Мъже вадят пистолет срещу депутат на АМ „Хемус“

Полицията с незабавна реакция след подаден сигнал за екшъна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че къде е новината? В държавата цари контролиран хаос и пътищата не са изключение. Просто депутата е бил в неправилното време на неправилното място. Такива случки ще има все повече. Кой има полза от тях и защо началниците не ги виждат?

Толкова врява за някакъв пистолет ! я да почнат да си вадят АК-47 или РПГ да видиш купон :D

някои да е крил че магистралата е направена с евро субдсидии - не. А БСП само папа и нищо на лице

Срещнали се провинциали на магистлалата изградена от бащицата с евро субсидии! Първо депутатчето трябва да го санкционират за движение в лявата лента! За хората от провинциата, лявата лента е за изправарване, след което следва да се приберете в средната. При могистрала с повече платна, следва да шофирате във възможно най-дясната и изпреварване от ляво. без движение в аварийната....както и шофиране в насрещното!

ПО БГ МАГИСТРАЛИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ШОФИРАТ САМО ВЪОРЪЖЕНИ ЛИЦА ! СЛЕД МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА ЩЕ БЪДЕ ВЕЧЕ СПОКОЙНО, ХОРАТА ЩЕ СЕ ПОЗДРАВЯВАТ СЪС СВАЛЯНЕ НА ШАПКА ПРИ ЗАДМИНАВАНЕ И РАЗМИНАВАНЕ. ЛОШИТЕ ПРОСТО ЩЕ ИМАТ ПАМЕТНИЦИ .

То един депутат.......Никой не го знае

Мъж подал сигнал и органите на милицията ВЕДНАГА се отзовали на магистралата. Как няма да се отзоват, когато дословно е казал - аз съм депупат .... името и описал случ„ката. А в по-горното съобщение пише ... мъж подал сигнал... да бе - ама КАКЪВ МЪЖ1 цял депутат.

Ако не беше депутат, щеше ли да се пише за случая? Защо се допускат разни нещастници да имат оръжие, че и да го демонстрират? При заплаха с оръжие то да се отнема, както и да има голяма глоба. Да не говорим, че масово не се спазват правилата за движение. Вчера спирам на червен светофар, един зад мен се качи на клаксона да ми бибитка, защо не съм минала на червено....той бил бързал.

Добре дошли в реалния живот по улиците на България!

Запомнете - лявата лента на магистралата е за бързо движещи се, дори и с превишена скорост, това си е за сметка на водача! Движете се в средната лента и САМО при изпреварване ползвайте лявата и то с подаване на газ, за да изпреварите по-бързо! Не може изпреварваният да се движи примерно със 100, а вие да го изпреварвате със 105 км/ч пет минути! Всеки би се издразнил на такова малоумно поведение! Младото депутатче е направило така или постоянно си е карало в лявата лента при свободна дясна и въобще не е поглеждало какво става зад него!

абе ти малоумен ли си ???? лявата лента била за движещи се с превишена скорост??? тва в закона за движение по пътищата ли го чете или у ваше село си е така. иди покарай малко по европата и ще видиш че много рядко някой ще ти бипне или ще ти присвятка с фарове. тука всеки втори лети по магистралата и святка с фарове да му правиш път щото магистралата му е бащиния

Я чети малко по-внимателно какво съм написал! Хората в Европа имат куртура и влизат в лявата само за изпреварване, а тук всички са постоянно в лявата, дори и таква които по нанадолнища пускат по инерция!

Ники, баце, ограничението на магистралите у нас е 140км в час, тоест ако някой кара със 135 в средна лента, съвсем естествено е задминаващия да го изпреварва със 140. С'а това че на някой не му става пишката и трябва да избие комплекса като кара със 180 км в час си е лично негов проблем и следва да потърси адекватна медицинкса включително и психиатрична помощ след, като бъде санкциониран за нарушаването на закона от съответните органи.

