Коментари - Тръмп отново нападна US медиите в Туитър | Днес.dir.bg

Тръмп отново нападна US медиите в Туитър

Президентът на САЩ Доналд Тръмп поднови вчера своята "туитър война" срещу американските медии.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп отново нападна US медиите в Туитър | Днес.dir.bg

Коментари

И на мен ми писна от Clinton News Network. Как да накарам тв доставчика ми да махне снн от списъка с предлагани новинарски канали? Това е единствения им такъв международен канал!?

никога досега САЩ не са имали президент финансиран с руски пари. както и да нарича медиите, такъв срам за щатите не е имало досега.

А ти от къде знаеш че е финансиран с руски пари? Дали пък не е от CNN?

Туитър дава на Тръмп възможност за изява без думите му да се преиначават. За това го ползва.

Съгласен съм,прав си--но има нещо наречено дипломатически етикет и той е длъжен да го спазва.Всички американски президенти са се стремели да го спазват.Тръмп-по-различен ли е от тях?

Различен е - най тъп, пост, неадекватен, инфантилен/сенилен, ....най-нисък рейтинг - за това е рекордьор.

Дори американците си казват, че медиите на Джордж Сорос не отразяват истината. За доказателство гледах го в сериала "Последният мъж на света". Та след като платени медии бълват лъжи на килограм клевети за теб, какво друго ти остава?

Четвъртата власт е концентрирана в ръцете на шепа хора. Тръмп им пречи да действат както до сега и съоветно те го нападат. Туитър му дава някаква възможност за изява без думите му да се преиначават, за това го ползва. Лесно можете да си представите с каква власт разполагат тези щом могат така нагло да нападат с фалшификати президента на САЩ.

Дъмби тотално изтрещя. Не, че някога е бил на висотата на поста си, но сега съвсем се оля. Дребнаво, злобно, инфантилно, просташко поведение. Не, че му е сефте /знаем къде "направо хваща" жените/, но сега не организира конкурс за красота или да "уволнява" в шоу. Всъщност - простака си е простак, независимо от поста.

ало дира нещо за законите които подписа тръмп през последната седмица? или това че се е защитил от хора които ежедневно персонално го обиждат е топ новината.

нарича CNN телевизия за "мошенически", а не просто за "фалшиви" новини",

кото неможеш да се хваниш за нещо састещвено такива като теб се хващат за и и и kратко. когато дира си оправи транслеитора тогава ще видиш и и кратко. радвам се, че все пак си достатачно умен да ме разбереш и без и кратко.

За себе си Тръмп е прав и ако беше все още ръководител на корпорация щях да го оправдая,че се защитава за обидата.Но-сега Тръмп е президент на държава,която претендира,че е "най-демократичната страна в света".Щом е станал президент е длъжен да се държи,като такъв,а не като махленска клюкарка.То просто е срамно най-големите американски вестници да пишат с големи заглавия на първа страница--"СПРИ !ПРОСТО СПРИ!".Дори и да са го обидили,институцията го задължава да се държи на ниво,а не като пубертет.Той урони достойнството на институцията и няма никакво оправдания.Дори оня щурчо Щерев ще се съгласи със мен.

инфо обращаи палачинката, че ще си изгубиш хонорара. виждаш какво става в снн. чакам коментари от теб като: демократите аз ви казвах те са комунисти, социалисти, зелени, геиове и т. н.

Не съм ги научил и не си падам по такива упражнения, както и не понасам партии и особено "богоизбраните" - лидерите им и така ще си остана. Таьи работа с наколенките и палачинките я иставям за вас, на мен не ми се удава:) Дреме ми на .УЯ И ОТ РЕПУБЛИКАНЦИ, И ОТ ДЕМОКРАТИ И ВСЯКАКВИ ДУХЧИ, ИЗМЕКЯРИ, МОШЕНИЦИ И МЕРКАНТИЛНИ КОРУМПИРАНИ ТИПОВЕ, дето умират по изборй да ме увещават колко много им пука за мене... И всички, които ме познават - и приятели, и не ОТЛИЧМО ЗНАЯТ, ЧЕ "аз си постаеям и парите тан, където са и думите ми" - това е лош превод на популярна приказка с Америка да те светна. Сдруги думи - през презрамките ми е и за тепубликанци, и за демократи - просто не си падам да ме лъжат и кретени и тлупаци да се опитват да ме правят на по-прост от твх. Абе вие мене не ме меслете, пак си казвам. аз съм си надвил на масрафа, от дълго време само гледам да помагам на мои хора.i

А, и още нещо - пич, ако не се научиш кога се употребява "й" и кога - "и" не се опитвай да ме заговаряй повече, шъ тъ замола най-любезно, щото наистина ми е терсене точно от тази грешка, дори и да не съм прав, но наистина е много дразнеща, и много показателна.

В ЕДНО НИКОМЕ НЕНУЖНО СРЕДСТВО ЗА ОБМЕН НА ИНФОРМАЦИЯ. ТРЪМП ПРЕВЪРНА ТУЙТЪР В СРЕДСТВО ЗА МАСОВА ПРОПАГАНДА

Щом медиите могат да нападат Тръмп, защо той да не може да напада медиите.? Има равенство и свобода на словото.

Може! И го прави много упорито и последователно, но не може още дълго да заблуждава американците и да отклонява вниманието им от многото сериозни реални нерешдни проблеми, като реформата в здравеопазванеъо например. А идват избори - и през 2018, и през 2020 година. И например дори и на най-ревностните му привърженици, в Западна Виржиния, където получи най-голяма подкрепа сред реднеците, КОИТО СА НОМЕР ЕДНО В ЦЯЛА АМЕРИКА ПО ПОЛУЧАВАНИ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ!!!, между другото, като. видят още над 20 милиона американци изгубили медицинските си застраховки и ново намаляване на данъците на най-богатите (сети се за чия сметка!), ще започнат да зацепват за какво точно става дума, да не говорим за хаиса в Републиканската Партия и ръководството й:) "СЛЕД МЕН - И ПОТОП!"

Пълни глупости са това, при това неграмотно написани.

Голяма работа направил Тръмп....в Русия убиват журналистите които пишат и питат против Путин.

пасмурное государство, пасмурная погода !!!

На бас, че след месец рашистките тролове пак ще почнат да плюят тръмпи! МУХАХАХАХАХА Тая опорна точка с мазненето е докато се навие да се види с плешивеца от кремль!

И теб това те бърка, защото??

Ти разлика между това нещо да те бърка или да те разсмива не успяваш ли да вденеш? Ако не можеш наистина. значи си доста сбъркан. Нека да позная - ти си привърженик на Тръмп и почитател наПутин, нали:)

Керката на Бржезински със сигурност е същинска змия, ако поне малко прилича на дъртия рептилий - баща си, Збигнев( дано вечно гори в ада!).

Що тъй не пишете за самопризнанията на ЦНН как всичко е фейк нюз и е просто заради рейтингите и бизнеса? Да не би и вие да сте фейк? (Всички знаем много добре :))

Защото това е Фейк Нюз. А всъщмост дори не е и това, а откровена простотия!

Така е, ние сме вери фейк нюз, драго соросоидно мурзило.

