вашият кумир Путин не иска мир, а жадува да унищожи цяла нация и държава. Което не е много миротворческо, откъдето и да го погледнете, не знам как се връзва с вашата концепция… Всъщност разбирате ли какво ви се говори? Чували ли сте за факти и документи, доказващи военни престъпления и терористични действия? Да сте научили случайно, че през март 141 държави в ООН гласуваха Русия да се изтегли от Украйна? Това 141 военнолюбиви държави ли са? Знаете ли кои са 7-те миролюбиви страни гласували против? Русия, Беларус, Северна Корея, Еритрея, Мали, Никарагуа и Сирия. Запомнете до кои се нареждате. Не се иска много акъл за това. Което ви устройва, нали? Поне така изглежда. Емил Азар

Господинчо, защо разглеждаш така едностранно нещата. НАЛИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ, ЧЕ ВОЙНАТА ИМА ДВЕ СТРАНИ!!. НЯМА ОГЪН БЕЗ ДИМ. И НИКОЙ НЕ БИЯТ БЕЗ ПОВОД. Украинците също не са вода ненапита. Виж как са постъпвали с българите в Украйна, а и не само спрямо тях. Ни най-малко оправдавам руските управници те не са стока, но не и руския народ, както и този на украйна - та те са като нас, търпят вманиячените си ръководители играещи по чужда свирка. Всичко ИНТЕРЕС уважаеми - ПАРИ, ВЛАСТ, ДАЛАВЕРИ - НАРОДА ДА МРЕ, ТОВА Е.

Господин по, украинците може наистина да не са света вода ненапита. Но Русия е агресор. Точно по сценария на Хитлер от ВСВ. То, ако погледнем историята и Полша не е света вода ненапита. Когато Германия окупира Чехия, Полша си взема и тя нещичко. Но това в никакъв случай не е повод за агресия . И Франция не е света вода ненапита. Еле пък в Елзас и Лотарингия. А пък ако се пак тя е обявила война на Германия. Но това не е повод за агресия. След като Путьо и Русия действат като нацистка Германия най естествено е да бъдат третирани като нацистките военнопрестъпници. И те са такива.

Молодец! Що не пробваш да удариш някоя натовска страна? Предвид на въшливата ви армия, след не повече от седмица ще сте изчезнали от картата завинаги. Духът на Хитлер се е преродил в пияндурската кочина, пълна с оскотели мужици и евтини проститутки.

Бих желал да се върне комунизма в БГ за една седмица за да ви чета коментарийте с наслада.

От къде ще дойде този комунизъм? В Русия е олигархичен капитализъм, а в Китай - държавен капитализъм.

Тук всички ама НИЩО- ТОТАЛНО НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ от нищото. За журналистите още по страшно - НА ТЯХ ИМ ПЛАЩАТ

Лудото Мите пак се изтропа на метеното!!!

Всеки път Медведев като туитне и се размирисва:)))) Тъжна е ролята на глашатай, след като си бил премиер и президент:)))

Няма нужда да обиждаш руснак - никой не може да го направи по-добре от самите тях!

Удари я с лопатата!

Даа, а ние дали вече опавахме С-300, което за пази АЕЦ-а ни, за да го изпратим на Зеленски?

Медведев ако продължава така ще му бъде отхвърлена молбата да бъде настанен в общежитие от открит тип при по- облекчен режим, а ще бъде настанен директно в помещенията с чеченците.

Куче което лае не хапе.

Какво настъпление бе смешник,руснаците се оттеглиха от 5 села и вие влязохте вътре и ни проглушихте ушите.

Някой ще настъпи мотиката, че даже няколко пъти. Лошото е, че и тези които не сме умнокрасиви и евроатлантични, също ще пострадаме.

Крайно време е след поредното необмислено изказване на този дребен на ръст алкохолик, просташката педерация пРоссия да бъде масирано ударена с ядрено оръжие по цялата територия !!!

Мразя Путин, но ти със своето изказване много заприлича на него. Единствено те извинява, че нито го мислиш, нито имаш власт да го приложиш. Само си изкарваш страха и злобицата

Представи си озлобените като бъдат демонизирани че им се разпадат мечтите за светло бъдеще какви ще станат?

Достатъчно е да прочетеш едно изказване на Медведев, за да се отвратиш завинаги от всичко руско. Този идиот дори не разбира, че ще бъде между първите 10, обесени ритуално на Червения площад.

Не обобщавай за цяла Русия това, което това нищожество говори. Нали не искаш да се съди какви сме българите от някой кретен попаднал някакси във властта (хайде да не започвам с имена!)

Е този ФЕЙК вече го дъвкахме. В Запорожката АЕЦ много отдавна има специалисти на Международната агенция за атомна енергия, те са направили необходимите проверки и са установили, че централата не е минирана.

Видял ли си колко е голяма централата. колко чевоека колко време са правили проверки според теб.

Та и тръбата на северен поток 2 не беше минирана, ама гръмна!