А какаво ще направиш, ако зад теб точно в този момент се появи правителствен ескорт, движещ се да кажем със 160? Ще те чакат да направиш изпреварването с разлика 5 км/ч?! Моята тактика е изпреварването да го правя възможно най-бързо и за най-кратко време, за да освободя лявата лента и никога не съм имал проблеми с друг водач, че съм го засякъл или „убил“ скоростта. Трябва да има мисъл, докато се управлява МПС, не просто возене!

Виждам и ти колко си наясно с шофирането...Как ще е естествено някой да кара със 135 и ти да го изпреварваш със 140?!?!? Това означава да се движите километри един до друг, заемайки две платна!!!

Мали, как са могил да уплашат така таз народна светиня, дупетат от БСП-то. Леле мале, викайте помощ от Рассия.

Глупако, тези утре тебе ще те застрелят, и без да си депутат от БСП? Не ти ли ражда акълът, че агресивните простаци не питат кой какъв е, а направо нападат, когато им пресечеш пътя? Или и ти си от тях?

разрешената скорост на АМ Хемус е 120-депутата е в нарушение-карал е с 140 ,а нашите момци са искали да го искали да кажат на депУтатчето че нарушава закона за движение и трябва да намали щото си е опасно да караш по тази АМ с такава скорост :)

Т'ва 120км в час заради вълнобразния и лунен характер ли е?! Щото по закон на магистралите ограничението е 140км в час.

Ако не бяха извадили пистолет тия селски бабаити , едва ли щях да чуя някога нещо за този ОЧЕВИДНО БАВЕНО(мислещ, говорещ, шофиращ) депутат.Може би и с това единнствено ще го запомним.

родна реч омайна сладка.... реч на мама и на татка.... Мъже са извадили пистолет …. двамата задържани са от ... а пистолетът е законно притежаван от единия от тях…. ....поне до 8 ми клас да бяхте го докарали, преди да се правите на жърналисти....!

Глупаци....

многоо хубаво

Тия са на моите ятаци правнуците, бре. По моето управление направих всички цигански барони партийни секретари и нямаше такова чудо - мангасар на комунист пищов да вади.

ама това депутатче от БСП - младо, хрисимо, барнато - с костюмче, гледа невинно и наивно - да го схрускаш.. Ама и то било с частен бизнес - някакъв бизнес за рециклиране казаха по телевизията. Абе как няма някакви обикновени чиновници, занаятчии в краен случаи работници -. а те все бизнесмени. Що не го гръмнаха!

Българи, свиквайте с подобни произшествия. От тук нататък все ще е така. Това ще стане ежедневието в страната, по градове и села, а по пътищата съвсем грандиозно. Заслужили сме си го. Радвайте се сега, щото мнозина после ще плачкат.

натисне спусъка срещу теб, по-добре ли ще се почувстваш комплексар такъв?

не е натиснал спусъка

Хау! Винету!

Има време. Като му върнат оръжието, може да застреля я тебе, я децата ти.

ама как така ще заплашват цял депутат и то от БСП, а дали не е скалъпена работата и утре да кажат - колко лошо е у нас полуженито със сигурностт - та затова има вот на недоверие - бият Паниковски, пардон заплашват депутат от БСП!!! А когато един нещастник без книжка с кола бутна дете и замалко не го уби, лежа два дни в болница и друго беше застрашено - нищо - пуснаха го - без книжка бутнал дете на велосипед и нищо, дори нямаше разцследване, а как - та децата не са депутати и то от БСП!!!!

Хау! Винету!

ако не беше депутат никой няма да тге отрази

Сигурно вече са ги пуснали. Дума срещу дума. Мангите са казали, че просто са му се похвалили през стъклото какъв Валтер имат и не са знаели, че ще оцапа седалката. Нейсе, този нефелния поне вече ще знае да си гледа в огледалото като кара ...

ти си нефелен каото чета какви пишеш , чубанин ниеден , защо не извадиш така пистолета в Германия , глупак с глупаците ще си останеш , марш да работиш за 250 евро на месец и пак пиши тук

Ти ми седи с 120 в лявата лента на пук за да докажеш, че си мъж и гледай ...

