Мъже потрошиха столично заведение пред очите на клиентите (видео)

Заплашили собственика да се обади "на когото трябва". Шефът на полицията заяви, че извършителите ще бъдат задържани още днес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутренските години се връщат с пълна пара. То като имаме мутра за премиер, не се очаква друго!

Отново манипулирате и преекспонирате защото хората не са слепи да видят че там където става това няма никакви клиенти...Като се скарат двама съдружници сие техен проблем и както се вижда оплакване няма към тия дето се врът кога не ги търсят ама кога трябва да са там се шмугват в миша дупка..

Ne sa maje a sa narkomanski putki

Мутрите ще се кротнат ммалко по малко когато всеки, абсолютно всеки безкомпромисно започне да бие дцата им, близките им и постепенно да не им дава никава мира от мизерии. Шум, дране на коли, съсипване на заведнията им. БОЙ! за всеки зарибил дете с наркотик. Без милост. И като знае примерно някой мутряга, дето е ходел да бие и изнудва заради друг да се търгува с наркотици, като знае и се увери, че а детето му е останало само наулицата ще остане без крак или ръка , както и майка му , брат му или койото и да е беззащитен негов близък, ще се кротнат. Важи и за полЮцаите. Това е. Точно това е буквални личната отговорност , която всеки ако понесе ще се оправят нещата за няколко години. Другото е овчедушие.

То ако стане така, всички ще бъдат мутри. Всеки ще раздава собствено правосъдие, ще бие деца и н'ам какво още. Със сигурност често ще пострадват невинни и ще има съответно отмъщение, примерно някой разярен родител теб да те остави без ръце и крака, щото ти си направил това с детето му, а той е бил само съсед на мутра дотогава. Изобщо идеята ,че да отогвориш на някакви отвратителни деяния със същите и дори по-големи само ще мултиплицира злото. Е, те кукловодите точно това искат всъщност, така че всичко ще е наред.

Да сме благодарни, че не сме Америка през 20-те. Нещата са културни. Няма трупове. Естествено собственика знае на кого дължи пари и не си плаща. Държава ли? НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ще докараме на власт. Губернатора от Козяк е наредил. Стига му толкова на мутрагеньо. Той ще изнася лекции по балканистика и как отказваме тръби и централи и после се правим, че ги искаме.

ако бяхме америка през 30-те то тези "биячи" щяха отдавна да са отнесени. Може ли такова лейм изпълнение за сплашване - пича с късите панталонки и се шлае и туки бута по някоя захарница. смешна работа - поне като сте избрали професия на мутри се научете да си я вършите.

А може пък някой да иска да му бъде прехвърлено заведението например, някое ГЕРБ-аджийче да кажем. Нека да не раздаваме присъди преди да знаем кой знае какво.

Странни разсъждения! Мутровщината ни е заложена още от лоената топка-Пунта мара-с,дж,ка-еднокнижник-простак- Буда агента- сикаджийската мутра-пишман международник, който се хили беззвучно на Началниците в Брюксел и ги гвяви и млящи. Боклук нагъл тиквен крадец мафиот открадна милиарди и продължава да краде.............Да унищожим бойковизма!

Ей в такива моменти ми се иска да съм един диктатор, дето да ги хване всичките такива нацепени батки, дето се мислят за велики, да ги навре в едно много тъмно място и да ги превъзпитава докато станат най-хрисимите ангелчета, дето само ще помагат на бабички да пресичат и на майки с колички да ги качват по стълбите доживот, ама цялата агресия да им се изкорени от ДНК-то. Мечтиииииии....

диктатор за тези квартални батки? просто 2-3 про престъпници биха ги свършили за секунди. начи с 90-те си отидоха и истинските мутри.... тва е просто ташак-

Да не повярва човек, учтиви мутри, как помолиха хората да се изнесат, чак да не повярваш. Пак са случили на спокойни хора де.

