Русия обяви 9 американски медии за чуждестранни агенти

Руското министерство на правосъдието обяви за "чуждестранни агенти" девет американски медии, след като президентът Владимир Путин обнародва законова поправка.

Обратно в новината

Коментари - Русия обяви 9 американски медии за чуждестранни агенти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слава на Русия ! Да живее българо-руската дружба !

БТВ и Нова са Западнали медии, 30 лета западнали агенти ни облъчват. В резултат БГ най-висока смъртносст в света.

...КОПИРАНО 1/1 ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ!!!!!!......

Специално "Свободна европа"---е сбирщина долнопробни плювачи, при това и ченгета от най-долните--доносниците!:)))))) ....като Коритаров например!:)))))

Правилно !

такова се обадило, казва българският народ, та за това в случаят е каквото предприели с такова и им отговорили!

Ами Америка за русия няма ли я.

Да ти кажа."Къде ли е Русия тогава".Ами на дъното на клоаката на историята.Последно време Путинова Русия е напълно изолирана в света,със санкции,забрани и неприязън.Абе трябваше да ги лишат и от Световното първенство по футбол през 2018 г. и да се съвересат,че не са рашите най-важните в света.Абе комплексари отвсякъде.

Ами "лиши" ги бе, бозе.... Пиши гневно писмо до ФИФА с предложение "богата" България да приеме световното първенство на "модерните" си стадиони! Такива "забрани" има за всичко руско по света, че Париж, Лондон, Маями, Турция и т.н. се скъсват да "гонят" всички прииждащи руски туристи и собственици на имоти там! Що не се спреш малко с глупостите си щото се излагаш?

Защо такава дива умраза кипи в розовото ти дупенце ,успокойсе ,вредно е за здравето

Изолирана е вуйна ти! Я виж колко международни събития се провеждат в Русия.Твоят Путин няма време да се обърне от международни срещи.В Русия се проведе олимпиада, предстои световно по футбол, формула 1 и редица други. Но какво ще обяснявам на шперплатова чутура. Тук говорим за ответна реакция на руснаците. И браво! Я си представи турците да пуснат и финансират "Радио Кърджали Свобода ",Лудогорие тудей, Силистра и Хаскьой реалии и т.н. А ти си посмръдвай в козината си и бълвай простотии.

САЩ се намират в клоаката на историята. Последно време.

къде ли е русия тогава?

Само Болшой театър е с по-дълга история от твоята говедария.....

Национализъм!!!!Браво......

хранително ембарго - още по-голямо браво! Минимална заплата по-ниска от албанската - най-вече браво! Средна продължителност на живота, колкото в Бурунди - жестоко!

Нали баба ти на село с "европейската" си пенЦийка се рани и живее "по-добре" от "бедните" руски пенсионери, които "мизерията" ги принуждава да идват на море в България, а не където ходят децата им - на Карибите или в Тайланд!

кога ще изчистим руските агенти от петата колона,дето ни поквариха и изопачиха историята и обезличиха българския народ и неговите традиции.Че ни и ограбваха и продължават да ограбват до шушка.

+++++++++++++

като гледам тенденциите е Европа много скоро ще се появи някой с малки мустачки и.......преброяването ще започне

"Законът, разкритикуван остро от правозащитните организации "Хюман райтс уоч" и "Амнести интернешънъл"" - А защо преди няколко седмици не критикуваха, когато американците обявиха RT за чуждестранен агент?! По- добре да бяха си мълчали, че така стават смешни!!!

