Тръмп отказа да присъства на годишната среща с медиите

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че няма да присъства на годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите, акредитирани в Белия дом.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп отказа да присъства на годишната среща с медиите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като постнах написаното от мен по-долу докато отворя отново страницата да видя постинга си вече имаше ... СЕДЕМ КЛИКВАНИЯ, И СЕДЕМТЕ ПОЗНАЙТЕ КАКВИ - МИНУСЧЕТА! На батко червенотиквеничетата, БРАВО БЕ, ЮНАЦИ! Така ви искам - да сте на стража и да бдите, че врагът ви дебне всяка минута, той ви дебне да ви на.бне...

БГ медийте носят вина за ограбването, срива, загробването и обедняването на обществото.

Скъпи съфорумци, проблема е не дали ми харесват, а дали ми казват истината и какви са последиците за лъжливите СМИ!

Народът е казал: "Който се смее последен се смее най-добре!"

срине от президентския пост по-бързо отколкото очаквах. Глупакът върши глупост след глупост. Никой не е спечелил досега война с медиите, особено пък с американските. Добре, че има свестен вицепрезидент, та ще има кой да управлява разумно след като го импийчнат.

Доналд Тръмп уверено и ускорено върви по пътя на Олигарски и Бай Хуй в България. Авторитет и име трудно се градят, с години, но много лесно и бързо (могат да се) доверя и ти разкажа Олигарски така опозна всички задни входове на сградите, които посещаваше когато бе инсталиран от сарайско-библиотекарската мафия и РУСКИЯТ ГРАЖДАНИН Сергей начело на правителството, а приликата с Бай Хуй, на Човека с оранжевата перука ще се види при евентуално пресрочното му приключване на мандата му и преждевременното напускане на поста и мандата му!

На гала вечерята на акредитираните в Белия дом журналисти през миналата година си правиха такъв ташак и такава гаргара с Доналд Тръмп, че цялата зала и милиони пред екраните се скъсахме да се смеем, бе невероятно шоу. Дори и тези от Фокс Нюз открито се смееха, когато не можеха повече да се сдържат, въпреки че и те бяха обект на напълно заслужени и много отдавна дължими майтапи и ирония на самата галавечеря. Само че в статията се споменава, че само Обама си направи майтап с Тръмп, но всъщност най=много го направи за смях Сет Мейерс, който наистина отрупа Тръмп с подиграви и шеегите следваха една след друга, а Тръмп бе застинал, целия почервенял, като чвор на загнило дърво:)

педофилите имат ли коментар от дойче веле? хахахаааа

Рижия Дедо страда от деменция. Той е срам за велика Америка Колкото по-скоро се отърват от него, толкова по-скоро ще станат велики отново.

няма спама бе барато, ти просто си неграмотна сиганка с баща конекрадец на гей-прайд! :-)))

педофилията не е ли джендър на гай прайд?

Медийната свобода ,означава да бъдеш обективен в преценката си,а не да оплюеш някого.Ето това са забравили медиите в целия свят-за тях човешката съдба не означава вече нищо,по-важна е новината.

Тръмп обявява за лъжливи новини, само тези срещу интересите му. Иначе не може да му се отрече, че има талант за медиен играч.

Америка първо ! а платените медии Сорос и килъри хитлер преди всичко

Тук подкрепям Тръмп. Медиите отдавна са не четвъртата, а първата власт в тези държави. Ако си срещу медиите, загиваш. Могат всяка една новина да я обърнат наопъки.

Пиндосите все по примитивни водачи си избират, тоя ТРОМБ е поредният , който ще духа на другаря Путин.

единственият извън матрицата-соросоидите да му мислят мисля че за година ще успее да ги разчисти

нещо невероятно за него, дума не е обелил 24 часа, да не си е глътнал езика ?

ГЛЪТНЕШ ТИ ?! ЗНАЕШ ЛИ НА КОЛКО ХОРА ЩЕ НАПРАВИШ УСЛУГА ?!!

доналд тръмп- господин "националният срам" на съединените американски щати.той няма нужда да ходи на специална вечеря за да се самоиронизира.той го прави всеки божи ден, без дори да се усеща. това е проблемът.в неговия случай до болка важи това, че щеше да бъде супер смешно, ако не беше убийствено тъжно...всяка нация прави грешки в своята история.просто дойде ред и на американците...

костов не можа да понесе истината!

на следващия гей-парад ще има яки бухалки! за дервишите на костов!

но да забележим, че ги няма "русофобите" и защо, а педи в гей прайдя на обамовото посолство? хахахаааа

Свалям ти шапка, пич ! Никога не съм го очаквал от американски президент, впредвид буклука, с който запълват тази най-висока позиция в САЩ. Съвременните медии, оръдие на глобалният елит, са най-мерзката и духовна отрова впръсквана ни всекидневно от СМИ !!

А Тръмп да не е от народа бе пръч? Ами той е един от тях, сега в щатите се води война като тази между ВИС и СИК.

троловете, абе ако сте виновни? ще има ли як бокс на следващото ви гей-празненство! хахахаааа

троловете на радан направо се посраха! а троловете на царя направо трият! :-)))

Отдавна понятието " журналистика и журналист " няма ! Всечко е спец агенти по прикритие! Като добавим, и факта, кои са и собствениците на медиите, се оказва Драгими читатели , една огромна индустрия за манипулация , особено на ЕС. Германският фашизъм се възражда ! Идеите на Гьобелс са живи. Хора бдета. Нужна е борба. Хората сега не се нуждаят от разпространение на позове и цилостили. Не е прокламация, но е нужно интернационално обединение на хората в световен мащаб, което да противостои на корпоративното световно обединение и заробване на транснационалните корпорации Хора бдете! Кой с каквото може, богатия с парите, умния с ума си, бедния с труда си. Референдуми, референдуми и пак референдуми. Това е пътя. Борисов се противопостави на референдума и сега го чака гибел. Не му се вярва! Но народа ще бъде непоколебим. Той не уважи мнението и желанието на народа си. Това е пътя за Европа и света.

Последният президент, отсъствал от събитието е бил Рейгън след като го простреляха. Това събитие е традиция и обикновено се демонстрира чувство за хумор, самоирония и ирония. За тези неща се изисква определено ниво на интелект и да не си прекалено самовлюбен. Патологичния нарицист не може да се впише.