Доналд Тръмп Е ОТПРАВИЛ куп КОМПЛИМЕНТИ НА МИКА БЖЕЖИНСКИ СЛЕД КОЗМЕТИЧНАТА Й ОПЕРАЦИЯ, СЛЕД КАТО ТЯ ЛИЧНО МУ Е КАЗАЛА,КАЗАЛ Й Е "КОЛКО НЕВЕРОЯТНО ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЛА" - цитат: "брзезински толд ванитъ фаир тхат ше дид нот хаве а фацелифт, бут саид ше хад ментионед хавинг ворк доне он хер нек вхен ше анд сцарбороугх мет витх трумп анд тхе фирст ладъ дуринг тхе висит... тхе иронъ оф ит алл ис тхат доналд кепт саъинг, тхатс инцредибле. йоу цант евен телл? вхо дид ит? вхо дид ит? хе кепт аскинг фор тхе наме оф тхе доцтор. хе литераллъ аскед 10 тимес. ис хе довн хере? вхо ис хе? ше саид. брзезински саид ит вас хер мом вхо ургед хер то го фор ит. и хад а туркеъ нек. мъ мом толд ме то гет ит доне, ше саид...."

Тръмбето вече се излага!Не му стига резерва от е думи и минал на обиди! Но няма да стане неговата,ще се наложи да се преустрои,защото живее в демокрация ,и не същото да си президент на държава и това да си корпоративен магнат работещ за себе си!

Между другото, понеже много тук, основно привътженици на Тръмп, коментират без да познават фактите (и предисторията), а те не са представени и в статията, да ги опиша накратко. За онези, които подкрепят Тръмп и яростно критикуват медиите и ФЕЙК НЮЗ, да им светна, че един от най-жълтите вестници и клюкарник, КОЙТО НИКОЙ ЧИТАВ ЧОВЕК И АМЕРИКАНЕЦ НЕ ПРИЕМА СЕРИОЗНО, е пълният само с клюки, слухове и компромати, И НИШО ДРУГО, "National Enquirer", или "The Enquirer". И ПОЗНАЙТЕ НА КОГО Е ТО!?!?! :) НА ... МНОГО БЛИЗЪК АВЕР НА ДОНАЛД ТРЪМП!!! НЯКОЙ ИЗНЕНАДАН;) И така, неотдавна топ служител на Тръмп в Белия дом ПРЕДУПРЕДИ, че "The Enquirer" ПЛАНИРА ДА ПУБЛИКУВА НЕГАТИВНА СТАТИЯ (КОМПРОМАТ) ЗА ДВАМАТА ЖУРНАЛИСТИ, АКО ... ================ ТЕ ДВАМАТА НЕ ОТИДЕЛИ ДА СЕ МОЛЯТ НА ТРЪМП ДА СПРЕ МАТЕРИАЛА!?!?!?! ================= Двамата журнслисти естествено игнорирали "ифертата" на Тръмп, но разказали за нея във "Washington Post", което съобщение останало почти незабелязано, докато ... "the Enquirer" на Тръмп, тоест блузкия му приятел НЕ ПУБЛИКУВА в изданието на 5 юни ...ИСТОРИЯТА ЗА ДВАМАТА ЖУРНАЛИСТИ И ВРЪЗКАТА ИМ!?!?!!!?!?! А върхът на простотията на Тръмп, черешката на тортата е, че в свой туитър той самият разлазва, как журналистът МУ СЕ ОБАДИЛ ПРЕДИ ПУБЛИКАЦИЯТА С МОЛБА ДА Я СПРЕ И ... ДОНАЛД ТРЪМП му БИЛ ОТКАЗАЛ!!! С което - да поясня на привържениците на Перуката, защото разбираемо са басни по горните етажи, НА ПРАКТИКА ТРЪМП ПРИЗНАВА, ЧЕ ТОЙ СТОИ ЗАД СТАТИЯТА!!!! Някой да каже сега нещо за Тръмп и битката му с медиите И ФЕЙК НЮЗ!?!?! И ТОВА Е ... ПРЕЗИДЕНТЪТ на САЩ!?!?! БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО! Ит това КОЕ Е ПО-ДОЛУ?

Този номер с "много близък авер" е въдух под налягане. Ако твой приятел направи престъпление тебе ли ще съдят бе глупендър?! Ако твой приятел има медии ти ли получаваш печалбите и ти ли носиш отговорност за написаното бе тъпанар?!

Тъпак, това не е номер, А ВСЕИЗВЕСТНА ТУК НА ЦЯЛА АМЕРИКА, бе идиот! И МЕЖДУ ПРОЧЕМ САМИЯТ ТРЪМП В НЕГОВИ ИЗКАЗВАНИЯ И ТУИТЪР ГО ЗАЯВЯВА! Отново - разбирам ви вас, неграмотните и невежи тролове със пъреосигнален запалянковски манталитет и тъпи инстинкти и опорни точки, но днес да оспорваш публични всеизвестни факти и събития, когато бе пасват на двете ти клетки сиво вещество е кауза пердута. НЕ СПОРИ С МЕН, ИДИОТ, А С ДОНАЛД ТРЪМП, ако не вярваш,длед като не знаеш:

Слушай бе, дебил! Я хвани се кротни! Така или иначе никой не те чете! Спират се на постовете ти колкото да ти набичат минуса и дотам. Къв ти е проблема? Синдром на неразбрания "гений"? Мъчиш се отчаяно да изглеждаш интелектуалец с многословните ти постове, а всъщност нищо не казваш с тях! Несвързани клишета и пълни противоречия в изказа. Не ти се отдава да работиш с мозъка си. Остани си какъвто си - перфектния соросоид!

Абе кой нормален човек с акъла си, вменяем мъж отправя подобни гадни обиди, персонални обиди на толкова много хора, на жени!?!? И ТО СЛЕД КАТО ИМ Е ОТПРАВЯЛ КОМПЛИМЕНТИ, и то за ... СЪЩИТС НЕЩА И ПОВОДИ!?!? СТАВА ДУМА ЗА ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ, бе кретен!!! КОЛКО ГОДИНИ ТРЪМП СЕ ХВАЛЕШЕ И ГОРДЕЕШЕ ПУБЛИЧНО С ДРУЖБАТА СИ СЪС СЕМЕЙСТВО КЛИНТЪН И ОТПРАВЯШЕ ГОЛЕМИ КОМИМЕНТИ ЗА ПРЕКРАСНАТА РАБОТА НА ХИЛЪРИ КЛИНТЪН КАТО ПОЛИТИК И ДЪРЖАВЕН СЕЙРЕТАР, преди да реши пак да се кандидатира, този път като републиканец, и тя стана много омразба и престъпница? Нали хвалеше и се прегръщаше и с бившия шеф ба ФБР Коми, и говореше колко добре работел ПРЕДИ ДА СЕ ИЗЮЕ, ЧЕ РАБОТАТА МУ БИЛА КАТАСТРОФАЛНА!! ОТКАЧЕНА РАБОТА!!! Колко още примери и фактинискаш, бе тъп трол:) НАЛИ ТРЪМП ОРЕВА ОРТАЛЪКА, ЧЕ ГО КЛЕВЕТЯЛИ, ЧЕ "СТРУВАЛ САМО" НЯКОЛКО - 2-3 милиаедд, ЧЕ И СЪДЕБНИ ДЕЛА ВОДИ ПО ВЪПРОСА, и ги изгуби, А ДЕКЛАРАЦИЯТА МУ ЗА 2016 СОЧИ 1.2 милиарда! Само за сведение - съседът му на "Мар Дел Лаго" отдясно "струва" над 11 милиарда, а другият - отляво - 9, и така по улицата (има и с десерки милиарди) но не съм чул някой да врещи навсскъде, че бил много богат и най-успешният бизнесмен в света! А ИНАЛИ СЕ СЕЩАШ КОГА ТРЪМП ЩЕ КАЖЕ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ В ТЯХНО ПРИСЪСТВИЕ - напр. в клуба, ресторанта или на голф игрището:$ Тези простотии минават сами при неграмотни и невежи тъпанари, лузъри и тролове.

