"Медиана": Мнозинство не иска на власт ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, но държи на редовно правителство

Без особено промени в резултатите на фаворитите, според анкетираните "Български възход" и "Левицата" влизат в НС, ИТН също има шанс

Обратно в новината

Коментари - "Медиана": Мнозинство не иска на власт ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, но държи на редовно правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кои заблудени ще гласуват за пинокио и Киро тъпото

Мнозинството има акъл за разлика от ПП и ДБ

Готвят ни правителство ГЕРБ,ДПС,БСП с тайната подкрепа на Възраждане които ,ще си седят сладко на заплатки и ще врещят.Това е. Който гласува за ГЕРБ и ДПС значи е за мафията,крадците, безаконието и несправедливоста.

Костадинов е обикновен селски тарикат, финансиран от същите, които финансират ПП и ДБ. Приказките, че зад него стояла Русия са пълни глупости. Обаче му докарват гласовете на русофилите. Всички, които му викат копейкин всъщност му правят реклама, защото хиляди ще гласуват за него точно защото е копейкин

Ама Копейкин е доста заможен нищоправец, от какво е недоволен???

имат много добри кадри, но има и много мишоци покрай тях, които просто искат да крадат и да бъдат ГЕРБ 2!

Питам се защо има пълно затъмнение по вчерашния дебат между ГЕРБ-СДС - ПП-ДБ, ДПС, Възраждане и БСП, въпреки внушението на БТВ, че ПП-ДБ водят в социологическите проучвания, като използваха старо за целта? Отговорът е защото ПП-ДБ се провалиха тотално и останаха в пълна изолация! Днес Калина Константинова се опита чрез агресивно поведение да замаже положението, но не особено успешно! Не е за учудване защото ПП-ДБ са хора, които ги интересуват само определени корпоративни интереси!

Ама тези от ПП са гола вода - глезени айляци, парапети, мамини адвокатчета, нахални проВиотоци - шарлатани!!!

МанипОлацията ,ако е С МЯРКА върши работа, когато е ГРОТЕСКА--не се знае.

ДБ изобщо нямаше да стигнат до парламента, ако не беше коалицията им с ПП.

Не е само това, хората по принцип не искат ДБ в управлението.

Значи всички наши политици дето ходят в Давос да се отчитат на Клаус и Сороз, да не си правят илюзии за управление. Улавия от Канада и Ококорения с левата резба ходиха през месец Май до Давос да се отчитат. Мамицата им продажна копиленца.

Цяла България за Възраждане !

Нито Толупа крадлив, нито Киро Очигофтена, Ококорения с левата резба нито Ристьо Нечистоплътния не искаме. Такива продажни копеленца трябва да бъдат изгонени от Родината с камъни.

Кире, гледай си парапета на Лена, хищната хиена и остави политиката на по умните хора.

Ленчето иска парапета в парламента! Иначе се дърпа

Когато Мравояда и генералчето я полазят, ще запее друга песен...

проучването на ГЕРБ.

Не позна, От копейкин, С копейките

Иска ви се да е платено, но не е! Мисля, че ще останете доста изненадани от голямата разлика с която ще победят истински можещите, а не шарлатаните в политиката!

с хартиена бюлетина. Мадуровките отново са пипани.

хартиите са за депесароборисовските цигансковлашки мошендии ...

Баба ти, Все с машини е гласувала?

