Коментари - Мазилка падна върху бременна жена и малко дете в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато Фандъчката си играе на "тука има, тука нема собственик", мазилката пада върху деца и жени. Виж, ако можеше да обяви обществена поръчка, досега щеше да е решила проблема 100 пъти.

и моето детство премина в такива блокове, но с идването на демкрацията фанах изхода през терминал 2 и сега 35 годин по-късно осъзнавам че решението ми е било правилно особено кат прочета новините... се едно още е некъде 1980та година... нищо не е мръднало даже на сантиметър

Ако са ти трябвало толкова години да разбереш, че там ти е мястото значи повярвай ми - НЕ ти е там мястото.

Държавен чиновник ли е , бой през ръцете!

Да се глобяват сгради с такива мазилки и опасни други неща.

Що хунтата на Рундйо спря санирането. Комунисто брат От перла на Карибите Хавана сега е куптор. Е сега чалгаджии сатаната плезлйо ще ви оправи. Ще има САКА ДА ЯДЕ МА НЕМА ОТКЪДЕ,,,, ЕВРОТО СЕ СПРЕ,,,,,,, И Т Т Н

от калпави чиновници. Собственикът умрял, ама те не могат да го намврят. И всичко е "ще,ще,ще". Дано не загине някой докато се наканят да правят ремонт.

са калпави, а за общината е важен имотът фа си го продаде и да ходи на море

А тази бременна пристакеша от кое село дойде в София. Да си седи в обора там мазилки не падат.

искат да са бременни и да живеят в София. Защо не, демокрация.

Велико Търново, Пловдив и Бургас са хубави градове. Русе също.

Какво може да се очаква от София която системно и методично е ограбвана от герб, първо Тулупа, а след това от Фандъчкова.

София не е нормален европейски град и скоро няма да бъде.

ама Европа гледа как софиянци си избиват кучетата законно кастрирани, и не и пука. Иска ли тази Европа низши същества, които избиват кучета немилостиво и ги ядат? Нали уж не искаше нисши същества в границите си тази Европа?

В София единствено историческия и център не е лош и НДК, и Милениума,другото красиво и е на влизане от Пловдив по Цариградско - клъстера от високи сгради,който се заформя там и това е,всичко останало е олющени панелки и стари коптори и паднала мазилка,много от старите къщи дори са с паднали покриви,се едно бомбардировка е имало...

за красивите хора какво ще кажеш. Само сградите ли са важни?Важен е човешкият материал, той облагородява срутените сгради

Стига с тия небостъргачи. В Европа няма небостъргачи и пак е красива. Заминавай за Дубай, НюЙорк или даже в Китай си имат цели градове призраци целите в небостъргачи, чисто нови. Милениум хаха, много е красив няма що, един балкон няма.

като гледам снимката си викам: пак добре, че не е паднал и балкона, заедно с мазилката... очевидно бременната е била имунизирана и с маска, което я е спасило от очевадна гибел.. :-)))

)--{;;;;;;;;;;}=---------------- ~

Ужас . Който може да бега .

Саниране масово на сградите трябва.

В София е пълно с такива сгради,хиляди коптори,но софиянци точно тях най си ги харесват и изобщо не харесват нови и модерни високи сгради,друго си е обора и коневръза... Вместо да се развива София и да се превръща в модерен европейски град някой хора искат и той да стане,като в провинцията,където не се строи нищо ново,всичко се разпада,няма хора и опустева бетер Сахара... Панелки и коптори,това е....

София е едно огромно гето,нищо модерно няма...

Мой приятели фотографи,които неса българи са идвали в София и заявяват,че тук почти няма,какво да се снима,а са обиколили света! София е 80% грозни олющени панелки и 10% стари коптори с опадали лепежи! Остават 5% исторически сгради и 5% нови по модерни,но голяма част от тях квадратни стъклени толупи,много малко са красивите и изваяни.... София е по изостанала дори от градове с по 400 000 души население извън България,а за провинцията да не говорим,въпреки,че май Пловдив е по красив град от София....