Руската армия ще напусне Бахмут... След толкова много жертви дадени от руснаците за превземането на Бахмут, заради такива несъразмерни джуджета като този от снимката, сега ще се оттеглят поради невъзможност да останат там. ТОЗИ С ИЗГЛЕД НА ИЗРОД СЕ БЕШЕ СКРИЛ НЯКЪДЕ ПОД ЗЕМЯТА ПО ВРЕМЕ НА МЕТЕЖА И СЕГА ПРИДОБИЛ СИЛИ ИЗПЪЛЗЯ НАД ЗЕМЯТА...

Вие, ако бяхте на мястото на Русия, как бихте постъпили? Укрите ви атакуват ядрените централи, северен поток и мостът към Крим, а вие си трайкате и не реагирате, защото ви е страх от нещо? Не вярвам. Нормални хора биха реагирали адекватно.

Ние не искаме да мислим, какво ще е ако бяхме на мястото на Русия. На такова място нормален човек трудно би се самопоставил. Затова, въпросът ви е за друга дискусия. Тук, повечето не искаме да мислим за тях.

Този сатрап ще е втория гръмнат след Путлер...

На този психопат, ако жена му не му дава, намерете му мъж!

днес Медведев е пръднал. Давай, дир ру! Разпространи аромата на руската безпомощност, СТРАХ НИ Е ОТ ЕДНОВРЕМЕНЕН УДАР

на теб ли да верваме или на Зиленски? Човеко каза, нема да използвате ядрени оръжия!

Хайде умници от министерството-визирам г-н Тагарев Дайте нашите комплекси С-200 и С-300 на украинците и ни оголете задниците за руски обстрел на АЕЦ Козлодуй! И закриваме държавата! Радиоактивна пустиня! По просто правителство няма в историята на България!

Разбира се че ги дадем, руския боклук пак се е напил и е изгубил връзка с главния мозък

За всичко вече завиждаш, педалче! И една ракия не можеш вече да изпиеш, а ще раздава на украинците,,,и какво ще раздаваш, на баба си кюлотите

и по-продажно!

Русия трябва да се изреже като опасно раково образование, опасна е за целия свят.

Така ли?Ами хайде започвай,какво чакаш-явно заповед от американския посланик?

НЕма нужда. Украинците са започнали.

Украинците са ги почнали, ние трябва само да пращаме много оръжие

Анатоли Алкохолович Медведев

Започвате ли да разбирате,че ЗРК"С-300" ни е необходим, за защита на АЕЦ "Козлодуй"? Или "" Няма проблеми,да ги харизваме на Украйна,пък НАТО ще ни пази"?

ти луд ли си? Путя е толкова страхлив, че избяга от Пригожин, смятай колко го е шубе от удрен удар по бункера му. Разбира се, че няма да ползва ядрени оръжия, дори да почнат да му гърмят централите.

Водени от интереса на Краваристан, които водят и цяла Европа за носа - ние подпомагаме "невинните безпричинно нападнати херъвимчета от следмайданска Украйна" - затваряйки си очите за всички техни прегрешения и безобразия и повтаряме мантрата суверена държава може да си прави каквото си иска на своя територия (щом действа в полза на Краваристан). Подпомагаме по-слабия във войната за да има мир, който удовлетворява "справедливостта" угодна на САЩ (за Югославия, Ирак, Иран, Афганистан, Сирия, Либия справедливостта е наобратно и там суверена държава няма). А Косово може да си прави референдум за отделяне от Сърбия, но Крим не може да си направи референдум щото така повелява интереса на Краваристан. Игнорираме изцяло руската гледна точка и мирни предложения и се надяваме по-силната държава да загуби и същевременно "злодеят агресор и т.н." да не си ползва ядрените оръжия, докато украинците стрелят по ядрени централи дори на руска територия но те милите всичко им е оправдано....

Този пак прекали с пиенето и разните други субстанции...

Жив ли е другият ядрен гном, че нещо се позагуби? Два и нещастниците, големи амбиции без покритие. Тресе ги яко комплекса на за СССР. Сърбахме им попарата достатъчно дълго за да станем васали пак на тея нещастници...

ТОЗИ Е АВСОЛЮТЕН ИДИОТ!!!!

Не!!! Просто хардлайнер. Затова се молете Путин да е жив и здрав, че тези вземат ли властта ... не ми се мисли!

Геноцида срещу славяните продължава вижда се и в България, и в Сърбия и в украйна . На запада не му пука сали сме им приятели, пак си хо провежда

Монголоидите фино - угри от московия, продължават да убиват славяните украинци

Интересното е, че "славяните украинци" горят публично библията, а не монголоидите ....

Идва ми да размажа с пета тази руска въшка. Стига сте публикували малоумията на този гном.

Ще сразмажеш лайното си по главата ти.

Доста точна оценка.

Ха, Медведев е на една ръка от ядрения бутон. За разлика от теб, той наистина може да те размаже като гнила хлебарка с ядрена ракета.

Няма да размаже нищо, тъпо гадно нищожество е както останалия руски боклук

Тъпите говедарски марионетки и кукловодите им явно искат да стане белята... укронацистите са измет и си заслужават съдбата, да мрат!

Може да бъде и тотално унищожение на Русия

Укропите са невменяеми..Историята доказва .това..

Германците и австрийците сега ще се насерат и ще поискат спешно затваряне на ядрените реактори в Източна Европа..