Медведев: Нещата с тока в Украйна ще се наредят, ако се признаят исканията на Русия

Кметът на Киев предупреди, че столицата, освен електричество, може да няма и отопление

Обратно в новината

Коментари - Медведев: Нещата с тока в Украйна ще се наредят, ако се признаят исканията на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИ НЕ МОГАТ ДА НАЛАГАТ Н И К А К В И ИСКАНИЯ ! С ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ Н Е С Е П Р Е Г О В А Р Я !

Кой плаши Медведев. Ще има режим на тока както при другаря Луканов навремето.Украинците са смел народ и ще се справят тази зима.Плашел с тока. Жириновски умря та мястото му зае Медведев за да се излага.

Плановете на Украйна да купува електроенергия от Запада могат да се осъществят само ако основният и донор САЩ на оръжия и финансова помощ и отпусне пдопълнително средства за това.

3 руски карабля са ударени в Севастопол. На здарове!

Мислам дека тоа нема да умре от естествена смрт.

Ама не е познал Никой не преговаря със слабаци Освен това с таз слаба армия Сибир ще е китайски до Коледа , както е бил до средата на 19 век.

Кинжалите нямат спиране. . особенно с ракети въздух земя

"кинжалите" са СЪВЕТСКИ " искандери" качени на МИГ-31. Единствената им разлика с "искандер" е че се пускат от високо. Тези ракети нямат собствен двигател, бляд. Те летят докато имат пиротехническо вещество за горене.

Украйна е във война и ще има отоплителни станции. Живея в район, в който не се е водила война от 1878 г. насам. Защо аз нямам отоплителна станция?

75 г те газят мурзилки, блядь. Затова си с "руки в жопе а яйца на морозе". Украйна има топло станции защото накрая увря и се раздели с комунизма. Ако българите си мислят, че ще влязат в Шенген без гражданска война, се лъжат жестоко. Комунягите непрекъснато повтарят но не ги чувате: Ние тая власт с кръв сме я взимали и с кръв ще я дадем.

помияр

Целта е да се възстанови Руската Империя от разпадналия се СССР.Само,че няма как на сила да стане.Все едно някой да реши сега да възстановява Римската Империя.

'Целта е да се възстанови Руската Империя ' - глупости на търкалета. Целста на режима вече е една единствена - да останат живи, колкото се може по-дълго.

Във всеки случай да обещавате на Украйна ток от нейната атомна централа за да ви остави земята си не ми изглежда достатъчно.

Престъпната хунта в Киев заслужава всичко до тук, но ще получи допълнително. Нас ни управляват същите престъпни гъ€©мийници . . Факт!

Ама много ми е сладък, нали? И какъв хубав цвят на косата е докарал...сладур.

Ще се оправят и ако Русия изпълни исканията на Украйна да се изнесат от територията им.

Не само в Киев а и в останлите територии трябва да се събудят и да махнат това Зеленото което толкова злини им причини за да угоди на сащ и ''демократите'' защитавайки собствените си интереси.

Този зачервен алкохолик се опитва да прави глобални размествания.Мъка!Тия се опитват да се правят на фактор,но няма как.Икономически и военно са страшно зле.Военните им дезертират,не изпълняват заповеди и нямат желание за война.Колкото и да дължат руснаците все до лайната ще стигат.

Защо не отидеш в Киев, лично да си предадеш исканията, малък страхлив подъл руски пиздец !?

Ха ха ха ха А помните ли как Зеленият ревеше като момиченце. Днес, може би се виждаме за последен път. Ще се мре! Ха ха ха ха

Ми ревеше.Нас ако ни нападне Русия Радев ще се насере и ще капитулира преди да са ни завзели.

Мачкай укробоклука до последния фашист! Малко им е на тея малоумници, ще гният вкъщи бавно и славно!

И после как да не се обяви Русия като терористична държава!!!??? РУСИЯ Е ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА! С ТЕРОРИСТИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ!ТЕРОРИСТИТЕ СЕ УБИВАТ! СЛЕДОВАТЕЛНО РУСИЯ ТРЯБВА ДА У.М.Р.Е!

Колко жалко, де разцепи на майка си потката с празната си кратуна!

Давай Владимир .само напред

И нагоре, че се слива с тревата.

Само напред ако има цивилни. Там са силни. Пази Боже да срещне чужда армия, тогава има проблем.

Руснаците се чудят и не могат да разберат, защо не побеждават, и все се налага да отстъпват. Отговорът е прост! В Царска Русия и в СССР до 70% от офицерския и сержантския състав са били етнически украинци. Украинците са им били армията, украинците са им печелили войните. Украинците са им правели танковете, самолетите и ракетите. За едно е прав Путин - без Украйна Руската империя е нищо. А сега гатанка: За кой воюват сега украинците?

