Сърбия ще финансира медии на български за малцинството

Сърбия ще финансира медии на български за малцинството. Ще бъде подновено изтеклото споразумение за сътрудничество в областта на образованието и науката.

Обратно в новината

Коментари - Сърбия ще финансира медии на български за малцинството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лавров - Вучич - Радев. Какво ли послание е донесъл?

Харесва ми, как малко по малко, президента се утвърждава, като защитник на Българското и представител на Народа. Едно е да си сложен на този пост (като предният прецедент-магаре) и съвсем друго си е да спечелиш 2/3 от гласовете на хората. Това се нарича легитимност и дава самочувствие, както и чувство за отговорност, към тези, които са ти гласували доверие. Особенно, когато този човек има офицерска чест и се е клел в знамето на България. Напред, Г-н Президент! Битка след битка, докато си върнем самочувствието, като Българи!

Кое е това джудже до Вучич?!?

Какво забравяне може да има тука Трябва да ни върнат Западните Покрайнини и толкова с подлагани на геноцид от сърбите наши братя Българи Така ли не се намери един политик вече да заяви позиция за която целия народ ще го подкрепи Сърбия няма право на членство в европа преди да върне тези земи на законния им собственник

Злобни тролчета се обаждат... "Да ни върне..." - и после пак от начало - тия камъни от тук там... и обратно, само дето хора загиват! Ние сме горе-долу едни люде, да си живеем в мир и да върви търговийката, Другото само ще си дойде на мястото.

Сърбите, аки искат искренно добри отношения с БГ трябва да изпълнят следното: 1.Доброволно връщане ( или пълно самоуправление) на Западните покрайнини около 1000 кв. км., с което символично се отказват от сръбския щовинизъм. 2. Отказване на СПЦ от каквито и да е претенции към МПЦ. Надявам се да разберат урока Косово, колкото и да ги боли. Иначе поред чакат Прешево, Босна, Санджак,Войводина.

ИЗМЕКЯРИ!

не изквичаха ли нещо срещу санкциите?

те сърбите оня ден си го казаха,ама като си тъп кой ти е виновен

това,са квичали,ама пред медиите мълчат,като...

Медията сигурно ще е телевизия Пайнер, излъчваща здрава сръбска културна програма? И за какво малцинство говорим - едни 80% от населението си падат по Трепни ;))

в сърбия няма медия пайнер,ама па нали боко нищо не договори

а дано ама надали,все още пресен спомена за попарата на радев в югозападна българия