Коментари - Мъж подпали две коли и апартамента си в столичен квартал (снимки и видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе като си тъпанар... ако ще и IT специалист да си... СИ ОСТАВАШ ТЪПАНАР!!! Тъпанар с тъпанарите...

Селяните АЙЧЙ спичиалисчи напоследък станаха много :Д

Много хора превъртат от твърде много работа и натоварване. Т.нар. бърнаут. Никой не брои психическото натоварване за такова. Само на физическото се гледа като на тежък труд. Ако добавим и липсата на социален живот, особено покрай ковида и модата на хоум офисите....

Вчера се въздържах да коментирам, днес също не ми се пишат романи. Чакам още факти, за да се произнеса. Например име и къде е работил. Да, това Е лична информация, но мислете за личната си информация, преди да подпалите блока и да изкарате целия блок по бели гащи навън - или още по-лошо, да има невинни жертви. Без да знам подробности по случая, стрелям малко напосоки. 41 годишен IT-заплатаджия, който за да си купи панелка и някой друг таралясник, една пача да го клати, пардон да е щастливо бракуван, колко ли ножа у гърба е забивал на колеги, колежки, а може би и на мен лично, макар че за разлика от тези капути, аз отдавна не проституирам, пардон не работя на заплата в IT. Най-вероятно е пълен нещастник, дори и по IT стандартите за пълен нещастник, а те са бая лабави, така че е малко е вероятно от мен да получи разбиране или поне съжаление. Но за да не стане подпалвачеството геройство, защото гледам, че натам е тръгнало, предлагам повече хора да се включим и да изразим мнение, че е тъп капут, а не герой, за какъвто вероятно се мисли. Самата аз в началото на годината преживях стреса на пожар посред нощ посред зима при мои близки и най-искрено съчувствам на комшиите му за причинения стрес, защото хората не са виновни, че лигльото е пълен капут и нещастник!

IT специалист нормален не съм срещнал

А, има - отделни бутикови бройки. Най-тъпото е, че са/сме нормални на входа на ИТ кариерата си, а после дори и нормални стават нещастници, защото наистиан с какъвто се събереш, такъв ставаш. Абе и аз не съм съвсем редовна, ама това си ми е чара. :)

РАЗНИ РАБОТИ ТУК, А ПОЧВАЙТЕ ДА ПИШЕТЕ ДО ПРОКУРАТУРАТА, ДА ЗАПОЧНЕ ПРОВЕРКА НА КЕМТРЕЙЛИТЕ И НА ПЕТДЖИТАТА! ОТ ТАМ ИДВА ПРОБЛЕМЪТ. ОТ ВАКСИНИТЕ СЪЩО!

Същата работа като тия къде вдигат чистачките и ги чупят и драскат автомоболите.

Най-отвратителното е,че няма капка отговорност и съвест към съседите си. Какво са му виновни, че покрай него и на тях са нанесени щети за хиляди от поразено имущество в апартаментите им! Имат ли пари за ремонти, а сега в това лошо време как се прави ремонт, къде ще живеят, дали не е пострадала и конструкцията на апартаментите в непосредтвена близост. Кошмар! Да го съдят непременно да плаща до гроб, малко му е!

Като не можем нищо да създадем, дай поне да унищожим нещо, та да ни запомнят!

Аха, айти, великото айти, дето като те изгонят от едната фирма десет наддават за теб, цццц, сега как ще плаща заемите за апартамента и колите, да го таковам в електрона дето може да е на две места едновременно?

За това и им е драснал клечката. Щото не може вече да си покрива заемите и да преебе банките!

И каква е целта да си запалиш жилището и автомобилите. Да се беше метнал от балкона всичко точно. Аман от психопати.

секи луд с номера си.... ма то у чалгария и наи-големия непукис ше полудее

До всички амбициозни корпоративни кариеристи.99% от вас след 40 ставате тежест и ви натискат да напускате.приемете го,подгответе се и не се мъчете.им а живот и без корпорациите.

Нещо сорскодът се е сбъгясал.

Как може да полудее, ако не е женен? Само жената може да ме изкара от кожата...

Самота, битов алкохолизъм, бърнаут, депресия...

То не значи че няма жена наоколо, сестра, майка, братовчедки ...