русия е изостанала технически ,икономически и умствено с 70г от останалия свят. Всички руснаци живеят още във ВСВ 1944г. Русия е робовладелческа империя. Държи в робство 120 народа, техните земи богатства . Младите хора плащат кръвен данък- правят ги руски еничари за да се бият заради комплексите на джуджето....като ги могилизират принудително на фронта.

Тук едни проруски тролове се радват , че руснаците трепят т.н. "укри" на фронта. О,неразумни и прости ,юроде! В Украйна има над 360 Хил. етнически българи. И те също воюват на фронта.Вие се радвате, че убиват ваши братя? Братоубийци!

Всъщност се радват.

Русия- това е украинската Македония.

Любима опорка е, че бил убит някой си Антон Милев и бил забранен българският. Като факт е, че след окупацията в Запорожието окупационните власти са забранили преподаването на български език.

Русофил = Историческа Невежа

до тук беше руската романтика на окупант и властелин на пръстена.. Руската велика империя се оказа една художествена измислица и лирическия герой с име на женски полов орган- който му отива се оказа един комплексар и фашист който потопи в кръв и разрушения два народа. В следващите 100 г руснака ще бъде мразен и презиран и ще е синоним на разбойничество, убийства и най нишата прослойка на човечеството.

500 години Романови градиха империя от Варшава до Аляска от Северния ледовид океан до Афганистан. Добра-лоша без значение беше Велика сила, с която се съобразяваха. За по малко от 100 години шепа алкохолизирани удмуртски крепостни селяни с винтовки, завзеха властта, разстреляха Царя, разкатаха империята и я направиха за подигравки и посмешище на цял свят. Това е!

Копирайте го това под всяка статия за ватния, карелски мангал Путин! Да повръщат от злоба путинообратните ватници.

Кличков е боксьор! Него са го били много по главата! Какво очаквате, да е умен ли?

Това е брат му бе руски троле..

Ми прав е нещата са прости признават донецк луганск запорожие и Крим за Руски и бомбите спират и куче.помиар да беше щеше да схване кво трябва да са прай

Прав е, не е седнал. Иначе ще се изгуби из мебелите.

Болшевик, голямо куче-помияр си.

Медведев и Путин искат и Херсон и Запорожие,а уж им беше Операцията само заради Донецк и Луганск.Та апетита идва с яденето.Затова не трябва такива лакомници да ги оставяш да лапат докато могат.

ще се наредят, когато цялата ви паплач бъде откарана в затвора...Дотогава, нека украинците ви трепят....

Медведев много ми прилича на нашия клоун чехлю плевнята

Е по скоро като Муню простия слуга на Путин.Плевнелиев е най уважаваният и единствен пробългарски президент.

Какви искания бе боклуци

В Украйна беше мирно и тихо, докато под натиска на Русия янукович се отказа от ЕС през 2013 г.  Руснаци и украинци живееха братски! Всичко нататък е резултат на тази намеса в суверенна държава!

Даа, западните търтеи се точеха да се сдобият с още 45 милиона роби, досега не им стигаха. Хайде друм с този еврогейски съюз, разпада се вече.

На коча мъдете кога?

Правилно сте отбелязали, че когато на ЕС не им се отваря парашута за нещо идва на помощ сащ да си направи поредния майдан, че интересите им са застрашени и на тях и след това всичко вече сме го видели по чъжди територии, макар бая време Русия да търпеше надявайки се на разум ...

Е експерт по електрификация. Доктрат дори ще защитава на тема високоволтови съоръжения и зелена революция някъде по новините беше нахвърляно

Един руски пияница,дебил

Кажете нещо укрокопитеци за големите ПЕРЕМОГИ ????

Отлага се за догодина. Сили не стигат. Русите изтрепаха много от нашите.

70 000 за 9 месеца. Повече отколкото за 10 години в Авганистан

Те в украйна ще се наредят, но в русия скоро не виждам как ще стане.. Тъмно ще е там за дълго

Германия орязва разходите за отбрана. Парите не стигат. Много проекти за модернизация на Бундесвера отпадат, това засяга сухопътните войски, авиацията и флота...

Чакай де. Това е само ордьовър. Еврабия тази зима от световен център отива зад Африка. Протеси, смрад, студ.......