ПРИЯТЕЛИ, ПОВЯРВЯЙТЕ МИ, ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ РАЗПРАВИИ СА ТОЛКОВА ТЪПИ, ИЗЛИШНИ И ЕЛЕМЕНТАРНИ. РУСНАЦИТЕ, ДОРИ И ДА ИСКАТ, НЕМОГАТ ДА ВЛИЯЯТ НА ИЗБОРИТЕ В АМЕРИКА. НА ТРИ ИЗБОРИ СЪМ ПРИСЪСТВАЛ ТАМ. ОПРЕДЕЛЕНИ СИЛИ В АМЕРИКА ПРАВЯТ БИЗНЕС ОТ НАПРАЖЕНИЕТО С РУСИЯ И ПРИНУЖДАВАТ ТРЪМП ДА СЕ ИЗЛАГА ПРОТИВ ВОЛЯТА СИ. ТРЪМП Е СВЕСТЕН ЧОВЕК. МАККЕЙН, КОЙТО ИМА СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ СЛЕД ПЛЕНА ВЪВ ВИЕТНАМ, ЩЕ НИ ОБЯСНЯВА, ЧЕ РУСНАЦИТЕ БИЛИ ПО ЛОШИ ОТ ИДИЛ.ДОСТА ЦИНИЧНО Е.ТЕ ТАКИВА КАТО НЕГО ПРЕДИЗВИКВАТ РУСНАЦИТЕ ДА ОТГОВОРЯТ С ПРОПОРЦИОНАЛНИ МЕРКИ.

Българите имаме поговорка: Каквото повикало, такова се обадило!!!!!

А къде са били "Хюман райтс уоч" и "Амнести интернешънъл" когато САЩ са задължили руската ТВ да се регистрира като чуждестранен агент!? "Значи за кучета и котки може, а за прасета не може!?"

Като помисли човек НИЩО НОВО ПОД ЧЕРВЕНИТЕ ЗНАМЕНА.

...и слава богу......

аз не разбирам от медии , но в руските медии отбелиязаха героиската постъпка на на генерал пралич в хага ... а насраните американци и канадци и дума не обелиха по медиите ... мълчат защото генерала ги засра !!! та не знам кои да чета ...

Много е геройство да се тровиш!

А кое е геройство , да се плякащ с баща ти?

Някой с т.н. демократични ценности, може ли да каже кое е лошото в това искане? . "Законът, разкритикуван остро от правозащитните организации , задължава регистрираните като "чуждестранен агент" медии да дават на властите информация за финансовото си състояние и да посочват изрично в материалите си, че са регистрирани като чужд агент, което ще рече, че обслужват интересите на чуждо правителство. "

морско лаино... ха ха ха

Такова ли е на вкус!

Русия защо първо не си погледне нейните СМИ? Не пропаганда, ами направо ... без думи.

Ами свобода на словото бе приятел!

Къде видя "глад" и "мизерия" в Русия бе, мозък? така ти казаха в НПО-то или по някоя "независима" краварска медия, щото едва ли си ходил лично в Русия за да се убедиш в това!? Според данни от турското министерство на туризма за периода от 01.01.17 до 31.10.2017 г. над 4,5 млн. "бедни" руснаци са посетили Турция с цел туризъм! Повече от всички нации, като 2-ри са Германия! И това са данни само за Турция, а руснаци обикалят всички курорти по света, дори на Карибите изискват от персонала да знаят руски език... Пък ти си дрънкай тук глупости и събирай стотинки за седмица на бунгало на мирето...

вярвам на официалната статистика на руската администрация. Може да е прочетеш. Минимална заплата, хора живеещи под прага на бедност и то бедност за русия, не бедност за Германия примерно. Покупателна способност на населението и те така..продължителност на живота, както и достъп до здравеопазване... то си пише.

Ами чети за бедността в Кравария, Европа и други страни с "ценности" и тогава прави сравнения?! Както в Русия, така и там има бедни и пропаднали - алкохолици, наркомани, просяци и т.н. Нали искахте "ценностите" на капитализма! Е, там има и такива, а не само лъскави страни! Социализъм, към какъвто се стремяхме и непостигнахме има само в скандинавските страни и Китай!

Ти прочети официалната статистика на "европейска" България и я сравни с Русия и тогава плямпай. Не сравнявай Русия със САЩ, Русия 1998-ма беше на дъното по всички класации благодарение на предателя Горбачов и пияндурника Елцин - толемия приятел на мафиотската клика Клинтън....