...аз го рабирам така; Престъпник, вади и насочва пистолет срещу престъпник!!! Има и една поговорка " каквото посееш, ТОВА ще БЕРЕШ", ха наздравее...

Хванали ги след 45км. Ако селяните с пистолета са допускали че са заплашили депутат и зарад него минцифайките ще си тръснат задниците то щяха да ги хванат колкото хванаха избягалите от затвора....смях голям в единствната африканска държава в европейския съюз...

Ако момчето е имало видеорегистратор или е запомнило номера на колата, ще ги хванат и още как! Друг е въпроса, че двама свидетели са повече от един и ако няма видео, дори думата на депутат няма да е достатъчна за присъда. Освен ако не се случи чудо и да свидетелства още някой от участниците в движението. Дано поне КОС-аджиите им приберат оръжията на тези кретени, че като нищо ще направят още бели.

Аз колко пъти ви обяснявам че в България оръжие имат само бандити и ченгета което не е голяма разлика и всеки нормален с чисто досие трябва да има право на оръжие за самозащита ....за това са тия абсурди законно оръжие притежание на бандит психопат

Ясно, не са били жени. Другото е пълна мъгла.

Идва време да пожънете каквото сте посяли, гадове.Колкото повече нормални хора се отърват от територията която създадохте, толкова повече ще се увеличава концентрацията ви.На пътя ще бъдете - мутра, депутат, курва, дебил, мутра, мутра, курва, дебил, депутат и т.н. .....Газете се, трепете се, крадете един от друг и си бутайте рушвети.Моята задача беше да си спася децата от тоя ваш кенеф, вие се оправяйте, аривидерчи форевър.

Ай катот те гледам и те ще мият задници на старци цигани в Италия!... аман от плачещи емигранити като тебе!

Не ми пука, и задници ще мия и кенефи, но няма да живея в царството на мутрите бай Ганьовците.Няма срамна работа, има срамен живот.Като ти гледам правописа ти прекрасно се вписваш в графата дебили.Наслаждавай се на живота си в прекрасната нова българия.

По-добре да мием чинии в Германия отколкото да ринем В България на политиците л..ната!

Приятел, защо си озлобен срещу нещо, част от което си и ти !!! Колкото и да не ти се иска, ти си българин !!! А може би не си ???

Приятел, за да ми задаваш такива въпроси или си от кастата политици/чиновници/бюрократи които плават отгоре над цялата помия, или си безнадежден наивник.Какво значение има дали съм българин?Това, че съм българин не ме задължава да търпя беззакония, корупция, мизерия, чалга, мутри,простотия и тн.Има си алтернативи все пак.Българин не е диагноза, не е и доживотна присъда.

И като ти светне някой ден, че си спасил децата си, изпращайки ги в друг кенеф, малко по-чист и лъскав, ама лайната в него същите, даже по-мазни, каква ще ти стане мисията? Да ги пратиш на Марс, ли?

Моята беше дотук, половината ми живот мина в кризи, преходи и мутренски времена.Събрах сили да се измъкна и да почна от нулата.Децата ми няма да се сблъскват с бай Ганьовци с пищови и депутати от БСП синчета и внучета на отговорни другари.Надявам се да го оценят, но техния живот си е тяхна работа.

И като ти светне някой ден, че си спасил децата си, изпращайки ги в друг кенеф, малко по-чист и лъскав, ама лайната в него същите, даже по-мазни, каква ще ти стане мисията? Да ги пратиш на Марс, ли?

"пистолетът е законно притежаван от единия от тях" ВЪПРОСИТЕ СА: 1. ЗАЩО се дава оръжие на човек, който или е психично БОЛЕН, или си е явно ПРОСТ и не може да си ВЛАДЕЕ НЕРВИТЕ? 2. КОЙ му е разрешил да ползва оръжието, при положение че лицето не може да владее нервите си или си е явно просто? 3. ДО КОГА полицията ще раздава оръжие на сулю и пулю за да се пазят! Та нали полицията е тази, която трябва да пази сулю и пулю!