Невероятна е разликата в медиите на САЩ и Русия. Всяка руска новинарска емисия започва с възхвала на Владимир Владимирович, за жалост вече години наред отминавам руските медии, щото ме напушва такъв смях.... Отвъд океана пък така са захапали горкият Тръмп (който принципно си е за освиделстване), че чак ми е става жал за него. Лошото е, че кат ги гледам и тях ме напушва такъв смях... разсъжденията им са по-смехотворни и от тези на наште пишман журналя. Обаче шапка свалям на комедийните им шоупредавания, правят клетия старец за посмешище. Всъщност е съвсем нормално, при президент клоун естествено комедийния бизнес процъфтява. Ама и той редовно им дава повод с тия туитове, които си плачет за усмиване

Тръмп им бърка в задника вече с боксова ръкавица ...днес излязоха в ютуб записи как платените медии фабрикуват фалшиви новини за Русия , Тръмп и екипа му ...ще има фалити на фалшиви медии а самия сорос е загубил вече повече от 2 милиарда след избора на Тръмп

ТРъмп е като малко разглезено дете, но на тия години си е завършен идиот.

За президент на САЩ става.

Марк Твен във фейлетона си "Кандидат за губернатор" още през 1870 година е осмял медиите които творят фалшиви новини за да влияят на изборния процес... Е, при такива исторически традиции що има още хора дето си мислят че могат да убедят останалите че от американските средства за масова информация се лее само "божествена" истина, истина толкова достоверна че един-единствен туит акаунт я спъна и направи за посмешище;)

"Тръмп започна съботния ден в своя голф клуб в Ню Джърси с критични туитове за Джо Скарбъро и Мика Бжежински от Ен Би Си, като спомена Скарбъро като "Лудия Джо" (Crazy Joe), а за Бжежински написа, че е "тъпа като галош" (dumb as rock)." ======== И е смешно, и е тъжмо, и е жалко начело на Анерика да попадне подобно сбъркано отвсякъде същество - президентът на САЩ ВОДИ ВИЙНИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ СТЕШУ ЖУРНАЛИСТИ И ОБИЖДА ЖЕНИ С ЕПИТЕТИ!?!?!?!! Само да напомня, че същият Тръмп МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ БЕ ГОСТ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЖУРНАЛИСТИ - "ЛУДИЯ" Джо и "ТЪПАТА" Мика и ... СЕЧУВСТВАШЕ МНОГО КОМФОРТНО ПРИ ТЯХ:)

има записи на Тръмп още от преди повече от 20 години в ютуб където прави смешни платените корумпирани журналисти ....а полската мастия мика бжежински е назначена единствено по заслугите за слугинажа на баща и към сатаниста сорос ,,,разбра ли некадърнико и си махни ника инфо защото си супер промит мозък

С откровени дебили и неграмотни тролове по правили избягвам да контактувам, от хигиенична гледна точка - аз не съм виновен, че си толкова прост и тъп невежа. Иначе можех да ти пратя няколко линка макко д се поограмотиш, говедо лъжливо!

Някакъв супер неграмотен човек, сее обиди и дава съвети, не подозира, че заради каузата, която защитава е по-добре да не се обажда, защото олеква.

Чети, говедо, фактите и истината: Доналд Тръмп Е ОТПРАВИЛ КОМПЛИМЕНТИ НА МИКА БЖЕЖИНСКИ СЛЕД КОЗМЕТИЧНАТА Й ОПЕРАЦИЯ, СЛЕД КАТО ТЯ ЛИЧНО МУ Е КАЗАЛА,КАЗАЛ Й Е "КОЛКО НЕВЕРОЯТНО ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЛА" - цитат: "Brzezinski told Vanity Fair that she did not have a facelift, but said she had mentioned having work done on her neck when she and Scarborough met with Trump and the first lady during the visit... The irony of it all is that Donald kept saying, Thats incredible. You cant even tell? Who did it? Who did it? He kept asking for the name of the doctor. He literally asked 10 times. Is he down here? Who is he? she said. Brzezinski said it was her mom who urged her to go for it. I had a turkey neck. My mom told me to get it done, she said...."

Когато влезеш в една лудница, колкото и да хвалиш пациентите, те си оставиш луди. Трябва да разберат, че са болни за да си пият редовно хапчетата.

Противоречията и антилогиката докараха този свят до лудост.Никога няма да се съглася със това което се поднася на човечеството като новини и въобще тая лъжлива реалност която ни заобикаля.Американците в лицето на Рейгън навремето седнаха на една маса със руския комунист Горбачов.Сега ние всички берем плодовете от това ЛИЦЕМЕРИЕ.Нито Америка е пример за света нито Русия.И двете винаги са демонстрирали САТАНИНСКО ПОВЕДЕНИЕ.Просто в момента Америка изглежда е на кръстопът и някой трябва да оправя бакийте и зулумите.Русия е същата Песен но на по друг глас.Двете държави са Символ на античовешката политика и на злото.Сътворили са толкова беди и нещастия на хората в историята че няма как да бъдат заличени.

един русофил долу ме е нарекъл ганЙо и неграмотен :)))))))))) абе руски атакистки помии погледнете си идиотските мутри :)))

Много си задръстен и заблуден. Чакат те тежки дни

Явно си, защото това е аватара му. ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА. Но там думите ти "хранеха" не са верни. Защото храната в капана не е за наяждане.

руската пропаганда явно бързо е простила на тръмп унижението от онези 60 томахавки явно все пак не ги е поръчал той а републиканците

Томахавките пушат повече от руския адмирал. Които излетят де ... Някои излитат, някои не, трети се губят в морето или в пустинята. Сирийското военно летище работи. Бай Тръмп не смее да повтори ракетно нападение

59 бяха и 58 от тях стигнаха целта. Руските С-400 засякоха 23, с което загубиха пазарите си за оръжие. Наложи се Путлер да прави масови уволнения на генерали по места отговарящи за производството.

Явно главата ти е съвсем празна. Какви глупости пишеш само - от 59 58 стигнаха целта, а в същото време рускете С-400 засякли 23??!! Пълен тъпизъм. Руските С-400 са били далече и томахавките са били извън обхвата им и пак повече от половината итомахавки изчезнаха безследно бе бунак!

ценз за достъп до Мрежата, Тя е създадена от Интелигентни Хора за Интелигентни Потребители !!! Вън азиат-болшевишкото простолюдие от Мрежата !!!

Вън еврогейската, американогъзлизеща, соросоидна общност от мрежата! Замърсяват я и вони!

Ами направете си ваша, родна, путлерастка мрежа и славославяйте нещастното ленинградско зло жуже !

сащ хранеха русия при разпада на сссре надявам се повече да не направят тази грешка намесата на русия в изборите е факт който никой не отрича

Все такива идиоти ли ви наемат за тролове от ЧПО "Америка срещу България"?

