Прокопиев: Борисов не обича независими медии

На премиера Бойко Борисов не му харесва да има независими медии и сега трябва да каже подкрепя ли репресиите на КОНПИ, заяви бизнесменът Иво Прокопиев.

Обратно в новината

Коментари - Прокопиев: Борисов не обича независими медии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХЛЪЗГАВО И ПРОДАЖНО ,НЕЗАВИСИМ Е САМО ОТ БЪЛГАРИТЕ ,ИНАЧЕ СИ ХОДИ С НАКОЛЕНКИ ,И ОТ СЕРВИЛНОСТ ПОГЛЕДА МУ Е СТАНАЛ МАЗЕН

Медиите на Прокопиев били независими... Ама са на издръжка на подривната чуждоправителствена организация "Америка за България".

Комсомолецът недоволен, че го търбушат и грухти. Факт е, че незаконно го търбушат, но пък като не си е изнесъл милионите , както трябва няма какво да грухти. Неговите правят играта , от която облажи максимално- е, сега :партията" има нужда от ресто..

Може да е тарикат всякакъв, произходът да му е червен, но неговите вестници от години публикуват най-задълбочените анализи и коментари на ставащото у нас. Само че на простия народ не му стига капацитетът да ги осмисли и затова не ги чете. Народът чете Телеграф. Още от кога в Капитал беше обрисувана пирамидата КТБ с всичките свързани лица и кухи фирми, не помните ли? Неговите вестници плюс в-к Сега са единствените стойностни вестници в Бългърия в момента.

От 2-3г насам в-к Сега е най-интересен и актуален и сериозен с хубавите карикатури вкл. Лошият материал си купува Монитор и Телеграф от "лафките".

Не ми пука какво обича или не Борисов!!!!Пука ми че плужеци като ТЕБ не са в затвора,заедно със създателя си- Иван Костов!!!Ето за това ми пука!!!!

Приватизаторката,дека демокрацията й "отнела много", кой я създаде ?

има ли независими

В България мафията е привнесена отвън.Това не е мафия създала се а проектирана и сътворена от ДС, която пък е клон на КГБ на наша територия.Всички тези олигарси са инсталирани само с цел да поддържат руските интереси в България.Прокопиев е от типа олигарси грантаджии т.е неговите господари са вън от КГБ, той се води по гайдата на ЦРУ и му видяха сметката.Правете си извода кой властва в България.

И тоя ЛИЗАЧ понеже го настъпиха и сега се прави на репресиран.Довчера е пълзял около Борисов сега недоволен или по скоро незадоволен.Борисов въобще обича ли нещо?Той е изплюван по СЛУЧАЙНОСТ.

Умният и красив Прокопиев, организатор на протестите с/у Орешарски сам си го нахака . Голяма борба беше да върне Борисов на трона. Сега чак загря, какъв човек е. Да си сърба попарата

Прокопчо , я разкажи как с десетки мил. левове дългове създаде ре -тв за 9 милиона ? И защо ? С тиква 1 и приятели министри , драхте хората както и турчин не го е драл. Сега дано разбереш какво е на хората положението от инфантилното дебилно същество тиква . Да дава Господ с пинчера , да станете сексуални робини на ислямистите .

Ухаааа,ти направо изби рибата. "КОЙ" никога не е искал да унищожи ГЕРБ - те от 2009 са заедно. Радан Кънев плътно до Цацаров??? Ти промени историята бе... Да не си някой от списвачите от Блиц или ПИК

Медиите на Прокопиев са единствените в момента които критикуват властта и които показват всичко измами и злоупотреба с власт. Очертава се много силна престъпна групировка - начело с политик,гл.прокурор и бизнесмен. Вижте медиите на Пеевски - те наричат Прокопиев олигарх.Това означава че те дори не знаят значението на думата олигарх

Вярно е. Ама през 2013 година бяха толкова активни в хвалбите за Борисов. Жалко, че народът помни три месеца, а не 5 години.

Ама ти наистина си верваш. И единият, и другият са двете страни на една монета. Просто сега ситуацията е такава. Не си спомням по времето, когато любимите реформатори на Прокопиев управляваха преди 2-3 години да е показвал всички злоупотреби с власт и да се е правил на активен борец за правда и свобода, какъвто го играе в момента.

Дневник и Капитал не са независими медии. Разследвайте го до дупка! Разследвайте го за Каолин. Дано това запориране не е прах в очите на хората и дано наистина доведът това дело до край.