Че Пловдив е по-красив, това го знае всяко хлапе.

Най тъпото е,че и нищо интересно не се прави,не само частно,но и с парите от еврофондовете,само едни прословути грозни ремонти и това е,явно и архитектите в общината са от кол и въже! Правят половинчати ремонти за милиони на парковете,ама нищо интересно,което да привлича не само софиянци,ами и туристите. Преасфалтиране,плочки и това е,отбиване на номера! Нищо интересно ново няма в София,тук там някоя нова сграда и това е,ама повечето са еднотипни квадратни тулупи! Ако пък се опитат нещо интересно да направят,то пък покварените политици се намесват и не допускат да се построи и така София и България живее в 19-ти век все още,робовладелски строй и мизерия....

Пловдив е по-красив, това го знае всяка майна, която е избягала София.

съм съгласна, че няма. Има, и това са хората на България. Стараят се да приличат на европейци, защо никой не ги снима?

Айде са кажем най-зле столицата в Европа. Че,ако отидеш в Кайро например,София ще ти се стори като Цюрих

Явно не си ходил в Кайро или сиходил там само на определени места,без да го обиколиш! Кайро е век пред София,в пъти по напред и по модерен,за история да не говорим....

Преди 2 месеца бях в Кайро.Такава мизерия и във Факултето не е.Това разбира се не ме кара да харесвам София като град,просто ти казвам какво е положението.

не е в Европа. Не сте учили география. Ама нищо, нали си бил в Кайро, това е важно.

Те и сгради ще почнат да рухват,особено паметниците на културата.Корумпираните чиновници са ги оставили да рухнат,че после да ги пуснат на търг и да лапат рушвети от строителите.Иначе на Общината проблем са им новите сгради като тази на Артекс в Лозенец не тези дето им падат мазилките по главите на хората.

Който има мозък да бяга от София и да отива в селата ,там има храна ,вода ,дърва . Идват новите щамове и десетки Локдауни. В София има 400 000 циганина и 10 000 каруци. В Африка няма каруци по столичните улици.

Пуска се жалба до общината един път, след това се пуска жалба в съда срещу общината. Иначе няма оправия. Ако съда осъди общината, на база това решение пускаш граждански иск персонално срещу отговорното лице, което не си е свършило работата, и с което е довело до причиняването на някакви щети, било то имуществени или неимуществени, на теб.

И така 5 години ... В смисъл, че на практика ще си изкараш магистратура по Право докато успееш (евентуално) да получиш реално обезщетение.

Вярно ли е че гаранцията на панелките е изтекла? Ако са опасни защо не ги събарят ? Чакат някое земетресение да ги събори ли ? Знам че всеки панел е свързан само с 4 заварки за другия панел. Заварките са напукани и корозирали.

Знам че ти си педераст и гъза ти е нацепен..

Общината ще придобие имота ????? Някой ще се нагуши яко. Хиляди имоти на самотници ли са взели от общината ? Ами в другите градове ? А влоговете им кой ги взема ?

Такъв е закона навсякъде по света. Когато някой няма наследници, кой според теб трябва да получи имот и др., което е имал починалия? Аре малко разсъждавайте, като не знаете законите.

майка.

Да го завра отзад на кметицата, на кавалите от АПИ, на тия свине от последното правителство, на тъпаците от сегашното, понеже: На излизането от Цариградско шосе към околовръстното в посока Варна има огромна дупка, почти колкото на шибаната кметица.

Това явно е сграда в някое гето и наемателите са поредните цигани дошли в София. Ако този е наемател като всички останали, не е имало как да пише до общината 6 г., а до хазяина си. Ако е плащал пазарен наем е щял да се премести след няколко месеца или въобще е нямало да сключи договор за наем... Стига ни занимавали с тия цигански драми ! Всяка циганка е почти постоянно бременна. Съвсем е западнал този сайт вече !