Лъжата за „само за 164 дни”, повторена сто пъти, може и да стане истина В платените репортажи на БНТ тази вечер мина изказване на Кирил Петков, който в очевидно приповдигнато настроение, обясни пред камерата, че само за 164 дни е направил цялостен ремонт на базата на Априлската* гимназия и на Математическата гимназия в Габрово. До него одобрително припкаше отцепникът от партията на Корнелия Нинова Явор Божанков. „Априлска” гимназия в Габрово, разбира се, няма. Има Априловска гимназия, която е и емблемата на града. Сградата, в която се помещава Първото българско светско училище, е национално значима. Тя е съградена със средствата на благодетели и с добрата воля на родолюбиви българи през далечната 1872. Срамно е, че български премиер бърка името на Априловската гимназия. Още по-срамно е, че Петков си приписва заслуга за цялостната реставрация на две гимназии в Габрово, след като през 2022 година МОН отпуска средства само за ремонт на покривите на двете училища. „Училището ни бе одобрено за финансиране от инвестиционната програма на МОН за 2022 г., а отпуснатите средства са за изпълнение на дейности от проекта, свързани с основния ремонт на покривите с мълниезащитна и заземителна инсталация”, пише в сайта на Априловската гимназия. Както вече беше многократно обяснено Кирил Петков е бил действащ министър на икономиката и премиер общо 360 дни. Кабинетът „Петков” продължи 232 дни. Лъжата за „само 164 дни”, която ПП повтарят напоително вече месец, явно не им омръзва. Внимание! Лъжите от политици с мераци за власт са опасни за Вас и Вашето бъдеще!

лъжлив комунистически плужек

Като всичко е наредено, защо ще гласувате! Рано, рано ще сте там. Нали няма смисъл!

Само ГЕРБ - СДС!

само, че шарлатаните не трябва да се допускат до властта. Такива поразии направиха.

Няма как да ми сравняваш България и румъния. Първо румъния има нефт ние не. Имаше и преди и сега работещи на печалба заводи. Ние не. Така че ако ще сравняваш управлението на герб трябва да го сравняваш с всичките управления за 20-те години предигер и с управлението за двете години след герб. Защото ако искаш да се сравняваме и с Бангладеш?

2009 година България имаше по-високи заплати от Румъния ! После като Герб дойдоха на власт , румънците ни изпревариха, а после и сърбите ! Герб е тумор !!!

лъжете-проверявайте. Твърдението ви не е вярно.

Не знам докога DIR.BG ще продължава да лансира стъкмистиките на тези псевдо социологически агенции.

"Проучването не взема предвид гласуването в чужбина, което може да има значително влияние." Аха, да добре... Така де, гласуващите от Ленгли не можем да ги пренебрегваме. И те са хора, и те душа носят. И се ползват с Римско гражданство, освен това...

Реален пример за шизофренното политическо мислене на българския народ. Пример: много обичам банани, имам пари за тях, ама не искам да ги копувам. С такъв политически незрял, глупав и не знаещ какво иска "народ", няма да има оправия. Всичко си го заслужаваме, тъй като ние сме си сами виновни.

Грешки: купувам и незнаещ.

Нека помислим пак какво точноиска народа... не иска да управлява нито ГЕРБ, нито ПП, нито заедно, но иска да има правителство, значи иска да управлява Възраждане, но не са го питали дали иска нали.

Никой не ти иска диктатура, руско стандарт на живот и концлагери, каквото предлага твоето възраждане.

Каквото и да плещят тези агенции за тия крадливи партии, аз съм се насочил да видя програмите на включените в листата, партии, които и медии, и социологически агенции умишлено НЕ ГИ споменават! Тия от герп,дб,пп, дпс,бсп, бв са приключили с доверието на хората, точка!

Затова все герб са начело:)))) Пък вашите все намаляват.

Да живее Бат Бойко................и да ни управлява още дълги години............!!!! Да му седнат на чепа всички останали...............?????????

До изборите Възраждане може и да стане втора. А защо не и първа.

САМО ГЕРБ долу ДжеHдьрите на Божков ДБ

Непрекъснато ни обясняваха каква огромна подкрепа има към протестиращите..... Пък на площада имаше 10 човека..... Та така. Обаче да не съм чул повече да сравнявате цените сега с цените по времето на герб. Защото нали по времето на герб е било много лошо.

Мого още след тая глупава мафиотска партия ще е зле. Защото наследството което оставиха, няма да може да бъде изчистено поне още 50 години. Тази мафия работеше за осакатяване на всяка българска институция чрез овладяването й от парашщутисти-калинки. Това е една от основните причини за сегашното ни състояние.

Наследство ли? Пълна хазна . Работеща държава. Строежи навсякъде. Ниска инфлация и цени. Какво казваше келешче?

Няма логика в расъжденията в писане на това заглавие.

ГЕРБ идна и мачка педалите!