Глупости и тъпизми на изветрял русофоб

сащ храни и такива продажни говеда като тебе но Тръмп ви спря далаверата и за това виеш на умряло педал гнусен...сорос загуби милиарди от както обама напусна и сега ще духаш супата и ти мизернико

вервай си полезно е за онанизма

бай Тръмп има не железни а титанови топки и им го набута няколко ката първо на фалшивите републиканци ,после на супер корумпираните демократи и накрая на фалшивите платени медии ....последно изчадито сорос ще се пръсне от сатанинската си злъч а слугите му обама и Клинтън ще влязат в затвора да ги обслужват негрите

тръмп е едно разглезено богаташко желе както желе е и мозъкът ти америка ще се справи с него гледайте си азиатската кочина

Настъпват тежки дни за теб. Скоро ще дерем живи соросоиди

показа топки само когато наби 60 томахавки в задниците на ал асад и путлер

Тръмп още не може да разбере къде са половината Томахавки. Путин ще му обясни, като се срещнат

Наби един голям и гол на прехвалената индустрия и им показа че чеп за зеле не стават. Резна и, субсидиите докато започнат да правя адекватни военна продукция, а не мозейни експонати с флопита и перфокарти.

Дали има топки не е ясно, но е видно, че няма грам акъл.

манафорт и флин бяха махнати от самия тръмп за връзки с русия фейк нюз???

не за връзка с Русия а за липса на достатъчно доверие ....и тази седмица излязоха скрити записи на сиенен че руската връзка е абсолютна фабрикация ...Тръмп за това и ги насира сега

надявам се че следващият път когато русия стигне до глад никой да не им помага

Русия може да нахрани целия свят

борящникът не стига руски робе

Подозирам, че много, много векове ще има да се чака да гладува страна, която изнася 29,2 млн тона пшеница, 5,8 млн тона царевица и 3,5 млн тона ечемик годишно. И храни Турция и Египет. И произвежда общо 150 мил. тона. А температурите продължават да се покачват, все по-северни земи в Русия се включват в селскостопанското производство ...

Аз съм един от малкото от екипа на Ген.Атанас Атанасов, който е работил, в интерес на България, срещу варварските домогвания на азиатски путлеристан. Техните настоящи петенции са ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ВЛИЯНИЕТО НА АЗИАТСКИТЕ ВАРВАРИ В СТРАНИТЕ ОТ БИВШИЯ СОЦКОНЦ ЛАГЕР, А КАТО СЛЕДВАЩ ЕТАП - БОЛШЕВИКИСТАН ОТ ЛИСАБОН ДО ВЛАДИВОСТОК ??? Ще им заседне лакомията на гръкляна, ще се задавят и загинат окончателно !!!

Трябва спешно да се изнесеш в някоя друга държава. Защото у нас пак ще има Наровен съд. България винаги е за съюз с Русия. И това ще се случи

Аха, Помним -ти 3 март 1918 г. когато русия капитулира след като варварски нападна България

Абсолютно е прав бай Дончо. Журналистите минаха всякакви граници, размиха всякаква разлика между истина и лъжа, между информация и пропаганда.

Ами бегай ги закрий тия неправилни медии ???

stan_posta@

Защо да ги закриваме ? Ще побеснеят, ще побеснеят, пък ще си седнат на мястото - да информират, не да манипулират. Тръмп ги направи смешни. CNN - дето почваше и завършваше войни, лидерът на световната пропаганда натикани в ъгъла и нищо не могат да му кажат ! Отрезвяващо за тях преживяване.

"Numerous states are refusing to give information to the very distinguished VOTER FRAUD PANEL" има разследване и демократите крият базата данни от изборните секции ...смятай калко фалшиви избори са провели бандата на сорос и клинън

Цялата държава САЩ е лъжлива и фалшива. И един спукан балон на демокрацията. В САЩ решения на държавно ниво се вземаха на база лъжи, клевети и измами. Главна роля играеха медиите, които Тръмп разобличава сега.

няма да успеете ;) пак ще се провалите както при сссре и тогава това говорихте

Тръмп върши добра работа

прожектори, картечници и изходни визи забраняваха на нормалните хора свободно да напускат "рОдината" си. С тази привилегията се ползваха само семействата на довереният на азиатски-болшевикистан слугинаж. Сега, слава на Горби, Рейгън, Марги и Кол, всеки Български Гражданин има Правото на Свободен Избор, кеф ти оставаш си в Родината, кеф ти Европейския Съюз, кеф ти Канада и Щатите, кеф ти Австралия и Нова Зеландия !!! Свободата Санчо е Велико Нещо и ни е поднесена на тепсия от върха на копията на Свободния Свят !!!

Намалете слушането на дойчевеле. Почва да ви личи.

новините свързани с русия били лъжа тогава защо тръмп каза че русия се е месила в изборите и защо уволни двама от най-близките си хора заради връзки с руснаци които са крили на самия тръмп му се наложи да го признае! сега замазвате нещата с общите приказки на някакви медицински продуценти

Всичко е просто. Обезценяват влиянието на медиите. Също като по времето на соца.

да си рита трудовата книжка ??? То бива генетична тъпота, ама неговата е прекалена !!!

Браво на Тръмп, че не му пука от медиите, за разлика от нашите политици, които от сутрин до вечер обикалят медиите за да се покажат.

Чест и почитания за Доналд Тръмп. Трябва много кураж, за да се противопостави на лъжливите печатни официози и електронни медии. И възможности ... Обикновено медиите печелят, но сега случаят не е такъв

природната тъпота наричаш кураж, проблемът е изцяло твой.

Тръмп направи нещо много повече. Показа, че "четвъртата власт" е колос на глинени крака. Бяха създали впечатлението, че са всесилни, че който им се опълчи ще загуби и т.н. Но загубиха те, медиите - загубиха оценка за истинското си влияние, силно подкопано от интернет. И се оказа, че не само не са всесилни, но и са много уязвими. Истината ги кара да се гърчат и да са жалки. Оказа се, че не само не могат "да свалят и качват" президенти, ами могат да ги направят за смях.

Тръмп и Путин ще се разберат. Това е предопределено и Кисинджър намекня за него в Москва. И светът ще стане по-добро място

какво точно имаш предвид за Кисинджър, какво е казал/намекнал в Москва?

Бо Бо

Американската пропаганда е фейк, но пък е дърпана много вещо затова управява целия свят ))

Прав е Тръмп. CNN действително са мошеническа медия. Има клип в Ютюб, на който е запечатано как правят "брейкинг нюз", в случая протест. Наемат 100-на статисти, връчват им предварително подготвени плакати, нареждат ги в някоя улица и снимат. Ония крещят, скандират, всичко по скрипт. Някакъв симпатяга случайно го заснел. Обяснението на Си-Ен-Ен беше много измислено. Имало било истински протест, но те за да не пречат на протестиращите отделили само част от тях в странична улица! Да бе, да.

