Коментари - Мечките в гората вече привличат туристи | dnes.dir.bg
назад

Мечките в гората вече привличат туристи

България е една от малкото страни в Европа, наред с Румъния, Швеция и Финдландия, със стабилна популация от кафяви мечки.

Обратно в новината

Коментари - Мечките в гората вече привличат туристи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Мечките от интелегетност изяждат хората "- тествани са за интелегетност. Туристите им се радват , ами ще се радват, защото в тяхните страни няма такива животни , които да застрашават живота им. Защо ходят да търсят мечките по -гората , да се разходят по кварталите на София да видят , как живеят хора и кучета на едно място . И това правителство не може или не иска да се справи с Софийските помияри кучета и с мечките . Нека мечките да влезнат в градовете , а ние хората да тръгнеме по гората - къде се е чудо видяло, това го няма никъде , кучета и мечки изпоядоха народа ни и продължаваме да ги ухажваме тия животни.

Не знам дали вярвате на тоз и онзи, че до колко години ще "влезем" в "Средна" Европа, но аз вече съм сигурен, че ще влезем в Централна и Южна Африка. И там, както и у нас, едни хора с Канони ще снимат флората и фауната, а други ще се залостват вечер, за да не ги изяде лъв, мечка или друга твар...

Териториите са на хората, а мечки могат да се отглеждат в малки количества, където не пречат на човека. А с лют спрей трябва да се пръскат голите задници на пишман екозащитниците, които плачат за мечки и са виждали природа по телевизията.

NORM , звучиш като евтина китайска стока от илиянци .

До сега 2 (два) пъти съм срещала мечка в Стара планина - на около стотина метра. Винаги Баба Меца е бързала да избяга от среща с хората, преди те да реагират!!! Поради силно развитият им слух те чуват много отдалеч и винаги гледат да избягнат хората. Не се плашете от тях!!!

това го кажи на нахапаната бабка която наскоро се срещна с такава плашлива мечка.

Мечката е благородно животно с осанка. Тя е ценност, както и останалите обитатели на дивата природа, за разлика от ловците, които са баяти и примитивни селяндури, задоволяващи гнусния си нагон да убиват беззащитни същества. Крайно време е ловът да бъде забранен и криминализиран.

Ето един болен мозък. Ти сигурно си от ония, които забраняват на децата си да ядат животински продукти. За мен това трябва да се скриминализира!

Бай бабо да те не срещне мечка в гората.

С удовлетворение си бих пожелал поне на един екозащитник годишно да му се наложи да бяга от мечка

ама да му наръфа поне малко отзад и гащите де, то иначе няма ефект.

Абе Ончовци, къде бяхте, когато ония авджии в Смолянско, подкокоросани от кметицата, министърката и касапската си същност убиха онова мече!? Защо не излязохте на протест, не направихте жива верига преди министерството и в планината пред мечешкия район!!? Дали това мече е виновно??! Няма никакви доказателства, а го застреляха по догадки и предположения. Хайванът си е искал да си живее в територията необезпокояван. И който се бои от мечки, да не влиза в гората. Аз не ходя там. Бабките и дядовците да си носят тояги и свирки и ги надуват отдалеко да плашат четириногите, да си носят спрейове. И да се оглеждат повече, а не да ровят в пръстта като глиани, все пак са хора.

Хакъ, ти от кой турски сериал се изрови? И защо повтаряш пак същото: "И който се бои от мечки, да не влиза в гората. Аз не ходя там." Ами стой с ханъмата в къщи, прави каквото си щеш, но защо ни даваш поредната порция едни и същи тъпи съвети?

тъпо човече

"Поради голямата безработица в района". Ало, Вие не четете ли бодрите отчети на Дянков?