"възраждане" като община е в Центъра и е пълно с такива сгради от време оно, но "архитектурни забележителности". Нито ги бутат (и нещо ново съвременно на тяхно място), нито има пари да ги ремонтират и поддържат. И си седят така и се саморушат. А са и грозна, неестетична гладка. Тия хора явно са там на общински наем от години и нямат пари да си купят нещо свое или да си позволят свободен наем. Иначе , аз ако съм, отдавна да съм напуснал тая дупка и това място. Явно са в патова ситуация.

Посткомунистическа,християнска, книжническа кочина. Всичките неща са сведени само до бележки, предписания и декларации. Ако си свършил работа , но нямаш декларация, бележка, документ някакъв не само няма да е призната работата, Ами и може да те осъдят, че си действал без разрешение. Точно този вид декларативно и описателно управление се нарича книжничество. Книжничеството тръгва от юдаизма, после през християнство и ислям по света. У нас идва от Византия.

Семейството , да влизат и излизат бързо. Е това е пародия, комедиен филм. А защо даже не пуснат и игра със залагания, кога ще ги размаже някоя тераса?

Вместо да крадат 70 процента от санирането, дебелата Лила , аскювския бек и тиквата можеха да санират много повече сгради и такива случаи да са доста по редки.

Върху или до жената е паднала мазилката? Ама че заглавия ДИР.

Класически кликбайт. Нормално за дир. А имаше времена, когато бяха новинарски сайт.

Скоро почват да падат първите панелки. ПУКАНКИ И БИРА. СЕИР ЩЕ ИМА ЯКО. 1 лв. Не дават за поддръжка, после ауууу, малииии, беля! Ми, беля, я! Безхаберни хора и държава. Купона почва съвсем скоро!

теб купон, за други е също. Имотът-смисълът на жовота на това население.

Държава мечта! Европейска държава!!! Да ева и боклуцитете ви да ева, и всякакви канцеларски мишки които се правите, че извършвате някаква дейност, а после ревете за заплати. Ей така преди няколко месеца едно дете беше убито от ток на кръстовище в София. А идиотите разправяха как чорапите му били мокри. Там по ред на номерата всички сте за Белене!

Нека се молим нещастието да спохожда само цигани.

надали разбираш с малоумният си коментар какво отчаяние излъчваш. А за наркоманите от Надежда спасение няма. Скрий се кретен. Ти си срам за държавата си!

Защо не дойдат от общината да направят кончината на комшията. Вчера като валя бурята му отнесе половината покрив в моя двор, а прасето му горкото вир вода квичи. Днес цял ден не мога да изляза на двора си от летящи ламарини и квичащо прасе. Същите неща, като на тези софиянци.

И да не им дават шанс да се измъкнат!

И собствениците на блока да си пият бирата в градинката зад блока. То общината ще им ремонтира и без това данък сгради плащат.

евроценности ЕС сме ееееххееехеехее ббаахаха

Пълно безхаберие ! Пълно е с такива опасни "сгради" по центъра, които иначе струват милиони. Истински катакомби.

Данъците са смешни, а от Ганьо не чакайте гражданско самосъзнание. Ето, разшириха зелената зона при нас и най-после открихме, че имаме тротоари в квартала. Аналогично трябва да се действа и с необитаемите жилища. Иначе няма оправия.

В заглавието “падна върху”, ред по-долу “падна на сантиметри от”…. Ех “Редакторке” Калинооооооо…… Жалък опит за сензация…

откакто Моника Йосифова (Станиешева) купи сайта, нивото стана Близ

Ти пък сякаш съжаляваш, че мазилката не е премазала нечия невинна глава...

И на базата на какво е тоя твой извод ? Щото коментира очеизвадно разминаване между заглавие и текст?

Безхаберници! Винаги чакат да стане някоя трагедия, за да вземат мерки! Никога по-рано!