Коментари - Мъж, жена и дете загинаха при пожара, избухнал в апартамент в София (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не са били на ТЕЦ най вероятно газова бутилка или бойлер. Газова бутилка гърми като бонба. И прави големи поразии. Бойлера същата работа.

Какво зъбене и пенявчене е тук - панелката, санирането, дограмата, стареца, пожарната. Да припомня ли че миналият месец младо семейство почина в пожар в Германия.

със сапунджиев си наместиа крачола.

Най-вероятно са били от тъмнолилавите и са горили паркета в хола да се греят.

Тъп си по рождение, или си затъпял в последствие? Човекът е бил на 91 години! А семейството над него се е задушило! Какво общо има тук етноса?

Ако са цигани може.

А какво да очакват тези, които сега пазаруват като луди апартаменти на горните етажи в нови 15-20-етажни блокове, ако, не дай си боже, им потрябва пожарна? Защо изобщо строят такива сгради и защо някой купува имоти там, в град, в който оборудването на пожарната е сигурно от 70-те години на миналия век?

Много лесно! Горе да се инсталират надуваеми батути, готови за употреба и сгънато в сак. С пиропатрони, активиращи се при удар. При пожар - на тавана! Хвърляш батута надолу, и като се отвори - скачаш! За сгради над 30 етажа - с парашут!

Съдейки по сегашните стандарти,детето сигурно е на 38 годинки.

"Бад Фийс" е типичен представител на българските русороби. Отличава се с просташка стилистика на писане, злоба, отмъстителност и липса на съпричастност към бедстващите. Подобен е и оня ... Ковидофф ли се казваше ... Всяко едно тяхно писание е мисловна диария с претенции за интелигентна нестандартност. Това е. Не се дразни от простаци, но ги унижавай при възможност.

""Бад Фийс" е типичен представител на българските русороби". Много по-правилно е -"българските жълтопаветници" . Те си бяха казали, че като им свърши управлението и се изнасят по островите.

Надежда, миличка, забрави за булевардния език на ранната Босфор ТеВе. Пишеш за сериозни неща... По-добре казано е "Възрастният мъж е починал", а не "издъхнал" !

блокчето изглежда поддържано, явно възрасният мъж е забравил я котлон я нещо.. страшно си е пожар

Горките.Бог да ги прости!

Голяма трагедия...и тука разни грозни писания..Хора когато живеем общо отговорността е още по-голяма уреди , всичко трябва да е изправно

2024-04-09 19:35:59 бед (нерегистриран) Живота на всеки е такъв, както сам си го подреди, едни чакате други да ви оправят (често отзад и бе вазелин), други се спасяваме по единично. -------------- *спасяваш си "поединично" ...тялото ...но душата ти, его ти , аз-а ти - отдвана са чужда собственост ! ти си затворник - на собствените си материалистични желания, ! затворник ! без реална сеална ! не можеш да мръднеш, без да "трепериш" за имането си ! прав ли съм !?? прав съм, щото ви знам !

Корупцията в свинирането убива. Използването неподходящи и евтини материали при пожар образуват цианисти газове (това са БОВ), хората се задушават от дима, а после ги застигат и пламъците.

Почти съм сигурен че пожара е тръгнал от ПВЦ дограмата тя гори като бензина.

да, а дограматаса я запалили извънземните от планетата Живковица с насочен лазерен лъч!

ЕС и почти нищо не приехме и оправихме позитивно от него заради нашите "избраници"... пожарната безопасност по домвете е една отях и поредни жертви паднаха... бог да ги прости...

Бгог да прости жертвите . Жестоки деца оставили 90 годишен дядо да се гледа сам ... А кометиращите отгоре - нищо няма да коментирам освен ,че явно професора Христов е бил прав за 80 те процента .

Това с 80% е стара работа. Вече сме на 98%. Справка последният тест ПИЗА в частта четене. Крушата не пада по-далече от дървото.

това как са оставили 90г сам вече толкова втръсна всеки да си дрънка някакви опорки, какво значи сам бе, а майката с детето като "не са сами" те що така не са се спасили или само да си плюете.Станало е през деня- "Сигналът за пламъците е подаден в 15.41 ч.", може би 90г живее с близки и те са на работа в момента, ей така си говорите типично по български все да оправяте другите, ама да погледнете първо себе си няма, мога да дам пример с две докторки сестри които дадоха 90г си баща в старчески дом и след една седмица ги извикаха да си го вземат починал, целия в синини и охлузвания, толкова за "гледането" ви. Кой да осигури 24ч гледане, всеки ли има нужните пари за гледачи или да си остави работата може би.Толкова гнусни са такива изказвания.

Пожарът е тръгнал от неговия апартамент, мисля, че има резон за такива коментари. Двете жени са били блокирани и са викали за помощ през прозореца. Две невинни жертви, плюс горкият старец, кому беше нужно.

да, от неговия апартамент, ама освен плюене по "жестоките деца" друго не чух, на българина му дай плюене, а къде са предложенията - старчески дом, да се спрат от работа, има ли изобщо деца, принудително държавата да го вкара в старчески дом или какво, дай само да храчим по "жестоките деца," не става така. А пожарната може би трябва да е по-ефективна, 2-5 минути по-рано и всички вероярно ще са спасени, по-малък обхват на пожарните може би, а тук само плюене, на кого е нужно, как ще реши проблема това.Аз съм в сащ при сина ми, освен негова си аларма в апартамента, има и в коридорите, а миналата година от пожарната прокараха аларма в апартамента по-навътре в коридора, която е свързана с тях, имат и ключ от апартаментите му, отделно има цял куп забрани за видове барбъкюта на терасата и какво ли не, всеки месец общината му изпраща брошури с няколко тематики - пожарна, строежи, зимно почистване, трафик, кражби, съвети и какво ли не, всичко основно за 1 месец в общината.Отделно блока има иншуранс, и той има за апартамента си осигуряване, всичко разбира се иска повече пари и лични и от общината и пак няма гаранции, но не приемам все да се обвиняват децата и такива грозни изказвания които с нищо не помагат.

Добре, че руснаците ви научиха да си строите гетата от панели, а не са дървени като американските, защото до сега щяхте да сте изгорени до основи!

Ало, руското дебилче, панелните блокове не са измислени от руснаците. "Историята на панелното строителство стартира в Съединени американски щати при започване на ХХ век в предградие на Ню Йорк. А в Европа първите страни, които одобряват това строителство, са Англия и Германия." Както винаги, твоите хора само са крали идеи.

Ти май никога не си бил в Америка? Никой нормален там не живее в гето с блокове, нормалните хора живеем в къщи, имаме апартаменти с центъра наречени (кондо) които не са за даване под наем, а за преспиване, ако работиш по центъра или когато ходим на кръчма, но те не са панелки, а истинско строителство. На 90% от блоковете за даване под наем (гетата) са само дърво до 4 етажа, изядени от дървояди и пълни с мишки и хлебарки, като този в който ти живееш.

В америка хората живеят в самостоятелни къщи. Това че някой си е запалил къщата не означава че и твоята ще изгори

Имотен брокер ми сподели, че цените веднага са скочили на овакантените апартаменти. Бързо, бързо, че брокера е умрял от глад за някой лев и клиент.

Гори стиропора - санирането.

Има ли някой учуден, че това се случва в територията?

Учуден съм, че още има хора в България.

Прасетата на Оруел не сте хора.