Кабини за дрямка на мъже в мол, докато жените пазаруват

Нова екстра предлага шанхайският мол Global Harbor - кабинка за дрямка за мъже срещу 5 евро на час, докато половинките им пазаруват.

Обратно в новината

Коментари - Кабини за дрямка на мъже в мол, докато жените пазаруват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...и нима мъжете ги хваща сън като си помислят как жените харчат за всевъзможни тъпотии........

Западналите наркомани нямат такива неща, защото нямат пари.. и мъже.

Не разбирам защо изобщо им е на мъжете да ходят с жените си по моловете като не им понася, да си стоят в къщи и да си гледат и правят каквото си искат или да ходят да пият бира с приятели, те така и така не присъстват физически когато жените им пазаруват. Моят ненавижда пазаруване в мол и където и да било, дори нещо като матрак или шкаф, което е за дома, аз си правя проучването и преценявам кое ще е и ако благоволи да дойде да го види в магазина- благоволи, ако не, аз го купувам и това е. Не обича, само ми мрънка, айде по-бързо, аз се изнервям и си ходя сама, с децата или с приятелка. Много по-спокойно и приятно е.

Жените имат съвест. И когато му харчат парите искат да изглежда, че и той е бил там...

Е, аз явно нямам съвест, така и така ми се мрънка, че аз харча само, поне да си е заслужено. Хич не ми трябва даже, каквото и чувство да остава в него, като почне само, ама за какво са ти нови обувки, нали шкафа е пълен, нови дрехи, нали гардероба е пълен, какво да му обяснявам, че и тялото ми се променя и модата и вкусовете ми. Не разбирам и още нещо, не стига, че ще ходи насила в мола, ами и ще му вземат 5 евро да виси в някаква кабинка, като може да си легне в къщи и да джитка с дистанционното.

това е дискриминация!расизъм

Докато мъжът е вързан срещу 5 евро на час жена му необезпокоявано източва кредитната му карта.

Ха ха ха! Това беше добро. Скоро да очакваме и тук.

... ако дадат & бутилка уиски в цената - перфект!

Тези кабини са с друго предназначение - гледат разни голи каки как танцуват!!!

Ако са с изглед към пробните на бельо....

Пръв ще съм да си дремна

Кеф, а...да си удариш една-две чекии, докато жена ти си избира прашки ;)

Мъжките кабинки в моловете - новите кръчми. Ще се организират клубове по интереси, ще се разцъкват карти и редовно ще има реплики към жените: "Е само три часа ли ще пазаруваш?! Я иди виж още нещо" :)))

Браво ! А компаньонка ще има ли ?

Ами да не ходят в моловете, или мюслитата не оставят жените си непридружени.

Колко да са мюслита в Китай...

Китай не е еуропа,радикално мюсли го чака веднага наказателен взвод !

Тоя на снимката е чистокръвен китаец.

Цанко

След будизма мюсюлманството е втората най-разпространена религия в Китай. В западните части на Китай дори е преобладаващата религия. Предвид общия брой китайци, не бих се учудил ако в Китай има повече мююсюлмани отколкото в Европа и Америките взети заедно. Иначе си е доста голям културен шок да видиш китайки със забрадки. Но има, при това достатъчно. Поинтересувайте се.