какви 8% на бсп бе алоооууу тия ще се боряят да миант 4%, измре електората

От както Герб дойдоха на власт България върви само на долу. Първо Румънците ни задминаха, после Сърбите. Скоро ще ни задминат Македония и Албания

От както Кирчо се появи се изстреляхме нагоре, така ли бе олигофрен?

Виж цените. Всичко с 100% нагоре.

Преди герб вървяхме нагоре така ли? Кога това? Я кажи кога сме били по-добре отколкото по времето на герб-за всичките 20 години?

Ми да го погледна ръстът на брутния вътрешен продукт другарю. Хайде кажи какъв беше ръстът на брутния вътрешен продукт за всичките 20 години преди герб и колко беше по времето на герб? И колко е сега при петкратно постъпване на тока и двойно постъпване на горивата? За цените на храните дори не искам да почвам? Всеки път когато ви поискам да ми кажете кога е било по-добре от времето на герб-всеки път започвате с простотиите. Просто защото не можете да посочите такова време. И след като смятате че преди сме живели по-добре-що не гласувате за бсп и дпс??? Защото общо взето те управляваха преди герб. Пък ако сега ви е по-добре що не гласувате за подмяната слави мая и бабикян? Щото нали те ви докараха подмяната??? Аз пък ви задавам един много гаден въпрос още веднъж-кога ще стигнем стандартът на живот какъвто имахме по времето на герб?????

Що не видиш партии от листата за гласуване, за които иначе мрънкаш, все едно само те са вписани??? Виж, има поне още 5 -7 партии и никой не говори за тях??? Защо ли, защото пак ви водят за нося и защото не мислите със собствения си акъл, затова изключете звука на тъпите и промиващи мозъци, медии!

Ама на вас все герб ви пречи. Ако искаш и на другите да ти направя разбор? Ама няма да ти хареса.

Глупаче, аз гласувах за герб преди и повече НИКОГА, НИКОГА НЯМА ДА ПОВТОРЯ ГРЕШКАТА ЗА ТАЯ КРАДЛИВА ПАСМИНА ДА ГЛАСУВАМ. А това, че си герберастки тролейбуса и навсякъде тролиш прикрито за твоите роднини на герб, не значи, че хората ще ти се вържат на простотиите ти.

Бе тая агенцийка на Медиана не е ли на...червен мамин Колю и пенестия Кънча Стойчевия!? Бе Тея хора не разбраха ли,че хич ама хич не е важно,кой,колко и как ще гласува бря!?! ВАЖНОТО Е КОЙ БРОИ ГЛАСОВЕТЕ!! Бай В Ганя отсега знам резултатите бря...Пак няма да има редовно правителство...Ама как не съм бил на мястото на интервюираните..червен Колю да ми думка на портата и да ме пита- ЗА КОМУ ЩЕ ГЛАСУВАШ !?! Щях да му надъня един шут в устата на тоз пенкилер...

"Медиана": Мнозинство не иска на власт ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, но държи на редовно правителство "Медиана" и нейният собственик червен Кольо са всичко друго но не и социологическа агенция. Върнете се 20-години назад и ще видите че при тази агенция има най-големите разминавания по отношение на изборните резултати,а внякои случаи разминаванията са драстични. Тук четем поредните социологически манипулации на тази агенция.

Мнозинството иска, ама Козяк не дава. Това е положението. Или гласувате за Възраждане или получавате Козяшко правителство. Няма 3ти вариант

Мнозинството са дебили. Данните от проучването са еднозначни

Мнозинството не знае какво иска, на него все някой друг му е крив. Пак ще има накрая олеле, мамо, каква я мислехме, какво излезе.

Възраждането изсмука електората на БСП-то.

Това не беше ли агенцията на Червен Кольо?

Много мирише това "проучване" !

Аз също харесвам д-р Петър Москов и КОД, но истинските седесари трябва да подкрепим коалицията ГЕРБ - СДС по две причини: 1. Лоялност към СДС, защото сега това е нашата коалиция. 2. Защото останахме твърде малко, за да рискуваме нашите гласове да нямат значение!

