Коментари - Хирурзи в "Пирогов" спасиха живота на 7-годишно момче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, такива моменти не може да не ме карат да се чувствам горда че съм българка ! Дай , Боже повече такива лекари ! Поздравявам ги, да са живи и здрави и дълги години да работят така , както трябва да работят хората дали Хипократова клетка !

Поздравления за медиците и успешно възстановяване на момчето!

Браво на лекарите! Дано повече специалисти останат тук, защото имаме нужда от тях!

Браво!

Поклон пред лекарите спасили детето!Да са живи и здрави и дълги години упражняват тази благородна професия.Дано повече млади лекари останат в България да работят и не забравят,че да си лекар е призвание.

Уф... Дано се оправи без последствия! И това дете е дивак като моя... Кара колелото като бесен, ни каски признава ни нищо... Успях поне да го накарам каска и наколенници да слага засега, след сериозна заплаха от моя страна, че ще продам колелото през e-bay....

Браво на целия екип, дано се оправи малкия юнак .

ПОКЛОН ПРЕД ЛЕКАРИТЕ! ДАНО ДЕТЕТО СЕ ОПРАВИ БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ! ПРЕДПОЛАГАМ ,ЧЕ МНОГО ОТ НАС ИМАТ ТАКИВА ПАЛАВИ МАЛЧУГАНИ .. БРАВО НА ЕКИПА И ДОБРЕ ,ЧЕ ТОЗИ ПЪТ СА НАПИСАНИ ИМЕНАТА ИМ ЗА ИМ БАЛАГОДАРИМ.

Браво ,Доктори ! детето да оздравее ,но да си извади поуките !и родителите да му купят каска,която е задължителна в нормалните държави !

родителите трябва да платят операцията,защото са пуснали детето си без каска !

Ти цял живот си карал колело с каска, особено като дете, така ли?И никъде не пише, че каската е задължителна, че това да те кара да мислиш, че родителите трябва да платят.

Не, той е карал колело със скафандър и колата му е с бронирани стъка. А зимата като не се пази и се разболеее си плаща всичко на лекаря.

Добре свършена работа.Но къде е " сензацията"- невро хирургичен екип е извършил неврохирургична интервенция. Просто са си свършили работата!!!

детето оздравее и се възганови напълно, а иначе - имало и свестни хора на тоя свят - лекарите!

Браво на лекарите. Живи и здрави да са и все така да помагат на нуждаещите се. На малкия юнак желая бързо възстановяване и много, много здраве.

Чета статията и сълзи се стичат от емоция ! Бързо възстановяване на детето, кураж на родителите му. Поклон на лекарите , благодарим, че ви има !

И ние сме се претрепвали с Балканчетата, и то по най-зловещ начин, ама чак някой да бере душа - не се е стигало...

Да са живи и здрави, лекарите, спасили живота на детето!

Тези дето коментират няма да разберат, че ако диването е било с каска, е нямало да си счупи кратуната. Родителите са виновни. Какво било едно време, какво е сега, е отделен въпрос. Едно време и колани не слагахме като се возехме в кола. Който иска да живее като през едно време, да си плаща като му се случи нещо, което е могло да бъде предотвратено.