Много елементарно разсъждаваш. Теб жената те ядосва, не можеш да си представиш, че ако си сам също може да ти е гадно. И то много. Самотата е страшно нещо. Този човек явно е сам и не се знае какви дяволи се гонят зад челото му. Очевидно постъпката му е откачена и нерационална. Глупава. Все пакхв блока живеят и други хора, които може да пострадат, включително деца. Много хора биха казали, че понеже е ИТ, затова е луд. Аз мисля, че не ИТ прави хората луди, а лудите стават ИТ. Но не всички ИТ са луди.

41г софиянец, а двете коли СВ номера…

Ми аз имам 3 коли СВ, щото отдавна само това се предлага.

Село, това са софийски номера. Ама ти отдехще знаеш като не си излизала от село?

СВ не е Свищов

хаха, нито Свиленград Тоя тип май никога не е бил в Сф

Това е Своге

СВ е регистрацята на София от почти 8 години. След като СА ноемрата се изчерпаха някъде ноември 2014. В момента регистрациите са СВ хххх ТР а може и ТС да са стигналил. Което ще рече , че СВ номера ще има още около година, година и 2-3 месеца. После следва да станат СЕ хххх АА и така нататък.

човекът е имал проблеми, стига грозно говорене...що за хора сте

Сега журналистите да разровят и да изнесат данни имал ли е криминални регистрации, жалби срещу него, какви са били отношенията им със съседите... Изветрял ИТ или не, но попитайте се какво ще правят сега тези хора, на които днес са изсипали 10тона вода в апартаментите защото някой изпушил и си запалил къщата. А ако беше станало това през нощта - колко жертви щяхме да броим днес?

Най- вероятната ПРИЧИНА са Мобалните фирми- А1 и Вииваком... Тоя най-вероятно се е РАЗБОЛЯЛ от РАК или Левкемия или Ослепява... Като ЗАСТРЕЛЯТ в ТЪМНОТО, някой Директор на Вииваком, СПАСЯВАТ 50 000 българи !!! НЕ ни трябва да знаем, кой ще убие тоя от ВИиваком.. ВАЖНО е и да НЕ се изнервят хората в България.. Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. Куршум за такива !!

Щото е пожарникар или щото е Тиква? А ми отговорете на въпроса.

Дръжте се българи! Българите са корав народ! Ще мине и тази криза,всичко е преходно!

Коя криза

Поредната и не последната! Важното е да не ти пука:)

Нещо почти непознато у нас(никой не се пъне). И уволнение за капак.Много идва и се случват случките. Не се упражнявайте в остроумие,моля!

На този не му е професионално прегарянето.

При IT специалистите тоталният срив, при който почват сами да си говорят или бягат в гората, е за по-малко от 10 години. Ако след това време някой все още функционира, значи не се занимава единствено с това.

К'во ви е виновна Гората ве, миндили недоклатени?

Ваксиниран ще да е бил. Тия чипове прегряват от компютрити.

Чета коментарите и ми става смешно. Преобладаващата част от коментарите могат да се характеризират с "Гроздето е кисело" - ИТ-тата били всякакви изроди, но не защото са изроди, а защото имат доходи в пъти повече от "нормалния българин". Донякъде го разбирам - много хора не могат да се сетят каква е точно работата на един програмист (той е само част от ИТ сектора) освен - седи по цял ден, гледа в един "тиелевизьор" и цъка чат- пат на клавиатурата и с мишката. Не могат да се сетят, ама с кеф цъкат на копчетата на банкомата (ИТ), приложенията в телефона си (ИТ), мобилния интернет (ИТ), лампичикте в автомобила (ИТ), че дори и простото дистанционно е продукт на ИТ сектора. Как па "нормалния българин" не се огледа в другите професии, доста високо платени в България - без претенции за изчерпателност - адвокати, зъболекари, тираджии, скобаджии към ЦГМ? Нещата са ясни. Завиждащия т.н. "нормален българин" е житейски провален човек, фен на Възраждане (дето мразят ИТ-тата и се канят да ги праснат 70% ДОД), и с портрет на Сталин в хола. Ми да бяхте учили за ИТ бе, ахмаци ОСТАВЕТЕ НИ НА МИРА И СИ ГЛЕДАЙТЕ СОБСТВЕНИТЕ ПАНИЦИ

и не вижда изперкал адвокат, скобаджия, зъболекар... значи причината не е в многото пари, а в чипа. Или в корпоративните структури (както горе някой спомена) дето ти изпържват чипа и отиваш за рециклиране и идва следващият млад напорист... чип.