разрешително за притежание и носене на оръжие се дава много трудно в София и големите градове,не че е невъзможно по вторият начин но става все по-скъпо.Положението по села и паланки е коренно различно и там май служба КОС на МВР е раздавала поголовно разрешителни;не случайно при случая в Лясковец,служба КОС не си е изпълнила задължението да прибере ловното оръжие след изтичането на разрешителното,а и трети лица са ходили да купуват боеприпаси-служба КОС отново не си е свършила задълженията.

От тук нататък, при всеки подобен случай, който се случи на ОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН, НА ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН КЪДЕТО И ДА Е В България, при всеки случай, когато иманападнат или заплашван от МУТРИ гражданин АКО ПОЛИЦИЯТА НЕ ДЕЙСТВА ПО АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ НАЧИН, ЕКСПЕДИТИВНО С МУТРИТЕ, ТРЯБВА ДА СЕ ИСКА ОСТАВКАТА НА МИНИСТЪРА НА МВР И РЪКОВОДСТВОТО ИМ!!! Защото - нека да напомня - народните представители представляват народа, ТЕ СА НЕГОВИ СЛУГИ, по техните собствени уверения и декларации, те представляват хората... Поне така твърдят, и ако не е така, да си носят отговорността за лъжите и безобразията в държавата, но наистина! Нали "РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ", бе!

от тук на татък? Това трябва да стане сега!

нищо ли не им е казало?!

Опитало се е да им обясни, че то е "НАШ ЧОВЕК", тоест "ТЕХЕН ЧОВЕК"! Ама докато обясни кой е татко му и чие момче е..., тоест от коя точно банда, те вече са го били извадили и така са го стресирали, и то - завалията - се е посрало от страх! И веднага е звъннало на найка му да мго води на бавачка, преди да звънне на полицията...

А мама му е казала и обещала, че след като му баят против уроки ще му купи бронежилетка, за да може спокойно да си ходи на работа в парламента и по улиците детето в правовата ни държава, в която то УЖ се води че прави законите Й!

Всички, абсолютно всички и в България, и извън нея са наясно и принават, че в България ИМА МАФИЯ! Дори и тези от МАФИЯТА и марионетките й НЕ СМЕЯТ ВЕЧЕ ДА ОТРЕКАТ, просто повече не могат да заблуждават хората и прикриват престълкенията, кражбите, корупцията и безобразията и да се правят, че не съществуват, ЗАЩОТО СА МАСОВИ И НАВСЯКЪДЕ, във всички области и сфери, буквално навсякъде - само дето те посочват ... ДРУГИТЕ, И НАЙ-ВЕЧЕ НАЙ-НЕУДОБНИТЕ ЗА ТЯХ И НАЙ-НЕПРИМИРИМИТЕ СРЕЩУ МАФИЯТА, като се опитват да ги компроментират и репресиртат, след като не могат нито повече да ги страхуват, нито да ги купят или кръстят по друг начин, А ТЕЗИ ГИ ЗНАЯТ ВСИЧКИТЕ И ТОЧНО ТАМ СА СПЕЦИАЛИЗИРАЛИ, освен в кражбите и други престъпления! Е, ВЕЧЕ НАСТАНА ВРЕМЕ И ДА СЕ ИЗКАРАТ НА СВЕТЛО ЛИЦАТА И ИМЕНАТА НА КУКЛОВОДИТЕ, НА БОСОВЕТЕ НА МАФИЯТА В България, които КАТО ГОЛЕМИ МЪЖЕ И ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ скромно и свемливо се крият зад гърба на Корпулентния и Галеният по главата, за да ИМ БЛАГОДАРИМ ПОДОБАВАЩО!

