Мъжът, зашлевил Макрон, получи 18 месеца затвор, 14 от които условно

Насилието срещу високопоставен държавен служител във Франция се наказва с до 3 години затвор и глоба от 45 000 евро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАКАРОНА... ТРЕЕЕШЕ ДА ДРЪПНЕ РЯЗКО СЪС ЗАХВАТ ДЯСНАТА МУ РЪКА И ЕДНОВРЕМЕННО С ЛУЕВААТА ЗАХВАТ ЗА ШИЯТА И ЕДНА ЗВЕРСКА БИЧА ГЛАВЬ АЛА ЗИДАН У СУРАТЯ НА ТОВА ГЕЙЧЕ НЕДОНОСЕНО И ДА МУ НАВРЕ ОЧИЛАТА У СИНУСИТЕ.... МАЙКРОСОФСКАТА ЛАЙНЯНА КЛАВИАТУРА ИГНОРИРА ДЕЗАКТИВАЦИЯТА НА АВТОКОРИГИРАНЕ И ТОРМОЗИ НАЙ-НАГЛО ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.... ФОСТАТА МАЙКРОСОФТСКИ...... ВАЩА МАЙКА ИНЦЕСИ ИНБИЦИЛНИ ЕДИПОВЦИ ПЕДЕРАСКИ... . ЛАЙНАРИ И БОКЛУЦИ

Брех да му се невиди бе че пошляпването на макрончо даже и затвор носи нищо ч сам се навря там заблуден че хората ''премират от любов'' към него.

Незабавно да го освободят. Това е френския Навални. Как може така да репресират опозицията.

Кога Невални е бил шамари на Путин ? пропуснал ли съм го ?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Като почнем всички да ги шамарим подред, няма как цялото човечество да отиде в затвора, АМИ ТО ЩЕ СТАНЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО! Кой каза, че е високопоставен, да не би самият господ да го е провъзгласил за нещо си. Те сами се самоизборат, сами си измислят титлите, ние им плащаме заплатите, за да ни затварят когато се провинят и им издърпаме ушите! Значи трябва да се действа по-сурово!

А защо не се наказва терора от властта върху гражданите?

Французите започват да се усещат че държавата им върви към разруха човека го е казал и пред съда а особено след тоя КОВИД сума и бизнеси са погубени така че Макрон няма шанс на следващите избори само трябва да се молим да не спечели Льо Пен защото на бюрократите от Брюксел може и да им се стъжни а за мишоци като българите вобще няма да е изгодно ЕС да се реформира както го иска Льо Пен

В държава в , която ислямисти режат глави , охрната на президента допуска човек да му удари шамар ..... заеби

Тъй , тъй , а ако в рашка говняшка някой гневен крепостен реши да удари шамар на гном вова ще го разстрелят веднага на място. Разлика в демокрациите някаква ....

Разлика има, в братска Русия народа харесва Путин, а французите мразят диктатора Микрон.

за да може да ми изпраска още един як плесник и от другата страна!

Френския диктатор и сатрап Макрон, незабавно да освободи невинния опозиционер.

Пак секс с опозиционери ти е в главата. Жени за тебе няма ли? :)))

Ха, ха, ха, сменяте Путлер политик от друга страна и всичко си идва на мястото? Не съм чул Макрон да е забранил опозицията, нито да е тровил и арестувал комунистите или нацитата на Ле Пенн.

Не си ли чувал, малко ли хора избиха, раниха и арестуваха от жълтите жилетки полицаите по заповед на този диктатор Макрон.

Как не си чувал, бе либерастка кратуно ? Колко жълти жилетки пребиха, избиха, осакатиха ... Помня едно момче, което се удави в Сена, съборено от силна водна струя... Същите истории и в Нидерландия. Спри да ни занимаваш с Путин, а виж какво се случва под носа ти, в Еврогея. . .

Ти да не си на путя жена му та така ревнуваш ?

Това е непростим пропуск на охраната. Ако нападателят носеше оръжие, президентът щеше да бъде убит.

Или просто театър, вижте ни, ние сме свободни и имаме правосъдие. Ако осъдите всеки удрял шамар в България на 4 месеца затвор, ще трябва да обърнете всички институционални сгради в затвори, същото се отнася и за Франция.

Не знам ти от кое село си, но за последно ми се наложи да се бия през 1999 и то беше при самозащита. Никога, през целия си живот не ми се е налагало да започвам първи боя. Няколко пъти съм ги приключвал. Няклко пъти сме стигали до равен. п.п. Ако твоята мъжественост изисква непрекъснато да биеш шамари на разни хора около тебе, или мъжествеността ти куца, или местата където ходиш.

И аз не съм се бил от тогава, нито някога съм започвал конфликт, но знам какво се случва навсякъде. От тогава съм отървал десетки от малтретиране, хващали са ме за гърлото, викал съм полиция поне 3 пъти, вкл. в градове, за които София е село. И за мен София е селяндурска, и Пловдив, и Варна.

е, кво от това, още едно лайно в по-малко

Добър урок Браво

Трябваше с една цепеница, че да не стане от тротоара...

Щом президентът на развита държава като Франция, която се простира в 12 часови зони яде шамари от народа си, какво ли трябва да се случва в Бълария, за да се замислят защо им се случва, да се подреждат всяка сутрин пред институциите и по един шамар профилактично.