Надежди говежди

Великия Славянски Владетел Путин го каза онази вечер, Русия създаде Украйна и Русия ще си я върне обратно.. без значение колко много му се иска на дедко отвъд океана да обърне страницата.. 66 милирада даде досега нна зеленския клоун да воюва, един път да прокарва интересите на дедко, втори път да избива човеците, че то виж и това е заложено в пъкления план.. с един куршум, два заека.. така де, то бива бива ама 4 милиарда излишни консуматори на планетата, не бива.. та нека цирка продължи, каза дедко.. но се дръпна за парите, досвидяха му, че само той дава.. та написа с треперещи пръсти писмо до Ла@няната муха да извести на народите, живеещи на територията на 'старата госпожа Европа', че отсега нататък, всеки е задължен да плаща по милиард и половина на месец, на зеленския кървав клоун, за да продължи делото на дедко.. а пък наша Кристалинка се провикна, че това е малко и добави още 5 милиона на месец.. и така дедко си отдъхна щастливо и отиде да се поразходи в градината на Белия Дом.. и там взе, че се изгуби.. но нищо.. важното е, че всичко върви по план!!

Толкова рано,а ти вече си пияна!Путин не е православен,защото майка му е еврейка.Путин защитава православието,колкото американците не са избили индианците.Понеже е голям защитник в момента извършва геноцид върху една от най-големите православни държава,като същевременно праща курбан неговите си военни.Праща рязаните чеченци срещу православни украинци.Логикаааа...

Повсеместно ще се лапа петата лапичка на Мечо Пух.

Хохола си е виновен. Он знае що го бият.

Укрите нали не щат комунизъм, а тока дойде при комунизма с думите на Ленин електрификация плюс съветска власт = комунизъм. Значи руснаците ги освобождават от комунизма! Защо тогава реват укрите, даже зеления клоун каза, че обича да стои на тъмно и студено !

Ехиден глупак си...евала!

Републиканците се канят, че вече няма да подписват празни чекове за Украйна Ха ха ха ха

Той и Путя така. Ама не му се получава. Снабдява украинската армия повече от американците

Баба Ванга го е казала: Джуджета ще я затрият Русия.

Какви искания бре тъпанар....вие сте егати и нещастните скандинавски терористи, превзели цял свят. Я го Духайте и умирайте като матрьошки, утрепки!!!!!

Размечтал се е простата,пияна свиня. По нагло и гнусно говедо от рупия руснак няма.

Ей,тези руски политици,всички изнудвачи, държат се като рекетьори на света. Заплашват и тероризират. Хайде,пийте си водката и яжте си черния хайвер и не се намесвайте в живота на хората. Измекяри.

Нали нямаше украинска нация, култура и държава? С терористи нацисти ли ще преговарят? Няма кой да вярва на кремълски лъжи. Дори в България вярват и са верни единствено облагодетелстваните.

и да е имало някакви наченки напролет няма да има!

Зеленият коли собствения си народ, тъй, както и руснак не го е клал. Ха ха ха ха

Ако се приеме, че руснаците са украински народ.

200 хилядна армия прави на кайма милион и половина укропитека. Ха ха ха ха Ха ха ха ха

170 хиляди ВСУ спря 900 хилядна армия от азиатски орки. Военен бюджет на Украйна 5 милиарда. Военен бюджет на Руска федерация 60 милиарда Хи хи

Е, сега вече се изсра на Червения площад! Хайде стига простотии

батюшка след като украйнците ви трепят като мухи ?:(

Тях не ги трепат. Трепат им орките.

Те са безплатни

Толкова много кръв от омраза , но капка нефт и газ от Москва към Киев не се намали. От ден първи Москва можеше да врътне кранчетата. Ама НЕ. Имало си договори. Щом в Кремъл козируват на търговци , а не на народа не е на добре работата.

Палестина. Война. Моше и Хасан в окопите се пуцат. По някое време настава тишина. Моше се провиква: - Хасан, защо спря да стреляш? - Свършиха ми патроните. - Ела, ще ти продам. - Моше, нямам пари. - Ела, и кредит ще ти дам.

Само на парите и властта козируват. То и за това пращат народа да мре.

Макрончо предлагал на Шулц да разкарат НАТО и да правят европейска армия. Оръжия да купуват не от САЩ, Ами от Франция. Ха ха ха ха Шулц му казал, че е под американско дуло! Ха ха ха ха

Това го говорят от 15 години поне, ама дебил откъде да знае

Така е, но сега пак повдигнал въпроса. Ха ха ха ха Нищо бунт но борда Ха ха ха ха

Германците са нетен производител на оръжие, дебил

Какви оръжия бе простак? Ха ха ха ха Я кажи, че и аз да ти кажа! Ха ха ха ха

Франция не е окупирана държава, но Германия е, защото загуби 2СВ! В момент държавния секретар на САЩ подписва заповедта за назначаване на канцлера, когато райхстагът го избере!