СДС умре ! Който подкрепя Герб подкрепя Путин и Ердоган. Подкрепя това България да дълбае дъното и да продължи да завижда на Сърбия и Македония за по-високия стандарт на живот

СДС умря за тези, които не са от СДС, тук си прав! Ама същото може да се каже за която и да е партия, не можеш ли да го кажеш примерно за БСП? Никой не може да бъде постоянно на върха, включително и партиите!

При последният мандат всяка партия имаше шанс за коалиция с която и да било друга партия. Всички разговаряха заедно и стигнаха до извода, че имат напълно еднакви виждания за политики и управлението на нацията. Но ето че никой с никой не можа да направи коалиция. ПП и герб по-специално дори не си правиха труда да правят коалиции, а вместо това мъчеха да правят експертен кабинет! Тъй че стига с реториката как първата и втората политическа сила ще правят коалиция. Последният мандат ясно показа, че партиите предпочитат да оставят нацията да се разпадне от колкото да си свършат работата и да направят общ кабинет за решаването на националните проблеми. Ами да за какво да правят радикални промени и да вдигнат нацията от калта след като е по-лесно да си взимат 5-6 хиляди лева заплата да се вайкат в залата на НС и да поддържат чуждите интереси за нацията ни!?

Това са рисковете когато идеологията на една партия е анти-друга партия - няма как да се коалират

Пак давате напълно грешна информация. Мнозинството НЕ ИСКА НА ВЛАСТ ГЕРБ СДС И ДПС. Останалите партии трябва да се споразумеят и да направят редовно правителство.

Че драскачите по поръчка са някакво мнозинство в реалния свят.

Това проучване показва нивото на българския избирател!!!!!! Резултата от анкетата ми напомня на знаменитата фраза от "АЛФ" "......никой няма да си тръгва и никой няма да остава"??? И от такива хора чакаш избор ....... мале, мале......!!!!

Просто е, искаме да остане служебното.

Все още дават много на простотията, а те завалийте са на фотофиниша на опашката. ИТН има повече избиратели от тях.

Гласувайте за Герб за да не мине импийчмънта на Радев

Уффф, как ме налазиха мигрантите на Кьолнската гара

Добре че еконта направи самолетна връзка София - Скопие, та ще дофъркам и взе да изгледам за промяната! ИстЕна ви казувам!

Слушах днес пропагандното предаване на Радик дарио "Кой говори" и вече знам за кого няма да гласувам. Експертът Иво Беров и водещата Мара Черешева ме убедиха окончателно.

Не те ли е гнус да слушаш сороското радио Дарик? Отврат!

Бойко краде като разпран Киро вдигна пенсиите и заплатите Костя ще ни вади от ЕС и НАТО Карадайбъ ще подкрепи Бойко и Пеевски Корни е миролюбива анти джендърка кремълофилка Левицата са като Корни ама не я харесват Янев е какъвто трябва за да го пуснат на софрата Слафчу ще влиза в парламента за да го разпусне Много ми е трудно да избера за кого да гласувам...

Първите две са невярни! "Бойко краде като разпран" е политическо заклинание на принципа, гласувайте за мен, защото той е лош! Киро вдигна пенсиите и заплатите, но понижи покупателната способност на бългаите!

4 милиарда от КТБ 3 милиарда от турски паток 2 милиарда от Тракия и Хемус 2 милиарда от "електронно правителство" на Томислав 2 милиарда "прехвърлени" от НЗОК от Дянков 1 милиард от язовирите 1 милиард от ББР 500 милиона на година от Лукойл 1 милион и 1 ТЕЦ за Доган 1 Пловдивски панаир за Гергов 1 джипка за Севи 1 Мезонет за Пацо Терасата А покупателната способност я промени Путин. За справка Унгария

Аз ако заменя откраднатите милиарди с трилиони, написаното ще има същата достоверност, нали така?

Абсолютно си прав! Асен Василев, Даниел Лорер, Калина Константинова и други другари от ПП-ДБ се мъчат да ни облъчат от медиите на принципа на Кашпировски, ама и това, както всичко друго не им се отдава!

Ти си от 80%