в Америка се извърши политическа революция срещу корумпираното прогнило статукво и от това че лакеите политици в България не го съзнават и не се включват в промените ще загубим всички....румънския президент вече се разбра с Тръмп а нашите още се целуват с бабата

Господ ни прати Тръмп да ни спаси от сатаната сорос и слугите му Клинтън,обама и останалата продажна пасмина от ляво и дясно

Коментари - Тръмп отново нападна US медиите в Туитър | Днес.dir.bg

Тръмп отново нападна US медиите в Туитър

Президентът на САЩ Доналд Тръмп поднови вчера своята "туитър война" срещу американските медии.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп отново нападна US медиите в Туитър | Днес.dir.bg

Коментари

И на мен ми писна от Clinton News Network. Как да накарам тв доставчика ми да махне снн от списъка с предлагани новинарски канали? Това е единствения им такъв международен канал!?

никога досега САЩ не са имали президент финансиран с руски пари. както и да нарича медиите, такъв срам за щатите не е имало досега.

А ти от къде знаеш че е финансиран с руски пари? Дали пък не е от CNN?

Туитър дава на Тръмп възможност за изява без думите му да се преиначават. За това го ползва.

Съгласен съм,прав си--но има нещо наречено дипломатически етикет и той е длъжен да го спазва.Всички американски президенти са се стремели да го спазват.Тръмп-по-различен ли е от тях?

Различен е - най тъп, пост, неадекватен, инфантилен/сенилен, ....най-нисък рейтинг - за това е рекордьор.

Дори американците си казват, че медиите на Джордж Сорос не отразяват истината. За доказателство гледах го в сериала "Последният мъж на света". Та след като платени медии бълват лъжи на килограм клевети за теб, какво друго ти остава?

Четвъртата власт е концентрирана в ръцете на шепа хора. Тръмп им пречи да действат както до сега и съоветно те го нападат. Туитър му дава някаква възможност за изява без думите му да се преиначават, за това го ползва. Лесно можете да си представите с каква власт разполагат тези щом могат така нагло да нападат с фалшификати президента на САЩ.

Дъмби тотално изтрещя. Не, че някога е бил на висотата на поста си, но сега съвсем се оля. Дребнаво, злобно, инфантилно, просташко поведение. Не, че му е сефте /знаем къде "направо хваща" жените/, но сега не организира конкурс за красота или да "уволнява" в шоу. Всъщност - простака си е простак, независимо от поста.

ало дира нещо за законите които подписа тръмп през последната седмица? или това че се е защитил от хора които ежедневно персонално го обиждат е топ новината.

нарича CNN телевизия за "мошенически", а не просто за "фалшиви" новини",

кото неможеш да се хваниш за нещо састещвено такива като теб се хващат за и и и kратко. когато дира си оправи транслеитора тогава ще видиш и и кратко. радвам се, че все пак си достатачно умен да ме разбереш и без и кратко.

За себе си Тръмп е прав и ако беше все още ръководител на корпорация щях да го оправдая,че се защитава за обидата.Но-сега Тръмп е президент на държава,която претендира,че е "най-демократичната страна в света".Щом е станал президент е длъжен да се държи,като такъв,а не като махленска клюкарка.То просто е срамно най-големите американски вестници да пишат с големи заглавия на първа страница--"СПРИ !ПРОСТО СПРИ!".Дори и да са го обидили,институцията го задължава да се държи на ниво,а не като пубертет.Той урони достойнството на институцията и няма никакво оправдания.Дори оня щурчо Щерев ще се съгласи със мен.

инфо обращаи палачинката, че ще си изгубиш хонорара. виждаш какво става в снн. чакам коментари от теб като: демократите аз ви казвах те са комунисти, социалисти, зелени, геиове и т. н.

Не съм ги научил и не си падам по такива упражнения, както и не понасам партии и особено "богоизбраните" - лидерите им и така ще си остана. Таьи работа с наколенките и палачинките я иставям за вас, на мен не ми се удава:) Дреме ми на .УЯ И ОТ РЕПУБЛИКАНЦИ, И ОТ ДЕМОКРАТИ И ВСЯКАКВИ ДУХЧИ, ИЗМЕКЯРИ, МОШЕНИЦИ И МЕРКАНТИЛНИ КОРУМПИРАНИ ТИПОВЕ, дето умират по изборй да ме увещават колко много им пука за мене... И всички, които ме познават - и приятели, и не ОТЛИЧМО ЗНАЯТ, ЧЕ "аз си постаеям и парите тан, където са и думите ми" - това е лош превод на популярна приказка с Америка да те светна. Сдруги думи - през презрамките ми е и за тепубликанци, и за демократи - просто не си падам да ме лъжат и кретени и тлупаци да се опитват да ме правят на по-прост от твх. Абе вие мене не ме меслете, пак си казвам. аз съм си надвил на масрафа, от дълго време само гледам да помагам на мои хора.i

А, и още нещо - пич, ако не се научиш кога се употребява "й" и кога - "и" не се опитвай да ме заговаряй повече, шъ тъ замола най-любезно, щото наистина ми е терсене точно от тази грешка, дори и да не съм прав, но наистина е много дразнеща, и много показателна.

В ЕДНО НИКОМЕ НЕНУЖНО СРЕДСТВО ЗА ОБМЕН НА ИНФОРМАЦИЯ. ТРЪМП ПРЕВЪРНА ТУЙТЪР В СРЕДСТВО ЗА МАСОВА ПРОПАГАНДА

Щом медиите могат да нападат Тръмп, защо той да не може да напада медиите.? Има равенство и свобода на словото.

Може! И го прави много упорито и последователно, но не може още дълго да заблуждава американците и да отклонява вниманието им от многото сериозни реални нерешдни проблеми, като реформата в здравеопазванеъо например. А идват избори - и през 2018, и през 2020 година. И например дори и на най-ревностните му привърженици, в Западна Виржиния, където получи най-голяма подкрепа сред реднеците, КОИТО СА НОМЕР ЕДНО В ЦЯЛА АМЕРИКА ПО ПОЛУЧАВАНИ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ!!!, между другото, като. видят още над 20 милиона американци изгубили медицинските си застраховки и ново намаляване на данъците на най-богатите (сети се за чия сметка!), ще започнат да зацепват за какво точно става дума, да не говорим за хаиса в Републиканската Партия и ръководството й:) "СЛЕД МЕН - И ПОТОП!"

Пълни глупости са това, при това неграмотно написани.

Голяма работа направил Тръмп....в Русия убиват журналистите които пишат и питат против Путин.

пасмурное государство, пасмурная погода !!!

На бас, че след месец рашистките тролове пак ще почнат да плюят тръмпи! МУХАХАХАХАХА Тая опорна точка с мазненето е докато се навие да се види с плешивеца от кремль!

И теб това те бърка, защото??

Ти разлика между това нещо да те бърка или да те разсмива не успяваш ли да вденеш? Ако не можеш наистина. значи си доста сбъркан. Нека да позная - ти си привърженик на Тръмп и почитател наПутин, нали:)

Керката на Бржезински със сигурност е същинска змия, ако поне малко прилича на дъртия рептилий - баща си, Збигнев( дано вечно гори в ада!).

Що тъй не пишете за самопризнанията на ЦНН как всичко е фейк нюз и е просто заради рейтингите и бизнеса? Да не би и вие да сте фейк? (Всички знаем много добре :))

Защото това е Фейк Нюз. А всъщмост дори не е и това, а откровена простотия!

Така е, ние сме вери фейк нюз, драго соросоидно мурзило.