Хубаво си дърдоркате и пишете за Розмари,Монтескьо, нравите и законите.Щото не ви е големият кол изотзади. Съвсем професионално- за не повече от 5-6 минутки можем да ги офраскаме, опраскаме, вържем, развържем,малко лобут и после извинения от техна страна,че са паднали сами по стълбите и сами са си причинили телесните и душевни страдания.... ама, де да знаеш кой на кого е лейтенант,свирка,подлога,събирач на кредити.... и накрая ти ядеш говната.Що така ,бе? Ба го и в Устава, ба го и в Закона....Вече не знаем в коя църква на кой да се кръстим.

За това всичко поред и после се извинявай. тамън щете вземат на сериозно и ще ти се дигне цената. Така си като евтино работещо момиче, всеки ще се ебава с тебе винаги. Ама за целта си трябва и да имаш някави принципи все пак. Ако си мекотело по природа...

Този лукс бардак крещи денонощно няма ли кой са провери откъде са кинтите за него. Обикновенно го заобикалям през съседната улица.Фрашкано е със лукс шантаж от висшият пилотаж и ухилени мутри и кандидат мутри.Тези,които са правят на маймуни,че трябвало някой да им се обади на 112 за да вземели мерки и теглилки, са класически измекяри!

Zaobikaliash go zashtoto niamash pari za nego.

съдебна система тези глупаци трябва да чукат камъни в някоя кариера поне една година..после да показват мускули ако не им е достатъчно

Най-интересното е, че "мъжете, които са потрошили столичното заведение" даже не са си направили труда да скрият лицата си, въпреки че са знаели, че има камери, които ще ги заснемат. Въпросът тук е, откъде са били толкова сигурни, че никой няма да ги закачи?

Министър председател - мутра! Вътрешен министър - мутра! Полиция - под егидата на мутрите! Вие какво очаквате от държавата на мутрите! Цветя и култура!

Къде е Бойко да дойде с джипа да ги ошамари и сам да ги арестува всичките, а после да каже по тв: Аз съм ви хванал сам 7-8 нарко-утрепки"

Извършителите-бургаски селски батки, щяли да бъдат заържани още днес, най-късно през есента. А те през това време шмъркат дрога и си пият кафето, чуек, на някой от баровете на Витошка, без никой да ги търси, чуек, ръзбиръш ли уа?

Изглежда като мутро-годините да се връщат?

Видимите резултати

Анархията властва в бг от 1989 г-Княз кропоткин може да развие теорията си на база реално прилагане на модела на нархизма в реална "държава"

Не другарю! Анархията я донесохте комунетата които правихте атентати срещу царя и законната макар и фашистка власт! Е това е резултата от кирливия комунизъм!

нормално в държава дето ни управляват мутрите!

Това се повтаря като мантра- Ти се оплакваш,че се нарушават правата ти,че се върши беззакони и престъпление,а те ти викат -това са частно правни взаимоотношения и ние не се месим. Масова практика е като пуснеш жалба в РПУ-то или се оплачеш от шум,пукотевица и безобразие през ноща от съседния апартамен, получават веднага този дежурен отговор. Ама я прочете Закона за МВР и вижте си функциите,задълженията,отговорностите,правомощията и ще видите,че не частен този или онзи въпрос. Ама човек може толкова колкото знае.

Вярно е! Кварталните бабаити по цяла нощ си правят каквото искат, като се оплачеш в полицията, общината и т.н. вдигат рамене и се оправдават, че навсякъде било така и нищо не можели да направят. Като викнеш патрулка дори не идват и да видят какво става, а да вземат отношение и да въдворят ред изобщо.

Да заповядат VW , хюндай и останалите "мераклии " за инвеститори да ги бомбардират със столове и после да излезе един слънчасал полицай да им обясни че не са си уредили финансовите взаимоотношения

Това може да стане само в държава, в която цари беззаконие, върлува чувство на безнаказаност и мафията се е срастнала с всички структури на властта.

Това е хакерска атака за събиране на задължения но по бързата процедура.

Нека разследват неуредените бизнес отношения, които водят до съвсем реални социални брожения. А момчетата, дето размятаха столовете - в зоопарка. Майки с деца да им мятата столове по главите.

Мога да разбера за зоопарк ли става въпрос или за детска площадка.....