Остави го тоя дебил! Той само заработва, горкия! Ако е излизал извън селото си ще знае, че дори консервативните французи сложиха надписи в парижкото метро, освен на френски, и на руски и китайски. Сигурно ей така, без нужда и от русофилия! За да угодят на "бедните" руснаци и на комунистите от Китай!

А бе памперс,тоя който те е излъгал за това трябва да го намериш и да го набиеш,че се излагаш ти.......лятото бях в Париж и се возих доста с метрото а за руски надписи има останали само по автоматите за билети от доста време -а не табели...те на английски не слагат където трябва,че на руски....къде са руснаците във Франция бе дебил тъп.....то само в турция,че не им искат визи и са свалили цените,че никой вече не смее да ходи там

САЩ искат хем да бият шамари, хем да не ги боли ръката от това. Млада държава, с неопитна и незряла външна политика. Мисли си, че със сила може да постигне всичко. Все едно да накажеш водата в морето като я удряш с чук. Колкото и да е як чука, колкото и силно да замахваш, накрая ти първи ще клекнеш.

Защо тези информации са толкова отчайващо тъпи, в края на краищата ние не сме все още стигнали онова ниво, когато ще глътнем без анализ всяка информация. Струва ми се че е нарочно, стремежа е да се обвини за всичко Путин. Ето например :"президентът Путин обнародва закон..." Първо, закона беше дискутиран и след редица поправки беше приет от парламента (Държавната Дума). Второ, президента просто го подписа (вярно е, че би могъл да го върне например, но не го направи). И трето, не президента "обнародва", за това си има структури, държавен вестник и т.н. Човек си спомня А Константинов - "На маймуни ни направихте бе маскари!"

Не бой, се Алекс, всичко ни предстои. Новото поколение хава със страшна сила само чалга и главите им са празни и кухи като бамбуци! Подготвят ги за подобно безкритично прочитане (или не прочитане, защото са неграмотни!) на подобни "новини".

Памперс,новото поколение е такова каквото сте възпитали вие....децата си и внуците си и запомнете най-накрая,че ВРЕМЕТО Е ЗА ТЯХ А НЕ ЗА ВАС защото вие сте вече изпята песен и резултатите са ви видни-ПОНЯЛ???

А за какви да ги обяви?

Примерно, за Местен агент". Така ще може направо да ги транспортират до Сибир (на курорт), без излишна кореспонденция с краваристан.

От написаното разбирам, че е добре РТ да бъде обявена за чуждестранен агент, но не е добре Гласът на Америка да бъде обявена за агент. Малко шизофренично ми изглежда.

Амнести интернешънъл,хюманс какво .. и още къде е хелзинският комитет -буахахахаххаа хахахаххаа.Просто Русия мачка запада по правилата писани от самият запад и на неговият терен.Защо псевдодемократите квичат така злощастно.

мачкат си собствения народ кремълските джуджета. Както виждаш контрасанкциите са срещу руснаците - хранително ембарго, забрана за свобода на словото... всичко това води до глад, мизерия.. не случайно поркат химия за тоалетни, за да притъпят болката от жалкото си съществуване, наречено живот в тайгата.

Созе, Созе, даже ми е жал за тебе! Ти по всичко личи, никога не си ходил в Русия, особено напоследък! Никакъв глад няма там, драги! Магазините пращят от стоки, пари да имаш! Ама то така е и у нас! И навсякъде е така! А руснаците пари имат, от глад никой не умира! За част от тях пък и не ми се коментира, защото разбирането им за имане е много различно от моето и то не в моя полза. А за свобода на словото не ми се коментира с тебе въобще. Сигурно и руски не разбираш и не си гледал руски централни ТВ канали, за да видиш какви дебили и с какви мнения против властта и РУсия се допускат от екран. Ти сди в сравнение с тях жалък аматьор - преписвач! Ако подобно нещо стане в САЩ, носителите на подобни послания ще ги арестуват в телевизионните студиа и ще трият наровете дълги години. Но така е, когато мнение изказват задръстени хора, като тебе, с написани предварително текстове от кукловодите им, независимо дали са верни или не. За такива е важното центове да падат!