Доналд Тръмп Е ОТПРАВИЛ куп КОМПЛИМЕНТИ НА МИКА БЖЕЖИНСКИ СЛЕД КОЗМЕТИЧНАТА Й ОПЕРАЦИЯ, СЛЕД КАТО ТЯ ЛИЧНО МУ Е КАЗАЛА,КАЗАЛ Й Е "КОЛКО НЕВЕРОЯТНО ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЛА" - цитат: "брзезински толд ванитъ фаир тхат ше дид нот хаве а фацелифт, бут саид ше хад ментионед хавинг ворк доне он хер нек вхен ше анд сцарбороугх мет витх трумп анд тхе фирст ладъ дуринг тхе висит... тхе иронъ оф ит алл ис тхат доналд кепт саъинг, тхатс инцредибле. йоу цант евен телл? вхо дид ит? вхо дид ит? хе кепт аскинг фор тхе наме оф тхе доцтор. хе литераллъ аскед 10 тимес. ис хе довн хере? вхо ис хе? ше саид. брзезински саид ит вас хер мом вхо ургед хер то го фор ит. и хад а туркеъ нек. мъ мом толд ме то гет ит доне, ше саид...."

Тръмбето вече се излага!Не му стига резерва от е думи и минал на обиди! Но няма да стане неговата,ще се наложи да се преустрои,защото живее в демокрация ,и не същото да си президент на държава и това да си корпоративен магнат работещ за себе си!

Между другото, понеже много тук, основно привътженици на Тръмп, коментират без да познават фактите (и предисторията), а те не са представени и в статията, да ги опиша накратко. За онези, които подкрепят Тръмп и яростно критикуват медиите и ФЕЙК НЮЗ, да им светна, че един от най-жълтите вестници и клюкарник, КОЙТО НИКОЙ ЧИТАВ ЧОВЕК И АМЕРИКАНЕЦ НЕ ПРИЕМА СЕРИОЗНО, е пълният само с клюки, слухове и компромати, И НИШО ДРУГО, "National Enquirer", или "The Enquirer". И ПОЗНАЙТЕ НА КОГО Е ТО!?!?! :) НА ... МНОГО БЛИЗЪК АВЕР НА ДОНАЛД ТРЪМП!!! НЯКОЙ ИЗНЕНАДАН;) И така, неотдавна топ служител на Тръмп в Белия дом ПРЕДУПРЕДИ, че "The Enquirer" ПЛАНИРА ДА ПУБЛИКУВА НЕГАТИВНА СТАТИЯ (КОМПРОМАТ) ЗА ДВАМАТА ЖУРНАЛИСТИ, АКО ... ================ ТЕ ДВАМАТА НЕ ОТИДЕЛИ ДА СЕ МОЛЯТ НА ТРЪМП ДА СПРЕ МАТЕРИАЛА!?!?!?! ================= Двамата журнслисти естествено игнорирали "ифертата" на Тръмп, но разказали за нея във "Washington Post", което съобщение останало почти незабелязано, докато ... "the Enquirer" на Тръмп, тоест блузкия му приятел НЕ ПУБЛИКУВА в изданието на 5 юни ...ИСТОРИЯТА ЗА ДВАМАТА ЖУРНАЛИСТИ И ВРЪЗКАТА ИМ!?!?!!!?!?! А върхът на простотията на Тръмп, черешката на тортата е, че в свой туитър той самият разлазва, как журналистът МУ СЕ ОБАДИЛ ПРЕДИ ПУБЛИКАЦИЯТА С МОЛБА ДА Я СПРЕ И ... ДОНАЛД ТРЪМП му БИЛ ОТКАЗАЛ!!! С което - да поясня на привържениците на Перуката, защото разбираемо са басни по горните етажи, НА ПРАКТИКА ТРЪМП ПРИЗНАВА, ЧЕ ТОЙ СТОИ ЗАД СТАТИЯТА!!!! Някой да каже сега нещо за Тръмп и битката му с медиите И ФЕЙК НЮЗ!?!?! И ТОВА Е ... ПРЕЗИДЕНТЪТ на САЩ!?!?! БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО! Ит това КОЕ Е ПО-ДОЛУ?

Този номер с "много близък авер" е въдух под налягане. Ако твой приятел направи престъпление тебе ли ще съдят бе глупендър?! Ако твой приятел има медии ти ли получаваш печалбите и ти ли носиш отговорност за написаното бе тъпанар?!

Тъпак, това не е номер, А ВСЕИЗВЕСТНА ТУК НА ЦЯЛА АМЕРИКА, бе идиот! И МЕЖДУ ПРОЧЕМ САМИЯТ ТРЪМП В НЕГОВИ ИЗКАЗВАНИЯ И ТУИТЪР ГО ЗАЯВЯВА! Отново - разбирам ви вас, неграмотните и невежи тролове със пъреосигнален запалянковски манталитет и тъпи инстинкти и опорни точки, но днес да оспорваш публични всеизвестни факти и събития, когато бе пасват на двете ти клетки сиво вещество е кауза пердута. НЕ СПОРИ С МЕН, ИДИОТ, А С ДОНАЛД ТРЪМП, ако не вярваш,длед като не знаеш:

Слушай бе, дебил! Я хвани се кротни! Така или иначе никой не те чете! Спират се на постовете ти колкото да ти набичат минуса и дотам. Къв ти е проблема? Синдром на неразбрания "гений"? Мъчиш се отчаяно да изглеждаш интелектуалец с многословните ти постове, а всъщност нищо не казваш с тях! Несвързани клишета и пълни противоречия в изказа. Не ти се отдава да работиш с мозъка си. Остани си какъвто си - перфектния соросоид!

Абе кой нормален човек с акъла си, вменяем мъж отправя подобни гадни обиди, персонални обиди на толкова много хора, на жени!?!? И ТО СЛЕД КАТО ИМ Е ОТПРАВЯЛ КОМПЛИМЕНТИ, и то за ... СЪЩИТС НЕЩА И ПОВОДИ!?!? СТАВА ДУМА ЗА ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ, бе кретен!!! КОЛКО ГОДИНИ ТРЪМП СЕ ХВАЛЕШЕ И ГОРДЕЕШЕ ПУБЛИЧНО С ДРУЖБАТА СИ СЪС СЕМЕЙСТВО КЛИНТЪН И ОТПРАВЯШЕ ГОЛЕМИ КОМИМЕНТИ ЗА ПРЕКРАСНАТА РАБОТА НА ХИЛЪРИ КЛИНТЪН КАТО ПОЛИТИК И ДЪРЖАВЕН СЕЙРЕТАР, преди да реши пак да се кандидатира, този път като републиканец, и тя стана много омразба и престъпница? Нали хвалеше и се прегръщаше и с бившия шеф ба ФБР Коми, и говореше колко добре работел ПРЕДИ ДА СЕ ИЗЮЕ, ЧЕ РАБОТАТА МУ БИЛА КАТАСТРОФАЛНА!! ОТКАЧЕНА РАБОТА!!! Колко още примери и фактинискаш, бе тъп трол:) НАЛИ ТРЪМП ОРЕВА ОРТАЛЪКА, ЧЕ ГО КЛЕВЕТЯЛИ, ЧЕ "СТРУВАЛ САМО" НЯКОЛКО - 2-3 милиаедд, ЧЕ И СЪДЕБНИ ДЕЛА ВОДИ ПО ВЪПРОСА, и ги изгуби, А ДЕКЛАРАЦИЯТА МУ ЗА 2016 СОЧИ 1.2 милиарда! Само за сведение - съседът му на "Мар Дел Лаго" отдясно "струва" над 11 милиарда, а другият - отляво - 9, и така по улицата (има и с десерки милиарди) но не съм чул някой да врещи навсскъде, че бил много богат и най-успешният бизнесмен в света! А ИНАЛИ СЕ СЕЩАШ КОГА ТРЪМП ЩЕ КАЖЕ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ В ТЯХНО ПРИСЪСТВИЕ - напр. в клуба, ресторанта или на голф игрището:$ Тези простотии минават сами при неграмотни и невежи тъпанари, лузъри и тролове.