Между другити само да напомня, че ТЕЗИ ИСТОРИИ С РАЗМАХВАНЕТО НА ПИСТОЛЕТИ идват от ... САМИТЕ ДЕПУТАТИ и мутрите ИМ, така че няма какво да ги съжаляваме и да им съчувстваме, нито на полицаите, които са реагирали ТОЧНО при този и САМО за такива! Веднага - както е адета ми - припомням с ФАКТИ! Виие да си спомняте онзи случай, когато Болен Сидеров направи инцидент на пътя и той или мутрата му шофъор са нападнали хора и дори е вадено оръжие? А да си спомняте как този подкупен плъх, който е голям смелчага да напада беззащитни хора по улицата и студенти във ВИТИЗ например, защитен зад депутатския си имунитет и мутри около него, се криеше достойно под една пластмасова маса? А да си спомняте, че този се размотаваше дори и в парламента с ... ОРЪЖИЕ? С пистолет!?!?! Че си позволи дори да нападне полицай пред парламента - да го блузка и да му държи сметка какво правел там, когато полицаят бе просто на работното си място, където е изпратен!?!?! И че това стана пред много хора, в центъра на София, пред парламента?!?! А да си спомняте, че точно този им бе и председател на ... Етичната комисия!!!! И после как Цацаров държеше с половин дузината му ПРЕСТЪПЛЕНИЯ на къса каишка, щото ПРЪСТЪТ МУ СЕ ОКАЗА ЗЛАТЕН в един момент!?!? И после как като по чудо всичко се покри!?!?!?! Така че нека да сме наясно - тези не заслужават никакво съчувствие, те не са жертвите, ни сме, те са на разклдка при мутрите и ГОСПОДАРИТЕ ИМ! А хората просто разбраха, че няма оправия и правосъдие и друг изход, и че с мутри - по мутренски, щото тези друг език не разбират, ЧОВЕКОПОДОБНИТЕ!!! Мога да дам и други примери, до утре сутринта, всеки може! Като онзи, дето не друг, а Борисов и не другаде, а от трибуната на Народното събрание обвини Доган, че е поръчал убийството му, и избраният с огромни суперлативи УЖ от неог за главен прокурор Цацаорв (а всъщност подаден му от кукловодите и господарите му отзад) ПРОСТО КАЗА, ЧЕ БОРИСОВ ЕДИН ВИД ГОВОРЕЛ ГЛУПОСТИ!!! Ами какво се чуди тнякои и този, че на някого просто му се е дояло да ГО ИЗВАДИ!!! Да се радва и моли на Бог, че само са го извадили...щото е можело да прерасне и в "махленска свада за паркомясто или престройване по лентите", а явно този комсомолец е бил неподготвен, без бронежилетка например, за такива спорове!

Гнили тикви начело с Цар Тиква

Хубаво си беше по соца, нямахме коли , нямахме мутри, имахме ред , даже токът идваше много редовно през три часа :)))

Я се разкарай с елементарната си пропаганда! Не виждаш ли на какво прилича България след 30 години "свобода"!

Какво предлагате , другарю ??? Нали вие си избирате мутри да ни управляват !!! вие, комунистите , избирате червени милиционери, а ние, останалите , избираме прикрити червени милиционери :((( Разберете, чугуни, живеем зле, защото избираме да ни управляват хора, които са мафиоти !!! Не избираме нормални хора, защото не умеят да лъжат !!!!:(((

един ТОК да тай истрах да цъкниш копчиту му... идин котлон за едни яйца веднъж седмичну, и идна инергуспистяваща крушка да цъкнеш вечер и айде месечна сметка 15 лефчита минимум...

после питаш,какво "дават"...

Трябвало да му пръснат комуноидната тиква.

Само измет остана в тая селска държава.

Прав си. Кой нормален ще седи тук. И най-нормалният да си, за да оцелееш трябва да станеш изрод или да изчезнеш от държавата. Такава ни е политиката безумна и безакълна.

държави всичко е измет. И хиляда демокрации да дойдат пак ще сме измет. Генът е извратен.