Какви шамари ще ядеш и ти от българския народ, ако ми паднеш на сгодно място някой път... :)))

Как сте български народе, извинете болен господине с мулти персонално разстройство?

В арабско-африкански халифат Францистан веднага са прилижили рестрикции и строго са наказали белия човек, който с право зашлеви сатрапа на народа и родината му. Докато арабски и африкански отрепки вилнеят и тероризират местните, колят и изнасилват безнаказано, но за тях само политкоректност. Или не ги залавят, или ги пускат на свобода, или все ги изкарват с натоварена психика и ги полекуват малко в модерни и луксозни клиники. Докато местните, бели европейци всякога го отнасят по бързата и строга процедура, те нямат право на психическо разстройство, защото такива като тоя мишок им направиха живота ад. И сега го наказаха тоя човек за назидание към останалите. За да не посягат на Макрона, който провежда политика на геноцид над французите.Никой не се поинтересува за мотивите му, дали не е "изпушил" от толкоз много мулти култи, дали не е психически нестабилен...както всякога се опитват да ни убедят, че арабските и африкански примати се нуждаят от много обич и любов, от нежни грижи за крехката им психика. И все не са им ясни мотивите за зверствата. А тук всичко се изясни само за няколко часа и му се наложи строго наказание за един заслужен шамар. Докато изнасилени, наръгани, убити, унижавани, обиждани европейци още чакат правосъдие... Типично по либерастки.

Макрон е боклук бе казал че предпочита хара от Сиера Леоне пред Български и Украйнски Бандити Франция е 50% маймуняци прав е тоя че го зашлеви !!!

Прав е, всеки нормален човек бяга от криминални. Трябвало е да каже бандити по-принцип, но вероятно щеше да обиди много богати и известни хора като Ален Делон, който е били доста близък с някои криминални лидери, те много обичат да са заобиколени от звезди, Лас Вегас например.

сред тъмнокожите има много стойностни хора, просто се опитаха да ги използват пак като трудов ресурс(роби), и прекалиха с популацията им, а точно Макрон защити френския транспортен бизнес с невъзможни законопроекти, задължаващи шофьорите да се прибират от....

А на зеления чорап кога?

Ако Макрон отиде на посещение в регион Бретан няма да мине само с един шамар. Войнствените келти (ле селтик) са привърженици, или на крайнодесния "Национален сбор" на Марин льо Пен и Марион Марешал, или на крайнолявата "Непокорна Франция" на Жан Люк Меланшон.. И двете формации поддържат както "Жиле жонс"(Жълтите жилетки), така и френските армейски генерали и офицери (бивши и настоящи),които са врагове на ислямистите... Местното население на Бретон се състои от наследници на келти,германци и бели французи... В градовете на Бретон ислямистката толерастия и еврогейщината не виреят... Навсякъде плющят на вятъра само френски знамена,а в магазините се предлагат само френски стоки... Стените на много сгради са изпъстрени със зловещи графити и рисунки,пожелаващи направо смъртта на ислямистите,неолиберастите и самия Макрон... ----------------------------------------- Макрон затова и не ходи по тези места,де....:)

Поредния лайнян и смърдящ на кисело зеле селяндур! Трябвало е да го тикнат за по-дълго в затвора! Заедно с фюрера му бабичката-терорист маринка лЮпекова!

"Крайно-десни", разбирай, хората, които не желаят касапи и канибали ислямисти от по света и у нас, да ги крадат, бият, изнасилват, газят, колят, стрелят, взривяват... докато лежат на гърба им на соц. помощи.

Крайнодесни са нацисти, фашисти, путиноиди и подобна гнусна паплач! Веднъж тия вкараха Европа в касапница с 50 млн жертви! Сега ботоксовият миниПутлер от кремль пак ги финансира и надъхва за подобно нещо!

Абе не " крайно десни " режат глави във Франция :)

Бро, Европа винаги си е била касапница, просто след демонстрацията на грешните бомби върху малките жълти човеченца всички избягват да се ебават с ядрени сили, а и няма смисъл, сега тероризират хората по други нячини, затова сме с отрицателен прираст и ни трябват мигранти.

Кире, Кире, всички крайности са вредни, още Буда го е прозрял, и фанатичният Ислям, и комуно-нацистките диктатури.., полезни само за мотивация на войни, ако ножа опре до.. .

Още ли се намират тъпаци, които вярват, че ни внасят и обогатяват с измет, щото сме имали отрицателен прираст ? Ми да го бяха стимулирали тоя прираст, а не да хрантутят безконечни орди паразити с по 20 лапетии.. Кой ще ги храни тия хлебарки след 10 години ? Само увеличават маймуните на клона...и престъпността.

Браво на франсетата! А наште протестъри които бяха много по-агресивни от този господин, се вайкаха, че полицията им нарушавала правата.

Ти луд ли си, тъп ли си, или и двете - тъп луд.

Аз не си спомням някой да е плеснал шамар на Бойко. Обаче телефона на една "журналистка" пострада и заради тази нечувана "агресивност" осъдиха момчето на 24 месеца.

Малко му е на наглия пикльо.