А парцалите на Пеевски ли са независими, или на Блъснатия, бе дебил. Да разследват до дупка Прокопиев - добре, ама защо нищо не споменаваш например за Дебелия Катарзис, за Пеевски, бе капут?

Брей, много компетентни голтаци в този дирник. Всичко знаете, кой какво е откраднал, колко е откраднал и въобще сигурно някои от вас, драскачите направо сте спали в едно легло с въпросния, та го познавате по-добре от самия него. После се обиждаме, че някакъв професор ги нарекъл дебили. Не дебили, а нещастници с мания за компетентност до небесата, а слепи за диктатурата в която прекарвате жалкия си и мизерен живот.

От тоя вони

Прокопиев пък не обича данъците, въпреки, че с тях се издържат повечето му приятели. За сметка на това обича да има президент пък бил той и най-големия некадърник на света. Също обича да вика "Оставка" без никаква реална причина и сега не знам защо се сърди, че трябва да плаща, след като разходите му не отговарят на декларираните приходи.

Ти ли си независим, бе крадец и престъпник???

Действа нова опасна престъпна прокурор, бизнесмен и политик.

уффффф този е за затвора, ама трябва да му продадат имането и с парите на него в тъмницата, а не от нашите данъци, дебелоочие, само той трябва да яде, вижте откраднатото в ПИК от народа, от нашите спестявания, циганина иван костов е в играта. няма капка срам и иска властта на всяка цена, луд умора няма за пари и вещи. болни мозъци, капиталист, какъв капиталист си бре, на 19 г започнал работа, а що не ходи войник, що не ходи да учиш редовно обучение, ама така лесно, на 21 г милиардер, с нашите пари, костов ни обра, и то не само той, а и 3 хил. лева долара, много бкп=капиталисти и сега Бойко, та Бойко им е виновен, все пак имаме очи и виждаме, имаме уши и чуваме, БОЙКО Е ПО-МАЛКОТО ЗЛО ОТ ВСИЧКИ ВАС, а и Бойко да внимава, че много двуличие, а той е добряк..... БАСТА, прокопиев и сие

Розовото капанче от с. Недоклан - бизнесмен!

Ще го изтръскат и ще го пуснат по живо по здраво.

Какво гръмко име има само тая държавна агенцийка: КОНПИ!...:-D Почти, като КОМПИР... Друго си е, "да те налазят компирите от КОНПИ", а?!

Борисов обича медии които го ласкаят. Мрази и се страхува от тези които го го развенчават и то с аргументи. А КОМПИ е играчка в рцъете на Цацаров и Пеевски двама сдушили се интриганти.

Нагъл помияр.

мръсните поръчки на Борисов минават през Пеевски, а той нарежда на прокуратурата. Двете прасета добре се разбират.

Прокуратура КОМПИ са в ръцете на Пеевски.

Това реформаторско клише си го заври отзад.

това е откровено политическо преследване. Но когато бяха протестите с-у КОЙ същата тази тиква ББ не отказа помощта на Прокопиев. Днес иска това да се забрави.

тоя мръсник накрая си намери майстора, дано да го затворят, въпреки че има пари да подкупи всеки съд, е плащаше на протестиращите, къде са сега, явно кукловодите не хаят за този продажник, дано го затворят и пълна конфискация на цялото му имущество и на роднините му

Прокопиев: Борисов не обича независими медии - каза най-големия престъпник на Прехода. Тоя гад е откраднал 100 пъти повече от гадта КурНелия, но си трае, нали? Та да го допълня. "Борисов не обича независими медии, затова моите са най-зависимите!" Само смърт трябва за тия копелета комунистически!!!!!!!

А,бе тия от конпи не могат да приберат парите и къщите на телефоните измамници,ся тръгнали от умрял писмо да чакат.

Олигарха Прокопиев когато да го опандизят, няма да сгрешат, но колкото по-рано, толкова по-добре. КОНПИ да се разрови и около приватизацията на в. "Пари", прекръстен в последствие на "Капитал".

Знаеш ли значението на думата Олигарх или просто си я чул някъде и сега я повтаряш

Прокопиев не е за мислене. Жена му беше сред организаторите на протестърските изяви в центъра на София по времето на правителството на Орешарски. Дори ако оставим настрана редакционната политика на техните медии, само протестърският актив на сем. Прокопиеви ги нарежда сред най-заслужилите за връщането на ГЕРБ на власт. Не бива да се пренебрегва и протекцията на чуждестранните кукловоди на ББ, поръчали протестърската сага по времето на Орешарски. Тези кукловоди имат нужда от Прокопиеви и докато това е така, никой в България няма да може да ги пипне.