По времето на соца не е било така и това никой не може да го отрече. Така е сега. Познай защо. А що се отнася до гените, едни лоши да има, когато ги поставиш на неподходящо място, могат да развалят всички останали.

Сигурно са кандидат депутати Тука така ги харесаха че са готови да ги изберат Боко ще ги вземе в ГЕРБ че да има само мутри в парламента

Такива случаи са ежедневие. Постоянно наркомани и всякакви престъпници бият хора посред бял ден дори в центъра на София, но полицията не желае да реагира. Тук полицията е реагирала, защото заплашеният е депутат. Нещата са зле.

Ти стъпвал ли си в София въобще?

Щом няма убити, това не е новина!

По принцип това наистина не е новина. Такива неща са ежедневие. Новината е, че е заплашен депутат, а както знаем всички депутати са си гъсти, независимо от коя партия са, делението е условно, а споровете им са само за парлама. Виж Валери Симеонов какви ги плещеше за Борисов, а сега му е вице. Този пример важи за всичките ни "избрани", не "избранници".

Ей мизерни душици бе. Бандити се вихрят и размахват оръжия, държавата се управлява от плиткоумници, а те дебилите изядоха депутата... ами утре на мястото на депутата може да сте вие или вашето дете бе кретени...

За да се стигне до каквато и да е ситуация, заслуга имат и двете страни, разбираш ли един от 80%? Няма такъв филм „аз си карах кротко и не знам какво стана”. Явно депутата ги е засичал и е правил провокации! Крайно време е видеорегистраторите да станат задължителни и тук!

Така мислят идиотите в България - жертвата винаги има вина. Е в този случай е победил по-силният. Никога не знаеш на кого ще попаднеш, дори да имаш пистолет. Законът не джунглата - пробваш се и по-силният побеждава. Какъвто премиерът, такива и хората.

Това, като го писа, с коя точно глава мислеше!? Аз ако тръгна да вадя пищов, при всяко засичане, няма да мога изобщо да прибера оръжието в кобура. Ами ако отсреща също извадят оръжие? Малоумник, дето е получил КНО за самоотбрана, а вместо това го ползва за разрешаване на дребни битови спорове, заслужава само едно - да му го наврат в изходния порт (и дано си е изпилил мушката, предварително).

Умните хора сме в Германия В България останаха само кретени които избират за депутати хора дето иначе са си за затвора А после се оплакват че живеели зле

Умните хора сте в Германия и миете чиниите на германците. Умно.

По-добре в Германия да мием чиниите на германците, отколкото в България да ринем лаХХХта на политиците.

Ама за това са виновни този депутат и колегите му от всички парламентарни групи. Вие да си спомняте, по време на управлението на коя да е политическа сила, някой да е вкарал мутрите на топло? Всичките политически сили в един момент участваха в управлението на държавата за тези вече 28 години и всичките използваха мутрите и престъпниците , за да им вършат мръсната работа. Хич и не е да съжаление депутатинът!!!

Ясно е, че полицията и държавата въобще, се размърдват само и единствено, когато на някой депутат или друг властимащ му се случи нещо. Тогава: - Да се оставят горепосочените индивиди на заплатите на нормалните хора за да повишат доходите им. - Да се оставят горепосочените индивиди на грижите на общественото здравеопазване за да се оправи и то. - Да се оставят на грижите на социалните за да усетят колко е добра системата и да я оправят. - Да се настанят да живеят със и около братята роми за да усетят сладостта и тръпката от такова съжителство. - Да се движат единствено и само с личните си автомобили за да се наслаждават на дупките и лошите и опасни пътища. - и т.н. - списъкът може да се продължи от съфорумците...