Невероятна е разликата в медиите на САЩ и Русия. Всяка руска новинарска емисия започва с възхвала на Владимир Владимирович, за жалост вече години наред отминавам руските медии, щото ме напушва такъв смях.... Отвъд океана пък така са захапали горкият Тръмп (който принципно си е за освиделстване), че чак ми е става жал за него. Лошото е, че кат ги гледам и тях ме напушва такъв смях... разсъжденията им са по-смехотворни и от тези на наште пишман журналя. Обаче шапка свалям на комедийните им шоупредавания, правят клетия старец за посмешище. Всъщност е съвсем нормално, при президент клоун естествено комедийния бизнес процъфтява. Ама и той редовно им дава повод с тия туитове, които си плачет за усмиване

Тръмп им бърка в задника вече с боксова ръкавица ...днес излязоха в ютуб записи как платените медии фабрикуват фалшиви новини за Русия , Тръмп и екипа му ...ще има фалити на фалшиви медии а самия сорос е загубил вече повече от 2 милиарда след избора на Тръмп

ТРъмп е като малко разглезено дете, но на тия години си е завършен идиот.

За президент на САЩ става.

Марк Твен във фейлетона си "Кандидат за губернатор" още през 1870 година е осмял медиите които творят фалшиви новини за да влияят на изборния процес... Е, при такива исторически традиции що има още хора дето си мислят че могат да убедят останалите че от американските средства за масова информация се лее само "божествена" истина, истина толкова достоверна че един-единствен туит акаунт я спъна и направи за посмешище;)

"Тръмп започна съботния ден в своя голф клуб в Ню Джърси с критични туитове за Джо Скарбъро и Мика Бжежински от Ен Би Си, като спомена Скарбъро като "Лудия Джо" (Crazy Joe), а за Бжежински написа, че е "тъпа като галош" (dumb as rock)." ======== И е смешно, и е тъжмо, и е жалко начело на Анерика да попадне подобно сбъркано отвсякъде същество - президентът на САЩ ВОДИ ВИЙНИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ СТЕШУ ЖУРНАЛИСТИ И ОБИЖДА ЖЕНИ С ЕПИТЕТИ!?!?!?!! Само да напомня, че същият Тръмп МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ БЕ ГОСТ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЖУРНАЛИСТИ - "ЛУДИЯ" Джо и "ТЪПАТА" Мика и ... СЕЧУВСТВАШЕ МНОГО КОМФОРТНО ПРИ ТЯХ:)

има записи на Тръмп още от преди повече от 20 години в ютуб където прави смешни платените корумпирани журналисти ....а полската мастия мика бжежински е назначена единствено по заслугите за слугинажа на баща и към сатаниста сорос ,,,разбра ли некадърнико и си махни ника инфо защото си супер промит мозък

С откровени дебили и неграмотни тролове по правили избягвам да контактувам, от хигиенична гледна точка - аз не съм виновен, че си толкова прост и тъп невежа. Иначе можех да ти пратя няколко линка макко д се поограмотиш, говедо лъжливо!

Някакъв супер неграмотен човек, сее обиди и дава съвети, не подозира, че заради каузата, която защитава е по-добре да не се обажда, защото олеква.

Чети, говедо, фактите и истината: Доналд Тръмп Е ОТПРАВИЛ КОМПЛИМЕНТИ НА МИКА БЖЕЖИНСКИ СЛЕД КОЗМЕТИЧНАТА Й ОПЕРАЦИЯ, СЛЕД КАТО ТЯ ЛИЧНО МУ Е КАЗАЛА,КАЗАЛ Й Е "КОЛКО НЕВЕРОЯТНО ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЛА" - цитат: "Brzezinski told Vanity Fair that she did not have a facelift, but said she had mentioned having work done on her neck when she and Scarborough met with Trump and the first lady during the visit... The irony of it all is that Donald kept saying, Thats incredible. You cant even tell? Who did it? Who did it? He kept asking for the name of the doctor. He literally asked 10 times. Is he down here? Who is he? she said. Brzezinski said it was her mom who urged her to go for it. I had a turkey neck. My mom told me to get it done, she said...."

Когато влезеш в една лудница, колкото и да хвалиш пациентите, те си оставиш луди. Трябва да разберат, че са болни за да си пият редовно хапчетата.

Противоречията и антилогиката докараха този свят до лудост.Никога няма да се съглася със това което се поднася на човечеството като новини и въобще тая лъжлива реалност която ни заобикаля.Американците в лицето на Рейгън навремето седнаха на една маса със руския комунист Горбачов.Сега ние всички берем плодовете от това ЛИЦЕМЕРИЕ.Нито Америка е пример за света нито Русия.И двете винаги са демонстрирали САТАНИНСКО ПОВЕДЕНИЕ.Просто в момента Америка изглежда е на кръстопът и някой трябва да оправя бакийте и зулумите.Русия е същата Песен но на по друг глас.Двете държави са Символ на античовешката политика и на злото.Сътворили са толкова беди и нещастия на хората в историята че няма как да бъдат заличени.

един русофил долу ме е нарекъл ганЙо и неграмотен :)))))))))) абе руски атакистки помии погледнете си идиотските мутри :)))

Много си задръстен и заблуден. Чакат те тежки дни

Явно си, защото това е аватара му. ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА. Но там думите ти "хранеха" не са верни. Защото храната в капана не е за наяждане.

руската пропаганда явно бързо е простила на тръмп унижението от онези 60 томахавки явно все пак не ги е поръчал той а републиканците

Томахавките пушат повече от руския адмирал. Които излетят де ... Някои излитат, някои не, трети се губят в морето или в пустинята. Сирийското военно летище работи. Бай Тръмп не смее да повтори ракетно нападение

59 бяха и 58 от тях стигнаха целта. Руските С-400 засякоха 23, с което загубиха пазарите си за оръжие. Наложи се Путлер да прави масови уволнения на генерали по места отговарящи за производството.

Явно главата ти е съвсем празна. Какви глупости пишеш само - от 59 58 стигнаха целта, а в същото време рускете С-400 засякли 23??!! Пълен тъпизъм. Руските С-400 са били далече и томахавките са били извън обхвата им и пак повече от половината итомахавки изчезнаха безследно бе бунак!

ценз за достъп до Мрежата, Тя е създадена от Интелигентни Хора за Интелигентни Потребители !!! Вън азиат-болшевишкото простолюдие от Мрежата !!!

Вън еврогейската, американогъзлизеща, соросоидна общност от мрежата! Замърсяват я и вони!

Ами направете си ваша, родна, путлерастка мрежа и славославяйте нещастното ленинградско зло жуже !

сащ хранеха русия при разпада на сссре надявам се повече да не направят тази грешка намесата на русия в изборите е факт който никой не отрича

Все такива идиоти ли ви наемат за тролове от ЧПО "Америка срещу България"?