абсолютно вярно, затова сега бойко му пречи на честния бизнес..

Ти ли бе комунистическа семко ,си независим,ти ли бе боядисан презерватив ,ти ли бе дето извади синята баданарка на 10 ноември и скри червеното от червения си задник,бил независим ,Сорос му пише вестника а той бил независим и ти си незвисим колкото Борисов

Защо КОМПИ не запорира и отнеме в полза на разбойническата ни държава: американски ТЕЦ; чешкото и австрийско енергоразпределение; руската рафинерия; френското В и К; ТЕЦ-овете на Ковачки ... Да не би тяхната приватизация да е различна и по-малко разбойническа. Кагато КОМПИ вземе фирмите и къщите на Прокопиев. Какво ще стане? Дали ще получим справедливост? Дали държавата ще ги проде за 199 млн.? Или пък не, отново ще ги приватизира за 10-20 млн. Толкова за колкото ги е дала преди десетина години на Прокопиев. Само че този път на някой друг, обвързан със сегашната власт бизнесмен. Като успелия млад Прасчо.

Атовете си мерят достойнствата, а ние малките данъкоплатци, които подарихме родната индустрия за без пари на всякакви хайдуци просто трябва да стоим настрана и да гледаме. Сеир. Сеир има, хляб няма. Има ли някой дето мисли, че Прокопиев е чист? Има ли някой да мисли, че Прокопиев го гонят по закон, а не по поръчка? Е - и да има, и да няма България я отпишете. Просто един ден султана Ердоган ще ви каже - ей тази част е моя и не ви трябва, без това само крадете и разсипвате - за кво ви е. Тогава чак ще разберем какво наистина направихме с държавата на Аспарух, Крум, Калоян.

Никой не обича медиите на един хайдук,а още повече самия и хаидук.

да си върнем бсп, само при тях има честни медии

Цялата власт от ръцете на народа в ръцете на Борисов. Не, че Прокопиев е чист, напротив, всички са за пандиз, но ми се чини, че едни политкомисарчета сини герберски започват да раздават правосъдие и нещата заприличват на сталинските чистки от 1937ма. Син комунизъм лие , какво е не знам. Може да е само разчистване на сметки, но чини ми се правото и правовата държава са някъде много далеч от България.

ВИЕ СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ОТ КОТИЛОТО НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ПЪЛНИ БОКЛУЦИ...САМО ОТВЛИЧАТЕ ВНИМАНИЕТО...УЖ,ЧЕ СТЕ НЕПРИМИРИМИ ВРАГОВЕ... ОТРЕПКИ

Викаш съвсем друго си е да си от руското посолство - там са все читави, честни и почтени, и много мразят капиталистите и богатствата им, а:) И особено олигарсите с милиардите им, заграбени от хората...

Почти никой политик и управник не обича свободни и независими и критични медии и хора, но особено голям трън в очите са те на ДИКТАТОРИ И ЗАКЛЕТИ И ОТЯВЛЕНИ ПОПУЛИСТИ, ЛЪЖЦИ И МАНИПУЛАТОРИ, а през годините Борисов се ошлайва доста и се доказа като такъв, и то то доста висока "класа", според мен той там най-много бележи прогрес и специализира! С две думи - Борисов (а и тези зад него и около него - Доган, Пеевски, Цацаров, Цветанов, Гоце,...) ИСТИНАТА ЗА НИЩО Я НЯМАТ! Ами есетествено, че ще атакуват и мразят онези, които ги разобличават публично и отварят очите на МАТ'РЯЛА!?!?! Освен всичко друго - и за интересите им, ТОВА Е ОГРОМЕН И ДОРИ СМЪРТЕН УДАР И ПО САМОЧУВСТВИЕТО ИМ, КАК ИНАЧЕ ЩЕ СЕ ПРАВЯТ И ИЗЖИВЯВАТ ЗА ЕДИНСТВЕНИ И ВЕЛИКИ!?!?

Медийната група на олигарха Прокопиев- независима медийна група ?? Ха,ха,ха !!! По голям виц не бях чел. Медийната група на олигарха Иво Прокопиев от години получава големи финансови инжекции от Америка за България. Основен идеолог на кръга Капитал е Иван Кръстев. Легендирането му като политолог е фасада всъщност той е проводник на интересите на Джордж Сорос в България. Кръстев заедно със Светослав Божилов, Цветелина Бориславова и Иво Прокопиев основава прословутата фондация Типинг пойнт идейната закваска на кръга Капитал. Независимостта на медийната група се подкрепя и от факта, че в нея работят и щерките на Румяна Бъчварова, едната като главен редактор на списание. Все фактори за медийна независимост.