Четвъртият райх във Вашингтон и Брюксел, обяви само 2 руски медии отдавна за незаконни и т.н.. сега да си сърбат попарата. Путин ги мачка като мръсни плъхове

Един много демократичен закон - приет още през 1938 г- и все още действащ в САЩ, дословно преведен и приет от Думата, се превръща в спорно, че дори и силно НЕдемократичен.. В нета има достатъчно добри преводи на двата закона, а не със скопени е-преводачи, от които русофобите биха се убедили във фалшивия плач на майцепродавците.. Дословен превод - едно към едно е приетия в Русия закон на хамериканския..

Но по-важна в случая е аналогията. Въпросният закон в сащ е приет когато вече е станало ясно, че ще има война в Европа. Руснаците отговарят със същото. Този път изглежда ще воюват до последния европеец...

що Кравария не си отмени и закона? А го остави да се действа.. Пък и се запитай СССР защо не го прие.. Нямаше ли достатъчно войни след това, които да предизвикат приемането му.. И след като се пише - никой не иска да ходи в Русия, защо дипломатите на САЩ в Русия бяха ТРОЙНО ПОВЕЧЕ от руските във САЩ.. Нали се е търсила реципроцност..

ПРОСТО ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА!

Малий! Що новинарски агенции имало дето никой нито ги е чувал нито ги е виждал, а още по-малко някой да им обръща внимание! Путин е прав, да им отговори подобаващо за атаката срещу RT, но не си ли дава сметка, че така само ще съкрати разходите на Конгреса за нещо напълно безполезно?

Хе-хе-хе-хе, ами виж сега, то чуждестранния агент, целта му не е толкова фалшиви новини и пропаганда, а изграждане на начин на мислене. Общо взето руснаците не искат да приемат англосакосонкия начин на мислене. За това и Путин обяснява за културните различия. Докато нашите другари от другата страна директно ти заявяват, че те са модерния начин на мислене и ако искаш да си в техния отбор, трябва да мислиш, като тях. Общо взето е "Абандън йор олд уейс". За нас не е проблем ние през вековете сме свикнали с всякакви, колкото и да се изтъкваме че сме родолюбци и националисти, не сме, пример е Македония. За нации обаче с имперски амбийци това не е така англосаксонци, руснаци, китайци се стремят да удържат националната си идентичност за да са си империя. Останалите племенца из ЕС са по-скоро федеративни, общо взето всяко племенце се е клало със съседните, ама феодалите му и тези и нези, все предлагат един и същ начин на живот.

Е какви да са когато са финансирани от Държавния департамент на САЩ, независими и свободни? Естествено, че са чуждестрани агенти, за наше съжаление във България такива чуждестрани агенти управляват. Например днес Цветан Цветанов е благодарил на господарите си за тринадесетата заплата.

Ами, имали-дали са му, на човека. Нинова и Радев още чакат октомврийската от посолството на Масква.

Тъпо, тъпо та чак дрънчи. Чуждестраният агент Цветан Цветанов даже се е похвалил със снимки от мероприятието, дайте да видиме за Нинова и Радев едно доказателство за твъренията ви? Няма ли, е значи лъжете.

Каквото повикало,такова се обадило!!!

Що не започнахте от предисторията? САЩ са накарали Раша Тудей да стане иностранен агент, а след това са забранили да влиза в държавен департамент по време на пресокнференциите им. Руснаците правят всичко огледално на действията на САЩ.

Пищящите много силно "правозащитни" организации "Хюман райтс уоч" и "Амнести интернешънъл" що не пищяха малко преди това, когато американците направиха точно това с RT в Щатите? Или онова е демократично обявяване на "чуждестранен агент", а руското е нарушаване на човешки права? Подобно поведение само може да отвращава от подобни организации, които са толкова слугински и долнопробни, че даже и децата го разбират. Но щом получават парите си от някого, то трябва и да му обслужват интересите! Иначе няма да папкат и ли ще трябва да се трудят за това, а не само да плюят по този или онзи неудобен на господаря им.

опа... вгз на "свободата на словото" идваща от "свободният свят"... хахахаха:-))))