Глупости и тъпизми на изветрял русофоб

сащ храни и такива продажни говеда като тебе но Тръмп ви спря далаверата и за това виеш на умряло педал гнусен...сорос загуби милиарди от както обама напусна и сега ще духаш супата и ти мизернико

вервай си полезно е за онанизма

бай Тръмп има не железни а титанови топки и им го набута няколко ката първо на фалшивите републиканци ,после на супер корумпираните демократи и накрая на фалшивите платени медии ....последно изчадито сорос ще се пръсне от сатанинската си злъч а слугите му обама и Клинтън ще влязат в затвора да ги обслужват негрите

тръмп е едно разглезено богаташко желе както желе е и мозъкът ти америка ще се справи с него гледайте си азиатската кочина

Настъпват тежки дни за теб. Скоро ще дерем живи соросоиди

показа топки само когато наби 60 томахавки в задниците на ал асад и путлер

Тръмп още не може да разбере къде са половината Томахавки. Путин ще му обясни, като се срещнат

Наби един голям и гол на прехвалената индустрия и им показа че чеп за зеле не стават. Резна и, субсидиите докато започнат да правя адекватни военна продукция, а не мозейни експонати с флопита и перфокарти.

Дали има топки не е ясно, но е видно, че няма грам акъл.

манафорт и флин бяха махнати от самия тръмп за връзки с русия фейк нюз???

не за връзка с Русия а за липса на достатъчно доверие ....и тази седмица излязоха скрити записи на сиенен че руската връзка е абсолютна фабрикация ...Тръмп за това и ги насира сега

надявам се че следващият път когато русия стигне до глад никой да не им помага

Русия може да нахрани целия свят

борящникът не стига руски робе

Подозирам, че много, много векове ще има да се чака да гладува страна, която изнася 29,2 млн тона пшеница, 5,8 млн тона царевица и 3,5 млн тона ечемик годишно. И храни Турция и Египет. И произвежда общо 150 мил. тона. А температурите продължават да се покачват, все по-северни земи в Русия се включват в селскостопанското производство ...

Аз съм един от малкото от екипа на Ген.Атанас Атанасов, който е работил, в интерес на България, срещу варварските домогвания на азиатски путлеристан. Техните настоящи петенции са ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ВЛИЯНИЕТО НА АЗИАТСКИТЕ ВАРВАРИ В СТРАНИТЕ ОТ БИВШИЯ СОЦКОНЦ ЛАГЕР, А КАТО СЛЕДВАЩ ЕТАП - БОЛШЕВИКИСТАН ОТ ЛИСАБОН ДО ВЛАДИВОСТОК ??? Ще им заседне лакомията на гръкляна, ще се задавят и загинат окончателно !!!

Трябва спешно да се изнесеш в някоя друга държава. Защото у нас пак ще има Наровен съд. България винаги е за съюз с Русия. И това ще се случи

Аха, Помним -ти 3 март 1918 г. когато русия капитулира след като варварски нападна България

Абсолютно е прав бай Дончо. Журналистите минаха всякакви граници, размиха всякаква разлика между истина и лъжа, между информация и пропаганда.

Ами бегай ги закрий тия неправилни медии ???

stan_posta@

Защо да ги закриваме ? Ще побеснеят, ще побеснеят, пък ще си седнат на мястото - да информират, не да манипулират. Тръмп ги направи смешни. CNN - дето почваше и завършваше войни, лидерът на световната пропаганда натикани в ъгъла и нищо не могат да му кажат ! Отрезвяващо за тях преживяване.

"Numerous states are refusing to give information to the very distinguished VOTER FRAUD PANEL" има разследване и демократите крият базата данни от изборните секции ...смятай калко фалшиви избори са провели бандата на сорос и клинън

Цялата държава САЩ е лъжлива и фалшива. И един спукан балон на демокрацията. В САЩ решения на държавно ниво се вземаха на база лъжи, клевети и измами. Главна роля играеха медиите, които Тръмп разобличава сега.

няма да успеете ;) пак ще се провалите както при сссре и тогава това говорихте

Тръмп върши добра работа

прожектори, картечници и изходни визи забраняваха на нормалните хора свободно да напускат "рОдината" си. С тази привилегията се ползваха само семействата на довереният на азиатски-болшевикистан слугинаж. Сега, слава на Горби, Рейгън, Марги и Кол, всеки Български Гражданин има Правото на Свободен Избор, кеф ти оставаш си в Родината, кеф ти Европейския Съюз, кеф ти Канада и Щатите, кеф ти Австралия и Нова Зеландия !!! Свободата Санчо е Велико Нещо и ни е поднесена на тепсия от върха на копията на Свободния Свят !!!

Намалете слушането на дойчевеле. Почва да ви личи.

новините свързани с русия били лъжа тогава защо тръмп каза че русия се е месила в изборите и защо уволни двама от най-близките си хора заради връзки с руснаци които са крили на самия тръмп му се наложи да го признае! сега замазвате нещата с общите приказки на някакви медицински продуценти

Всичко е просто. Обезценяват влиянието на медиите. Също като по времето на соца.

да си рита трудовата книжка ??? То бива генетична тъпота, ама неговата е прекалена !!!

Браво на Тръмп, че не му пука от медиите, за разлика от нашите политици, които от сутрин до вечер обикалят медиите за да се покажат.

Чест и почитания за Доналд Тръмп. Трябва много кураж, за да се противопостави на лъжливите печатни официози и електронни медии. И възможности ... Обикновено медиите печелят, но сега случаят не е такъв

природната тъпота наричаш кураж, проблемът е изцяло твой.

Тръмп направи нещо много повече. Показа, че "четвъртата власт" е колос на глинени крака. Бяха създали впечатлението, че са всесилни, че който им се опълчи ще загуби и т.н. Но загубиха те, медиите - загубиха оценка за истинското си влияние, силно подкопано от интернет. И се оказа, че не само не са всесилни, но и са много уязвими. Истината ги кара да се гърчат и да са жалки. Оказа се, че не само не могат "да свалят и качват" президенти, ами могат да ги направят за смях.

Тръмп и Путин ще се разберат. Това е предопределено и Кисинджър намекня за него в Москва. И светът ще стане по-добро място

какво точно имаш предвид за Кисинджър, какво е казал/намекнал в Москва?

Бо Бо

Американската пропаганда е фейк, но пък е дърпана много вещо затова управява целия свят ))

Прав е Тръмп. CNN действително са мошеническа медия. Има клип в Ютюб, на който е запечатано как правят "брейкинг нюз", в случая протест. Наемат 100-на статисти, връчват им предварително подготвени плакати, нареждат ги в някоя улица и снимат. Ония крещят, скандират, всичко по скрипт. Някакъв симпатяга случайно го заснел. Обяснението на Си-Ен-Ен беше много измислено. Имало било истински протест, но те за да не пречат на протестиращите отделили само част от тях в странична улица! Да бе, да.

в Америка се извърши политическа революция срещу корумпираното прогнило статукво и от това че лакеите политици в България не го съзнават и не се включват в промените ще загубим всички....румънския президент вече се разбра с Тръмп а нашите още се целуват с бабата

Господ ни прати Тръмп да ни спаси от сатаната сорос и слугите му Клинтън,обама и останалата продажна пасмина от ляво и дясно