Мъж спаси майка и детето ѝ, паднали в ледените води на Гребния канал в Пловдив

Това не е първият подобен случай в същия ден - двама младежи също били извадени от канала

Обратно в новината

Коментари - Мъж спаси майка и детето ѝ, паднали в ледените води на Гребния канал в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези съоръжения трябва да са отворени за къпане целогодишно - особено зимата.

А ако човека не беше на близо?

Прегледах в мрежата снимки от няколко гребни канала по света и никъде не видях такова малоумно изпълнение - жестоко хлъзгаво бетоно ограждение под наклон, изключително оживено движение по алея непосредствено до него без никакво препятствие по пътя надолу! Не винете потърпевшите, използвайте си главите по предназначение!

Ако леденото хоро от Карлово го почнат и в гребния канал, хората ще имат тренинг и тутакси ще знаят какво да правят. Иначе така аджамийската не е редно без подготовка. Като добавим червено винце и чеверме от предната вечер, ще стане още по-добро място за тренировки. Спокоен ден на всички и умната с гребната!

Дълбок поклон на бащата с бебенцето! Изписвайте имената на такива хора. Те го заслужават!

Този канал е много опасен! Трябва да се отводни или да му сложат огради. Веднъж както си вървях покрай него, в далечния край на алеята, някаква сила буквално ме завлече в канала. За части от секундата. В първия момент не можах да осъзная какво се случва, и че изобщо това се случва. Запазих самообладание и успях да изляза на брега. Плюс е, че мога да плувам. Но някакви сили действат там и направо не мога да си го обясня.

Даааа, и аз като ударя 3х100 водка и 10 бири чувствам тия сили край канала

Чий го търси таа майка до канала? Добре, че не са били в зооградината до клетката на лъва....Познайте къде щеше да е влязло детето

Сега тая глупачка заслужава да и взеамт детето и да плати глоба олигофренка написано и пак там бездрана майка грешка на природата

ТЪПАК! Виж снимки от това малоумно изпълнено съоръжение и тогава дрънкай простотии без край!

Внимавайте,и без това доста намаляхме

Дайте ,сега всички езера и реки да оградим ,защото някой не може да чете ,какво пише на табелите.Да заградим и планините ,защото редовно някой пада от някой връх.По твоята логика ,трябва да живеем в зоологическа градина ,но нали сме мислещи същества?! Поне една част от нас ,за другите 80 %0,не е сигурно.

чието двугодишно дете не се е навеждало да пипне водата. Аман от бездетни зомби.

Защо тази тъпня няма ограда?

Ами защото не може всичко да се огради с ограда заради идиотите. Очевидно те тогава ще почнат да я прескачат (както влизат в клетката на мечките за да се снимат)

Знаеш ли за колко мога да те осъдя в Хага, заради липсата на тази ограда?

Най-вероятно няма заради състезанията по риболов.

Имам радикално предложение. Не се разкарвайте върху и около гребния канал! Като не ходите там няма да има проблем с паднали.

Поне си нацелил ника си!

Браво колега. В тази ледена вода..... Много здраве ти пожелавам и много щастие.

Всеки човек, дори със съвсем малко мозъчно-мислова дейност, би се сетил, че ледът може да се пропука и да пропадне във водата. Който е кух и смел обаче, не се сеща за законите на физиката. Детето не е виновно, по скоро тъпата му или заблеяна майка. И без табели е логично, какво може да се очаква и от какво да се пази човек в такава ситуация. Но за глупендерите все трябва да се обезопасява и обяснява. Що не скачат тогава и от мостчето във водата без значение от сезона.... Сигурно ги спират табелите "Къпането занранено".

Явно нямаш дете и не знаеш колко са бързи и щури. Но пък очевидно си много "умен". По-добре не се размножавай, не ни трябват умници като теб.

Много малоумни коментари, брей! Преди да обвинявате потърпевшите погледнете някои снимки за този канал, след като не сте го виждали на живо, па тогава плямпайте! В този си вид каналът е ОПАСЕН и предполага безброй нещастни случаи! Това е любимо място за отдих, разходки, спорт на пловдивчани и каналът ТРЯБВА да е обезопасен!!!

Какво предлагате - да го опашат целия с ограда ли? Нужно е малко сиво вещество и няма да има проблеми.

Пич Господ здраве да ти дава..... повече такива герой!!!

Аз пък прочетох че той добре се е хвърлил да ги спасява, но после се наложило спасителите и него да спасяват, иначе заслужава поздравления за постъпката.

Майката сигурно се е била вторачила с джи ес ем-а си, да не изпусне нещо от фейсбук и не вижда какво става с детето около нея. Типично за кифлеещите майки.

Вероятно има причина бетонното ограждение на канала да е под наклон, обаче: Защо няма НИКАКВИ предпазни мерки, напр. - едно дебело въже по цялата дължина, близо до водата, така че подхлъзнал се човек първо да се спре в него или да се извади с помощта му, ако вече е във водата - една ниска декоративна ограда, която да се отваря на определени места при състезания и тренировки, ако е необходимо Само табелки през 50-100 метра - идиотия, малките деца не могат да четат!

То и родителите им не могат да четат.. Даже да излезе закон ,че родителите трябва да държат децата си за ръка, дисплеят е още по -силен мотив да ги пуснат

Как се пада ве канал? ОПА! Паднах! Като да загориш палачинка! Кой я знае какви тъпизми е вършила! Аз как не съм падал у канал? Оти не съм вършил тъпизми!

Къв го дирят тия хорица в канала, ей проста нация сме...

Благословени да са спасителите!

Този същият спасител крещеше Радев е позор. Избягвайте провокациите на джендърите.

А Радев не е ли позор?

Още трябва да паднат недай Бог да се удави някой за да се вземат предпазни мерки…

Какви да са тия мерки бе... умник.

Адмирации за куража и браво!

Браво на човека ........ ама копирайте си "новините" по бързичко от фейсбоклука , че това е от няколко дни .

Ето такива хора ни трябват, за да се оправим. Браво!

Браво на човека

юнаци