Тиквата пак удържа на думата си това е част от ВИДИМИТЕ резултати които ни обеща в началото на годината. Продължавайте да си избирате мутри управници по зле ще става .

аре смени плочата и ходи се гръмни, аман от малоумни платени коментари.. Кво общо има тиквата с въпросния криминален субект и неуредените му финансови въпроси? Да си урежда неплатените сметки, а не да се прави на невинна жертва.

Bob, ти, май не си много в час, а? Май платения си, ти.

Не мога да си представя това да се случи в Германия, където съм живял и полицията да каже , че няма да се меси. Значи тука и полицаите са ни мутри и тея дето държат оборотните заведения, абе направо и правителството са мутри. А нормалните хора страдаме и ги търпи.

Искам за три месеца германските полицаи да дойдат в България а българските в Германия. Кварталните бабаити, ще бъдат превъзпитани до живот в България. Колкото до българските полицаи в Германия и на тях ще им се наложи да си сменят подхода, защото там няма оправданието лични дела и не се месим. Там и за най-малкото притеснение на някого се намесват веднага.

Извинявай, че ще те разочаровам , но в Германия се случват доста по лоши неща и полицията не може или не и дават да реагира. В момента е опасно за здравето да ходиш на открит басейн в големите градове. Младежи мигранти ходят на малки групи от по 50 човека и тормозят хората, бият се и щипят и свалят банските на момичетата във водата. Полицията идва, маймуните стават агресивни и полицията си тръгва без задържани щото не можели да установят , кой точно е виновен.

С новия Прокурор идват и нови играчи !

къде е главната мутра да каже някой бисер по въпроса

Няма да внеса и един лев данъци в тази прогнила и мутренска държава,където хората работят по 40-45 часа седмично за 300 евро.Благодаря ти господи,че помогна на мен и моето семейство да се установим в Германия,където се чувстваме като истински бели хора

"нито прокуратурата могат да се месят в такива финансови, търговски бизнес дела" коментира началникът на СДВР Георги Хаджиев. Държавата няма да се меси при опит за изнудване?! Хаджиев, я помисли пак, има ли доказателства, че не е изнудване. Ако няма освободи мястото си на друг да върши тази работа! Ей, мутри скапани, ще си останете само вие в държавата която съсипахте с шефчетата ви отгоре. Нормалните хора изчезват да работят в други държави и вие ще се самоизядете след време. Във времена на камери, на куп доказателства и най много полицаи на глава от населението в България се връщат мутренските изпълнения... И това което се вижда обикновенно е под 1% от случващото се в "държавата".

"Става въпрос за неуредени финансови отношения и трябва да ясно, че нито полицията, нито прокуратурата могат да се месят в такива" Това изказване ме потресе! Тук става въпрос за погрома в "Бесо", а не за неуредените финансови ортношения! За такъв вид погром пред очите на хора и полицията и прокуратурата ТРЯБВА да се намесят!!!! И защо нито една патрулка не е дощла, след като 6-то е на две крачки!

Защото и ченгентата, както личи от изказването на Хаджиев са замесени в изнудването! :(

във Вашия квартал , скоро и във Вашия град - трайте си още или хващайте към Терминал 2 , тука държава няма да остане.

Като не си траеш и какво? Оплакваш се и почват да те тормозят още повече.

"Става въпрос за неуредени финансови отношения и трябва да ясно, че нито полицията, нито прокуратурата могат да се месят в такива" . Мдаа, който си мисли, че мутренските рекетьорски времена, в които и един български министър председател беше активен участник, са отминали, жестоко се лъже. Неуредените финансови отношения, най-вероятно са такса "спокойствие". Рекетирането на бизнеса работи в пълен ход, само че в нова, вече по-съвременна форма. Рекетьорите , вече, не са борчета по анцузи, потници и бухалки, превзели почти цялата страна( ВИС1,2 на Васил и Георги Илиеви, СИК, ИПОН и др), а "уважавани" бизнесмени , политици и държавни служители , на най-високо ниво.Затова полицията и прокуратурата не могат (НЕ смеят) да се намесват в такива дела. А частниците, особено по дребните, които нямат "човек зад гърба си", си плащат като поп, и няма на кого да се оплачат. Ай се оплакал, ай му потрошават бизнеса ( като вчерашният случай), или направо му го отнемат.