В сравнение с парцалите на капутите от ДС, на Блъснатия, на Тошо Тошев и особено на Дебелия Катарзис са направо образец за независимост, дебил! А за това как са списвани да бе говорим, за интелект и правопис и изказ...

Няма ли кой да застреля тоя продажен грантаджия бе??

Ако го извърти с права лопата по малко ще лежи

обърка гОспода на който трябва да се моли Ивчо проковия не можа да разбере че на Козяк може и да са хора клитановица ама заплатите и заповедите ги получават от хората на Тръмп То дневник няма брой без да обясни къв идиот е Тръм и съответно дежурните писачи "Грънчо и компания "да не ни разяснят как ще бъде изхвърлен от Белия дом

"За нас няма значение какво е повдигнатото обвинение. То е поводът за извършване на проверка. Смисълът е ние да проверим източникът на имуществото. Ако не е законен в 10-годишния период, ние предлагаме конфискация, обясни той пред БНТ. Извършвайки тази проверка, ние установихме една продажба преди 5 години на Каолин и затова трябваше да проверим приватизацията на това дружество, за да установим законен ли е този доход. Тези 150 млн. лв., придобити от юридическото лице, са незаконни. Дни след старта на проверката ни, която продължи 7-8 месеца, 4 дружества в Кипър на проверяваното лице бяха закрити. Това събуди подозрение у нас, че г-н Прокопиев е наясно с това, че ние извършваме проверка. Без да сме го канили, той предостави документи за доходите си плюс доста конкретни обстоятелства във връзка с имота, който ние запорирахме. Нашата проверка е секретна. Очевидно има теч на класифицирана информация. Прокопиев сам признал, че през цялото време е бил в течение какво се е случвало. Информирали сме ДАНС да се провери откъде изтича тази класифицирана информация. Такъв теч на информация досега не е имало. Питам се каква е причината един човек да върши неща, които граничат с много сериозни наказуеми деяния. Очевидно у нас има хора, които смятат, че живеят над закона. Няма как един човек да излезе и да каже, че е търсил съдействие от държавни институции, за да се прекрати проверката срещу него. Това е много страшно за една правова държава"

Какво се чудим? На 20+ години човека е взел едни пари назаем от приятели и купил Каолин. Ние като нямаме такива приятели защо злобеем сега? После тъщата му дала пари назаем и той развил бизнеса. А сега по политически причини щели да го съдят и да му нарушават човешките права.

Oх, блазе им, случили са някои хора на тъщи - на един му дали пари за бизнес, на друг - половин дузина апартаменти му купили;))

Този е чист,като момина сълза.Знаме на моралните в България.

Тази приватизация е минала през 3 инстанции на съда и е отсъдено че всичко е законно. Това дело вече е водено. Стигаме до много елементарен извод. Или съда на 3 инстанции е бил в грешка или за "работодателя" на Конпи не важат законите и той използва държавни институции за собствени цели. Държавата работи абсолютно неадекватно.

Поради липса на всякаква опозиция и съпротива от бедните българи, богатите парвенюта започнаха да си вадят мръсните ризи и да се замерят с долни гащи! Сами си изкарват далаверите до степен, до която те си решат. Винаги има факти този, който е на власт да омаскари и съсипе жадния "опозиционер" да му вземе властта или пикалия накриво. Разчита се на вече дълбоко очалгаренотонаселение, че живее само за хляб и зрелища. Тъпи селски цървули, изживяват се на римски патриции! Явно кръгът на Б.Б. си е стъпил здраво на краката, щом събориха такива магнати като Цв. Василев и Иво Прокопиев и им взеха имането! Така де, Прокопчето видя, че няма да прокопса и стана изведнъж пръв демократ и защитник на свободата!

До Борисов е ходил да спре проверката,а до американското посолство,колко пъти е ходил?И то кога ще излезе с предупреждение,че наблюдава случая?И всичко ще продължи по старому...

То че няма да има възмездие на земята, то е очевадно и за 80%д. Да се надяваме че ще има възмездие, въпреки всичко.

Абе къде си видял самовлюбен диктатор да обича нещо независимо, което и да е то! Обаче това не те оправдава теб, крадецо!