Чухте ли какво каза това депутатче на Корнелия Техноимпексова - ЧЕ НЕ МОЖЕЛО ДА ПОВЯРВА, ЧЕ ТОВА МУ СЕ СЛУЧВА!?!?! От колко години си говорим, че ТРЕЗИ ДУХАЧИ И НЕДОРАЗУМЕНИЯ В ПАРЛАМЕНТА, НАРЕКЛИ СЕ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НЕ ЗНАЯТ НА КОЙ СВЯТ ЖИВЕЯТ, а някои отчкват от тези тиквеници да управляват държавата и да й правят законите! Не можел да повярва, че това му се случва!!! Този от небето ли пада и не знае, че ние сме държавата на Галеният по главата, където всекидневно стават "махленски спорове за паркоместа", затворниците бягат от затворите търцествено през централния вход и през шпалир от козируващи им надзиратели, а опасните рецидивисти си живеят удобно в къщите си, докаот МВР ги издирва на книга по 8 години и се сеща за тях когато на тези им доскучае и малко им се постреля по живи хора!!! Не за друго, а за да констатират смъртта на застреляните и главният поркурор да се учи да брои - изстрляните куршуми, ако не е зает да атакува някоя голяма банка по заръка на шайката, нарочила Пеевски за нейно лице, за да може да се скрие зад Корпулентния Катарзис и Образа му - да му се свети образа му хаджийски, името и магнолията МУ!

Поредната едностранчива новина, ей така си карал депутатчето и хоп некви му вадят пистолет...пък и полицията веднага реагирала...нали...защото е депутатче...то и бат сали е депутат...та по таз логика...къв ли е тоя....

Оръжие се вади само и единствено, когато се наложи да го използваш.Това да им е за урок следващия път:))))

Всяко действие си има равно по сила и противоположно по посока противодействие . Очаквам скоро : Цигани нахлуха в затворен комплекс с брадви и винкели . Откраднаха дограмата на парламента и част от мебелировката . Култовият звънец от народното събрание се оказва в частната колекция на Черепа , последният твърди , че е от бронзовата ера . Депутатски мерцедес нарязан на скраб заедно с ползващия го. Драстично се вдига мизата за платен вот , фалират основните партийни играчи , гуменетката е в клинична депресия . Отвлякоха силовия министър , никой не дава откуп , връщат си го.... Обраха " бизмесмен ' от криб , свили са му няколко милиарда , който той всъщност няма как да притежава . Отказват достъп на Еднокнижния до козяшката амбасада , последният вдига кръвно и обмисля самоубийство . Стройните гвардейци пред Президенството - жертви на трафиканти на хора . Никой не посяга на правосъдната министърка , всичко си има граници .... Със здраве :)))

Ахах, това с мерцедеса беше свежо. за бизнесмена и силовия също

Ти се бъзикаш, ама аз никога няма да забравя, как на времето един друг министър и цялото ръководство на МВР публично заявиха, че ... се барикдирали в сградата на МВР която е в центъра на София, защото ГИ БИЛО СТРАХ, че мутрите ИМ ЩЕЛИ ДА АТАКУВАТ СГРАДАТА ИМ!?!?! И затова отидоха в апартманета на един полицай, който бе престъпн ик, или по-точно престъник, който се е водил полицай, за да си се разберат на по уиски! Тогава стана онази патаклама, в която паднаха бастисани две от най-добрите ни барети, полицаи, викнати да ги пазят докато онези полицаи си пиеха усикито с бандитите вътре, или по-точно бандитите си се разбираха и това бе наречено от министъра на МВР ювелирна акция. Ако някой не вярва, че всичко това наистина се случи, например защото е бил твърде малък или неинформиран - сам да провери и да се убеди! Ювелирната акция остана в историята с името на мястото на срещата им - "Белите брези". Звучи невероятно - ЗА НОРМАЛНИ ХОРА И В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, като народен хумор или фолклор, НО Е ИСТИНА, ТОВА, НА КОЕТО ДРУГИТЕ СЕ СМЕЯТ И ИМ ЗВУЧИ НЕВЕРОЯТНО И АБСОЛЮТНО АБСУРДНО, НИЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ГО ЖИВЕЕМ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ!