иди сиииииии.

Тоя дрът полицейски шеф - типичен Боювски дебил ще се намеси само и единствено с 20 заплати на пенсия и доживотен таван на въпросната поради услужливото немнамесване по време на службарстването. Оти той не работи, той служи, на шефския си стол, да се изтрие по-бързо. Хахахахахахах. Пълни шайкаджийски изпълнения. Да гледаш и да се кефиш - държава с над 13 века история при толкова евронатовски напъни колко далеч е стигнала в мутрификацията си.

ТОВА СА ЧАСТНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ!! ХОРАТА СА ДОШЛИ ЗАКОНОВО ДА ОТНЕМАТ ЧАСТНО ИМУЩЕСТВО В ПОЛЗА НА ДРУГО ЧАСТНО ЛИЦЕ!! ТОВА Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО В КАПИТАЛИЗМА!

Мутроландия в действие! Няма да има промяна! Простотията вече е завладяла всичко. Останалите обикновени хора нямат вече сили да се противопоставят. Мутрите налагат себе си навсякъде. По пътищата бият и мачкат всичко наред. По улици, по спирки на гр.транспорт, по подлези, по заведения, в градинки....кой да ги спре. Съдът ги оправдава и ги пуска. Докарали сме го до оцеляване в джунгла.

Тая новина е от вчера.Полицейският шеф е заявил че извършителите ще бъдат задържани още днес(разбирай вчера). А днес сме 13 август вторник и както се вижда, чува и разбира до момента задържани НЯМА!

Честито на баце, на всичките му гласоподаватели и на мутрите, дето "вече ги нямало"

Онзи ден запалиха двете коли на свидетелка за злоупотреби в община на ГЕРБ в град Козлодуй, където реабилитираха мутрите от 90те и сега те са на власт. Днес, пак мутри, трошат заведение, като през 90те. Личи си кой ни управлява!

Интересни времена се завръщат.. бойковски времена..

тая 'държава' почва да прилича на GTA St.Andreas

Явно самия ти не осъзнаваш че живееш в лудница!! Когато ти казват че мафията си има държава вярвай на тия думи! Всичкото това дойде с идването на демокрацията след 1989г!

НЕ е вярно че е дошло тогава, продължение си е на комунизма.

Нали сме с най-много милиционери на глава от населението в Европа? Къде са тези мушмороци? Виждаме ги по улици и площади само когато искат увеличени заплати!!! Въобще, има ли милиция у нос? По селата нещастните хора са подложени на цигански набези, телефонни измамници действат открито, по пътищата е вече война, корупцията е ежедневие, домашното насилие е все по-често, далаверата е модел на живот, проституцията е завладяла всички курорти, властта е в тотална политическа зависимост, държавата абдикира... и насреща няма никаква реакция от тези, които са призвани да пазят реда. Докога???

Един приятел вчера каза, че е 2019та а се чувства в 1999та, догодина всичко щяло да се върна отначало ида стане 1990та.

Че какво и беше на 1999 г. Мутрите ми предложиха СОТ за магазина за 30 лв. на месец и като си го пуснах при тях никой не ме закачаше повече за нищо. А сега и СОТ да имаш, ще се намери кой да те обере.

Нали ГЕРБ вдигнаха членския внос, какво се чудите

Да припомня на червените чумоглавци, че мутрите ги създаде партията кърмилница БСП през 1990-91 год.,когато лукановите ченгета даваха куфари с крадени пари за управление на отявлени комсолци и спортисти /предимно борчета/, като Илия Павлов, Банев и хиляди други знайни и незнайни герои. Апогея на мутро-държавата бе през 1993 при Беровото правителство на БСП и ДПС. Тези ,който виждаме са децата на въпросните мутри.

Ето един гласувал за "синята" партия ГЕРБ, за да не дойдат лошите комунисти

Бою е сикаджия. Забрави ли или да ти напомня. Майстор на амфетамини.

Да, а човекът е произлезнал от маймуната.