Най- вероятната ПРИЧИНА са Мобалните фирми- А1 и Вииваком... Тоя най-вероятно се е РАЗБОЛЯЛ от РАК или Левкемия или Ослепява... Като ЗАСТРЕЛЯТ в ТЪМНОТО, някой Директор на Вииваком, СПАСЯВАТ 50 000 българи !!! НЕ ни трявба да знаем, кой ще убие тоя от ВИиваком.. ВАЖНО е и да НЕ се изнервят хората в България.. Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. Куршум за такива !!

Всички са ИТ! Тия не са уред с главите като ония ИТ дето уби жена си я изхвърли в куфар.Време е от ИТ до ИТ да се прави разлика. Това че си в такава фирма нищо не означава.

То, колко полицаи и военни убиха половниките си изобщо няма да споменавам.

Един тест за наркотици му направете - резултатите е възможно да са леко смущаващи...

За общата стойност на тези две коли от снимката един добър IT специалист много ще се озори. Може да не му стигне месечната заплата и да се наложи да захапе и от следващата.

Не се знае каква е причината, но голяма част от ИТ специалистите стават меко казано, странни. Всеки им гледа заплатите, а не натоварването.

Ми то мениджмънта и яйчарките напоследък много се тормозят от "Тихото напускане". Програмистите били тихо напускали, разбираш ли, вместо да работели пак както преди повече от очакваното. Ето !!! Нямате грижи. Тоя напусна шумно !!!

От снимките все същата гледка... 5G го пуснаха в средата на 2020. Данните за смъртността в България за 2021 казват всичко! 2019 - починали 108 083 2020 - починали 124 735 2021 - починали 147727 Коментарите са излишни, и да не е работа на хората да доказват на какво се дължи тази смъртност, но 5G е сериозен фактор и като такъв следва да бъде проверен и контролиран от държавата. Всичко друго е несериозно, а не е игра! Щом някой се дразнят от тази информация ще им навирам в лицето пак и пак

Теб нещо по-страшно и от 5G те е облъчило. Тая година смъртността ще е към 120 хил, при все че 5G-то все така яко бичи.

Ти ковида проспа ли го?

Не е IT-специалист. Работел е в IT-фирма (шофьор, счетоводител, техник) и е откачил като е узнал заплатите на IT-специалистите.

Сакън! Не думай! Да не се окаже QA, че след това ще накарат програмистите и тяхната работа да вършат. Да не прегряват горките. Току виж почнат да заплашват, че ще си подпалят апартамента, мазето и колите.

А дали е така кой ще ни каже....

Той може да каже, нали е останал жив.

Душичка ... Опитът за самоубийство и депресията не са били заради уволнението. Явно като се е сринал, сам се е държал с началството така, че да го уволнят.

От психологична гледна точка, това е зов за помощ. Човекът ако искаше да се самоубие щеше да го направи веднага. Той искаше да види, че някой ще го спаси. Така и се случи. Програмистите като него трябва да натиснат спирачките и да плюят малко в лицето на тия дето ги тормозят, а ИТ фирмите оттук нататък да му мислят.

Ако беше така, нямаше да гори и колата, и апартамента.

Дебилите почнаха да изперкват.

Днешната IT младеж, в гъ..а да я е..ш.

Това ти е мечтата нали.. Ама после "еврогеявете" са ти виновни, че за мъжки дупета мечтаеш... Плюс че на 41 г какъв младеж е?!?

Друго е да си тарикат!?....

Тоя е бил ИТ в "Информационно обдушване". Отказал е да пише повече на QBASIC и са го уволнили :)

Ужас . И аз съм ИТ, но трудно ще ме уволнят. А и с 6-те апартамента и 4-те коли ще ми е трудно да ги подпаля всичките.

посмали манго.... личи си, че си уплашен....

Имаш още много, за да догониш Рашков. Далече си. Няма какво да ми се 'фалиш !!!

Ами утре като нищо и тебе да те гледаме по новините ...

Аз вече съм бил. Нищо ново като усещане :)

изперкаха хората. Изцяло. Да ви имам и демонокрацията, фалшива.

