ВАЦ се оттегля от Балканите?

Германската пресгрупа ВАЦ (WAZ), която вече обяви предстоящото си оттегляне от Сърбия, е готова да напусне целия регион на Югоизточна Европа.

Обратно в новината

Коментари - ВАЦ се оттегля от Балканите? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има много потенциални възможности - посоки за изменение на мнението ти. ДА! Нещо на Балканите ще става...И ТО ВЕЧЕ СТАВА. До края на годината ставащото, и за децата дето коментират по bTV, ще стане ясно. Нека доживеем до Бъдни Вечер, за да си пожелаем не само ВАЦ, но и другите "пишман инвеститори" да се оттеглят. Къде по-добре ще се справяме, ако не ни спъват наши и чужди олигарси. Остракиране му е майката.

Да си вземат и "девицата", Валерия Велева, че развали нашия Доганчо, ай как само го очерни, вай, вай, вай.й...!!!!!!

Оле-леееее,ами сега,ако спрат да излизат онези парцали "Часовете" и "Труда" , какво ще ползваме за мръсни цели?

Да се махат и от България. Колкото се може по-бързо. Превърнаха в пумия хартиените медии.

ми сиа ко праим?

Де тоя късмет, че и ние да прочетем нещо свястно!

Който и да ги купи не е от значение. Конците се дърпат от едно и също място. И двата вестника ще си останат същата клоака каквато са били досега

чудя се само дали американци или турци ще изкупят вестниците сега (с Бат Бойко на власт друго няма да е)? иначе 24 часа например бе пълен с платени репортажи и отдавна спрях да го купувам.

Сега г-жа Кръстева ще се радва на все по-голяма популярност и известност, ако направи още една решителна крачка към придобиване на вацовете. Отиваме към "вся власть советъм!"

Много дипломатично ВАЦ съобщават, че имат проблеми (от кризаили интернет конкуренция) и се освобождават от недотам рентабилни вложения! България само печели (временно) от това, ама да не бързаме да се радваме, докато не видим, кой ще е новия промивач на мозъци! Дано не са Турци или Американци....

....и руснаци.....

Това активно изкупуване на медии в България от Ирена Кръстева придобива все повече смисъл. Без особен смисъл обаче в перспектива са печатните издания - списанията позамряха, а и доста вестници вървят натам.

Освен да се организира един протест пред Народното събрание за защита на ВАЦ, те винаги са защитавали българските интереси и много рядко са публикували платени репортажи, ама много рядко, особено в 24 часа.

Явно са го закъсали изцяло от ВАЦ и са решили да продават за да съберат малко свежи пари. Ама за да не го обявят публично - говорят глупости по нашия регион. Тъпанари! Тъпанари си бяха и тъпанари ще си фалират

Ха сега обяснете защо други големи инвеститори се изтеглят само от България. Ние най-зле ли се управляваме на бълканите сега?

Може би защото изсмукаха каквото можаха и сега иде време за разплата - явно се очакват горещи времена! Кораба потъва и мишките бягат първи! А и свежите пари свършиха....

да, хората тук са доста грамотни и имат инфо от интернет. Или просто не щат да четат тъпанарски списваните им вестници.

По-скоро второто.

И слава Богу!

Колкото по-бързо ВАЦ се оттегли от България, толкова по-добре за БГ вестниците - това са хора, които съсипаха нашия вестникарски пазар и който твърди обратното, значи не разбира от този бизнес!

То пък един пазар... претрупаха го и сега бол амбалажна хартия!

сега ще ги купи мама свинкя и ще има монопол на медийния пазар

Ще може ли да си вземат и парцалите-вестници, и подлогите-ченгета, които ги управляват?

Не думайте! Е-е, най-после седмицата да започне с една "блага" вест! Чакаме подобни вести и от ЕОН, ЧЕЗ и "Софийска вода".....

Проятел, забравяш ЕВН и мобилните оператори.

е, чакайте де - БТК току се заговори, че ще я продават... Пак ли? ;-) спокойно, лека полека всичко ще си дойде на мястото.

Сега Балканите ще си отдъхнат от групировката ВАЦ. Прав им път...