Da go bqha grumnali

Браво на полицията, но какво да кажем за пробитата прокуратура на Ботевград ? Не обвиняват наркодилъри, не обвиняват побойници в дискотеката, не обвиняват помагачите на бегълците от затвора ? Хайде да отместим малко поглед от полицията и да видим "господарите на процеса" ?

Само във Фрог: Два телефона издали тесните контакти на Марио Панчев с полицаи и магистрати 15.06.2018 Една от компрометиращите снимки на Панчев с представители на властта, открити в телефона му Източник: Фрог нюз Двата телефона, които носел простреляният и впоследствие починал Марио Панчев, СА ИЗДАЛИ ТЕСНИТЕ МУ КОНТАКТИ С ПОЛИЦАИ И МАГИСТРАТИ. Това съобщиха за Фрог нюз разследващи. Както медията ни съобщи, Панчев Е ИЗГРАДИЛ СТРОЙНА СИСТЕМА ЗА ИЗНУДВАНЕ НА АРЕСТУВАНИ И ОБВИНЕНИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ХОРА!!! ТОЙ ИМ ИСКАЛ МАСТИТИ СУМИ ОТ ПОРЯДЪКА НА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЛЕВА, ЗА ДА ГИ „ОПРАВИ“. Твърди се, че В ИГРАТА УЧАВСТВАЛИ ЧЕНГЕТА, ПРОКУРОРИ И СЪДИИ!!!!, МЕЖДУ КОИТО ВПОСЛЕДСТВИЕ СЕ РАЗДЕЛЯЛА ПЛЯЧКАТА!!!!!!!! Панчев винаги се движел с двата мобилни телефона. На единият качвал снимки от срещите си с представителите на изпълнителната и съдебна власт. Другият обаче бил по-интересен. Там записвал разговорите, които били свързани с това кой предстои да бъде изнудван и за колко пари. В капана на групата попаднал ром, който бил заключен за дребно престъпление. По време на ареста взели златото му. То било сменено с менте, а Панчев успял да пласира истинското по заложните къщи в столицата, разкриха запознати с далаверата. Две полицейски глави паднаха заради кървавата престрелка в Ботевград между избягалия затворник Владимир Пелов и Марио Панчев-тази на шефа на ОДМВР-София и на неговия заместник. Източници от МВР съобщиха, че началникът на полицейското управление в Ботевград запазил поста си, понеже за него силно се застъпил главният секретар Младен Маринов. Вижте ТУК и други снимки, доказващи близостта на Марио Панчев с блюстителите на реда. Панчев винаги се движел с двата мобилни телефона. На единият качвал снимки от срещите си с представителите на изпълнителната и съдебна власт. Другият обаче бил по-интересен. Там записвал разговорите, които били свързани с това кой предстои да бъде изнудван и за колко пари. В капана на групата попаднал ром, който бил заключен за дребно престъпление. По време на ареста взели златото му. То било сменено с менте, а Панчев успял да пласира истинското по заложните къщи в столицата, разкриха запознати с далаверата. Две полицейски глави паднаха заради кървавата престрелка в Ботевград между избягалия затворник Владимир Пелов и Марио Панчев-тази на шефа на ОДМВР-София и на неговия заместник. Източници от МВР съобщиха, че началникът на полицейското управление в Ботевград запазил поста си, понеже за него силно се застъпил главният секретар Младен Маринов. Вижте ТУК и други снимки, доказващи близостта на Марио Панчев с блюстителите на реда.

Тоя дали е звъннал на 112 или на некой "по така"??? Щото на 112, щяха да му кажат че сам си е виновен? Това някаква тъжна реклама колко бързо действа МВР ли е? Защото ако си обикновен човек, ще ти кажат да спреш в Ботевград (там дето ония двмата затворници се разкаравт 6 месеца като дерибеи на 30 км. от София) да земеш да напишеш "обяснение" и после да ходиш всяка седмица да дописваш, докто ти писне и се откажеш...

българските граждани имат равни права и задължения, ако дупетатите и полюцаите ди мискят че са нещо особено... ми... не са.