Чакай да приемат еврото, напук на волята на народа. Тогава ще видиш.

Това ще е най-доброто нещо, което се е случвало след влизането в ЕС. А ако народът (каквото и да е това) не го разбира - това само показва колко необразован и отказва да мисли е този народ!

Тоя сигурно е бил ДЖАВА програмист. ДЖАВА програмистите не издържат като трябва да пишат на ДЖАВА СКРИПТ и се самоубиват. Извод: Не живейте в Младост. Не пишете на ДЖАВА

Затова са виновни яйчарките. Минава 5 интервюта, 2 технически теста, когнитивен и психо тест и накрая се оказва, че яйчарката не направила разлика между JAVA и JavaScript. Вика ми то като знаеш JAVA трябва да научиш и Script и готово. Ми така де. На сергията на Женски пазар нещата са все толкова прости.

Jawa е мотоциклет, какво общо има с JavaScript.

епа много важно! то държавата изгоря, народа изгоря, а тия за две коли се фанали! дребави джурналя!

АПАРТАМЕНТА Е НА ПОСЛЕДНИЯТ ЕТАЖ и се облъчва непрекъснато от ПЕТ ДЖИ и КЕМТРЕИЛС!

Никакъв мъж не е запалил - руска ракета е ударила... В съседната градинка пък има масов гроб, да ви епм..

А другата кола е на цивилен украинец, апартаментът е цивилен украински апартамент!

Я двамата бързо да се натровите с лайна и да умрете

Я пишете в коя фирма работи тоя бе?

Жица Нет Ентърпрайзис лимитид.

Колегите ще го разнасят в слака утре ахахаха

Всички ИТ-та са комплексари и психоапти! Тоя сигурно даже е бил и фен на ДБ и е набил всичките си пари в биткойни!

Имаш предвид себе си

Тц, аз работя гипс-картон по големи търговски обекти и печеля два пъти повее и еба в студенстки град

ти колко наби в биткойни от 80К ?:) ха ха

В студентски град, хлебарките ли? Гипс-картон ти е главата на теб...

Аз съм ИТ. Искаш ли да се видим да разбереш от първо лице дали съм комплексар и психопат? Може и да си прав. Ходил съм на война, и съм стрелял по хора (и те по мен, ама това е). А ти си фен на Възраждане, дето в програмата им е написано че мразят ИТ-тата... Е, кво да правиш, завист...

Майорче, снимка ли искаш? Ако си събуеш зелените чорапи може и да ти светне малко пред очите. Тази забравена (нарочно) от държавата мисия ни отвори пътя към новия свят - НАТО и после ЕС. Показахме че искаме да сме ангажирани към световните дела като нормална държава. Това че 10 души загубиха живота си за свободата и мира в Камбоджа дали ще ти стигне до плиткия мозък? Знаеш ли че в Пном Пен направихме първия православен (и единствен български) храм в Индокитай? Бегай кърпи зелените чорапи, че сигурно вече нямаш достатъчно запаси...

ти си тъп мангал братле, върни се на училище

Са го уволнили заради пиянстването му.Уволнили го и айде ще пали и ще се убива.Някои хора си мечтаят за две коли и апартамент.

Ми да си учил за ИТ. Тоя даже е беден за ИТ

Гарантирано от ГЕРБ ! :))))

Къв ГЕРБ бе пацул, ти си следващия, който скоро ще се подпали, хаха

2022-10-12 20:17:30 :D (нерегистриран) ама дълговете си остават :D ---------- ВЪРВИ ДА МУ ГИ ВЗЕМЕШ ..."ДЪЛГОВЕТЕ" !

аусорсинга теъгва по склона. скоро ще установим, че това е една измама за пари. Ще стане ясно, че клавиатурата е супер безвкусна. Без производство на стоки от първа необходимост , а само услуги държавата ще потъне ужасно бързо. Импортът на храна и лекарства ще доведе до бързо демо на Игри на глада.

Абе и на вас лудите не ви е лесно в тая държава...

така е. не е лесно. обаче кат станем повече от вас, ше видим кои са луди и кои нормални

Чакай да позная, безработен дет цял ден виси в кръчмата нали

Добре, че не е имал пистолет. Тогава щеше да се върне в офиса и ....