А бойко и ГЕРБ какви са наследници на БКП! Така сега като църкаш бойко управлява от 2001г. беше секретар на МВР, кмет и после стана министър председател тва са има няма 18 години в които непрекъснато го гледаме тоя изрод! Та до сега какво енаправил бе душа да премахне бандюгите???? отговора НИЩО!!! НЯМА КАК ДА ВЪРВИШ СРЕЩУ ТВОЙТЕ ХОРА! А И КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА!

В Мутростан всичко е спокойно, престъпността е изцяло под наш контрол и напътствия. Разчитаме и на другаря Гешефтов, който ще продължи борбата с нови сили!

Става въпрос за неуредени финансови отношения и трябва да ясно, че нито полицията, нито прокуратурата могат да се месят в такива........, коментира началникът на СДВР Георги Хаджиев. Ха ха ха ха ха Все смятам, че неуредени финаси се оправят в съд???? Или според полицайчето Хаджиев неуредени финанси се оправят с изнасилване, рязане на пръсти и погром на заведение???! Този полицай Хаджиев разсъждава, като мутра!!! Няма ли съд за неуредени финанси????? ЧАКАЙТЕ ЗАЩИТА ОТ ТОЗ ХАДЖИЕВ хахахаха

Сега разбрахте ли защо сме с най- голям износ, по Боко? Износ, ама на хора. Видяхте ли на видеото двете девойчета как се изнесоха на пожар? Със сигурност ще имат уплах поне месец

Да уточним. Расте икономиката на ЕС и на целия свят, растем и ние. Ама явно народа е толкова беден, че няма никакви въртрешно търсене, което да потребява произведеното. То износа на метали е ясен - нямаме индустрия, износа на зърно предстои - убиваме свинете. Съвсем официално сме с 40 процента бедни, а според мен и повече. Кой и по-скоро с какво да купува. Бою държи народа беден за да е зависим, да му подхвърля премийка, коледни, помощи и т.н. Не му трябва народ с достойнство, който да пита защо от Румъния до Полша и Прибалтика имат почти двоен растеж на нас например и с какво се хвалим - как чужди компании ограбват рудите у нас, изнасят метала , а за държавата 2 процента от добива.

Едно ми прави впечатление. Толкова много камери, а на нито една не се вижда лицето на който и да е извършител достатъчно добре, за да може да се разпознава.

"Става въпрос за неуредени финансови отношения и трябва да ясно, че нито полицията, нито прокуратурата могат да се месят в такива, но от снощи колегите по издирването работят много активно по откриването на извършителите", коментира началникът на СДВР Георги Хаджиев. С за какво сте на работа бе смешник? Значи, ако някой ми дължи пари да го коля и никой нищо не може да ми каже? Само за това си изказване щяха да го уволнят този царвул в нормална държава... Ама този също е звънял "на който трябва" и е получил инструкции + пълен плик...

Има се предвид, че неуредените финансови сметки се уреждат по съдебен ред. Какво очакваш, като ми дължиш пари директно ще дойдат полицаи да те арестуват ли ?

Очаквам като дължа пари да ме съди съд и полицейския шеф да знае, че има съд!!!! Този Хаджиев смята че побоя е средство за събиране на пари?!?!?! Странно!

С такава раздута администрация родната милиция си има даже собствени тролове да защитават неадекватството си. Мани мани... Тук става дума за група дебили извършили престъпление мило ми милиционерче. А когато има извършено престъпление, кой се занимава с него? Айде да видим дали ще се сетиш...

Драги дебилчета цъкащи минусчета, не всички са тролчета милиционерчета, Размърдайте си мозъчетата и поразмишлявайте върху написаното преди да хейтите. Очевидно не разбирате изречението.

Тоя дрът полицейски шеф - типичен Боювски дебил ще се намеси само и единствено с 20 заплати на пенсия и доживотен таван на въпросната поради услужливото немнамесване. Хахахахахахах.

Човека казва, че не могат да се месят директно в неуредени фифнансови отношения, а не, че взломът и поведението на хулиганите ще остане безнаказано. Абе вие на училище ходили ли сте ?